![]() |
re: '97 Civic EK (swap K20)
Frumoas eg-ul tau omule!daca te bagai la profi fara sa mai montezi interiorul sigur vedeai un timp mai bun...Sa vedem cum te descurci pe uscat:D.Bafta in continuare!
|
Quote:
exceptionale ambele masini. |
frumos am vazut inainte sa ploua te dadeai pe langa pista unde era asfaltu mai aderent decat unde ne dadeam in mod normal...trage foarte tare masina dar nah vremea na fost cu noi bafta mai departe :D
|
Quote:
|
Cel mai bun timp a fost o dezamagire mare pentru mine dar asta a fost am avut si cauciucuri yokohama parada care pe ploaie nu au nicio treaba an fine nu caut scuze 14.3 a fost aici ma situez acum pe ploaie o sa vedem data viitoare pe uscat si cu ambreiaju schimbat ;)
|
felicitari pt arad...e prima etapa e normal...mai dureaza putin pana ajungi sa iti cunosti masina! f bine arata masina live! bafta
|
un timp destul de bun avand in vedere vremea ,pe uscat va fi alta poveste mult mai frumoasa:twisted: bafta in continuare
|
felicitari...masina arata bine si merge bine... :) am zis ca mi-o iau urat in semi-finale de la tine...dar am scapat :)) bafta
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am mai slabit 9 kg... morala: mancati activia si slabiti :)) urmeaza ca rollbar-ul sa fie dat jos
asteptam sa vina : stage 2 exedy si volanta fidantza |
Cum a slabit asa mult :D ?
|
fain haionu.parerea mea nu renunta la rollbar siguranta pe primu loc;)
|
la fel lasa rollbarul ca daomne feri!!nu ajungi pe la bv???
|
ce tare e haionu... cat si de unde? ebay?
bafta |
Azi reusii sa sparg parbrizu pe la 180 la ora venea altu cu un tir din fata si poc :!: ce sa fie oare o piatra la mie an parbriz :cry: ce drumuri aveam am schimbat 4 pana acum asta este ancerc sal lipesc la astia daca se mai poate daca nu alti bani alta distractie;). Este de la PAUL haionu a fost al lui STARTY a dat in jur de 350 euro cand la luat de pe ebay, astept sami vina chitu de ambreiaj ca ma dezamagit asta la ARAD este bun dar se anmoaie repede patineaza daca ma dau de 2 ori a treia este degeaba el este bun de strada dar pt ce mai vreau eu .
|
Quote:
|
Hai cu eg-ul sa l vad si eu,sa ma dai o tura:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asteptam vremea buna sa pape un vr6 la pranz |
Frumoasa asta mica.
|
Quote:
|
Asa este nu am ce face cu vr6 este pentru b16 nui de categoria mea ;) eu am dat rolbaru jos cine al vrea este de vanzare am revopsit toata podeaua am dato cu lac am schimbat mocheta ca era cam arsa cea veche si maine va arat si noile frane discuri de 282 de rovar zr 160 noi placute noi si etrieri de FN2 CIVIC TYPE R sa vedem maine diferenta ca maine vin placutele sau nimerit perfect si discurile si etrierii ,ambreiaju inca nu a ajuns astept sa vina si intre timp o sa comand si radiator cu ventilator slim K TUNED este perfect si vine si cu furtune si coliere ca sa facem masina cum trebuie .
|
Quote:
|
buna combiantia de frane ;) sa pui ceva poze
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu imi fac probleme ca ar pierde civicu
pacat ca e departe de noi ca as vrea sa se dea cu un ford gt de curiozitate ca tipu zice ca imi bat joc de el cand iam zis sa se dea cu un 1.8 turbo https://www.youtube.com/watch?v=y0C3hbZbtco |
:) as zice ceva...dar ma abtin...:) bafta
|
Quote:
|
Quote:
eu-s foarte constient ca masina ta merge mai tare...stiu ca poate mult mai bine.... :) dar nu poti sa zici ca nu e de clasa ta vr6-le...cand eu cu 174 de cai am scos timp asemanator cu tine...bine am inteles probleme avem toti:) ..dar soer ca pe viitor sa pot sa mai modific una-alta la masina, sa mearga mai tare...ca acuma daca ne dam pe uscat, is constient ca trebuie sa-mi dai..sa ai bafta ! |
Quote:
|
Quote:
@ marutzu, ai schimbat numerele ? sau mai e un civic la fel :lol: |
frumoasa rau masinuta,foarte multa munca dar a meritat! sa o stapanesti sanatos si fara incidente rutiere!
|
Quote:
|
Quote:
|
Nebunie totala masina....
Ms pt tura data in Bucuresti ;) Rezolva si ambreiajul ala si e crima masina |
Quote: