Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

Old_boy 13-08-10 00:15

Re: B 191 ZUZ my zuz

pe naiba eu la tara aproape ca nu am probleme... in schim in bucuresti cand vreau si eu sa parchez dau de bordurile lu Videanu' sau de guri de canal neastupate... de gropi de juma de metru... ata iarna cand dupa ce parcam masina trebuia sa dau zapada de la motor ca o stergeam cu scutu si se ducea in sus la motor si se aduna acolo

Alex30 13-08-10 11:31

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3582211)
stopurile misto dau cu "oglinda" aia vopsita neagra :x

Sau cu folie pe ele :)

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 3582322)
Sincer asa este eu unul nu vreau sa-l cobor fiindca ma mai duc cu el pe la tara si asa aprop am spart bara ,dar ma gandeam ca daca stai in Bucuresti nu ai probleme ,dar de fapt si de drept asa este peste tot :(

Asa e peste tot dar daca ai grija e ok. Sunt multi cu masini "lipite" de asfalt...asta e riscul meseriei

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3582355)
pe naiba eu la tara aproape ca nu am probleme... in schim in bucuresti cand vreau si eu sa parchez dau de bordurile lu Videanu' sau de guri de canal neastupate... de gropi de juma de metru... ata iarna cand dupa ce parcam masina trebuia sa dau zapada de la motor ca o stergeam cu scutu si se ducea in sus la motor si se aduna acolo

Bordurile alea sunt cele mai nasoale...da se gaseste si loc de parcare paralel cu bordura si e mai bine :D

Old_boy 13-08-10 12:57

nu cu folie pe ele! era sa intru de nush cate ori in dastia cu folie pe stopuri... abea daca se vad ziua:evil:

Cosmin-SNR 13-08-10 13:13

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3583219)
nu cu folie pe ele! era sa intru de nush cate ori in dastia cu folie pe stopuri... abea daca se vad ziua:evil:

Asa e Stefane, sunt pe la toate colturile destepti din astia cu folie pe stopuri si dai de belea din cauza lor

P.S: Alex scuze de off si Stef, da si tu un semn pe mess:lol:

Alex30 13-08-10 16:36

@ old_boy: Depinde si de cat de transparenta e folia aia de pe ele. Am vazut o gramada cu folie care se vad si ziua perfect.

@ Costmin: Npc...am reusit sa iti dau add si pe mess :)

B-99-SAA 13-08-10 18:20

Ba da Alex, cu folie sa le faci :D Nu ca sa-i enervezi pe ei, ci pt ca se vede bine. Din toti care i-am vazut cu folie/spray, numai cativa erau d-astia de nu se vedea prin ei... Restu erau ok. Cred ca cine a folosit spray a dat prea multe maini si acu nu se mai vede. Dar folie e ok, o dai jos daca e ceva, si poti sa analizezi dinainte cum e treaba pt ca vezi transparenta.

PS: pt folie pe stopuri, arunca o privire aici, si aici (uita-te in semnatura).

Alex30 13-08-10 19:14

3 Attachment(s)
Mersi man pentru linkuri...m-am uitat si eu odata pe la semnaturile alea. In principiu pe stopurile astea nu o sa pun nimic (poate o folie pana imi iau niste stopuri calumea). Am pus o poza cu stopurile care le am in plan. Eu zic mai mult poza 1 modelul dar tot sa pun folie pe el dupaia (vezi poza 2) sau poza 3 dar tot cu folie. Simple nu imi plac! Ceva pareri ?

Old_boy 13-08-10 19:41

de ce naiba vrei sa dai o caruta de bani pe niste stopuri ca apoi sa pui folie pe ele (sa le strici) ?

daca tot dai banu nu mai bine iti iei niste stopuri cu sticla fumurie de la mama lor?

Alex30 13-08-10 19:45

Pai daca se gasesc cu sticla fumurie de la mama lor normal ca asa o sa le iau...Dar unele modele nu sunt fumurii de la mama lor

pustiu_FUG 13-08-10 20:05

S-a nu te prind ca afumi sau foliezi stopul pe frana:x, semnalul si altceva da, dar nu stopul pe frana:-w lasa-l acolo asa rosu ca este frumos...nu de alta sti daca daca intra in tine si tipul daca este mai cu cap sau etc tot tu cazi de vinovat:))

Alex30 13-08-10 20:16

Tin stopurile stock si o bata in portbagaj. In caz ca e ceva, le montez pe alea doua si le dau cate o bata la fiecare :lol:. O sa vad ce si cum fac...ma mai gandesc si la solutia sa iau 2 stopuri cu semnalele albe si sa le vopsesc tot in rosu (o varianta mai ieftina :lol: )

