Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   SEAT LEON CUPRA R VS ORICE CU TRACTIUNE FATA (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/187723-seat-leon-cupra-vs-tractiune.html)

dragusu 18-11-11 19:26

Re: SEAT LEON CUPRA R VS ORICE CU TRACTIUNE FATA

da asa este...dar o sa fie 3 masini care posibil sa fie putin peste ea...
tu unde ai de gand sa te dai cu golfu anu asta?

cristi_407 18-11-11 19:37

Care ar fi astea.. chiar sunt curios.. anul trecut nu prea a avut rival.. unde o sa am timp.. :)

dragusu 18-11-11 19:51

pai din cate stiu eu e o SKODA un RENAULT un FIAT un SEAT un OPEL si poate chiar 2 VW...acum depinde de fiecare cum se prezinta la curse si care o sa fie nr 1 la sfarsit de sezon
PS daca ai drum prin bz dupa 1dec lasa un PM din timp poate facem o incercare;)

cristi_407 18-11-11 20:37

si intra la steeet toate?

dragusu 18-11-11 20:39

nu, la profi cum este si leonul

cristi_407 18-11-11 21:10

La street e leonuk..

dragusu 18-11-11 21:11

a fost la prima cursa street si dupa profi pana la sfarsit de campionat...
ce zic ai drum pe la bz?;)

cristi_407 18-11-11 21:57

Masina mea a intrat azi intr-un showroom la pastrat.. Pana la primavara nu mai iese :(..

SEBASTIAN 09-01-12 22:04

Quote:

Originally Posted by bitnet (Post 4674658)
Ultima masuratoare, la 2 bar si cu benzina de strada. Fara aditiv :-)

Foarte interensanta relica domunului de la Ct :
https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tun...ml#post4816547
Cu masori o putere mai mare decat cea pentru care a fost facut dynoul.
Softul de utilizare poate permite, poate avea optiuni multiple chiar si pentru 1000cp dar daca acea varianta mecanic este declarata de producator valida doar pentru mai putin...
Totusi caii putere se obtin greu si nu cad din cer cu cred altii.
Graficul este usor de demontat tehnic deoarece nu respecta legile care guverneaza FIZICA.

Paul 09-01-12 22:14

Ai raspuns la intrebare pe respectivul topic.
Aici altul e subiectul, daca esti penalizat iar vei suferii de mania persecutiei.

SEBASTIAN 09-01-12 22:18

Am considerat ca este corect si de bun augur sa discutam chiar acolo unde s-a produs eroarea, spre ca esti de aceeasi parere cu mine.
Referitor la provocare ... astfel de incercari de intimidare si un fel de masurat care o are mai mare nu-si are sensul. Arati un grafic corect care sta in picioare si ai respect, altfel lasi locul la tot felul de discutii aprinse.
Eu consider aceste posturi ca fiind provocatoare si ma simt jignit de ele.
Intamplator ma ocup si cu masuratori dyno si stiu cum functioneaza fizic o astfel de scula.
Cunosc faptul ca masina ta este una tunata de firma care isi permite sa vomite astfel de materiale fapt pentru care ai tendinta sa fi partinitor, subiectiv asa ca te rog sa te detasezi putin. Nu este corect si moral sa faci interventii tocmai tu.

cristi_407 09-01-12 22:23

I still wanna rece the MUP :))

razvanxx 10-01-12 00:28

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 4817473)
Am considerat ca este corect si de bun augur sa discutam chiar acolo unde s-a produs eroarea, spre ca esti de aceeasi parere cu mine.
Referitor la provocare ... astfel de incercari de intimidare si un fel de masurat care o are mai mare nu-si are sensul. Arati un grafic corect care sta in picioare si ai respect, altfel lasi locul la tot felul de discutii aprinse.
Eu consider aceste posturi ca fiind provocatoare si ma simt jignit de ele.
Intamplator ma ocup si cu masuratori dyno si stiu cum functioneaza fizic o astfel de scula.
Cunosc faptul ca masina ta este una tunata de firma care isi permite sa vomite astfel de materiale fapt pentru care ai tendinta sa fi partinitor, subiectiv asa ca te rog sa te detasezi putin. Nu este corect si moral sa faci interventii tocmai tu.

esti obraznic tare!!!chiar ai ceva cu noi???Masina asta este una dintre cele mai rapide FWD din RO.are in fata doar o Skoda de 600cp(drept este ca nu a masurat o la tine).
ori este gata Elodia si vrei sa te asezi la start?
pana atunci LINISTE!!!

bitnet 10-01-12 00:37

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 4817473)
Am considerat ca este corect si de bun augur sa discutam chiar acolo unde s-a produs eroarea

Corect, dar nu aici. Eroarea s-a produs acum 39 de ani intr-o maternitate din Romania.

bitnet 10-01-12 00:42

[QUOTE=razvanxx;4817694]Masina asta este una dintre cele mai rapide FWD din RO.are in fata doar o Skoda de 600cp(drept este ca nu a masurat o la tine).[QUOTE]

Si mai este CLIO BFF.

cristi_407 10-01-12 07:41

SI mai e si un Mini ( dar nu e in grupa noastra).. Tu o sa participi la street nu?

SEBASTIAN 10-01-12 08:12

Quote:

Originally Posted by bitnet (Post 4817701)
Corect, dar nu aici. Eroarea s-a produs acum 39 de ani intr-o maternitate din Romania.

Ce poate face un om pe care l-au lasat nervii si mai ales argumentele logice?
Iti spun eu se poarta ca tine, de fapt pentru logica e nevoie si de minte.
Cum puteti sa afisati fise dyno masluite, cu pierderi exorbitante mai mari ca la 4x4 dar mai ales sa afisati fise cu valori peste cea data de fabricant.
Eu cred ca voi folositi un dyno si softul de la altul.
Probabil ca cel de la care folositi softul acea o inertie a rolelor mult mai mare.
Incercati cu un clic sa selectati corect modelul de dyno in meniu si poate se remediaza treaba.

Intradevar masina merge, sau mergea destul de bine cand m-am dat cu ea la Tulcea (sper sa nu o confund) dar mi-am permis sa contrloez cursa din acceleratie pe toata durata ei, incercand sa o tin aproape.
Totusi am vazut masini care de acest gen care se misca mult mai bine, ma asteptam sa fie putin mai tare si daca ridic pedala de acceleratie sa treaca in fata, dar nu a fost asa.

razvanxx 10-01-12 18:39

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 4817850)
Intradevar masina merge, sau mergea destul de bine cand m-am dat cu ea la Tulcea (sper sa nu o confund) dar mi-am permis sa contrloez cursa din acceleratie pe toata durata ei, incercand sa o tin aproape.
Totusi am vazut masini care de acest gen care se misca mult mai bine, ma asteptam sa fie putin mai tare si daca ridic pedala de acceleratie sa treaca in fata, dar nu a fost asa.

Gogule iar ABEREZI?
Pe vremea aceea seatul avea 320cp si in momentul de fata masina noastra are un timp de 12.2 pe 400m masurat cu scule profesionale nu cu telefonul mobil.

40 PUIU ALIN BMW M6 RWD 12,17

41 RAZVAN NITU SEAT FWD 12,22

42 RADU STEFAN BMW 325 T RWD 12,25

43 ANDREEV DANIEL SUBARU AWD 12,28

44 RAZVAN SUBARU AWD 12,3

BIKKS MITSU EVO AWD 12,3

45 SANDU SEBASTIAN EVO AWD 12,32

Te cheama cumva Puiu Alin ??? sau Sandu Sebastian ??? tu mai ai de munca la masina ta(evo 10) sa intreci leonul. sa nu mai vorbim de BMW M3 care nici macar nu este in primele 50 de masini :D.
Vad ca si azi ai frecat duda iarasi. De la prima ora ai terorizat forumul asta cu aberatiile tale.
Mai bine ai incerca sa o resurscitezi pe doamna Elodia!!! Sau masinilor tale le place mai mult valea si parcarea???
Domnule "clona Gogu" nu mai abera atata.La momentul de fata seatul incurca gandurile tuturor masinilor tale cu care te ai prezentat la curse.
Asa ca : SCUTESTE NE!!!NE AM SATURAT DE TINE CA DE MERE PADURETE!!!
ESTI ZERO BARAT...

SEBASTIAN 10-01-12 19:01

Daca astazi este prea in scurt maine seara sunt pregatit sa-l acompaniez cu o masina de strada cu turbo, intrene si injectoare stock.
Este ok, va astept maine seara la Bucuresti detalile le discutam privat.
Daca nu sunteti in stare sa raspundeti la provocare, ciocul mic si pasi marunti.
Va promit ca nu o sa comut pe softul de curse, drept dovada vom merge impreuna sa alimentam de la pompa.
Ai sa fi surprins sa vezi ca timpul pt M3 cu acele modificari este in top 3 in lume, cauta forumurile de BMW, sau cel putin acolo era la acea ora.
In concluzie provoc acest Seat maine seara la Bucuresti si pentru a evita evenimente neplacute si aglomeratia nepoftita amanuntele raman confidentiale.
De acord?

cristi_407 10-01-12 19:13

Sebi, masina a fost vanduta la Iasi.. Nu are cum sa te onoreze.. :).. Nu vreti sa fim mai calmi.. E pacat :)...

SEBASTIAN 10-01-12 20:24

OK inteleg, nu stiam asta.
Vineri seara cred ca e rezonabil daca vremea e ok, daca vor pe ud sau pe zapada imi este egal, atat timp cat este o conditie similara pentru ambele masini.
Cred totusi ca eu am fost jignit in mod repetat si nu s-au luat masuri.
In acelasi timp nu pot sa trec cu vederea IN MOD REPETAT unele grafice eronate.
Lucrez in domeniul asta si am respect pentru asta, nu pot sa-mi bat joc meserie.
Daca unii nu au acest respect si isi permit orice sub palaria asa zisei strategii de marketing de genul : "lasa-i ba ca nu stiu ei", aruncand cu cifre neacoperite fizic si tehnic, va rog sa-mi permiteti sa dau dau cu palaria de pamant.

SEBASTIAN 10-01-12 21:12

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 4819059)
Sebi, masina a fost vanduta la Iasi.. Nu are cum sa te onoreze.. :).. Nu vreti sa fim mai calmi.. E pacat :)...

Vad ca esti aici pe topicul asta si cred ca o cursa cu Leonul ar fi interesanta.
Sincer iti acord mai multe sanse, din pacate ei nu au avut ocazia sa se afirme pe 2.0tfsi desi oricum ii vad putin surclasati de tunerul tau.
Tin sa te felicit pentru masina si asa cum ai vazut daca am avut observatii le-ai primit privat. Poate ca pe viitor nu ne ocolesti, oricum trebuie sa fi realist.

bitnet 10-01-12 22:48

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 4819384)
Vad ca esti aici pe topicul asta si cred ca o cursa cu Leonul ar fi interesanta.
Sincer iti acord mai multe sanse, din pacate ei nu au avut ocazia sa se afirme pe 2.0tfsi desi oricum ii vad putin surclasati de tunerul tau.
Tin sa te felicit pentru masina si asa cum ai vazut daca am avut observatii le-ai primit privat. Poate ca pe viitor nu ne ocolesti, oricum trebuie sa fi realist.

Tu cam pe unde te afli ca si tuner in clasamentul asta in care ne declari pe noi surclasati? TU ESTI ZERO. ZERO ZERO ZERO. Nici nu existi. Asa ca taci odata!! Nu incerca acum sa muti haznaua in alta curte!! Doamne, ce comportament de copil retard!!!:???:

cristi_407 10-01-12 22:58

Cursa o sa fie mai mult ca sigur intre mine si Leon.. O sa vedem, masinile sunt destul de apropiate zic eu.. Deocamdata eu nu stiu sa imi conduc masina..si inca mai incerc sa umblu la partea de suspensie si de aderenta :)..

bitnet 10-01-12 23:02

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 4819596)
Cursa o sa fie mai mult ca sigur intre mine si Leon.. O sa vedem, masinile sunt destul de apropiate zic eu.. Deocamdata eu nu stiu sa imi conduc masina..si inca mai incerc sa umblu la partea de suspensie si de aderenta :)..

Bine, o sa fie si cursa asta, doar n-o fugi propietarul leonului de tine. Vad, simt ca-ti doresti cursa. Ai rabdare, nu mai bate si tu atat apa in piua cu leonul asta.

razvanxx 10-01-12 23:04

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 4819038)
Daca astazi este prea in scurt maine seara sunt pregatit sa-l acompaniez cu o masina de strada cu turbo, intrene si injectoare stock.
Este ok, va astept maine seara la Bucuresti detalile le discutam privat.
Daca nu sunteti in stare sa raspundeti la provocare, ciocul mic si pasi marunti.
Va promit ca nu o sa comut pe softul de curse, drept dovada vom merge impreuna sa alimentam de la pompa.
Ai sa fi surprins sa vezi ca timpul pt M3 cu acele modificari este in top 3 in lume, cauta forumurile de BMW, sau cel putin acolo era la acea ora.
In concluzie provoc acest Seat maine seara la Bucuresti si pentru a evita evenimente neplacute si aglomeratia nepoftita amanuntele raman confidentiale.
De acord?

Gogule ca sa ai onoarea sa te dai cu seatul mai intai TREBUIE SA TE CALIFICI.
Nu esti in postura de a pune tu conditiile.
Cursa asta nu o sa fie nici la Bucuresti nici la Buzau o sa fie tocmai la Iasi.
Nu vad de ce trebuie sa vina moara la sac!!!Daca nu este bine asa o sa ne vedem tocmai la vara la curse legale.Pana atunci CIOCUL MIC SI PASI MARUNTI !!!
Asta e treaba.Accepta situatia Gogule: ai 2 masini modificate(un M3 V8 si un Evo X) mai slabe decat leonul.
MUCLES!!!

cristi_407 10-01-12 23:07

Doar discut Ginel.. :)) Si eu simt ca esti nervos..dar nu sunt eu persoana pe care sa te razbuni..

bitnet 10-01-12 23:09

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 4819611)
Doar discut Ginel.. :)) Si eu simt ca esti nervos..dar nu sunt eu persoana pe care sa te razbuni..

In cazul asta, poti sa ne lasi linistiti? Iti garantez, ma jur chiar ca vei avea de la noi competitor la street.

cristi_407 10-01-12 23:14

am zis eu cv care te-a nelinistit?Sa inteleg ca nu se mai poate nimeni scrie nimic? in fine.. ciudat mod de abordare a discutiilor.. Succes..

razvanxx 10-01-12 23:14

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 4819596)

O sa ne intrecem cu siguranta anul acesta.Mult succes in pregatirea masinii!!!

SEBASTIAN 11-01-12 07:11

O alta masina tractiune fata dar destul de puternica este si cea a lui Haplea.
SUnt convins ca si daca ar pune mtorina pana la Iasi masina asta a voastra cu tractiune fata s-a murdarii de gudron pe bot.
Nu stiu cati cai are masina lui Haplea dar are un nume predestinat ii place sa inghita pe nerasuflate...
Cred ca sunt inca cateva masini care pot sa ridice probleme acelui Seat.
Eu mi-am afirmat disponibilitatea pentru vineri seara si inca astept confirmarea.

ct77pia 11-01-12 12:56

bun... si ce legatura are haplea in toata discuti DE MAI SUS?
a fost facuta de tine masina?
rezuma-te la ce ai facut tu vs buzau daca tot iti place scandalul.

pina in momentul de fata este vreo masina facuta de tine cu timpi mai buni decit leonul?

Paul 11-01-12 13:20

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 4819874)
SUnt convins ca si daca ar pune mtorina pana la Iasi masina asta a voastra cu tractiune fata s-a murdarii de gudron pe bot.
Nu stiu cati cai are masina lui Haplea dar are un nume predestinat ii place sa inghita pe nerasuflate...
Eu mi-am afirmat disponibilitatea pentru vineri seara si inca astept confirmarea.

Cu traducere din romana in romana:

Quote:

Gogule ca sa ai onoarea sa te dai cu seatul mai intai TREBUIE SA TE CALIFICI.
Nu esti in postura de a pune tu conditiile.
Cursa asta nu o sa fie nici la Bucuresti nici la Buzau o sa fie tocmai la Iasi.
Nu vad de ce trebuie sa vina moara la sac!!!Daca nu este bine asa o sa ne vedem tocmai la vara la curse legale.

Praetorians 11-01-12 21:39

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 4819874)

Crezi prost ca de obicei ......
Leonul a avut cel mai bun timp 12,2 iar Haplea 12,4 ....
Dar asa cum au spus si restul .... ce treaba ai tu cu masina lui Haplea? ... Tu nu ai masina cu care sa pui probleme unui amarat de Seat? ... ai masini care au de 5 ori mai multa putere decat masina asta .... asta daca ne gandim numai la motocicleta aia de avea +1000 hp si care nu avea adversar decat probabil un avion gen Eurofighter Typhoon ....
De ce te tragi de cur acum si arunci fumigene in joc? ... ai 2 masini functionale care au avut cam dublu putere fata de acest Leon ... si asta in varianta stok ... Fi barbat Sebastiene .... e un amarat de Seat ... nu e GTR lui CZR`u ....

SEBASTIAN 11-01-12 21:56

Imi cer scuze, ai dreptate. Am sa fiu mai rezervat la provocari dar ca sa nu se spuna ca dau inapoi nu-mi retrag vorbele. Nu imi sta in caracter sa provoc, o sa-mi vad de masinile mele de treaba mea si sper sa fie corecti cand posteaza grafice pentru ca de aici s-a plecat.
De data asta astept confirmarea pentru vineri, in cazul in care are sa fie facuta si nu este doar fum fara foc.

turbo_car 11-01-12 22:26

Quote:

Originally Posted by Praetorians (Post 4821566)
Crezi prost ca de obicei ......
Leonul a avut cel mai bun timp 12,2 iar Haplea 12,4 ....
Dar asa cum au spus si restul .... ce treaba ai tu cu masina lui Haplea? ... Tu nu ai masina cu care sa pui probleme unui amarat de Seat? ... ai masini care au de 5 ori mai multa putere decat masina asta .... asta daca ne gandim numai la motocicleta aia de avea +1000 hp si care nu avea adversar decat probabil un avion gen Eurofighter Typhoon ....
De ce te tragi de cur acum si arunci fumigene in joc? ... ai 2 masini functionale care au avut cam dublu putere fata de acest Leon ... si asta in varianta stok ... Fi barbat Sebastiene .... e un amarat de Seat ... nu e GTR lui CZR`u ....

din cate stiu HAPLEA la ultima etapa a scos 12.6 in 3 cilindri,ca al 4 lea piston nu mai exista,din cauza ca a uitat sa-si calculeze rapoartele din cutia de viteze...inainte termina 400m cu treapta a4 capata,iar la ultima etapa a ajuns prea repede la a 4 capat si in 60-70m era finis-ul (trebuia sa dea a5)..omul venise pentru un timp de sub 12sec....cel mai bine intrebati l pe el..

SEBASTIAN 11-01-12 22:33

Sunt convins ca pune motorina pana la Iasi. :lol:
Oricum este o cursa care intr-un clasament FWD e de vazut.

Paul 11-01-12 22:42

Nu inteleg de ce insisti atat pentru curse ferite de anumiti ochi, ca sa existe scuze dupa aceea?
Ti s-a raspuns ca se vor rezolva lucrurile intr-un cadru legal, organizat, pe timp, punct.
Rolul tau in propozitie nu-l mai vad, esti avocatul poporului? flame-ul este la ordinea zilei pentru tine. Nu te lasi pana nu mai iei pe cineva de gat ca pe CZR? sau vrei sa vezi cum se pot inversa rolurile? Ce Dumnezeu, ai vreo limita?

cristi_407 11-01-12 22:50

Nu mai e fun sa te dai cu Haplea..trust me :))

bitnet 11-01-12 23:23

Ok, masina lui haplea este mai tare decat leonul facut de noi, (felicitari haplea!), Chuck Norris este mai tare decat Jackie Chan,(felicitari Chuck!) si tot asa... Dar tu, Sebastian, ce cauti aici? Tu ai vreun rol in vreun film? Sau esti copilul ce se lauda la gradinita cu jucariile altora? De ce nu-ti faci o masina cu care sa contezi si tu in grupa ta? Nu poti? Daca poti, demonstreaza! Daca nu, mai incearca, poate reusesti! Daca nici asa nu-ti iese, fii barbat si recunoaste ca nu esti capabil. Dar eu sunt sigur ca nu vei ajunge sa recurgi la ultima varianta, chiar daca nu o sa reusesti sa demonstrezi ceva.
Si vis-a-vis de provocarea lansata de tine, sper ca ai inteles ca leon-ul este la iasi, greu sa va intalniti, dar te asigur ca daca nu cu seat-ul asta cu siguranta cu alt seat iti vom onora provocarea. Dar intr-un cadru legal, sa vada toata lumea ce se va intampla.

All times are GMT +2. The time now is 06:37.

- Copyright 2026 4Tuning