![]() |
Re: Numere de inmatriculare
Eu personal am vrut MS XX BUF
Daca se poate am sa pun la urmatoare MS 99 BEU plus remorca MS 99 TOT momentan are batranu pe masina MS 07 RAX...mi-a placut, cu toate ca nu inseamna nimic eu am MS 10 STO... ar fi mers MS 15 TOU si din nou ceva ce imi place B XX TBB (traiasca banii lu´ babacu) |
Pe masina care a vandut-o de curand, tata avea nr HR 10 DAD (Dad de la tata, eu cu sora-mea i-am dat ideea) si dupa ce a facut numerele astea, l-am intrebat "de ce 10?" si mi-a raspuns ca numarul inseamna "un tatic de nota 10" :-) :-)
Pe alta masina am nr IF ** ESN. Nu inseamna nimic special doar ca imi place partea cu ESN :D |
am vaz prin oras (galati) un taxiu cu GL 00 SEX , mai multe cu GL xx XXX ,
GL xx ZZZ . eu am la golf : GL xx NUT , iar la fiat : GL 01 BYE ;) e buna faza la liniute , numai sa nu fii depasit :)) ca se schimba treaba :)) |
Ada , nu mai esti atasata de BLS?:)
|
1 Attachment(s)
luptatoru' k1:lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Gj 05 XDX - x'urile sunt ghilimele:lol: si D - de la numele de familie:D
|
2 Attachment(s)
Nu sunt de pe meleagurile nostre dar sunt interesante :lol:
|
toate ca toate dar ma ajuta si pe mne cnva cu numerele alea? Fac Cinste mareeee plz...:-<
|
AR 93 PAI ...si cu o banda izolatoare alba se modifica ultima litera astfel incat din I sa se transforme in !.....rezulta AR 93 PA! :lol: 8)
|
Numere pentru o fata: XX 08 ABY
|
Xx 1 0 M O R
|
Quote:
@xxdadixx Numere pentru o fata: XX 08 ABY sau merge si XX XX BBY |
Aveam si eu 2 variante:
B II L L Y sau B 89 R A D (89 anul nasterii si RAD de la numele de familie Radu) Pana in vara mai am timp sa ma gandesc. |
am prins in ungaria niste numere jale rau de toot, sa scot deseara pozele de pe tel...is chiar haioase...la un bmw 525 are nr JAF 234 sau ceva de genu :))))
|
Imi voi pune la masina XX 04 LEI >Asa ma numesc:D;)):P
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am prins si eu o masina cu nr care vreau sa mi'l pun :)
insa in loc de 03 -> 23 eu zic ca da bn, decat LEX ce doream mai demult :D |
Astept si eu idei urgente , dupa ce am citit tot forumul si am plecat cu dureri de cap ca nu am, gasit nimic . Ma cheama claudiu si habar nu am ce nr sa-mi pun . si mai sunt cateva zile . Help me ! ! ! !
|
1 Attachment(s)
Uite aici varinate cate vrei
Sau B x 6 L A U |
si cin 6 stergi si faci C ;)
|
Quote:
am vazut lista asta , dar ma gandeam ceva personalizat . ideea asta cu lau e foarte buna , dar nu trebuie sa sterg cam mult 6-lea ala ca sa ramana clau ? si daca as face asta , macar sa fac rost de placi cu rr distantate ca se vada frumos . asta ar fi treaba intr-adevar . parca s-ar merita sa-l sterg putin asa. dar daca vad gaborii din buc ? or fi incantati ? As vrea sa aflu tare mult cine cunoaste pe cineva pe undeva sa faca numere distantate . Help me :) |
Eu zis mai bine sa te duci si sa vezi daca mai prinzi ceva de forma B x 6 L A U,ca de placute cu caractere despartite nu e problema...s-o gasi cineva de pe aici sa te ajute :)
Si cu politia o scoti tu la capat ii zici ca ti-a zgariat cineva numerele in caz ca ai probleme :) |
si cum pot verifica si eu undeva daca nr astea mai sunt libere ?
vad ca pentru nr distantate inca nu se baga nimeni . |
Stiu ca ma repet, dar (daca e cineva din Bc si...) daca stiti ceva, orice despre numarul [BC 24DEA] VA ROOOG sa.mi spuneti si mie CE MASINA E ... <poate suna ca ceva aiurea, dar, :-" DOAR vreau sa stiu marca,modelu, culoarea... etc... pentru ca folosesc numarul asta la toate desenele mele si mi.ar placea sa stiu de la ce vine PLSSSSSSSS.... [BC 24DEA] l.ati vazut ???????plsssss
|
Am vazut un ford cu XX 50 RIN :)Dar 5 avea o forma de S:)
|
dar la Spark ... Sparky ...ce nr de inmatriculare ati zice ?
SM XX SPK ? SM 59 ARK ? SM X5 RKY ? ce alte idei va mai vin ? |
300 RON amenda pentru BH 99 PA! :))
|
hahahahaha :)) n`are nimik ... e foarte tare nr :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce parere aveti de numarul asta?
|
Quote:
|
billy foarte tare frate :)))))
|
Quote:
ca ii este adresata...:D dar cum militia crede multe, :lol: :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Stiu ca s-am mai discutat dar boieru are passat nu opel. uite poza.
|
[QUOTE=c i k y;1287608]Eu zis mai bine sa te duci si sa vezi daca mai prinzi ceva de forma B x 6 L A U,ca de placute cu caractere despartite nu e problema...s-o gasi cineva de pe aici sa te ajute :)
eu ma chinui de 2 luni sa fac rost pe aici de placute cu litetere despartite :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 si nu vrea nimeni sa faca...:| |
am vaz pe un Q7 alb condus de o femeie GR 07 KYU :lol:
|
In sera asta am vazut un numar foarte foarte suspect.:shock: Masina era un BMW Seria 5 e60 cu pachet M si numarul era M A R I U S. Pe banda albastra din stanga nr-ului era D. IN ger. sunt permise nr. din astea? Eu stiam ca doar la americani poti sa-ti pui ce vrei la nr. Oricum eu cred ca era o facatura.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning