![]() |
Re: Mures
la far normal
|
clar ca negre
|
daca ti-ai pune si fumurii
|
Azi sa speram ca va fi mai multa lume la mbo la 9 cine nu ajunge acolo sa vina la vatzman
|
:( va urez succes :(. eu pe tusa inca.... :(. faceti si voi neste poze sa stiu si eu pe unde une ati fo :(.
|
nah serstok .. cu gaieti cum stati ? dau tarcoale ?
|
Uhmmm sper sa ajung acasa de 21 sa ajung si io la Cluj!!!!!!! Mai ales ca si bucale mio scapat :cry:
|
cam toate iti scapa..... am auzit ca prin mai o sa fie formula 3000 la bucuresti... poate mergem acolo.... da nu SIAB. de 1 mai nu se mobilizeaza nimeni ? :D
|
In primul rand salut la toata lumea. In al doilea vreau sa ii avertizez pe aia care vor sa se mai "plimbe" pe la platou sa aiba grija ca "gusterii" vin in masini civile ( de ex o skoda verde , mi se pare model 120..... nu am retinut numarul ).... si se apuca ca baietii de treaba care vor sa scape lumea de raufacatorii cu masini sa noteze numere de inmatriculare si restul tacamului....oricum nu stiu ce o sa faca cu ele dar sa nu avem surprize.....sau cel putin sper eu sa nu am .... pentru ca am patit-o.....
bafata in continuare.... 8) |
In ce sens ai patit-o? ei iti noteaza numerele in caz ca se intampla ceva. Daca nu faci nimic nu au ce sa iti faca si nu vin numa cu skoda vin si pe jos si cu dacia solenza, azi erau cu o dacie 1310, ford focus, numa cu masini personale ca masina de srvici nu le dau
|
Pana acum stateau in fiecare seara pe acolo pana cand nu o mai venit mult lume cu masini dar de o vreme o disparut, si vin numai asa la "plezneala" sa prinda lumea, din cate stiu e scopul politistilor e sa te opreasca sa incalci legea nu sa te prinda ca ai incalcat-o... oricum prin rau ce intelegi, umpic de fum si ceva frane de mana la discretie :twisted: ....dupa care au venit baietii si au stricat distractia mea si a unui prieten....
BTW: s-a mai scris cu cateva posturi mai sus ca va trebui gasit alt loc, din momenut ce platoul a cazut..... ceva propuneri ?? |
pai vineri cand am fost in trecere pe acolo era politia in colt la zoo cu loganul.... legitima vreo 2 soferi. un passat argintiu si inca ceva....
|
eu sambata amn fost, am fost de mai multe ori si nu am "prea" vazut pe nimeni asa ca seara m-am dus si eu ca tot omu sus si dupa o juma de ore hopa si "gusterii"
|
si vo facut ceva inafara de legitimare? Noi mergem de foarte mult timp la platou si nu am avut probleme. identificari in prostie in rest nimic
|
aia ii datoria lor. problema ii ca se p[lange ala ce sta langa zoo si paznicu de la zoo si de aia stau atata acuma comunitari pentru ca sio facut casa primaru pe langa restaurantu ala de inchiriat chiar de langa urs
|
:))) .... nu era politia rutiera, era politia comunitara si din cate stiu eu nu are dreptul sa te legitimeze ( binenteles pentru permis, talon..... etc ) asa ca nu am stat.....
|
o si prins pe unu care o last-o pe una sa conduca si aia nu avea carnet.
|
cata minte... si ala... sa isi lase zdreantza sa conduca chiar acolo... stiind ca se plimba scaietii non stop pe acolo. locul nou e bunicel.... desi aglomerat....macar nu deranjam pe nimeni...
|
auch.....cam nasoala treaba aia.... inseamna ca daca nu o impins ceva baiatu prea repede nu conduce nici el nici ea...... ghinion tata
|
acol chiar ca nimeni nu are treaba cu noi ca nu deranjam chiar pe nimeni si suntem numa noi si padurea
|
le-o facut la amandoi dosar. la ea pentru conducere si lui pentru incredintare
|
unde mai exact la vatsman ?
|
pai tipul e pasibil de puscarie... ca a dat masina... si tipa vreo 5-7 ani nu o sa aiba permis. asta daca s-a procedat ca la carte, ca poate sa fie si ceva rezolvari.
|
ii cu suspendare la amandoi. si is maxim cinci ani din cate stiu
|
pai e cu suspendare numai daca sunt la prima abare...... banuiesc......pentru norocul lor.... :)
|
in trafic nu conteaza ii cu suspendare si dupa 3 ani expira din cazier
|
Bine mergem la vatzman si acolo ce facem, povestim ? , nu ai loc nici sa faci o linie......
|
vrei lini hai sambata la cluj la concurs oficial.
|
Nu de asta vb. Lumea vine afara aici in mures sa povesteasa nu sa faca ceva asa n-o sa ajungem nicaieri.... Dupa cum am auzit vreti sa participe si orasul nostru ca si nightriders undeva "mai sus"
|
Aici sunt de accord cu BMW, sunt si eu un vizitator al platoului si de cele mai multe ori lumea vine si sta la povesti, nu e nimic rau in asta, dar din cand in cand mai e buna si umpic de miscare ca daca nu iti amortesc muschii :P
|
Cand eram vreo 30 de masini 3 sau 4 dintre noi a facut ceva.
Uni *** masina si ceilati vin sa sa uite. Trebe sa facem bilete sa plateasa pt show nu? |
nui chiar asa. nu te obliga nimeni sa faci nimic. si asa is destule probleme cu politia ce liniute va trebe.
|
da sa participe da legal.
|
:)) ce faza Oszkar :p cica Bilete ::)) obliga tu pe cineva sa iti plateasca :)) si pe tine cine te pune sa te dai in show ::))) ?? in fine nu asta cont , cont ca platou e gata acolo nu se mai poate face nimika!!!
|
Aaa da Dutzule ai dreptate !!! Cine vrea liniutza sa meraga la concursuri legale de ex sapt asta la CJ :p daca nu vrea probleme normal !! Dar totusi nu se copara cu dragu nostru platou ::))) SI DACA TOTUSI STITI ALT LOC DE MERS CU MASINILE SA EVITATI SA SCRIETI PE FORUM !!!!! STITI BINE CA SE UITA LA POSTURILE NOASTRE SI NUMA ASA DIN SENIN APAR SI EI PESTE TOT PE UNDE MERGEM!!!!
|
1 Attachment(s)
Are cineva vreo idee de unde as putea achizitiona jante cum sunt cele de pe loganul de wrc s2000, numai sa fie cu 4 prezoane ca sa fiu nevoit sa schimb butucul. Sau daca sunteti dintre voi care aduc sa spuna...
Am atasat o poza pentru cei care nu stiu cum sunt. |
1 Attachment(s)
nu is oz superturismowrc?
|
nu sunt alea, dar m-am uitat si la superturismo cum ai zis tu dar nu sunt sigur ca se potrivesc. se poate ca distanta dintre prezoane sa fie mai mare ? Nu cumva ai si tu pe 307 tot dinalea numai nu albe ?
|
spitele is mai groase. da alea tot oz is
|
este cineva in mures care se imbraca volane si alte chestii din masin in piele ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning