Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

weedboy 17-09-06 02:46

Re: TXA

Doamne ce ma oftic k s-a intrerupt cursa din cauza acelui accident.........txa ai apucat macar sa vezi linia de start????????\

:evil::evil: In love with bmw:twisted: :twisted:

05aBi 17-09-06 10:07

Nu cred ca a vazuto :sad:
Pacat ... acum trebuie sa asteptam pana data viitoare :???: uhhhhh ...

naka66vio 17-09-06 10:08

mor de ciuda ca na maia avut loc celebra cursa.pe cand o revansa?
vor fi prezenti la calarasi txa si wrc?

dany_let 17-09-06 12:57

txa-ule noi te-am asteptata aseara la locu bine stiut , dar in ciuda telefoaneleor nu ai vrut sa te prezinti la cursa....ciudat totusi , dara daca ai avut programul incarcat asta e ......wrc-u te asteapta la cursa cand vrei , asa ca poti da un tel .....

dany_let 17-09-06 12:59

oricum a aflat mai toata lumnea de surpriza....dar n-are nimik esti bine-venit si asa....;) ;)
ps: sunt purtatorul de cuvant al lui wrc-u asa ca....:):) pot sa scriu....te pupa fratele tau si te asteapta la cursa!

MariusTXA 18-09-06 00:29

bai dany let dupa cum a vazut toata lumea care era acolo ca am venit nu vad de ce tot comentezi tu mereu,am venit si am zis la toata lumea care m-a intrebat ca vreau sa ma trag cu wrc si dgh,in fine zilele astea ne auzim si o sa vedem ce o sa fie si atat frate cu vorbaria.......

dany_let 18-09-06 08:59

nu la cursele legale frate......dupa aia oamenii au zis ca te-au sunat si nu ai venit ca ai avut treaba , despre asta era vb , nu inteleg de ce te ataci ca eu iti scriu aici ???? pur si simplu la fel ca si tine wrc-u vrea sa vada cum stati .....si asteapta cursa , nu am numaru tau ca te sunam si vb la tel decat sa vb aici ptr toti copii nestiutori.......

micutzu_mrc 19-09-06 13:27

Scurt si la obiect Dgh se va trage cu Txa pt ca va trebui sa se vada cum stau amandoi si dupa aceea va intara si Wrc in scena.........Dgh si Txa vor trebuie sa se obisnuiasac cu plecarile violente si derapajele nebune a sutelor de cai putere.

P.s.Va rog abtinetiva de la comentari absurde pt ca nu faceti decat sa puneti paie pe foc, si nu im place ca Txa si Dgh care sunt membri in clubul MR sa merga la anumite evenimente legale si sa se dusmaneasca unul pe celalalt din cauza luui X si Y in loc sa faca front comun sa spulbere concurenta.

Gabi 23-09-06 14:47

In afara de WRC si DGH, nimeni n-are dreptul sa-i ceara socoteala lu' Marius, sau sa-i zica sa se dea. Cei care comenteaza pe langa subiectu' asta sunt rugati sa se abtina, altfel, trecem la sanctiuni!

MariusTXA 23-09-06 15:06

mare dreptate ai Gabi,singurii care pot sa imi ceara socoteala sau sa imi zica ceva sunt cei doi adica:wrc si dgh.

naka66vio 24-09-06 20:11

nu inteleg de ce miati scos posturile de aici de pe forum.sau aici are voie sa posteze doar cine vreti?
nu am vb nimik aiurea cititi si voi toate paginile de la inceput cum txa zice clar cand o sa fie gata masina am sa ies pe strazi si o sai bat pe toti sa le arat ce inseamna urs din toate punctele de vedere.pe urma zice ca o sa invite pe wrc si o sai faca poze la placuta de inmatriculare din mers si ca o sai vada doar cu ru wrc ca el (txa)are sange in coaie.exact asa.unde tie frate sangele asta din coaie?
a?
si ai mai zis ca o sa convoc toate bmw cu m power si o sai bati pe toti etc.acum gata numai inviti pe nimeni nu cursa nu nimik?a
a?
asta ne deranjeaza pe toti care postam aici nu ca am avea ceva sau ca am vb aiurea.de ce ai mai zis toate astea daca nu o faci?
ca faci ca dregi etc?
si va rog numi mai stergeti postul aiurea pt ca nu vb nimimprost cititi si voi pe forum la paginile de inceput ce zice txa.sau deranjeaza adevarul?
?

MariusTXA 24-09-06 21:24

daca o sa mai ai putina rabdare cum ai avut pana acum probabil vom vedea ce se va intampla,mai am ceva de pus la punct la masina si curand se rezolva si nu ma mai stresa ca nu imi spui tu mie cand sa ma trag si cand nu,pana sunt eu gata sa ma dau cu ei te las pe tine sa o faci!!!!!

blondu_vsp 24-09-06 21:33

Ma Farate-miu tu postezi fff nervos......fi atent vino tu cu masina ta si iti promit eu k vb cu TXA si se trage cu tine.....daca tu ai masina capabila..hai sa te tragi t cu el.......mai asteapta si tu 2 sapt si sa traga cu toti....cu tine se trage acum :) ok

naka66vio 24-09-06 22:15

Quote:

Originally Posted by blondu_vsp (Post 563876)
Ma Farate-miu tu postezi fff nervos......fi atent vino tu cu masina ta si iti promit eu k vb cu TXA si se trage cu tine.....daca tu ai masina capabila..hai sa te tragi t cu el.......mai asteapta si tu 2 sapt si sa traga cu toti....cu tine se trage acum :) ok

nu am postat delok nervos si nu am masina capabila sa ma dau cu txa dar daca vreau o pot face fara o prea mare investitie cu toate ca o am la vanzare (toyota supra) e stok masina nu are decat evacuare directa borla dar nu despre asta vb aici ci despre wrc si txa.in plus cu tine ma dau la orice ora daca vrei chiar si cu bora cu el nu.nam postat delok nervos poate curioss din cale afara masinile au sanse egale si soferii la fel.nu tin cu niciunul dar... citeste si u tot forumul de la inceput.apropo unde se va trage peste 2 saptamani cu toti?
am zis eu il apreciez pt ce a facut si face dar sa nul tina degeaba sa se dea cu el.imi place masina am vazuto si auzito pe 16 la buc imi place cum se tureaza dar vreau sa o vad cu wrc atata tot.CEAM ZIS RAU?
DE CE O LUATI ASA ?

naka66vio 24-09-06 22:18

voi ati vre sa scrie toata lumea aici bafta txa esti cel mai tare iai rupt pe toti. si de astea?
mai trebuie sa fie si ceva contradictoriu.oricum eu nu vb contradictoriu delok ci doar sunt curios

blondu_vsp 24-09-06 23:40

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 563935)
voi ati vre sa scrie toata lumea aici bafta txa esti cel mai tare iai rupt pe toti. si de astea?
mai trebuie sa fie si ceva contradictoriu.oricum eu nu vb contradictoriu delok ci doar sunt curios

ahamz...am inteles...da nu am inteles partea k te dai cu mine......daca vrei ne dam si nu cu bora k e prea slaba...cu supra vreau:) eu am pisica nu conteaza motor...cip...nos...ne dam si gata:)
nu-i as ama txa ? ma dau si yo cu el:)

taxe&impozite 24-09-06 23:58

iete un camarad de al meu la categoria "sters commenturi" bun venit in club....sa revenit la oile noastre....nu inteleg de ce stergeti posturile.....si mai si afirmati k nu le mai stergeti(vedeti mai sus) chiar trb sa facem lucruri necurate pt a ramane commenturile pe pagina??????(sa-l pup in cur pe TXA, si sa zic "cand voi fi mare vreau sa fiu ca TXA k TXA e cel mai tare???"""" pot face asta dar nu-mi sta in caracter si nici nu am de ce ....nu va mai ofticati frate atat d tare ...omu iar mai are de aranjat la masina ...deci nici pana in ziua de masina aia nu e gata???cum frate nu a zis k pana p 16 va fi???ii va lua p toti????unde sunt acei toti??? unde e aceea masina????unde e curas ....trb sa mai asteptam alte 2 saptamani precum se preconizeaza sau se va sfarsit intr-un an de acum incolo.......bine finalul se stie deja ...(de aia TXA mai are de aranjat la masina:)))))...stiu k acest post nu va dura prea mult p pagina asta ( APROPO ATI AUZIT DE DREPTUL LA OPINIE???? DA SI CIK ASA SE CHEAMA ASA SI SE SI PRACTIK DAR NU AICI:d:d) ...
cu cat imi stergeti posturi-le mai mult cu atat imi demosntrati k e adevarat ceea ce zic ...sper totusi sa dureze macar pana maine de dimineata ...dar dehh speranta moare ultima cand de fapt moare prima ...respct camaradul meu de posturi sterseee "naka66vio"............

Alfa_band 25-09-06 08:41

Bah fiscule tu ai ceva probleme de comprtament.Ce te F u t e pe tine grija ca nu se da?Pierzi bani?Zi macar sa stie omu'!Calmeazate e o discutie despre o masina .....esti pus de cineva de faci atata tam tam sau ce ai.Vrei sa fi baiat?Vino intr-o seara si spune toate aceste lucruri in fata...ca sa nu mai ramai anonim.

MariusTXA 25-09-06 11:19

cel mai bine e asa frate sa ne vedem undeva unde vrei sa iti spui toate ofurile,ce zici?

steauabucuresti 26-09-06 10:36

foarte frumoasa masina!sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de multe victorii cu ea!

hanneman 26-09-06 23:02

Da lasati omul in pace!E topic despre masina!Cu cine se da si cand asta o hotaraste Marius!Iesiti pe strazi si daca aveti noroc poate o sa ii vedeti!Mult succes Marius!Oricum ce ai facut pana acum este de exceptie!Poti sa imi spui cam la ce bani te-a dus motorul complet?

MariusTXA 27-09-06 01:20

merci frumos frate,eu am cumparat o masina intreaga dar un motor de m5 e34 il gasesti cam la 3500 de euro complet cu tot ce trebuie la el,s-a vandut un motor de asta cu 4000 fara cutie dar daca vrei motor de asta am eu o masina intreaga adusa recent si iti vand motorul daca vrei cu 3500 complet.

Slim29 30-09-06 18:28

10 Attachment(s)
Sal. azi am fost pe la Marius si i-am tras cateva poze la masina scuzati claritatea la unele poze mi-a tremurat mana :D

05aBi 30-09-06 18:34

Mamamama ...

Frumosa imaginea... :D

BASU 30-09-06 18:55

la ce are acolo te cred si eu ca ti-a tremurat mana... M5:x with NOS:???: :shock: OMFG:oops: :sad:

Slim29 30-09-06 19:50

exact imi pare rau am vazut abia aksa dar mai ajung yo poate pe la el si fak klumea.. :D..:((

MariusTXA 30-09-06 20:50

4 Attachment(s)
pun eu unele mai clare ca sa vada ochiul omului ce trebuie.......

haristeas51 30-09-06 22:01

Pozele astea transmit un Mesaj !!

DyZ 30-09-06 22:44

mia cazut o lacrima cand am vazut pozele :oops: ... si cum sa descurcat pe dyno ? cati cp a scot cuplu alea alea :) daca poti sa o faci public ... daca nu ... noi toti te admiram pt ce ai facut !

320 is 01-10-06 20:18

Stai linistit BlonduVsp ca nu ii este frica nimanui de ce are acolo,baietii cu M5 il tot invita pe marius dar el nu vrea sa se dea,poti sa-l intrebi daca nu crezi si ca sa stii si tu cam cat a iesit pe dyno:de la 250cp la 300 cu cip si cu nos vreo 390cp nu cred ca e foarte mult.Sa stai un an jumate sa faci o masina si pe urma sa-ti fie frica de ea e urat....

blondu_vsp 01-10-06 21:12

320 is o sa mai vb...abia acum incepe.....ramane sa vedem care pe care....voi stiu k aveati boala pe txa dar nu aveti ce sa-i faceti.......

Slim29 01-10-06 21:23

Quote:

Originally Posted by blondu_vsp (Post 571548)
320 is o sa mai vb...abia acum incepe.....ramane sa vedem care pe care....voi stiu k aveati boala pe txa dar nu aveti ce sa-i faceti.......

adevarat ai zis .. toti iau sarit ca le ciuda .. ca Marius a reusit sa restaureze legenda si ca el o are..nu mai fiti invidiosi si veti vedea ce poate pan atunci ciocu mic si jok de glezne

naka66vio 01-10-06 23:20

tiai pus nos ca ai crezut a fara nu o sal faci niciodata pe wrc?
lol.am glumit bravo.poti sa ne spui si noua cati cai are cu nos si fara?

Slim29 02-10-06 00:49

bha naka fara suparare akum dak isi face ceva omu in plus la masina inseamana ca si le face ca sa ii fak pe alti ?? si-o face cum vrea si ce vrea nu special sa-l fak pe wrc .nush frate dar de la un timp toti au ceva.. ce plm aveti va e ciuda sau ce ... sau unii zic ca sa nu arata ce sunt fani TXA si sa zica lumea ca il pupa in cur..

320 is 02-10-06 03:56

Txa

invidiosi?pe cine?pe marius pt ca a luat o masina care era rupta din toate incheieturile i-a bagat niste fiare prin lonjeroane,ca sa nu se rupa masina pe strada,a vopsit-o jalnic singuru lucru bun la vopsea este luciu,defectele sunt multe printre care se numara cateva scursuri pe aripile de spate si multe altele.rotile ce mai sunt de masina aia.a stat 1 AN sa puna un motor si n-are nici un palmares;cred ca si-a pus Nos ca sa se mai auda de el,ca altfel nu are nici o sansa.Sa nu mai vb de tras cu WRC-u sau cu DGH-u:din ce stiu eu cica cei 2 se dau cu Marius si cu Nos .oricum ca sa stie fanii lu Txa un clasament pt ei 1.DGH 2.WRC 3.poate TXA daca nu mai iese vreun urs cu motor de M5:twisted:

Slim29 02-10-06 12:38

bhai 320is ce masina ai mha de suferi asa de tine ? de zici ca e cazan mha?

alex_g 02-10-06 14:41

Forumul e locul de intalnire al tuturor frustratilor!

Am vazut masina pe 16 septembrie,toata lumea s-a strans in jurul ei cand si-a facut aparitia in parcarea de la Dragonul rosu.Superba masina!Toata stima pentru proprietar.

Al3xius 02-10-06 17:06

Re: Txa

Quote:

Originally Posted by 320 is (Post 571926)
invidiosi?pe cine?pe marius pt ca a luat o masina care era rupta din toate incheieturile i-a bagat niste fiare prin lonjeroane,ca sa nu se rupa masina pe strada,a vopsit-o jalnic singuru lucru bun la vopsea este luciu,defectele sunt multe printre care se numara cateva scursuri pe aripile de spate si multe altele.rotile ce mai sunt de masina aia.a stat 1 AN sa puna un motor si n-are nici un palmares;cred ca si-a pus Nos ca sa se mai auda de el,ca altfel nu are nici o sansa.Sa nu mai vb de tras cu WRC-u sau cu DGH-u:din ce stiu eu cica cei 2 se dau cu Marius si cu Nos .oricum ca sa stie fanii lu Txa un clasament pt ei 1.DGH 2.WRC 3.poate TXA daca nu mai iese vreun urs cu motor de M5:twisted:

Nu vreau sa ma bag aiurea ! Dar eu am invatat un lucru : daca tu cu mana ta n-ai facut toata viata nimic(in cazul de fata nu ti-ai facut nici o masina tare) nu te apuci sa razi de unu care munceste cinstit(txa de ex care a investit o caruta de bani , orice ai zice tu sau altcineva : nu e usor sa refaci o masina aproape de la 0)! In concluzie : decat sa fiti toti carcotasi si sa visati masini din nfs mai bine apreciati munca omului ! La Dragon de ce s-a starns toata lumea in juru ei daca e asa naspa masina ? Ziceti ca de ce nu se trage TXA-u cu WRC si DGH ...parca ati fi cel putin impresarii lor ! De ce nu il provocati voi cu masinile voastre pe TXA-u decat sa puneti paie pe foc ? RUSINE!

Respect pt. cine merita !

naka66vio 02-10-06 18:09

Re: Txa

[QUOTE=Al3xius;572365]Nu vreau sa ma bag aiurea ! Dar eu am invatat un lucru : daca tu cu mana ta n-ai facut toata viata nimic(in cazul de fata nu ti-ai facut nici o masina tare) nu te apuci sa razi de unu care munceste cinstit(txa de ex care a investit o caruta de bani , orice ai zice tu sau altcineva : nu e usor sa refaci o masina aproape de la 0)! In concluzie : decat sa fiti toti carcotasi si sa visati masini din nfs mai bine apreciati munca omului ! La Dragon de ce s-a starns toata lumea in juru ei daca e asa naspa masina ? Ziceti ca de ce nu se trage TXA-u cu WRC si DGH ...parca ati fi cel putin impresarii lor ! cum va trec?
uite numai sa iasa sa se dea il provoc eu dar sa nu foloseasca nosul.o fac pe bani suma o zice el
am o supra oricand vin in bucuresti numai sa scoata txa sa vedem ce poate

320 is 02-10-06 20:24

naka66vio

Vezi ca se da numai pe sume mari,de la cateva mii in sus ca sa nu se dea cu nimeni,dar nu ma mira ei aveau pretentii sa se dea cu Sebi cu subaru:)).si Al3...sa nu mai vb ca nu suferim de nfs si sa nu mai vb de masini ca nu stie ce masina am.Apropo pe 16 s-au strans in jurul lui pt ca tot timpul oriunde sunt el e singul cu gura mare,el face el arde el e nr 1.se minte singur.ca sa nu mai zic cat de penibil arata cu casca de motor in cap

All times are GMT +2. The time now is 13:57.

- Copyright 2026 4Tuning