![]() |
Pai atunci dam un Party in stil de racers, mai exact AfterDark & 4SS style!!!
Ce ziceti??? Stabiliti o data???? |
Ma baiatule ia nu te mai gandi numai la party, pune mana la munca.
Dupa ce muncim avem timp si de petrecere. :wink: |
A mea e in 23 da's in Hunedoara. Oricum ma gandesc ca scapam ieftin dupa atatea chefuri, de ziua mea eratzi satui de baute :zombie: :evil_laug
Oricum la multi ani :bunch: |
1 Attachment(s)
in sfarsit ! am facut proiectul pentru masinutza mea :) solentzika
here it is ... cam asa va arata. Ce ziceti ? pareri ? |
Frumoasa dar ai ceva de lucru.
Succes. :wink: |
Daca ar iesii k acolo imi iau si eu solenza! :)
Oricum iti urez multa bafta! Ti-am zis ca daca ai nevoie de cineva sa-ti faca exterior-ul te pot ajuta! :wink: |
multam mult ! of... sa vad si eu cum o sa stau cu cash-ul... oricum ma apuc de exterior de la anu ( 2005 ). pana atunci ma ocum de interior: piele 2 culori ; crem deschis cu gri, elemente nichel etc.
Vreau sa va intreb daca stiti de unde pot sa-mi iau su eu tabla de inox din aia cutata care se pune pe jos in loc de mocheta. Stiti ceva despre asta ? |
sunt curios cand va aparea un site afterdark cu mai multe detalii...
|
Lucram la el, cand va fi gata va vom anunta.
|
Curand voi face un site pt niste baietzi din zona HD care se ocupa cu spoilere, eleroane, jante, bla bla fibra, plasa aluminiu si tabla pt covoare. Daca nu va graniti pana atunci poate va ajut eu.
|
-Va asteptam Duminica 12-12-2004 la Palatul Copiilor la ora 16:30.
|
Vom incerca sa ajungem.
|
Horia daca te intereseaza o galerie de evacuare pt masina ta, da-mi un telefon la 0723202531! :wink:
|
Multam mult Vlad... o sa te sun. :lol:
Cu parere de rau va anunt ca in data de 18-12-04 ziua Sambata, nu pot veni la cursa de indemanare din poli. Am racit si ma simt foarte rau. :roll: :roll: :roll: Daca va duceti maine distractie placuta si multa bafta pt cei care participa. Va multumesc pentru intelegere. |
Nu se face nici o cursa de indemanare sambata in Poli!!!
|
De azi avem si un Logan in club.
Bine ai venit Dani |
Welcome Dani! :wink:
|
Se pare ca afterdark-ul este din ce in ce mai mare! Bine ai venit Dani!
|
SARBATORI FERICITE DIN PARTEA CLUBULUI 4 SPEED SQUAD !!!!!!!
UN AN NOU PLIN DE CAI PUTERE, BANI SI FEMEI CU NEMILUITA... |
Multumim si va dorim sa aveti sarbatori fericite alaturi de cei pe care ii iubiti.
|
daka tot au inceput felicitarile ... Sarbatori Fericite shi multe bucurii din partea X-team...
|
Multumim la fel, sarbatori fericite si aveti grija de voi, sa nu va imbatati ca porcii, cum o sa fac eu. :lol: :lol: :lol:
|
Ice R.C. va ureaza sarbatori fericite!!!!
|
Sarbatori fericite si multumim ca ne mai imfrumusetati vietile. :lol:
|
Asa de sarbatori, un mos nicolae mai incet ne-a adus un nou membru.
Bine ai venit Tibi |
Sarbatori fericite(diferite), din partea hunedorenilor :)
|
RACING TEAM va ureaza CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI !!!
SARBATORI FERICITE si un AN NOU mai fericit !!!!! |
ICE RACING CLUB va ureaza SARBATORI FERICITE, LA MULTI ANI si la cat mai multe curse in anul 2005. Si sa nu uit de sanatate si minte limpede!
|
Thx luca pentru primire ... Sarbatori fericite tuturor si fie ca zeul tuningului sa fie cu noi :D
|
Insomnia Racing va urazea Sarbatori fericite si La Multi Ani!
Cat mai mult cai, cei mai mari jenti, suspensi mai jose, tobe cei mai tari si cat mai multe curse castigate in 2005! :wink: |
4 Speed Squad va ureaza Sarbatori Fericite si un An Nou plin de bucurii si reusite !!!
Un calduros La Multi Ani si la multi cai putere !!! |
Multumim tuturor si va dorim sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri.
Nu am uitat baieti: Sarbatori Fericite tuturor membrilor AfterDark de oriunde ar fi ei, multumim ca noul an ne gaseste impreuna, si nu uitati eu tin la voi chiar daca o arat mai greu. :oops: |
Vreau sa urez si eu la randul meu un sincer:
LA MULTI ANI SI UN AN NOUL PLIN DE BUCURII SI SANATATE, si la cat mai multi Cp!!! |
Ghost Racing Team va ureaza sarbatori fericite , multi caluti sub capota si un an nou mai bun plin de zambete si bucurii !
LA MULTI ANI! |
Va doresc voua,tuturor membrilor AfterDark Racing,ca Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca in inimi bucuria vietii,pace in suflet si belsug in casa.Lumina nasterii Domnului sa va calauzeasca pasi pe drumul fericirii.Multa sanatate si un calduros \"La multi ani!\".Sa fiti iubiti!
|
Sarbatori fericite!!!
La multi ani !!! |
SALUT,sunt noul membru AfterDark Racing Club,ma numesc cristi,sunt pasionat de tuning(in special EXTERIOR),in privinta rally-urilor mi-a cam trecut vremea,poze de calitate cu masinile mele nu am deocamdata dar sper sa le am in curand.ok va doresc tuturor
LA MULTI ANI ! si multe satisfactii |
La Multi Ani si tzie! mmm ARAD! :wink:
|
La multi ani si bine ai venit.
|
criss, bine-ai venit!
La multi ani tuturor si distractie placuta in seara aceasta! :drunk: :dance: :pelvic_th |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning