![]() |
Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!
cu nervii intinsi la maxim.... da` acuma puteai sa o iei la stanga pana unde trebuia sa o duci, mai conteaza ca mergeai 2000 de km pana unde aveai treaba??
Oricum sunt convins ca emotii ai avut mai mult de o gramada, si nervi la fel. A, si voiam sa te intreb... pana la urma, daca tot ai masina pe dreapta (chiar, unde o ai, in sb sau vl?) , nu te apuci sa lucrezi la ea cum trebe? Cu surprizele alea? |
Sa incercam sa nu`l mai stresam pe Sharky cu atatea intrebari. Sa il lasam sa alinieze motorul ala de 2.8 si sa il lasam sa isi desfaca linistit coletul cu turbo :)):*:*:*
|
Am si nervi si emotii ,tot tacamu`... momentan nu am gasit nimic... si cu surprizele alea nu prea pot sa fac nimic ca sunt la VL cu masina! :D
Nu e graba,important e sa rezolv cu motoru` si dupaia :D Va mai tin la curent :D Restu` e CanCan! :paper: |
Cred ca o sa vina un 2.5 .... nu stiu sigur :D
Nu stiu, nu stiu ... cre`ca nu stiu .... Restu` e CanCan! :paper: |
daca tot ii pui....nu te grabi ....tu stii mai bine.
|
Quote:
|
ti-am vazut masina la octavian ... zilele astea ca am fost sa fac si eu distributia :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Abia astept :D :-> |
Quote:
Pai acolo o sa ii schimb motoru` :) ti-am vazut si eu masina dar nu erai u, era prietenu` tau cu ea .. si am vb cu el , cand termin o sa dau pe la voi sa imi puneti niscai folie :D Restu` e CanCan! :paper: |
gasisii motaur tata????
|
Quote:
Sper... |
Quote:
|
Stiu ca lucreza bine :D de`aia o si duc la el :->
Cum termin cu motoru` dau un semn ;) Restu` e CanCan! :paper: |
am auzit ceva de un 2.5??? asa e??? sau vrajeala?
|
E la misto ma ... vorbeste lumea... nu sti cum e?!... :))
TO BE CONTINUED.... Restu` e CanCan! :paper: |
asa e ...stiu... succes oricum.
|
Quote:
Asta e tare :)) esti de la R.A.R.?! Si de unde stii u ce pun pe "ia"?! Poate pun 1.6... ca mi s-a luat de atata putere.... :-j Chiar astept un raspuns, multumesc! :paper: |
"Ia" si pune pe ea ce vrea inimioara ta, fra :lol:
|
adevaru` e ca un motor de mustang gt 300 din 2008 ar da bine pe el.....
Hai fratioare odata inapoi, sa am si eu oponent la table, ca imbatranesc devreme aici... :ciggy: |
ce se mai aude cu "pisicu`" asta mic?...ceva noutati? vopsit? motorache ceva?
|
cred ca isi pune 1.6 , ca m-a intrebat pe mine daca ii vand motoru ala de 1.6:))))
e bun si ala |
Quote:
|
Quote:
|
Ce va mai place sa va distrati pe seama oamenilor amarati ... :))
Masina a primit un 1.2 ECO TECH! Saptamana asta cred ca vin surprizele! sau cealalta cel tarziu! :D Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
Hai ca te astept la Sibiu... mai dureaza mult? |
Quote:
|
Hai tata termina odata cu ea....ca achizitii ii iei mereu....stiu eu sigur asta ;)
|
VL 11 CAT
10 Attachment(s)
Timpu` era mai de mult... dar asta e... sper sa fie gata pana saptamana viitoare!
Din pacate momentan o sa fie tot un 2.0 dar nu pentru mult timp! Si u BJP`ule ce le zici tot... :)) Nu va mai zic ce s-a mai intamplat intre timp ca nu are rost... din cauza unor probleme personale nevinovate... am intarziat cu toata lucrarea... Si sa vedeti si cateva poze... Restu` e CanCan! :paper: |
Re: VL 11 CAT
Quote:
M:)))))))))))))))))))))) |
pacat de masina asta ca nu are niste BBS`uri style 5.....ma fac ca ploua...:-".....
|
Quote:
|
Ce e Barbule asa amuzant la ///M?!?! si o sa vina si BBS`urile incet incet... nu neaparat alea de zici u ... dar o sa fie BBS! :D
Zi ceva de interior shobix :-> ca sa nu zic eu de jantele alea de le`am vazut mai devreme... :D :-" Restu e CanCan! "paper" |
Quote:
Asa cum suna ///M:))))))) |
interirul va iesii belea...in ton cu culoarea masinii....volan de "iem"......schimbator de "iem"....ii mai trebuiesc pedalele de "iem"...si.....masina va fi gata pt show.....FELICITARI!!!!!!!! si la cat mai multe up grad`uri...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
hai sa il "ucid" putin pe sharchelete.......mori ma......glumeam nebune...dat totusi.....mori din propie initiativa......:twisted::twisted::rolleyes2
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |