![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
Nu se mai intorc in tara. Si au lasat masinile asa ca oricum nu puteau sa fuga cu ele. Ce faceau?Le bagau in spate la duba cum au facut arabetii aia de i-au prins deunazi? |
si la mine in zona e un fiat 600 cu numere de Prahova , abandonat , ami incercat sa il caut pe proprietar dar ciu ciu ... e pacat de ea ...
|
Quote:
|
Quote:
si cum sar putea cumpara masinile alea? de la cine tre sa te duci pana acolo sa vb cu politia sau cum??? |
Quote:
|
Nu este a zis ca sta in afara si are si apartament in Buc.... am mai gasit din intamplare o masina abandonata un Porsche 928 cand descarc pozele din tel le urc pe forum. Si am zis o masina abandonata ca e ala in puscarie dintr-o prostie un E46 coupe cu suspensie jante frumoase o sa-i fac poze si lu ala.
|
27 Attachment(s)
:shock:Cum sa nu ramai asa:shock:
|
ce mercedes e acesta? pare un vw beetle modificat :???:
|
Quote:
|
Quote:
De unde am luat pozele,scrie ca e un beetle modificat deci ai dreptate:D |
Am mai gasit si eu un Opel Ascona (cred) si doua Dacii, una pick up si una coupe, daca intereseaza pe cineva, le fac poza ... :)
|
baga poze cu ascona si cu daciile....
|
Quote:
|
si eu stiu un e46 coupe nonfacelift negru abandonat, are oglinzile rupte si e pe rezerva, nu are ornamentele de sub faruri, capota colantata cu imitatie de carbon si rupta folia, infundata putin parca capota si bara fata nu sta la linie, plin de praf/jeg, si are ceva dotari .. pachet m technic 2 exterior, faruri cu lupa, interior piele neagra sport, volan de m cu comenzi, navigatie, trapa, parca si stopuri pe led .. "full" cum ar zice unii, si e uitata de lume :rolleyes2 cine stie motivele pentru care sunt abandonate diverse masini, poate o sa ii fac niste poze intr-o zi
|
1 Attachment(s)
Am mai gasit ceva un Gordini R17 din 1979
|
Quote:
|
oricum nu am precizat de unde e masina, si nu as pune poze sa se vada unde ar fi .. normal ca nu as vrea asa ceva, chiar ma intrebam daca ai cum sa afli a cui e masina inafare de sa lasi vreun bilet pe ea care oricum daca e abandonata nu o sa il vada niciodata .. chiar m-ar interesa niste piese de pe ea :oops:
|
Quote:
|
inafara* ( am scris inafare mai sus )
simplu in ce sens ? daca stiam nu intrebam .. |
Quote:
|
Am si eu o rugaminte....daca dati de un Moskvich 1500 mai abandonat asa, ziceti-mi si mie(si 2-3 poze p-aci)
Multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dar de cine va ascundeti?:shock: scrie aici :rolleyes2
|
:)) hai ca scriu aici sper sa nu fie vreo problema dau copy paste la mesaju trimis lui daniel
pai istoria e cam foarte simpla masina e a unui pocait care nu are nici carte talon absolut nimic le-a pierdut asa zice desii nu cred, dupa aia intr-o vreme tot o da dadea in chirie la bani ft putini si eu am inchiriat-o pe 1 sapt i am dat 4 mil de te oprea politia in afara de a i spune ca masina e inchiriata nu ai ce i face, inainte sa o dea in chrie nu arata asa rau, clanta oglinda alea is semne lasate de chiriasi, nu stiam ca e abandonata acolo dar.. cam asta stiu despre ea |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Farurile de pe "corcitura" asta va garantez ca sunt de capri mk1 |
4 Attachment(s)
un Bmw cred ca este Rechin :)
|
te iertam ca nu ai doar 14 ani:) e vechiul seria 5
|
este BMW E28
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
:arrow:
|
in ce zona se afla mercedesul?sti ceva de propietar?
|
Este aproape de comuna Frumusani (Calarasi) este in fata unui parc de dezmembrari dar e de mult.
|
in curte la IDM in Bucuresti , este un Olcit club abandonat de ceva timp (de 2 ani il stiu eu acolo ) ... inmatriculat cu nr vechi 18 B ... , arata destul de binisor , cu urmatoarea ocazie o sa ii fac si o poza
|
Stiti ce este mai trist? Daca te duci si vorbesti cu cineva (sa zicem, propietarul) si ii spui ca vrei sa cumperi acea masina (abandonata) o sa ceara o gramada de bani ca deh, e bunul lui :(.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning