Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile la volan (https://forum.4tuning.ro/28-femei/19714-femeile-volan.html)

OltcitPower 20-12-06 23:22

Re: Femeile la volan

stii cum e...fiecare se pricepe la ceva...

pheerya 21-12-06 09:24

Quote:

Originally Posted by iasi_drifter (Post 669320)
voi conduceti asa cum facem noi mancare. :D
daca si-ar vedea fiecare de sarcina lui exclusiv ar fi o lume perfecta :lol:
fara noi la prima pana de cauciuc ati abandona masina :lol:
fara noi barbatii oricum lumea ar fi cam pe la nivelul epocii de piatra la cat va pricepeti voi la tehnica :D
nu tu cladiri ca lumea, nu tu masini, nu tu drumuri, nu tu aparate electronice samd. :D
si in epoca de piatra se gatea si se cresteau copii :D

inseamna ca tu te simti:lol: ideea este ca nu toate suntem asa...eu am invatat multe si despre mecanica de la prietenul meu..si nu sunt genul care sa lase masina in drum daca a facut o pana...kiar asta ii spuneam si lui sapt trecuta...asa ca...gresesti...
dar, ai si tu dreptul la o parere...kiar daca este gresita;)

iasi_drifter 21-12-06 09:50

Quote:

eu am invatat multe si despre mecanica de la prietenul meu
am zis daca noi nu am fi. deci te simti :lol:

si mai precis ce mancare stii sa faci? ca omleta si incalzit la microunde stiu si eu :D
nu e vorba ca nu am putem sa invatam sa facem mancare, dar de ce sa ne batem capul, cand va putem pune pe voi? :D
nu uita ca intr-o vreme tot de noi depindeati sa ne ducem cu sulita in padure la vanatoare sa nu moara familia de foame :lol:

Un bou de vanzare 21-12-06 11:28

Eu zic sa faceti pace...condusul bine e un talent, e o arta , un dar....toata lumea poate conduce(asa cum toata lumea poate gati,poate picta,poate canta),insa numai anumite persoane duc aceste activitati la rang de arta...

deci, pot exista femei de mii de ori mai soferitze decat unii barbati..insa femeile trebuie sa accepte un lucru barbatii pot face lucrurile in orice domeniu mai bine k ele...si stiti dece (nu pt k ar fi mai destepti ) ci pt simplul fapt k sunt rationali.

pheerya 21-12-06 18:29

Quote:

Originally Posted by iasi_drifter (Post 669729)
am zis daca noi nu am fi. deci te simti :lol:

si mai precis ce mancare stii sa faci? ca omleta si incalzit la microunde stiu si eu :D
nu e vorba ca nu am putem sa invatam sa facem mancare, dar de ce sa ne batem capul, cand va putem pune pe voi? :D
nu uita ca intr-o vreme tot de noi depindeati sa ne ducem cu sulita in padure la vanatoare sa nu moara familia de foame :lol:

nu ti raspund la provocare....
si nici macar nu ma cunosti...iar tragi concluzii pripite...

aleks 28-12-06 15:12

Quote:

Originally Posted by iasi_drifter (Post 651461)
aleks... cred (sper) ca glumesti... :D
:D

desigur, nu de alta, dar eu fara masina sunt un om mort :)

Mustang 03-01-07 13:35

momentan stiu 2 care le au cu sofatu' CA LUMEA ...

restu' ... fug de ele ca dracu' de tamaie ...
cum puii mei sa dai flashuri cand pleci de pe trotuar si nu e nimeni in fata masinii ??? si nu o data... de 2 - 3 ori ...
pesemne ca vrea sa anunte din start ca e tolomaca ???

florynu 08-01-07 18:24

fara a vea lipsa e intzelegere shi fara nimic altceva !
trebuie sa recunoastem shi noi dar shi voi fetelor ca ............wemen driving...........sucks
normal ca exista exceptzii !
de altfel chiar shi eu cunosc vreo 2
shi cu mashini mari ..........: Opel omega shi BMW seria 5 2004
dar............exceptzii
deshi nu au crnet fetele numa de vreo 2 sau 3 ani
polu opus .................MAMA
pai frate are carnetu de 15 ani
shi doamne feri cand ma urc cu ea in mashina ...........mai rar da se intampla !
so..................
asha duminica sau mai pe seara sau de sarbatori
VA ACCEPTAM ! :d
ACUMA FARA GLUMA !
ne obishnuim ce sa facem !

Mustang 10-02-07 07:55

incep sa ma minunez ce fel de oameni incep sa posteze pe aici ...
nu or fi femeile priceput in ale sofatului ...
dar am 2 exemple de femei care conduc asa de bine incat te-ai pisa pe tine frate ...

120 la ora pe a doua linie de tramvai ... si un tramvai pe la vreo 500 de m in fata ta ;) sa vezi reflexe la tipa ...

Trixi 10-02-07 09:38

...la naiba,cind m-ai vazut si u???:-) :-) :-)

pheerya 12-02-07 14:47

Quote:

Originally Posted by mafiotul (Post 741655)
rata accidentelor este k voi cand sunteti la volan tineti covrigu ala in mana de parca dak iati da drumu ati crapa..parca sunteti disperate...sunteti stresate rau voi!!!!!noi mergem mai relaxati draga..cam asta e treaba!!!:D

"draga" in primul rand asteapta sa ti iei permisul si sa vii putin sa conduci prin bucuresti...sa vezi tu ce o sa ti "covrigul" ala strans
2. cand am facut scoala de soferi era un tip care saracul lua curba dar nu mai indrepta volanul fara sa i se spuna (aminteasca)
3. nu mai fi tu asa de categoric ca de abia ai facut ochi;)

Magos 13-02-07 00:31

noi, fetele, nu "este" disperate... dar parca te vedem si pe tine, curajosule, cum sunt aia de la spaima soselelor, pe prima... Parca era unul din Galati... Si a trecut de 3 ori pe rosu...

Vad ca ai sarit peste toata discutia de mai devreme, iar faptul ca tinzi sa generalizezi si sa pui si capra si varza in aceasi oala... Arata varsta!!! Grow up si vorbeste dupa ce capeti experienta!!! Ca asa, in fata monitorului, toti sunteti zmei.....

NightClubRacer 13-02-07 00:34

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 746654)
noi, fetele, nu "este" disperate... dar parca te vedem si pe tine, curajosule, cum sunt aia de la spaima soselelor, pe prima... Parca era unul din Galati... Si a trecut de 3 ori pe rosu...

:lol: magos si tu ai trecut de 3 ori pe rosu, remember? :-) Sunt si soferite talentate, dar sunt si unele de te iei cu mainile de cap. Nu cred ca trebuie sa le catalogam pe toate intr-o singura categorie. ;)

Magos 13-02-07 00:40

Da, sunt soferite talentate si soferite de fugi cand le vezi ca se apropie... Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa le dai o sansa sa vezi macar ce pot, si sa le pui eticheta doar cand auzi FEMEIE + VOLAN = ....

Oricine merita o sansa, si s-ar putea sa ramai uimit... ;)

Magos 13-02-07 01:27

=)) pustiu... esti PENAL... =)) te ataci ca si cand cine stie ce as fi zis.... of of of ... pubertatea asta!!!

Gabi 13-02-07 02:41

O, tu, mare mafiot, traficant de carne de porc si arme de Counter Strike. Lasa-ne, fiule, in lumea noastra condusa de femei ciumege si du-te la Balaceanca, ca au bagat super oferta la Chupa-Chups! Exceptand faptul ca ai 16 ani (chiar ii ai?), figurile de care dai dovada sunt fumate/expirate/terminate de cand eram in clasa a 10-a (adica... de varsta ta), asa ca GROW UP, TIPULE !!!

Continua in ritmu' asta... si ramai visator, pe a web-ului conexiune !

Trixi 13-02-07 10:07

...lasati copilul in pace!saracul nu mai stie cu ce sa iasa in evidenta!:D :D :D
va dati seama,cunoaste doar femei "disperate"...si in anturajul lui,el este ala cel mai tare...nu v-i se face mila d el,nici un pic???:D
eu una,cu cei 11 ani ai mei p kre le-am petrecut la volan,sunt impresionata d "cunostintele" lui!:-) luati va rog exemplu..el e coada d la pruna,buricul pamintului...nu mai tot incercati sa aduceti la pamint p cineva kre e predestinat sa fie ZEU!!!:D :D :D
aaaa,da si PEACE!!!!:twisted:

pheerya 13-02-07 20:33

mai mafiotule...mai era un pusti mai in spate cu cateva pagini care facea pe desteptul ca tine...n ai observat ca nu a avut nici un succes?
si inainte sa ti iei permisul invata si tu sa vorbesti corect... ca sa intelegi semnele alea...ce "vrea" ele sa zica:lol:

Magos 13-02-07 20:55

lasa... ca "e prea multe" semne sa le inteleaga... ;))

NightClubRacer 14-02-07 14:51

nu va mai puneti la mintea lui, s-a plictisit de nfs si a zis sa isi incerce norocu pe forum. ;)

Gabi 15-02-07 00:25

S-a mai dus inca unu', Dumnezeu sa-l ierte ! :)

Cum era cu femeile la volan ?

Turbo110 15-02-07 00:30

dc dreaq a-ti sters cearta ....:((((((((((((

Claudia 15-02-07 05:30

:lol: :lol: :lol: Ce suparat era pustiul! =))))

pheerya 15-02-07 09:42

ce cearta....ce am pierdut?:lol: nu s a certat nimeni...doar a fost pus la punct...cum a zis Gabi:"s a mai dus inca unul...":lol: :lol: :lol:

Turbo110 15-02-07 10:55

bah da dar au sters moderatori ....

pheerya 15-02-07 21:29

nu s a sters nimic...aia e toata discutia...din cate stiu eu...bine macar ca se simte sa nu mai posteze aiurea...
om fii unele dintre noi afone...dar sunt si destule care dam clasa...stiu exemple...destule

Eugen_TL 15-02-07 21:36

va spun eu sigur ca s-a sters ce era inutil ! unde voi 3 fete erati facute in toate felurile ;) am facut reclamatie si a zburat datorita lu' gabi ! multumim pe bune ! si cu asta gata!

FEMEILE LA VOLAN?

Gabi 16-02-07 00:51

Feghea: nu te enerva, mancati-as ochii tai, ca n-ai de ce. Eu m-as simti de kko ca fetele insultate de acel petit masturbateur sa fi vazut ce chestii le erau adresate. E mai bine asa.

pheerya: discutia a fost mult mai ampla si prea elevata ca sa poata fi publica in continuare, asa ca am dat de 3 ori click si s-a dus dupa cel care o-ncepuse, adica... in neant :wink:

Turbo110 17-02-07 10:34

>:D< nu m-am enervat deloc chiar eram relaxat :))

dmn 17-02-07 12:43

Din puncul meu de vedere, cel mai de bun simt mod de a gandi problema este urmatorul: ce-ar fi daca femeile nu ar mai conduce deloc?
este o intrebare adresata mai ales celor care spun ca femeile sint calamitati in materie de sofat!
va dati seama ce de mame, surori si prietene ati avea de carat de colo colo?
deci concluzia este una singura: mai bine sa coduca, fie si prost decat deloc!

greseli facem toti si chiar daca fetele au ceva mai multe, cu siguranta nu se poate spune ca traficul ar fi mai bun fara ele! ca e plina lumea si de barbati care habar nu au sa invarta volanul sau si mai rau! daca-i muti dintr-o masina in alta nu mai pot sa plece de pe loc...

Bmw_Rulllzzz 17-02-07 12:53

bine punctat dmn
eu sunt PRO femei la volan :-P

Trixi 17-02-07 16:22

....deci dmn,nu pot sa zic altceva,decit U'RE ABSOLUTELY RIGHT!!!(as usual :-) )
azi,iara venisem catre casa p drumul "preferat" unde ne gasim noi oradenii sfarsitul mai rpd sau mai tirziu...linie dubla continuua,dar cu maruntisuri nu ne mai ocupam....un camion venea din sensul opus,si s-a gindit sa vireze la stinga in fata mea...ma asteptam,frina..el se opreste ,bun...dar ala din curul lui ,se uita fix in okii mei,si linistit se apucat d viraj!!!!:shock: FRANAAAAAAA!!! io injur ...el ride !!!!tensiune la mine peste orice limita normala,si ata dupa el la benzinarie...opresc,ma duc la el,il bag si il scot in/din ma-sa...si il rog sa coboare...el ride,da din miini..si nu se mai opreste sa alimenteze,ci o ia la fuga!!!!!:shock:
va intreb io,c fel d "barbat" e la kre nu e in stare sa coboare din camion sa vb cu o femeie d 55 d kg???si putem sa zicem k el ar fi sofer "profesionist",nu???
...k sa se inteleaga treaba:oamenii d la benzinarie au vazut toata treaba,si urlind au venit si ei catre noi "doamna,era sa va omoara"....probabil din cauza asta a plecat d-l waberer catre ungaria fara sa alimenteze!
ink o data zic:nu primul numar din codul numeric ne face soferi buni sau rai,doar experienta si luciditatea kre este punctul forte al unor deosebiti ,absolut indiferent d sex.;)

Spark 17-02-07 16:32

bravo troxo .... zi-le .. ;)

Spark 17-02-07 16:56

* bravo trixi ... zi-le ... nu te lasa la ei

(imi cer scuze dar nu am putut sa dau edit ca mi-o picat netu`. eventual il rog pe un moderator sa stearga primul post)

aleks 19-02-07 13:48

da da, 55 de kg, da' asezate fix unde trebuie, de aia i-o fi fost omului frica....
nu va ganditi aiurea, voiam sa spun mica da cu gura mare, si stii cum e... dekt sa intri in gura (unor) femei mai bine fugi incotro vezi cu ochii :))

Trixi 19-02-07 14:18

:D :D :D ...bine mey,da' nici kiar asa!!!eu cred k m-ar fi inghitit pamintul d rusine,daca s-ar fi aflat asa ceva despre mine!!!!
oricum...am sunat seful lui,cum am ajuns acasa.i-am pus o pila "buna"...dc sa fie fara servici asa d multi kre poate merita mai mult sa fie p un camion k lumea????

aleks 20-02-07 13:51

hmmm... vezi?vezi?femeile astea.... te dau in gat dak ai comis-oooo, la urgenta ( si nu ma refer doar la condus aici...)

All times are GMT +2. The time now is 19:39.

- Copyright 2026 4Tuning