Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/19284-tulcea.html)

mikafly 14-02-07 21:06

Re: Tulcea

Treaba voastra...nu cred ca bididiul care era cu voi e proprietarul de drept al masinii'....cred ca daca afla tacsu sau masa..il rupe cu bataia...ar fi fun de vazut.....la fel ca si exchibitziile voastre pe 4 roti.

Eugen_TL 14-02-07 21:29

bidi e major doar ca nu are carnet inca si tasu stie ca ia masina dar stie ca o ia un prieten ! in fien a vazut si roata si au schimbat-o

auzi cumva il stii pe tipul cu calibra aia alba? am vazut=o pe la aker se auzea frumos ( ii dadea ) de la distanta pare a avea niste modificari la bari o prinde cineva in poza de aproape?

mikafly 14-02-07 21:38

Nu stiu despre ce calibra vorbesti......poate o fi aparut vreuna..eu nu mai sunt in tl de 1 luna si ceva...deci nu mai sunt la curent.

Gratzian 15-02-07 01:08

sunteti multi la tulcea? sa trecem la orase?
dati-mi pm

mikafly 15-02-07 07:20

Nu suntem prea multi..erram candva....acum ne-am rarit.Sunt astia mai mici care vin din spate...in rest...pauza

Bogyciu 15-02-07 09:19

E o Calibra alba cu nr. de Italia? Cea mai hidoasa masina din cate am vazut vreodata... O avea la vanzare, nu stiu cine ar putea sa i-o cumpere... Abia astept sa imi fac franele si motoru sa-mi mearga brici si sa vezi atunci "senzatie majora cu 40 la ora", vorba unuia de pe aici...

mikafly 15-02-07 10:08

Tu ce masina ai?.....sau ce nr?....ca poate te stiu.......
O calibra am vazut si eu..una urata rau....alba cu un tunig de bazar de 2 lei.

Eugen_TL 15-02-07 13:48

daaaaaaaaa azi am prins-o de aproape! spoilerul fata zici ca e carton decupat drept cel spate la fel..totusi e tabla cred ...nasol rau nu mi-a placut! de la distanta se vedea bine

Cosmin255 15-02-07 14:15

Da intr-adevar , frumos a fost cu Cielo ala:)) , distractia de pe lume...va dati seama daca mie imi era mila de masina.....:)) ala nu zicea nimic....
Am condus alaltaseara ceva cu motor de 4.5 , germana , nu zic ce masina ca a fost luata cam pe blat :)) daca spun ce masina se prinde lumea a cui e ... senzatie , mi-a placut

mikafly 15-02-07 16:24

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 751166)
Da intr-adevar , frumos a fost cu Cielo ala:)) , distractia de pe lume...va dati seama daca mie imi era mila de masina.....:)) ala nu zicea nimic....
Am condus alaltaseara ceva cu motor de 4.5 , germana , nu zic ce masina ca a fost luata cam pe blat :)) daca spun ce masina se prinde lumea a cui e ... senzatie , mi-a placut

Se pare ca va place sa va jucati cu "ala" gol pe langa "aia" sculata.....altceva mai bun nu aveti de facut?
Faceti ceva cu maisnile voastre.......nu ale altora.......vrreau sa aud si eu de o mare cursa in tl......cu macar 5 masini......

Cosmin255 15-02-07 18:07

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 751390)
Se pare ca va place sa va jucati cu "ala" gol pe langa "aia" sculata.....altceva mai bun nu aveti de facut?
Faceti ceva cu maisnile voastre.......nu ale altora.......vrreau sa aud si eu de o mare cursa in tl......cu macar 5 masini......

frate chiar nu inteleg cu ce te deranjeaza , sincer , atata timp cat omu a zis rupe-o frate , am rupt-o ... care e problema ?Si de curse oricum n-ai sa auzi , eu unu sincer am vrut sa-mi iau la sfarsitul verii Leon Cupra , dar nu avea rost , oricum n-aveam ce sa fac cu el ... am sa-mi iau ceva in vara , dar nu cred ca ceva foarte puternic pentru ca am realizat nu se justifica pentru juma de ora seara cand ii mai dau

PS : si inca ceva , eu unul nu am rupt si nici nu am de gand sa rup masinile parintilor , iar a mea personala e un matiz cam vai de el , nu prea am ce sa fac mari vertingouri cu el .

Eugen_TL 15-02-07 18:26

da asa e ! nici eu n-as rupe ! saracu matiz a primit multe ..si bagat in service deseori pt ce a suportat! daca o masina nu o cumperi sa suporte forja si toate celetreci de multe ori prin service cu ea parerea mea! spre ex la un GTI ST e pacat sa nu ii dai pt ca stii ca poate ! dar la ce e facut doar pt oras mers normal nu se merita ! eu spre ex o data sau de 2 ori am iesit cu a mea dacie si nu s-a meritat .... la vara poate o sa fie altceva ;) pana atunci Dzeu cu noi ;)

mikafly 15-02-07 18:32

Eu unul nu intentionez sa imi schimb masina....dar intentionez sa ii fac upgrade radical.Nu pt curse...ci pt placerea mea personala...si mai ales ambitie.
La cati bani am bagat si motoare schimbate am avut ..de banii astia mimi puteam lua ceva meserias....dar pasiunea e pasiune.
Sa vedem cum o sa fie la vara....daca ne mai adunam iar....sa ne urmareasca iar nenea Garcea.
Pana una alta...multi din pretenii mei au trecut pe turbo....diesel.

Cosmin255 15-02-07 18:59

si un diesel are farmecul lui , am condus 730d ... si cred ca e destul de puternica si echilibrata ... e mai mult decat placuta la condus...tu te referi probabil la simpla placere pe care ti-o ofera o acceleratie rapida...nu?

mikafly 15-02-07 19:14

Sunt de acord si cu diesel
Dar...nu pt curse.....e mai frumos sa iti urle in cap o benzina nervoasa..decat un troncanit tractoricesc.......parerea mea

flmoise 16-02-07 07:28

daca zici de diesel cu trancanit tractoricesc... ce zici de dieselul de pe maza 6, poate te mai razgandesti!

Bogyciu 16-02-07 07:40

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 750767)
Tu ce masina ai?.....sau ce nr?....ca poate te stiu.......
O calibra am vazut si eu..una urata rau....alba cu un tunig de bazar de 2 lei.

Am un "farash" de 1300, crem, 02 JNO, e mostenire de familie, mai nou sta de 2 sapt in fata blocului ca nu gasesc un meserias calumea sa-mi fac si eu franele...:sad: Nu cred ca ma stii pt ca nu ies cu nimic in evidentza, cat mai discret...:-)

mikafly 16-02-07 08:52

Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 752507)
daca zici de diesel cu trancanit tractoricesc... ce zici de dieselul de pe maza 6, poate te mai razgandesti!

Ok..si eu admir motoare diesel performante....in special pe cele de Honda....
Dar....in istoria asta automobilistica...au fost doa cateva masini de curse cu mot diesel care sa se fi miscat cat de cat.
Nu sunt impotriva dieselului...chiar imi place...cuplu..consum.Am condus multe dieseluri...unele cu pretentii..altele nu...si imi plac.
Dar....nu poti sa vii sa imi spui mie acum ca 2 masini la fel cu 2 motoare de aceeasi cilindree unu diesel si unu benzina...se comporta mai sportiv dieselul.
Sunt si dieseluri sportive....dar niciodata nu va fi la fel de sportiv ca o benzina.
Despre cum spuneau si cei de la Top Gear..pacat ca nu am acum filmuletul.diferentza intre diesel si benzina...pe circuit......vreo 3 secunde.
Sunt in Romania destule TDI-uri trecute de 200 de cai.....e f frummos....dar tot diesel ramane.
Si mie mi-ar place una diesel..si automata..ca is lenes....dar deocamdata....

Bogyciu 16-02-07 10:33

Nu spune hop pana n-ai sarit santul! De ce nu te uiti la ultimele modele Diesel BMW, performantele lor se apropie din ce in ce mai mult de cele ale motoarelor pe benzina cu un consum putin mai mic, eu tind sa cred ca usor usor se va face si performanta cu Diesel, dupa Audi, Peugeot urmeaza sa vina cu un Diesel mare in competitii(v10 sau v12, nu stiu exact). Eu unul tot adeptul benzinei raman dar nici un Diesel nu poate fi eliminat din start doar pt ca e Diesel. Poate ai observat ca modelele Skoda RS (Fabia, Octavia)sunt pe motorina si din cate am citit se comporta destul de bine...

mikafly 16-02-07 11:30

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 752743)
Nu spune hop pana n-ai sarit santul! De ce nu te uiti la ultimele modele Diesel BMW, performantele lor se apropie din ce in ce mai mult de cele ale motoarelor pe benzina cu un consum putin mai mic, eu tind sa cred ca usor usor se va face si performanta cu Diesel, dupa Audi, Peugeot urmeaza sa vina cu un Diesel mare in competitii(v10 sau v12, nu stiu exact). Eu unul tot adeptul benzinei raman dar nici un Diesel nu poate fi eliminat din start doar pt ca e Diesel. Poate ai observat ca modelele Skoda RS (Fabia, Octavia)sunt pe motorina si din cate am citit se comporta destul de bine...

Corect....nu am nimic impotriva dieselului.....dar deocamdata benzina e la putere.
Si pana la urma...e mai spectaculoasa benzina......

Cosmin255 16-02-07 13:29

FLY , eu imi permit sa te contrazic , uite aici:
BMW Seria 3, 320d
Motorina, pret CIP 28.480 EUR specificatii tehnice
Numar usi: 4
Numar locuri: 5
Valve: 4 cilindrii in linie
Capacitate: 1995 cmc
Cutie viteze: manual (6 trepte)
Putere: 163 cp
Viteza maxima: 225 km/h
Timp pana la 100 km/h: 8.30s
Consum: 5.70 litri/100 km
Consum urban: 7.80 litri/100 km
Consum in afara orasului: 4.50 litri/100 km
Capacitatea rezervorului: 61 litri
Dimensiuni: 4520 x 1817 x 1421
Greutate: 1490 kg
Capacitatea portbagajului: 460 litri
Cauciucuri: 205 / 55 R 16 V

VS

BMW Seria 3, 320i
Benzina, pret CIP 23.980 EUR specificatii tehnice
Putere: 150 cp
Viteza maxima: 220 km/h
Timp pana la 100 km/h: 9.00s
Consum: 7.40 litri/100 km
Consum urban: 10.70 litri/100 km
Consum in afara orasului: 5.60 litri/100 km
Capacitatea rezervorului: 63 litri
Greutate: 1395 kg
Cauciucuri: 205 / 55 R16 V

Rezulta ca motorul diesel e mai performant la aceeasi capacitate cilinrica,cu un consum mult mai scazut de carburant , insa cu dezavantajul pretului de achizitie sensibil mai mare

mikafly 16-02-07 14:15

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 753054)
FLY , eu imi permit sa te contrazic , uite aici:
BMW Seria 3, 320d
Motorina, pret CIP 28.480 EUR specificatii tehnice
Putere: 163 cp
Viteza maxima: 225 km/h
Timp pana la 100 km/h: 8.30s
Consum: 5.70 litri/100 km
Consum urban: 7.80 litri/100 km
Consum in afara orasului: 4.50 litri/100 km
Capacitatea rezervorului: 61 litri
Greutate: 1490 kg
Cauciucuri: 205 / 55 R 16 V

VS

BMW Seria 3, 320i
Benzina, pret CIP 23.980 EUR specificatii tehnice
Putere: 150 cp
Viteza maxima: 220 km/h
Timp pana la 100 km/h: 9.00s
Consum: 7.40 litri/100 km
Consum urban: 10.70 litri/100 km
Consum in afara orasului: 5.60 litri/100 km
Capacitatea rezervorului: 63 litri
Greutate: 1395 kg
Cauciucuri: 205 / 55 R16 V

Rezulta ca motorul diesel e mai performant la aceeasi capacitate cilinrica,cu un consum mult mai scazut de carburant , insa cu dezavantajul pretului de achizitie sensibil mai mare

Bine mai...aveti dreptate..voi astia generatia MCDonalds......luativa voi dieseluri....

Hai sa ne contrazicem numai de dragul dea ne contrazice........care era subiectul de fapt...si la ce am ajuns..la fise tehnice comparative.
OK ..daca pt voi pe hartie conteaza datele..e ok...sunteti adevarati

Cosmin255 16-02-07 15:40

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 753116)
Bine mai...aveti dreptate..voi astia generatia MCDonalds......luativa voi dieseluri....

Hai sa ne contrazicem numai de dragul dea ne contrazice........care era subiectul de fapt...si la ce am ajuns..la fise tehnice comparative.
OK ..daca pt voi pe hartie conteaza datele..e ok...sunteti adevarati

Nu ma lua peste picor , ce te deranjeaza , faptul ca in acest caz am avut dreptate? In acest caz motorul diesel de 2000CMC este mai performant decat cel pe benzina , asta am spus atat , data viitoare am sa te rog sa citesti mai cu atentie , :peace:

Eugen_TL 16-02-07 17:14

si eu as merge tot pe benzina nush dc dar n-as renunta la benzina...imi da alta satisfactie pur si simplu ! cand buzunaru e mai slabut si vreau sa tin o masina mai mult aleg ceva mic si diesel ! dar cand buzunaru ma tine nush dc n-as alege o benzina ! am vazut motoare motoare benzina batrane care sunau ca in prima zi si diesel care erau vai de mama lor la sunet .... dar am vazut si motoare benzina care cam praf dar se aud bine ,si diesel care deesi si aude nasol rezita un nr de km ceva mai mare ! deci sunt si argument pro si contra in acest subiect... toata lumea e subiectiva :)

Gabi 16-02-07 19:01

Baieti, aveti sectiune - Tulcea.

Mutati discutiile acolo!

Closed!

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning