Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Masini Abandonate! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/186594-masini-abandonate.html)

cangri 18-06-11 00:45

Re: Masini Abandonate!

Quote:

Originally Posted by 5inci (Post 4405096)
Pai si daca le abandoneaza nu se mai considera ca au datorii?Nu prea imi vine sa cred varianta asta.Cum adica scapa mai usor?In ce sens?

Ei au fugit.
Nu se mai intorc in tara.
Si au lasat masinile asa ca oricum nu puteau sa fuga cu ele.
Ce faceau?Le bagau in spate la duba cum au facut arabetii aia de i-au prins deunazi?

expres 18-06-11 09:48

si la mine in zona e un fiat 600 cu numere de Prahova , abandonat , ami incercat sa il caut pe proprietar dar ciu ciu ... e pacat de ea ...

ana_logan 18-06-11 10:48

Quote:

Originally Posted by expres (Post 4405503)
si la mine in zona e un fiat 600 cu numere de Prahova , abandonat , ami incercat sa il caut pe proprietar dar ciu ciu ... e pacat de ea ...

ai putea sai faci niste poze?

ana_logan 18-06-11 10:49

Quote:

Originally Posted by cangri (Post 4405158)
Ei au fugit.
Nu se mai intorc in tara.
Si au lasat masinile asa ca oricum nu puteau sa fuga cu ele.
Ce faceau?Le bagau in spate la duba cum au facut arabetii aia de i-au prins deunazi?

si cum sar putea cumpara masinile alea? de la cine tre sa te duci pana acolo sa vb cu politia sau cum???

[IlluSioN] 18-06-11 22:29

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4402670)
masina sta de cand eram eu copil aici...nu stiu daca are ceva defect sau ce s-a int am incercat sa vb astazi cu vecinii dar au zis ca propietarul nu este in tara vine si pleaca...am intrebat daca o vinde si au zis ca sigur nu ca au mai venit sa intrebe. Masina are kit complet BBS original si reconditionata e ceva grav pe strazile noastre....piele cutie automata incalzire in scaune cred ca sub capota se ascunde un V ceva masina pt mine e top

poate o fi la puscarie :))

bogdy.ghetto 19-06-11 08:33

Nu este a zis ca sta in afara si are si apartament in Buc.... am mai gasit din intamplare o masina abandonata un Porsche 928 cand descarc pozele din tel le urc pe forum. Si am zis o masina abandonata ca e ala in puscarie dintr-o prostie un E46 coupe cu suspensie jante frumoase o sa-i fac poze si lu ala.

mirceasilvyu 19-06-11 22:25

27 Attachment(s)
:shock:Cum sa nu ramai asa:shock:

mba 19-06-11 23:39

ce mercedes e acesta? pare un vw beetle modificat :???:

expres 19-06-11 23:51

Quote:

Originally Posted by ana_logan (Post 4405632)
ai putea sai faci niste poze?

se pare ca este un fiat 850 ! :d MY BAD

mirceasilvyu 19-06-11 23:54

Quote:

Originally Posted by mba (Post 4408978)

De unde am luat pozele,scrie ca e un beetle modificat deci ai dreptate:D

Champion 20-06-11 10:08

Am mai gasit si eu un Opel Ascona (cred) si doua Dacii, una pick up si una coupe, daca intereseaza pe cineva, le fac poza ... :)

Sven 20-06-11 12:29

baga poze cu ascona si cu daciile....

mba 20-06-11 13:31

Quote:

Originally Posted by mirceasilvyu (Post 4409001)
De unde am luat pozele,scrie ca e un beetle modificat deci ai dreptate:D

kitch tuning old school:)))

plictisit 20-06-11 13:47

si eu stiu un e46 coupe nonfacelift negru abandonat, are oglinzile rupte si e pe rezerva, nu are ornamentele de sub faruri, capota colantata cu imitatie de carbon si rupta folia, infundata putin parca capota si bara fata nu sta la linie, plin de praf/jeg, si are ceva dotari .. pachet m technic 2 exterior, faruri cu lupa, interior piele neagra sport, volan de m cu comenzi, navigatie, trapa, parca si stopuri pe led .. "full" cum ar zice unii, si e uitata de lume :rolleyes2 cine stie motivele pentru care sunt abandonate diverse masini, poate o sa ii fac niste poze intr-o zi

mirceasilvyu 20-06-11 13:55

1 Attachment(s)
Am mai gasit ceva un Gordini R17 din 1979

Daniel_Toa 20-06-11 14:14

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4410137)
si eu stiu un e46 coupe nonfacelift negru abandonat, are oglinzile rupte si e pe rezerva, nu are ornamentele de sub faruri, capota colantata cu imitatie de carbon si rupta folia, infundata putin parca capota si bara fata nu sta la linie, plin de praf/jeg, si are ceva dotari .. pachet m technic 2 exterior, faruri cu lupa, interior piele neagra sport, volan de m cu comenzi, navigatie, trapa, parca si stopuri pe led .. "full" cum ar zice unii, si e uitata de lume :rolleyes2 cine stie motivele pentru care sunt abandonate diverse masini, poate o sa ii fac niste poze intr-o zi

Pacat de masina ... dar eu zic sa nu ii faci poze si sa le uploadezi aici . Sunt sigur ca in maxim 48 de ore masina aia dispare .

plictisit 20-06-11 14:26

oricum nu am precizat de unde e masina, si nu as pune poze sa se vada unde ar fi .. normal ca nu as vrea asa ceva, chiar ma intrebam daca ai cum sa afli a cui e masina inafare de sa lasi vreun bilet pe ea care oricum daca e abandonata nu o sa il vada niciodata .. chiar m-ar interesa niste piese de pe ea :oops:

69RUP 20-06-11 14:46

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4410233)
oricum nu am precizat de unde e masina, si nu as pune poze sa se vada unde ar fi .. normal ca nu as vrea asa ceva, chiar ma intrebam daca ai cum sa afli a cui e masina inafare de sa lasi vreun bilet pe ea care oricum daca e abandonata nu o sa il vada niciodata .. chiar m-ar interesa niste piese de pe ea :oops:

Daca sti numarul de inmatriculare , totul ii simplu .

plictisit 20-06-11 17:09

inafara* ( am scris inafare mai sus )

simplu in ce sens ? daca stiam nu intrebam ..

69RUP 20-06-11 18:05

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4410564)
inafara* ( am scris inafare mai sus )

simplu in ce sens ? daca stiam nu intrebam ..

este simplu daca cunosti pe cineva de la politie , ii dai numarul si afli tot ce vrei si nu vrei despre proprietar .

Sven 20-06-11 19:12

Am si eu o rugaminte....daca dati de un Moskvich 1500 mai abandonat asa, ziceti-mi si mie(si 2-3 poze p-aci)

Multumesc

GABY-DSO 21-06-11 00:25

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 4409549)
Am mai gasit si eu un Opel Ascona (cred) si doua Dacii, una pick up si una coupe, daca intereseaza pe cineva, le fac poza ... :)

pune poze cu aia coupe..te rog :)

mafiozzo 21-06-11 11:17

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 4282453)
Un E36 1.6 din '96, cu cateva optiuni, zace nemiscat de cateva luni bune la o ruda in curte :) si un X5 E53 din spatele blocului, zace acolo din martie 2010, nemiscat, nu stiu care e faza cu el.Poza cu E36-le e mai veche, cele cu X5-u sunt de azi.

la x5 i stiu eu istoria:)) nu e tocmai curata

Daniel_Toa 21-06-11 11:18

Quote:

Originally Posted by mafiozzo (Post 4412110)
la x5 i stiu eu istoria:)) nu e tocmai curata

Chiar sunt curios care e treaba cu x 5 ul ala :D , daca esti amabil sa imi povestesti intr un PM ar fi minunat :)

mafiozzo 21-06-11 11:36

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 4412114)
Chiar sunt curios care e treaba cu x 5 ul ala :D , daca esti amabil sa imi povestesti intr un PM ar fi minunat :)

ai pm:)

69RUP 21-06-11 11:55

Quote:

Originally Posted by mafiozzo (Post 4412176)
ai pm:)

hai ca mai facut si pe mine curios , pm pls :lol::lol:

iuly_007 21-06-11 12:28

dar de cine va ascundeti?:shock: scrie aici :rolleyes2

mafiozzo 21-06-11 12:52

:)) hai ca scriu aici sper sa nu fie vreo problema dau copy paste la mesaju trimis lui daniel

pai istoria e cam foarte simpla masina e a unui pocait care nu are nici carte talon absolut nimic le-a pierdut asa zice desii nu cred, dupa aia intr-o vreme tot o da dadea in chirie la bani ft putini si eu am inchiriat-o pe 1 sapt i am dat 4 mil de te oprea politia in afara de a i spune ca masina e inchiriata nu ai ce i face, inainte sa o dea in chrie nu arata asa rau, clanta oglinda alea is semne lasate de chiriasi, nu stiam ca e abandonata acolo dar.. cam asta stiu despre ea

Champion 21-06-11 12:53

Quote:

Originally Posted by GABY-DSO (Post 4411471)
pune poze cu aia coupe..te rog :)

Le fac zilele astea la toate si postez pozele :) nu se afla in stari tocmai bune niciuna din ele dar na...

Champion 21-06-11 12:55

Quote:

Originally Posted by mafiozzo (Post 4412345)
:)) hai ca scriu aici sper sa nu fie vreo problema dau copy paste la mesaju trimis lui daniel

pai istoria e cam foarte simpla masina e a unui pocait care nu are nici carte talon absolut nimic le-a pierdut asa zice desii nu cred, dupa aia intr-o vreme tot o da dadea in chirie la bani ft putini si eu am inchiriat-o pe 1 sapt i am dat 4 mil de te oprea politia in afara de a i spune ca masina e inchiriata nu ai ce i face, inainte sa o dea in chrie nu arata asa rau, clanta oglinda alea is semne lasate de chiriasi, nu stiam ca e abandonata acolo dar.. cam asta stiu despre ea

Nu mai e abandonata acolo, la 1 zi sau 2 dupa ce am pus pozele aici a disparut, dar am vazut-o zilele astea, langa un CLS ce a stat tot aici, abandonat si ala cateva luni, sunt in curtea unei firme de leasing (cred) :D

TZG@ 21-06-11 13:49

Quote:

Originally Posted by mba (Post 4408978)

Farurile de pe "corcitura" asta va garantez ca sunt de capri mk1

Iulianroscatu 21-06-11 14:02

4 Attachment(s)
un Bmw cred ca este Rechin :)

mafiozzo 21-06-11 15:09

te iertam ca nu ai doar 14 ani:) e vechiul seria 5

saby-sebastian 21-06-11 17:28

este BMW E28

Iulianroscatu 22-06-11 10:20

Quote:

Originally Posted by mafiozzo (Post 4412639)
te iertam ca nu ai doar 14 ani:) e vechiul seria 5

Sincer chiar nu stiam ce este ms ca mai lamurit :D daca mai vad masini abandonate prin Bucuresti mai fac poze :)

bogdy.ghetto 22-06-11 18:49

5 Attachment(s)
:arrow:

daman 22-06-11 19:16

in ce zona se afla mercedesul?sti ceva de propietar?

bogdy.ghetto 22-06-11 21:42

Este aproape de comuna Frumusani (Calarasi) este in fata unui parc de dezmembrari dar e de mult.

AdrianSB 26-06-11 14:06

in curte la IDM in Bucuresti , este un Olcit club abandonat de ceva timp (de 2 ani il stiu eu acolo ) ... inmatriculat cu nr vechi 18 B ... , arata destul de binisor , cu urmatoarea ocazie o sa ii fac si o poza

Angel 5 26-06-11 21:58

Stiti ce este mai trist? Daca te duci si vorbesti cu cineva (sa zicem, propietarul) si ii spui ca vrei sa cumperi acea masina (abandonata) o sa ceara o gramada de bani ca deh, e bunul lui :(.

All times are GMT +2. The time now is 10:03.

- Copyright 2026 4Tuning