![]() |
Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT
Nu cred ca vin pt ca trebuie lucrat un pic la ea. vopsita, antifonata...evacuarea schimbata (sparta din cauza la flacari) :(.
ok. atunci astept propuneri...in legatura cu ce vopsea sa ii dau. |
pai asa cum era eaaaaaaa.........FIX asa cum era eaaaaaaaaa
si masina era destul de ok, nu stiu de ce trebuie vopsita iar... |
Quote:
|
ZAF`ule daca faci masina in halu` ala va trebui sa`ti pui in "a" la sfarsitu` prenumelui .. hai frate .. fa`o aceias culoare care era si eventual, trage o folie de carbon pe capota ;)
|
a fost masina buna la inceputul anilor 90
|
Astazi am vb la o firma din Calarasi si imi pot face masina aceeasi culoare. Deci ramane la fel. Va multumesc pt opinii.
|
dar de ce trebuie revopsita toata?
|
Nu trebuie revopsita toata...exista persoane rau intentionate care si-au probat cheia si picioarele pe masina. In anumite locuri trebuiesc facute retusuri. Si am zis daca tot ma duc cu ea la vopsitorie sa ii dau un nou look, aplicandu-i si o alta vopsea din gama violet.
|
Quote:
Mor pe astia; i-as impusca! Ce-i...asta pe ei grija de ce investitii facem noi in "cazane" E multa invidie si rautate la mijloc...Ca asa suntem noi ramanii |
si va mai dura 30 de ani sa ne schimbam :D
|
mda...i-as bate pe astia care isi probeaza cheile pe masini mai ales la ce vopsea misto are XXS zaf incearca sa o faci aceeasi culoare arata super
|
In opinia mea toate sunt misto si merita aplaude. Niciodata nu am crezut ca un olcit poate iesi asa de misto
|
vine acusi un candidat cu lambo doors :D
|
Abia astept sa il vad pe "candidat"...cat mai repede posibil..:D
|
Quote:
|
lambo doors .. made in Iasi ;)
|
;)... oricum prioritatea e sa termin mecanica la masina... dar pun sigur si lambo, ca doar sunt importator de draq.... 1200 e kitul, cei interesati sa-mi dea un mail/mesaj
|
Quote:
ps:sa ma suni in week-end sa-mi spui care e treaba!!! cati bani iti iau aia? alea alea...poate o rezolvam mai lesne... |
slut mah fratzilor...sunt shi eu nou p`aci...am un oltcit si..ash baga shi eu ceva bani in el...dar nu stiu de unde sa achizitionez toate chestiile alea..
poate ma ajutatzi shi pe mine |
pentru lambo doors ti-am zis, la mine :)
|
Quote:
|
Quote:
|
as vrea pt inceput doar un spoiler de fata...cat m`ar costa ??
nu am bani pt tot acum...dar pe rand... |
de ce vrei tu sa strici masina?
|
jjs...ai a fost una din cele citeva masini de franta care au enit la oltcit craiova direct din franta cu ranforsarile din interior adica cusca aia de tevi facuta chiar de citroen.asta jjs o stiu de mic a fost a lu` pedala,si cred ca a fost prima masina care a avut alfe pe ea...aaa.si la pedala avea acoperisul ala negru din piele sau ce naiba e...oricum nu stiu cine a luat-o dar feleicitari noului proprietar...ala nu mai e oltcit...e ceva cool nu stiu masina aia asa cum arata acum poti psune fara nici o minciuna ca te face sa intorci capul cind o zaresti...inca o data felicitari
|
e greu de ales dintre toate... io am ales JJS pt ca lam vazut in realitate si mia placut culoarea: alb perlat. shi pe plafon are un material(nush ce e) care imita pielea...;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
tot respectul pt cei care baga bani in oltcit.. am si eu unul si visez sa`l fac un super oltcit..
|
imi cer scuze de off topic dar , din cauza pasiunuii care o impartim toti am facut un hub pentru totzi oltictistii .. aceasta este adresa 86.104.85.71:411 datzi si voi la ceilaltzi ca sa putem vb si shara cu totii acolo. va astept. si va rog mult sa intratzi cu nick-ul de aici ca sa ne putem recunoaste mai usor. Numai Bine.
|
2 Attachment(s)
Imi place cel ROSU. Arata bine, proportiile sunt corecte, e facut cu gust si are un aspect curat. Tot respectul!
|
fratilor vrei sa va zic eu care este cel mai tare oltcit(SI NU SUNT SINGURUL SUSTINATOR) YBO este cel mai tare,dar unii dintre noi nu-l stiu deoarece nu a aparut pe la 4tuning day(cu toate ca acolo au intrat si oltcituri de 10 ori mai varza ca YBO),cu toate ca avea fff multe chesti de aratat(instalatie de xenon,motor turbo,suspensi sport,muzica de ff multi WATTI,scaune sport,jante din aliaj si cauciucuri late cu talon mic,sunt cateva sin calitatile acestei masini) si sigur lua cel putin un premiu.Iar despre proprietar(PUPA) :peace: e genu de om cu care poti sa comunici,nu se lauda(chiar daca are cu ce)iti da un sfat si te ajuta cu ce poate;) .Deci din partea mea tot respectul pentru YBO si PUPA
|
Quote:
|
ybo este unu` dintre oltcit`urile care arata ce se poate scoate dintr`un motor al anilor `80 .. Pupa merita respectu` nostru ....
P.S.: poate o sa vedem o prezentare detaliata la masina asta .. (sperãm) |
cauta pe oltcit.ro
|
mestere cand stiam eu de YBO ... nush daca ave`ai permis ;) .. prezentarea e pt toata lumea .. eu stiu despre ea
|
cred ca cel mai bine ar iesi jjs apoi red
|
Tot respectul pentru Pupa.
|
JJS'u p departe cel mai tare oltcit din romania....:D foarte
|
cred k threadul asta ar trebui reinnoit....cu poze mai noi...si cu mai multe oltcituri k sunt mai multe acu...ce zici tha nox? il mai faci o data?
|
faine masinile, imi place cum iasa olciturile modificate
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning