![]() |
Re: Fitness şi bodybuildig (culturism)
Quote:
Super pump 250/gaspari n-o xplode / bsn Si mai e unu foarte puternic jack3d numit. Nu stiu foarte multe despre el. |
Quote:
Acum vreau sa iau ceva pentru arderea grasimilor si am de ales īntre : Animal Cuts in combinație cu Animal Pack + o proteină bazată pe zer ! sau Animal Cuts īn combinație cu NitroTech (MuschleTech) . Ce īmi recomandați ? Eu aș merge pe prima variantă ! |
A incercat un prieten Animal Cuts + Animal Pack + proteina si rezultatul a fost foarte mic... incearca fara proteina
|
Quote:
Deocamdată vreau doar să ma definesc o să merg doar pe Animal Cuts simplu sau combinat cu Animal Pack. Īn ciuda nerecomandărilor multora am comandat Jack3d de la USPLabs... Aștept să īl incerc si revin cu un review ! Cāteva informații cu privire la Jack3d :shock: http://hubpages.com/hub/Jack3d-Dange...ive-Supplement |
Prima cupă de Jack3d .... :shock::shock::shock:
Dacă aveți de gānd să folosiți vreodată așa ceva vă spun 100 % că nu veți regreta ! Dupa 30 de minute am intrat īn sală cu o poftă de tras cum nu am mai avut pānă acum ... pur si simplu nici să ma odihnesc nu aveam răbdare am tras cu 15 kg mai mult decāt de obicei, după ce am terminat de lucrat piepul tot mai aveam chef de tras, nu ma simțeam obosit deloc ! Īn condițiile īn care am dormit 2 ore noaptea trecută :D |
Fac sala de 1 an si ceva, am luat ceva suplimente insa nu s-a vazut nimic exceptional. Gainere sau proteine nu mai imi trebui ca imi i-au tot din mancare. Insa nu am de gand sa mai fac antrenamnete fara un supliment de pompare. Momentan folosesc Superpump care este destul de tare si ma prinde bine. Am baut multe like : hydrovol,jack3d,noxplode,nano vapor etc . La toate simti efectele insa cele mai bune is superpumpu si nano vaporu.
|
Erm, eu, incepator in ale mersului la sala si etc intreb asa, pentru un incepator cam ce exercitii/serii de cate/cate repetitii/etc sfaturi ati avea. Ideea de baza e ca..nu vreau neaparat sa ma fac mare, am deja in jur de 84 kg la aprox. 174cm si eu cred ca e cam mult. In primul rand as vrea sa dau burta jos, ala e primul inamic :) si eventual definitie...
Mentionez ca nu sunt fan al vreunui fel de "aditiv" fie el si natural... Pe partea de regim, am resuit miracolul sa renunt la paine multa, KFC, Mc si in speical fast food shit, si mai lejer cu Cola, Pepsi etc. Pentru voi probabil nu e asa mare lucru dar pentru mine si pentru stilul meu de mancare de dinainte...e ceva :lol: Asadar, orice sugestii, tip-uri, idei de exercitii, sunt binevenite |
Quote:
1: Spate Tractiune sau hercometru 6-12 rep 4 serii Exercitiu la hercometru cu priza supinatie6-12 rep 4 serii Ramat alternativ sau cu bara6-12rep 4 serii Trapez Ridicari trapez cu bara sau gantere 6-12 rep 4 serii 2: Piept Plan drept cu bara sau gantere 6-12 rep 4 serii Plan inclinat cu gantere 6-12rep 4 serii Plan declinat cu gantere 6-12rep 4 serii Biceps Tractiuni sau ridicari cu bara 6-12 rep 4 serii Ridicari gantere cu rotatie 6-12rep 4 serii Ridicari ciocane 6-12 rep 4 serii 3 Umeri Impins vertical cu gantere sau bara 6-12 rep 4 serii Fluturari din apleca cu gantere 6-12 rep 4 serii Ridicari cu bara din pozitie verticala(cred ca asa se numea)6-12 rep 4 serii Triceps Impins cu bara cu priza ingusta 6-12 rep 4 serii Extensia bratului ,cu o gantera ,de la ceafa (cotul este tot timpul orientat in sus) 6-12 rep 3 serii Extensia bratului la scripete 6-12 rep 3 serii 4 picioare Asta este antrenamentul care il fac(acum l-am modificat putin) Sper sa te ajute cu ceva postul meu |
Daca dormi 2 ore si apoi mergi la sala e clar cat tii la corpul tau . Ca iei tot felul de energizante pe moment nu face decat sa-ti excite sistemul nervos si sa-ti mascheze oboseala , in final tot o sa cazi.
Nu inteleg cum poti sa cumperi ceva care stii sigur ca iti face rau (Jack3d) . |
https://www.youtube.com/user/BrandonC.../3/l7AnkFPjMLg
Un exercitiu bun din cate mi-au spus si mie altii. TOTUSI, chiar nu se poate face sala fara sa consumati panarame dinalea? Eu inteleg ca multi vreti sa aratati intr-o luna ca si cum ati trage de 2 ani dar nu prea se poate. Un corp poate arata bine si sa fie sanatos si doar cu miscare si sala, eventual un regim ailmentar, nicidecum prafuri si alte tampenii.:rolleyes2 |
Te ajuta cat de cat "panaramele alea" daca sti sa le iei si le iei cum trebuie. Acuma asta ramane la decizia fiecaruia, n-are rost sa-i criticam pe alti.
|
Zilele trecute am fost cu un prieten sa isi ia manusi de sala(el fiind un incepator in deale salii) si l-am intrebat pe tipul de la magazin de ceva pt masa musculara si mi sa recomandat sa iau proteine(eu fiind o pers care am arderile mai lente)..
Normal in bugetul 100-150 lei ce as putea lua? Ma afecteaza intr-un fel acest produs(sexual sau altfel)? Multumesc:twisted: |
Un lucru foarte important si care mie imi merge de minune .. Carbohidratii sa ii asiguri din mancare , nu din shake'ul cu proteine ..
|
proteinele si carbo sunt niste chestii care te ajuta....dar nu uitati mancarea este principalul COMBUSTIBIL, asa k pofta buna ,la cat mai mute mese pe zi si desigur sala si odihna......apropo de energizante aparent sunt bune dar de fapt ele dau ultima picatura din tine apoi...evident daca nu mananci si dormi bine cazi in catabolism:).cam asta ar fi explicatia dupa parerea mea.spor la fibra:D
|
Ok am inteles ce vreti sa spuneti voi,dar dati-mi si mie un exemplu de produs care ma ajuta sa cresc in masa fie proteine fie altceva!!!
Banuiesc ca altii au incercat ...macar sa isi dea cu parerea la anumite produse care au dat rezultate!:D:D:D |
o proteina buna gen whey pro si un amino asta daca vrei sa cresti si sa te si mentii dupa...
|
Normal as vrea sa cresc si sa ma mentin(mai ales ca iarna e cel mai bine sa dai pt masa)!!
Deci imi recomanzi sa merg pe whey pro de la PN?A avut rezultate bune ? Amino la ce ma ajuta?Am citit ..din cate am inteles ajuta la fixare musculaturii ,dar 10 pastile pe zii mi se par enorm de multe... Normal pt masa ce miati recomanda sau cu ce ar trebuii sa mai iau pt rezultate bune? |
Ultra whey pro de la universal are cel mai bun raport calitate pret ! si amino il gasesti si lichid care e si mai bun (ajuta si la recuperarea muschiului mai repede nu doar la fixare )
|
Multumesc de informatie...M-am decis ca o luna (ca tot mai e din vara) sa mai dau unpic jos din stratul adipos de pe abdomen(nu mai este mult ,dar poate scap de el).Azi ma duc sa vad ce arzatori de grasimi gasesc si revine.
Dupa luna aceasta o sa ma apuc sa iau Ultra whey pro+un amino! |
Quote:
|
si dupa terminarea efectului jak3d ? cum te simti?
|
Spuneti-mi va rog daca e bun programul care il fac de vreo saptamana si ceva.
Luni : biceps+antebrat Marti : triceps+detloid Miercuri : pectorali+abdomen Joi : glutei+coapse+gambe Vineri : trapez+spate Sambata : alergare+abdomene Fac in fiecare seara pentru ca in timpul zilei lucrez, depun efort fizic .. Sunt bune grupele cum le lucrez ? Sau cand fac biceps sa fac si piept ? |
Pei in opinia mea nu e prea OK... dupa ce ai bagat triceps ar trebui sa se odihneasca si tu nu prea il lasi bagand pectorali a doua zi
|
Si eu sunt de acord cu sTAILLL nu merge deloc sa-ti lucrezi pectoralii dupa triceps deoarece tricepsul o sa il ai obosit,nu apuca sa se refaca si nu dai randament la piept urmatoarea zi.Uite un program care la mine a dat rezultate:
Luni: Piept Marti:Spate Miercuri: Pauza Joi:Biceps+Triceps+Antebrat Vineri:Picioare Sambata:Umeri+Trapez Abdomenele eu le fac acasa de vre 3-4 ori pe saptamana.Acum depinde si cu ce scop mergi la sala...eu unul vroiam masa musculara si chiar a dat rezultate programul asta.Si incearca sa-ti faci antrenamentul cat mai diversificat adica sa nu faci acelasi lucru in fiecare saptamana si sa nu exagerezi cu antrenamentul(4-5 aparate pe grupa)pentru ca poti sa dai foarte usor in supraantrenament si te plafonezi!Pe langa asta foarte importanta este alimentatia si odihna.Eu in prezent am vreo 3 ani de sala(cu intreruperi),varsta de 21 de ani, 1.88m si 97kg.Bafta in continoare si sper ca ti-am fost de folos! |
Ms mult, saptamana asta o sa bag programul tau si saptamana cealalta il bag pe al meu doar ca inversez ziua de miercuri cu cea de joi.
|
Da este mai bine sa inversezi ziua de miercuri cu cea de joi la programul tau.Poti sa incerci asa si vezi care program ti se potriveste mai bine.Bafta!
|
Am uitat sa mentionez ca vreau sa maresc, cum ma sfatuiesti sa fac exercitile ? Masa musculara am deja.
|
Ce vrei sa maresti ca nu inteleg.Sunt exercitii pentru masa musculara(adica sa cresti)si tonifiere(fibrezi muschiul,adica sa-i dai forma frumoasa).Sper ca nu spun nimic eronat dar nu inteleg la ce te referi...
|
Masa musculara (adica sa cresc), ca forma deja cam are fiecare muschi in parte.
|
Iti spun ce da razultate la mine.Fac maxim 3 aparate pe grupa una de incalzire+3 serii, maxim 6-8 repetari.Adica pun greutati incat sa nu pot sa fac mai mult de 6 maxim 8 repetari.
EX: impins la piept cu bara(plan drept): seria de incalzire 50kg(10 repetari) seria I : 80 kg (8 repetari) seria II :100 kg (6 repetari) seria III:120 kg (3-4 repetari) Chestia este sa nu te epuizezi la greutatile mici,mai bine fortezi la greutati mari.Daca luna asta am facut 3 repetari cu 120,luna viitoare vreau sa fac 4-5 repetari si tot asa.Aaa si inca o chestie daca vrei sa cresti sunt recomandate exercitiile de baza, adica fara helcometre,scripeti si mai stiu eu ce...Ex piept intr-o zi: plan drept,inclinat,declinat.O saptamana cu bara, o saptamana cu gantera.Poti sa le si combini, sa schimbi ordinea,sunt multe chestii...faza este sa te cunosti sa vezi ce da rezultate.Bafta! |
Ce proteina imi recomandati si mie pe la 120 lei(de preferat praf sa le amestec cu apa sau lapte)
Ce parere aveti de produsele de la Redis(as vrea sa imi ajunga o luna):D P.S Tin sa precizez ca am arderile lente:D Am gasit urmatoarele suplimente: -Protwhey-R de la Redis -ON Serious Mass Chocolate de la Optimum Nutrition ON -Dymatize Super Mass Gainer Chocolate de la Dymatize Ce imi recomandati din acestea? Eu as merge pe cel de la Redis (am auzit ca e bun) Astept pareri!:D |
Recomandati-mi si mie ceva bun pentru marirea masei, ceva care da rezultate
|
Mega Mass + amino 3800 + plus MANCARE
|
GAIN FAST (universal) + aminoacizi + un complex de vitaminte
|
Tocmai am terminat de luat o galeata de ProteinMix de la redis si nu am vazut nici un rezultat(cel putin asa mi se pare)
Eu as vrea sa merg pe: -ultra whey pro universal( 3kg 220lei) -Milk&Egg Pro de la NUTRITECH(3kg 230lei) Tin sa mentionez ca eu vreau masa musculara(nu sa ma ingras ...mai ales ca sunt endomorf) Cred ca o sa il iau in combinatie cu un amino(dar sa fie la un pret acceptabil pana in 80 lei) Ce imi recomandati din cele 2 de mai sus? |
Care dintre cele doua ? GAIN FAST (universal) + aminoacizi + un complex de vitaminte sau Mega Mass + amino 3800 ?
|
studiati si vedeti care are cel mai bun raport calitate/pret :D
|
Quote:
|
ultra whey
|
Ok o sa merg pe Ultra Whey Pro:D