NXdev 13-08-10 21:39

Modelul din prima poza e destul de misto :D.Ultimul mi se pare gen de cocalari..no offence.

crazyfornova 13-08-10 22:37

1 Attachment(s)
Din lipsa de activitate//:lol:

mihai.ghetto 13-08-10 22:56

ca sa ajunga asa mai trebuie sa faca cel putin inca un drum la mine la garaj :D

icstrem_no1 13-08-10 23:08

parerea mea e sa ti iei stopuri ca ale mele dar pe varianta fumurie direct...sunt bune,frumoase,si mai ieftine fata de altele...

crazyfornova 13-08-10 23:14

mai bine face unele costom....muult mai interesante decat orice model de chinezarie de pe piata :twisted:

Alex30 13-08-10 23:20

@NXdev : ultimul model nici mie nu imi place dar pe negru arata dragut.
@crazyfornova : Multumesc pentru vt...a iesit bine. Deja ma gandesc sa astup gaurile la proiectoare dar nu acum.
@Mihai : pai o sa mai faca drumuri la tine la garaj...mi-a soptit mie si mi-a zis ca i-a placut
@icstrem : Ma gandeam si la alea...si e bine daca zici ca sunt fumurii. Un pret ceva pe PM si un link daca se poate
@crazyfornova : Corect...ce e custom,e custom! Dar momentan nu stau in stopuri...o sa vina toate la momentul potrivit si o sa ma gandesc atunci in privinta lor...daca o sa am chef de mesterit poate fac custom daca nu...la magazin

B-99-SAA 14-08-10 11:17

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3584004)
Mersi man pentru linkuri...m-am uitat si eu odata pe la semnaturile alea. In principiu pe stopurile astea nu o sa pun nimic (poate o folie pana imi iau niste stopuri calumea). Am pus o poza cu stopurile care le am in plan. Eu zic mai mult poza 1 modelul dar tot sa pun folie pe el dupaia (vezi poza 2) sau poza 3 dar tot cu folie. Simple nu imi plac! Ceva pareri ?

Prima poza dar cu folie.. adica poza 2 :lol: Arata bine, daca sunt doar asa simple fara folie se vede naspa, sincer... pt ca sunt aiurea in interior (se gasesc si pe crom, mai rar am vazut negru cum e in poza). Uite cum ar arata pe viu, abea le-a facut omu (poza 1 - poza 2), arata bine, zi ca nu-i asa.... :D. Modelul 3 e nasol, adica nu e asa marfa decat primu. Apropo, primul e pe led... deci oricum bate mai tare prin folie.

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3584076)
S-a nu te prind ca afumi sau foliezi stopul pe frana:x, semnalul si altceva da, dar nu stopul pe frana:-w lasa-l acolo asa rosu ca este frumos...nu de alta sti daca daca intra in tine si tipul daca este mai cu cap sau etc tot tu cazi de vinovat:))

NU ai cum sa cazi de vinovat. Legea spune ca stopurile trebuie sa se aprinda ROSU, si asa o sa se si aprinda chiar daca are folie, ca doar nu pune folia de 90% sa nu mai vezi nimic... Si sa stii ca in cazul in care cel din fata nu are deloc bec pe frana, si tu intri in el, e vina ta. Trebuie "pastrata distanta pt evitarea oricarui pericol", nu zice nimic de stop pe frana etc.

Alex daca le faci cum arata in pozele alea doua de mai sus (chiar si ale tale, stock), o sa dea foarte bine in contrast cu albul masinii. Iar garcea n-are ce sa-ti faca, frana va fi tot rosie, semnalul tot galben.

Alex30 14-08-10 11:27

Cred ca o sa imi cumpar ca ale lui icstrem. Adica modelul care ai pus tu poza pentru ca ma duce mai ieftin...alea pe led sunt scumpe rau. Si cred ca o sa dea si bine pe masina modelul ala

udristem 14-08-10 17:48

Imi place cum ti ai facut masina ...spor in continuare

aleXpeed 14-08-10 21:01

1 Attachment(s)
Daca vrei stopuri rosii "de rezerva" sa ma anunti, eu vreau cu semnal alb, sunt dispus pentru un schimb;), n-am avut niciodata probleme cu ele si se vad foarte normal, au tenta rosie pe semnal si marsarier.

Alex30 14-08-10 21:22

@udristem : Multumesc
@alex : O sa iau stopuri de care am spus putin mai sus. Mersi oricum si eu ma gandeam la stopuri cu semnal alb dar nu mai vreau. Le tin pe astea cu semnal galben pana le schimb ;)

aleXpeed 14-08-10 21:40

Pai cand le schimbi pe astea ale tale actuale cu altele daca vrei facem schimb, daca nu nu:D. Nu acum neaparat.

Alex30 14-08-10 21:53

Cand mi le iau pe alea da,facem. Dar vezi ca stopul meu stang e f putin crapat :-) si ale mele au semnalul galben ca altfel le pastram :sad:

LE: Vad ca tu vrei cu semnalul alb nu ? Ale mele sunt galbene

aleXpeed 14-08-10 21:58

Ok, ma anunti cand e. Vezi sa-ti iei unele cu tenta neagra, mie unul imi plac alea Streetstorm cu geam clar si fundal negru mat, alea de le-ai pus in poza 1 pe pagina trecuta:D.

Aa, nu stiu de ce aveam impresia ca le ai cu semnal alb:lol:. Lasa ca gasesc eu ocazie:D.

Alex30 14-08-10 21:59

1 Attachment(s)
Nu ma mai orientez catre alea ca sunt cam scumpe si momentan nu merita. Ma gandeam la astea

Daca le aveam cu semnal alb nu le mai dadeam :D

icstrem_no1 14-08-10 23:26

hai nene k o sa dea belea cu stopurile astea;)p.s. cat ai dat pe toba?dar montajul?de unde ai luat o?ms!

Alex30 15-08-10 08:28

Asa sper si eu ca o sa dea bine :). Toba am luat-o din Vitan am dat 150 lei + montaj 100 lei.

Cosmin-SNR 15-08-10 10:27

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3586302)
Asa sper si eu ca o sa dea bine :). Toba am luat-o din Vitan am dat 150 lei + montaj 100 lei.

100 Ron numai montajul????????:shock::shock::shock::o:o:o mai bine veneai la mine si ti-o puneam gratis

icstrem_no1 15-08-10 11:19

Cosmin-SNR-ai autogen si tot ce ti trebuie?:D

Sonny™ 15-08-10 11:42

Quote:

Originally Posted by icstrem_no1 (Post 3586544)

off: are omu de toate...alex arata bina masina, bafta in continuare la modificari si sa vedem ca iese ceva frumos;)

Alex30 15-08-10 12:41

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3586478)
100 Ron numai montajul????????:shock::shock::shock::o:o:o mai bine veneai la mine si ti-o puneam gratis

100 ron cu totul...adica montaj,colier,teava si ce a mai trebuit. A durat cam 1h

Quote:

Are, e pregatit poate vrea sa isi puna si el toba :))

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3586588)
off: are omu de toate...alex arata bina masina, bafta in continuare la modificari si sa vedem ca iese ceva frumos;)

Multumesc sonny. Pai sa fiu increzator...eu zic ca o sa iasa ceva frumos dar mai e mult pana acolo. Bafta si tie ;)

bib_andrey 15-08-10 18:25

A`r da bne cu stopurile alea :>

Cosmin-SNR 16-08-10 11:47

[QUOTE=Alex30;3586686]100 ron cu totul...adica montaj,colier,teava si ce a mai trebuit. A durat cam 1h

Are, e pregatit poate vrea sa isi puna si el toba :))

Woow...daca stiam mai demult, veneai la mine aveam tot ce ne trebuia...:rolleyes2 Da sti ca sunt pregatit, sti ca am si un GOLAN in curte8)

Bafta Multa

Cosmin-SNR 16-08-10 11:48

Quote:

Da...:rolleyes2 de ce??

Scuze de off-topic ZuZu`le

icstrem_no1 16-08-10 13:02

pai poate mi o montezi si mie cand o fi sa mi iau...nush...cat iei?

Cosmin-SNR 16-08-10 14:24

Quote:

Originally Posted by icstrem_no1 (Post 3588912)
pai poate mi o montezi si mie cand o fi sa mi iau...nush...cat iei?

Mai vorbim...;)

icstrem_no1 16-08-10 19:01

Cosmin-SNR-pai gandeste te si da mi un rsp sa stiu...

bib_andrey 17-08-10 19:02

Nimic nou? :shock:

Alex30 17-08-10 19:07

@andrey : Nimic nou...asteptam sa vina sfarsitul de luna sa imi bage astia salariu sa iau arcuri :-)

@cosmin : Npc ;)

All times are GMT +2. The time now is 06:46.

- Copyright 2026 4Tuning