![]() |
Re: E46 - Bagged
4 Attachment(s)
poze cu portbagajul, rama dvd aproape de final
|
unde ai sa te opresti cu modificarile astea copiate din spatiu?:X
|
:) nu stiu daca o sa ma opresc vreodata, face parte din mine, bmw-u, si nu o sa renunt niciodata la el. Multe modificari au fost planuite de multa vreme dar am postat doar cand au fost in prag de finalizare, ca sa nu fie discutii... Asa ca 'stati aproape', vor mai fi... :)
|
este.....superb:)felicitari pt munca depusa...am ramas fara cuvinte:lol:hai sa o vedem si vopsita ca sa fie ce trebe...bafta in continuare
|
Deci, am inceput si cu fata, am lucrat vreo 4 zile pe aripile fata, a iesit crima, din pqcate nu am poze, mai am delucru pe aripi cred ca inca peatata, saptamana ce vine voi termina sper aripile, mai am cateva lucruri de bibilit si ar trebui sa fie gata
Saptamana viitoare voi mai posta poze, weekend placut tuturor... |
2 Attachment(s)
pun eu 2 poze..:)spion
|
Ufo, trebuie sa-ti iei un telefon mai subtire :))
|
Quote:
mai subtire la tine si mai mic la motzu |
Personal mi se pare ca nu-s d-acolo pragurile respective :-)
In alta ordine de idei, sper sa lasi stopurile full red, arata bine. |
Da, trebuiau ghilimele la fraza aia :))
Si pentru acele praguri o sa astept critici dupa ce va fi vopsita :) Nici mie numi plac multe momentan la masina, ceva neterminat e normal sa nu fie placut vizual... Ca si progres fiind gata masina in procent de 90 % sunt f multumit de cum iasa :D O seara minunata in continuare. |
Acum am dat peste topicul ăsta!
Sincer... te lasă fără cuvinte. |
A np, nu am dat cu paru :P
Dar ai dreptate terminate, vopsite si etc arta altfel cel mai probabil. In fine, ai aer, ce mai conteaza? :lol::lol: |
Cati mm sunt intr-e bara si asfalt????:lol:
|
O sa fie zero :) promit :))
|
:))))
|
Quote:
|
Aoelo masina asta arata prea tare :twisted: bafta in continuare cu ea :) si app chiar conteaza grosimea cablului + la amplificator ? :???:
|
eu doar ce auzeam la altii, si cum se monteaza la noi la atelier, dar sa asculti zi de zi cu cabluri naspa, apoi dupa cateva luni sa pui cabluri groase atunci simti diferenta
ar fi binevenita o baterie deep cycle dar inca nu e timpul :) la fel si " - " e important, is foarte multe asa zise "trucuri" sa faci muzica sa sune bine si service-urile care monteaza muzica iti pot face un sistem bun si te indruma ei cum e mai bine o statie daca nu ii dai curent calumea in timp se poate arde... |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Extrem de :shock: Grava rau !!!!!!!!!!!!
Felicitari ;) |
incredibil arata!!! Felicitari!!
Cand e gata, pe StanceNation cu tine!! 8) |
Sunt extrem de curios cum va arata la final.
Succes |
sa`mi f.. una in ce hal arata :shock: ai incercat sa mergi cu ea asa trantita ?? sau doar in parcare mergi 1m 2.... :D arata demential ;)
|
foarte tare. am vrut sa te intreb, ce bags-uri ai folosit, si de la ce firma le-ai procurat?
ai mers pe bags over coilovers? mersi. abea astept sa o vad vopsita. |
Mult prea demential arata !!!
Astept cu nerabdare sa fie gata ! |
2 Attachment(s)
Va multumesc :),
azi nu am avut stare si am mai aranjat un pic rama DVD-ului, am facut si prinderile in suruburi e aproape gata, am dat un negru sa vad cum arata, mai am de finisat un pic pe ea oricum |
si niste clipuri...
https://www.youtube.com/watch?v=3lM68Kjp7KE https://www.youtube.com/watch?v=ixtDf9lXgY4 am vrut sa pun si cate o melodie la clipuri dar e prea belea sunetul :)) |
fugi de aici! ramai prost !!! sunt deja fan al bmw-ului asta!
|
am vazut ca nu mi-ai raspuns. ai front/back sau ai front/back/side2side ? sau de ce ai 2 ceasuri pt presiune? ai folosit compresor VIAIR ? sau altceva?
|
B....
|
sex on wheels masina :D cred ca o sa-mi pice fata cand va fi gata :))
|
Salut, am scris tot ce m-ai intrebat saptamanile trecute, sunt UVair fata e bag over strut pe coilovere spatele e simplu si sunt independente, am 2 ceasuri pentru ca la momentul respectiv aveam doar o punte, 1 ceas pentru presiunea din butelie, 1 ceas cu 2 ace pentru 2 perne
o seara placuta ;) |
Quote:
|
B de la varianta b ...
urmatoarele poze. daca avem noroc...vor fi sub o noua nuanta.... |
dupa o lunga perioada in care nu am postat nimic pe 4tuning topicul tau ma facut sa ma razgandesc.
foarte frumoasa masina ta, felicitari si multa bafta in continuare. |
FITZA rau masina! Felicitari!!
Am stat mai bine de o ora sa vad tot thread-ul cap-coada si a meritat! |
1 Attachment(s)
Asta e poza dinainte de vopsire, Domne ajuta si... sa o vad odata vopsita ca... o bag in casa dupaia :))
|
Am vazut bmwuri dar parca nicunu nui ca asta :shock::shock: doamne cat este de low :shock:
|
Bomba masina !
|
frate pe asta ai facut-o sa te plimbi pe langa ea sau....? :)) iti trebuie nervi tari sa mergi cu ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:22. |
- Copyright 2026 4Tuning