Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

Sonny™ 25-12-10 10:42

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3925528)
Fusta spate a fost inlocuita cu totul, pentru a se face trecerea la triple mari:idea:.eu asa am luat-o;)
A fost o idee foarte buna din partea celui care i-a lucrat tinichigeria, ca mie unul nu-mi place deloc spatele de urs cu triple mici si cum vine tabla acolo intre triple unde se pune numarul:rolleyes2

Va multumesc tuturor pentru aprecieri si da, intradevar negru prinde bine la urs..facut cum am inceput eu(proiectoare smoked, semnale smoked, faruri inegrite, folie neagra pe geamuri..si urmeaza si triplele) este o prezenta impunatoare si mistica8)

Si ca tot este Craciunul va urez tuturor un Craciun Fericit si multe realizari atat cu masinile voastre cat si pe toate celelalte planuri:-):hug:

Si ca tot nu avea ursul o mascota, s-a gandit sotia mea sa-i faca un cadou atat mie cat si lui:D..un ursulet micut si tare simpatic8)

inspirat cadoul ala...bafat cu ursul bogdan si sarbatori fericite alaturi de cei dragi;)

morpheusmaster 25-12-10 14:55

Foarte tare sotioara ta. Bine ca toti aveti ursuleti numa eu nu am :))

Sonny™ 25-12-10 16:02

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3926424)

eu am unu albastru...si mai si canta...:twisted::twisted:

Nastase Bogdan 25-12-10 19:18

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3926424)

Pai ce mai astepti?..baga repede si cumpara-i acum un ursache de plus ca tot este vremea cadourilor:D..o sa stea frumos pe bancheta sau pe bord(depinde acum de marime):-)

Si ca sa mai vorbim si de masina, ea este super ok, face ghidusii pe gheata/zapada..am speriat o colega care nu se mai urca cu mine in masina cel putin pana dispare zapada de pe carosabil..asa a zis ea si chiar nu mai vrea sa urce..prefera maxi taxi:lol:

Am descaltat jantele Borbet si le pregatesc pentru vopsit..sa fie si ele asa cum trebuie8)..dar mai intai trebuie sa le indrept putin pe cele de pe spate, cele de fata fiind aranjate de cand le-am luat;)
Am facut rost si de alta luneta pe care am foliat-o dar acum astept caldura pentru a o monta pe masina in locul celei pline de brocuri..o sa fie un pic mai complicat deoarece am si acea pleoapa care este imbinata cu chit si vopsea pe pavilion:rolleyes2

CaZu 27-12-10 01:38

spor la treaba Bogdane. frumoasa masina :twisted:
Sarbatori Fericite

Nastase Bogdan 30-12-10 09:20

Quote:

Originally Posted by CaZu (Post 3930362)
spor la treaba Bogdane. frumoasa masina :twisted:
Sarbatori Fericite

Multumesc lafel:-)
Pana la urma nu mi-ai mai zis nimic cu volanul:rolleyes2

Cipilica 30-12-10 11:33

Mai Bogdane, pe langa faptul ca ursul tau nu intra la barlog iarna, ceea ce inseamna ca ai un urs polar, si negru pe deasupra :lol:, bag de seama ca hibernezi tu, nu el. Pai chiar asa?! Sa nu-i mai faci tu nimica?! Nu ai mesterit mai nimic la el, pe topic abia daca mai intri... Nu ne impartasesti si tu planuri pentru anul viitor... Acum ar trebui sa stam mai mult de povesti, e anotimpul perfect pentru asta. Cum s-ar zice... "povesti pe internet" in loc de "povesti la gura sobei" :lol:
Uite eu ma gandeam serios la un "meeting e30" pentru anul ce urmeaza. Facut ca la carte si gandit din timp, anuntat etc. Ca ursi sunt si au mai aparut destui.
Eu iti urez multa sanatate, spor la bani si mult noroc. Si sa fie un an mult mai bun decat acesta care tocmai se termina. LA MULTI ANI!

CaZu 30-12-10 14:17

sunt de acord cu ce zice Cipilica 8) cu intalnirea pentru e30 ar fi ceva frumos

iar cu volanu` Bogdane iti dau diseara un raspuns .. :rolleyes2

Ali_ump 31-12-10 02:04

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 3940286)
Mai Bogdane, pe langa faptul ca ursul tau nu intra la barlog iarna, ceea ce inseamna ca ai un urs polar, si negru pe deasupra :lol:, bag de seama ca hibernezi tu, nu el. Pai chiar asa?! Sa nu-i mai faci tu nimica?! Nu ai mesterit mai nimic la el, pe topic abia daca mai intri... Nu ne impartasesti si tu planuri pentru anul viitor... Acum ar trebui sa stam mai mult de povesti, e anotimpul perfect pentru asta. Cum s-ar zice... "povesti pe internet" in loc de "povesti la gura sobei" :lol:
Uite eu ma gandeam serios la un "meeting e30" pentru anul ce urmeaza. Facut ca la carte si gandit din timp, anuntat etc. Ca ursi sunt si au mai aparut destui.
Eu iti urez multa sanatate, spor la bani si mult noroc. Si sa fie un an mult mai bun decat acesta care tocmai se termina. LA MULTI ANI!

Sustin si sprijin ideea cu meeting-ul...eu chiar am sperat sa se tina cea care a fost programata in Iulie 2010!
La multi ani Bogdane si voua celor care cititi! Numai ganduri bune pentru anul ce vine!

Nastase Bogdan 02-01-11 14:47

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 3940286)

Ursul intradevar nu hiberneaza deloc:-)..merg cu el in fiecare zi si pana acum am avut noroc ca nu a nins atat de mult incat sa raman suspendat pe fagase..asta ar fi singura chestie care m-ar impiedica sa merg cu el iarna;)
Intradevar mai mult am intrat eu la hibernat cu frigul asta:lol:..dar de altfel ce sa mai mesteresc la el..nu am mesterit intruna de cand l-am luat:rolleyes2..acum ma multumesc ca merge f bine iar micile restante pe care le mai am la el vor ramane pentru cand va da un pic caldura;)

Planurile pentru anul acesta sunt destul de mari sau pot devenii f mari, asta depinde de vanzarea celeilalte masini..sau de banii care vor fi disponibili pentru el8)
Deocamdata mai am de rezolvat problema opritorului la portiera dreapta, de dus jantele spate la indreptat si apoi intra toate 4 la aranjat/vopsit, mai am de pus la punct cateva chestii pe la suspensia fata, de demontat/curatat/vopsit etrierii si tot ce se poate vopsii acolo ca sa arate frumos(cu rosu)..si mai pe la primavara/vara asa vreau sa demontez plansa de bord, sa fac o revizie la aeroterma ca face zgomot si e plina de praf si sa scot mocheta din masina sa vad eu ce se ascunde pe dedesubtul ei, sa nu am surprize mai tarziu:rolleyes2

Deci planuri sunt multe, inclusiv un motor de minim 2.8, dar unele le pot realiza mai repede si fara costuri prea mari. altele depind de anumite chestii..sanatos sa fiu, ca voi vedea eu ce si cum:-)

Ideea cu intalnirea mi se pare grozava si am s-o sustin, poate se face si un topic ceva ca sa stie lumea si sa ne facem planul din timp;)

La multi ani si voua tuturor si va multumesc pentru urari si gandurile de bine:-)..numai realizari in noul an si ursi cat mai sanatosi8)

mad_mario 02-01-11 15:14

La mult ani Bogdane !!!
Plasme NU ...sunt urate, parerea mea k nu dau bine deloc pe urs,cat despre podea daca dai mocheta jos nu o sa gasesti nimic altceva dekt podeaua curata si grunduita:) ,sunt sigur ca nu au aparut probleme !
Spor la treaba si anu asta cu masina !!!

Nastase Bogdan 02-01-11 15:55

Quote:

Originally Posted by mad_mario (Post 3947037)
La mult ani Bogdane !!!
Plasme NU ...sunt urate, parerea mea k nu dau bine deloc pe urs,cat despre podea daca dai mocheta jos nu o sa gasesti nimic altceva dekt podeaua curata si grunduita:) ,sunt sigur ca nu au aparut probleme !
Spor la treaba si anu asta cu masina !!!

Nu bag plasme la bord, nici mie nu-mi plac..daca vroiam plasme le puneam cand am dat jos ceasurile de bord pentru inlocuirea turometrului cu unul functional;)
Scot plansa de bord cu totul din masina, pentru a scoate aeroterma si poate atunci inlocuiesc si torpedoul, ca asta a ramas blocat din incuietoare si nu am cheia la el...:x

Podeaua am vazut-o eu asa in mare, arata f bine pe interior, dar vreau sa refac si buretele la sprijinitorul de talpa de langa ambreiaj ca este lipsa si sta mocheta turtita urat acolo:rolleyes2

Multumesc lafel:-)

Cipilica 02-01-11 18:10

[QUOTE=
Deocamdata mai am de rezolvat problema opritorului la portiera dreapta,[/QUOTE]

Daca nu te grabesti, si nu vad de ce ai face-o, o rezolvam si pe asta. Iti promit, ca cado" ;)

Nastase Bogdan 03-01-11 06:12

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 3947476)
Daca nu te grabesti, si nu vad de ce ai face-o, o rezolvam si pe asta. Iti promit, ca cado" ;)

Am gasit opritorul, tot la centrul ala de unde am luat amandoi capota:D..a avut drum un prieten.
Acum nu ramane decat sa dau jos portiera, sa refac tabla unde se prinde el pe usa si e gata si cu asta:rolleyes2 (aceeasi operatiune am facut-o si la portiera stanga).

Multumesc oricum pentru intentie:-)

Nastase Bogdan 19-01-11 06:11

9 Attachment(s)
Treburi de week-end...:rolleyes2..duminica dupa-amiaza, pe un frig patrunzator m-am apucat de treaba impreuna cu un prieten:-)

Inlocuit o bucata jaf de luneta care era pe masina si montat opritor la portiera dreapta, cu tot cu refacerea tablei in portiera acolo unde se prinde el;)

Incet, incet ma apropii de rezolvarea tuturor problemelor pe care le-a avut acest ursoi:-)

Wilgax 19-01-11 08:39

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3999831)
Treburi de week-end...:rolleyes2..duminica dupa-amiaza, pe un frig patrunzator m-am apucat de treaba impreuna cu un prieten:-)

Inlocuit o bucata jaf de luneta care era pe masina si montat opritor la portiera dreapta, cu tot cu refacerea tablei in portiera acolo unde se prinde el;)

Incet, incet ma apropii de rezolvarea tuturor problemelor pe care le-a avut acest ursoi:-)

Un garajel ceva sa se faca treaba buna, nu la -1-2 grade pe-afara.Linistit cu o muzicuta in surdina.:-)Spor la treaba sa fie fortza in cotinuare ca e de nota 10+ pana acu ursache'.

Nastase Bogdan 19-01-11 12:48

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4000005)
Un garajel ceva sa se faca treaba buna, nu la -1-2 grade pe-afara.Linistit cu o muzicuta in surdina.:-)Spor la treaba sa fie fortza in cotinuare ca e de nota 10+ pana acu ursache'.

Am garaj, dar sta Dacioara acolo...plus ca a trebuit sa ma duc la prietenul meu la atelier cu ea, ca acolo era aparat de sudura si alte scule;)

Multam:-)

P.S: jantele sunt in lucru iar cozorocul de luneta va intra si el la revopsit si apoi remontat pe masina8)

CaZu 19-01-11 16:49

ce volan ai Bogdane :lol: :rolleyes2 nu il vinzi

CaZu 19-01-11 17:17

ce volan ai Bogdane :lol: :rolleyes2 nu il vinzi

SAX1987 19-01-11 17:44

Nu esti singurul care a lucrat in frig !! Si eu am schibat tot interiorul in ger .

Spor la munca !

Wacky Racers 20-01-11 02:03

de mult nu am mai urmarit topicul... farurile acum le am vazut cam nota 8 din 10 dar din pacate mai mult nu am putut face! Bafta cu ursu si toate cele bune!

Nastase Bogdan 26-01-11 06:16

2 Attachment(s)
Doua triple au sosit, smoked line-ul s-a desavarsit:-)8)

plictisit 26-01-11 12:17

tari stopurile, sa le aprinzi cu placere :lol:

jakal 26-01-11 13:40

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4022240)
tari stopurile, sa le aprinzi cu placere :lol:

dap....sint tari....pina sa i le trimit la nervii care mi-a posta romana am dat cu ciocanul in ele...
rezistente domne....rezistente....:))

pina la urma totul s-a terminat cu bine si au ajuns la el....:)

lopezz 17-02-11 13:16

frumos ursu .. bafta cu el.te-ai gandit sa completezi pketu mtk 1 sau sa pui alcva?

Nastase Bogdan 17-02-11 14:33

Quote:

Originally Posted by lopezz (Post 4093786)
frumos ursu .. bafta cu el.te-ai gandit sa completezi pketu mtk 1 sau sa pui alcva?

Pragurile de MT1 imi lipsesc(in rest am totul de la MT1), dar nu imi plac asa ca voi ramane la astea care le am pe masina acum..sunt mai finutze:rolleyes2

Pe viitor am sa vreau o prelungire spate de MT1, aceasta a mea fiind din fibra si nu a fost bine lucrata..nu se aseaza bine pe bara metalica;)

La masina am mai lucrat si am mai perfectionat anumite chestii pe motor si parte electrica, dar fiind mereu super jegoasa de la vremea asta nu i-am mai facut poze.
Am lucrat f mult la jante, acum le pregatesc pentru a doua vopsire, prima data nu au iesit bine si m-am hotarat sa le pregatesc singur ca sa iasa perfect..sau cat mai aproape de perfectiune8)

Multumesc:-)

morpheusmaster 17-02-11 14:35

Well man...daca schimb pragurile dp ursan la tine ajung. Is mt1 de plastic in perfecta stare :)

stefiPJJ 17-02-11 14:42

triplele stock nu le dai ? :P

Nastase Bogdan 17-02-11 14:47

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4094017)
Well man...daca schimb pragurile dp ursan la tine ajung. Is mt1 de plastic in perfecta stare :)

Multam tizule:-)..poate pana atunci imi schimb parerea despre praguri, deocamdata parca nu ma prea atrag..cel mai mult la ele imi displace ca buza lor superioara nu vine la nivel cu pragul masinii..sunt cu 1-2 cm mai jos si arata aiurea:rolleyes2

In week-end ajung la Brasov, daca e cineva cu urs prin Bv si vrea sa ne intalnim sunt dispus:-)..mai ales ca vreau sa cumpar un buton "orb" in consola centrala si poate are cineva unul de rezerva pe acolo prin Bv:-)..sau un ansamblu de stergatoare in stare cat mai buna, ca la al meu am descoperit o mare tziganie facuta la bratul de pe stanga:twisted:..m-am saturat de cate tziganii descopar facute la ursul asta..numai carpeli, sarme, lipituri cu poxipol, fire oxidate...:evil:

Nastase Bogdan 17-02-11 14:51

Quote:

Originally Posted by stefiPJJ (Post 4094043)
triplele stock nu le dai ? :P

In principiu, da:rolleyes2..sunt in stare f buna, da-mi PM si vorbim;)

Nastase Bogdan 21-02-11 19:38

3 Attachment(s)
Cum ursul meu nu hiberneaza deloc, in week-end l-am dus la Brasov, pe un timp nu tocmai pe placul lui si al meu, dar nu a comentat nimic, a mers excelent:-)

La Brasov s-a intalnit cu o reprezentanta a celeilalte pasiuni si au facut o mica sedinta foto.

Cu aceasta ocazie am inregistrat si cateva date:
- top speed: 190 Km/h
- consum mixt: 7.2 l/100 Km..merge ursul brici si cu M10 stock:-)

tudor25 21-02-11 20:00

Salut Bogdane,
Am eu ansamblu stergatoare si buton aparent.

Nastase Bogdan 21-02-11 20:03

Quote:

Originally Posted by tudor25 (Post 4107516)
Salut Bogdane,
Am eu ansamblu stergatoare si buton aparent.

Am cumparat duminica de la Cipilica din Buzau, ambele in stare f buna.
Multumesc oricum:-)

Nastase Bogdan 22-02-11 19:10

6 Attachment(s)
Jantele sunt gata8)..acum asteapta gume pentru fata si vreme mai buna ca sa urce pe urs, ca m-am saturat de joarsele alea de jante de iarna:x

Cipilica 22-02-11 20:22

Wooow........ foarte tari au iesit. Poate le pui si valve ascunse...
Mai tinele putin la naftalina, vremea inca nu permite.

Swamp Boy 22-02-11 21:04

Beton au iesit jantele:D si eu am un set pe pisica :oops:
Sa vina odata vremea buna sa le poti pune:D

jakal 22-02-11 23:33

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4110824)
Jantele sunt gata8)..acum asteapta gume pentru fata si vreme mai buna ca sa urce pe urs, ca m-am saturat de joarsele alea de jante de iarna:x

astea sint tot alea de la mine?.....
au iesit f. bine....;)

bafta.....

Nastase Bogdan 23-02-11 07:24

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4111755)
astea sint tot alea de la mine?.....
au iesit f. bine....;)

bafta.....

Da, sunt jantele de la tine:-)..de nerecunoscut, nu:lol:

Va multumesc:-)

Nastase Bogdan 02-03-11 19:10

Azi se implineste fix un an de cand acest urs este in posesia mea:-)..parca imi amintesc acum un an, pe 02.03.2010, in jur de ora 10-11 dimineata cum a venit Mario cu el de la Bucuresti...cu toate ca nu prea mergeau multe la el, eu vroiam urs (si Coupe pe deasupra) si am mers inainte vazand ca are o baza buna de plecare:rolleyes2

Azi, dupa un an, sunt multumit de rezultatul obtinut in acest timp si de transformarile (in bine zic eu) pe care am reusit sa i le aduc...si stau cu gandul la venirea caldurii si a concediului meu pentru a mai face ce am in plan cu el8)

koenigsegg2peu 02-03-11 20:33

Frumos urs bogdan te vad mereu cu el pan oras , ai grija de el :D

All times are GMT +2. The time now is 00:31.

- Copyright 2026 4Tuning