![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
pt ca nu ai selectat sa iti apara sub user virtual tuner . . .
|
user cp->group memberships->apoi jos de tot bifezi in drept la virtual tuner "Identify me as a member of this group " si dai update display group si o sa ai ca si mine :lol:
|
:lol: :-P
Quote:
|
PLZ HELP : 1)de cateva zile nu mai merge line toolu adica nu mai pot sa trag linii deoarece in loc de line imi creeaza doar o sageata .. si nu ii dau de capat cum sa o fac la loc 2) Are cineva serialu de la CS3 ? :cry:
|
1 Attachment(s)
Am o nelamurire...la cati pixeli trebuie sa fie Feather`ul (de la Polygonal Lasso Tool) ca sa nu`mi iasa selectiile asa pixelate ca in poza ??? :rolleyes2
|
zero ........
|
Quote:
incearca mai multe valori ,de la 0 la 1 , poti sa pui si 0.3 etc ;) |
Quote:
|
Quote:
calitatea imaginii nu trebuie sa se strice cand redimensionezi :???: |
Quote:
|
plz imi raspundeti si mie la problemele mele? de pe pagina anterioara ?:???:
|
Quote:
|
Stiu ca nu are legatura cu vt dar imi poate spune cineva cum sa fac o animatie pt signature...ms
|
Quote:
|
Am incercat sa fac da nu mi-am dat seama cum trebuie:sad: ...oricum mersi
|
Quote:
|
mari4speed mersi mult pt tutorial,in sfarsit am reusit.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ma poate ajuta cineva cu un tutorial pt faruri (sa le pot face sa fie cu leduri)...cum ar fi de ex la acest audi le mans.ms
|
|
Photoshop
De ce Photoshop`u se comporta diferit pe alte calculatoare? De ex. azi am fost la o colega, am bagat php (exact ca si la mine acasa), dar unele unelte imi erau interzise sa le folosesc, nu aveam posibilitatea sa fac layere, nici culorile toate nu-mi erau accesibile. Stie careva de ce? :???: |
Multumesc Panacota !
Problema era ca modul imaginii era pe 16 biti .... si ca sa mearga trebuie setat pe 8 biti |
Pe ce criteriu cresti in rank ? (adica stage 1,2,3,4..etc pana la "De-al casei"?!)
|
numar de posturi ;)
|
si crezi ca daca o sa fii "de-al casei" o sa fii mai jupan?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am nevoie de ajutor ... de fiecare data cand deschid o poza ... parca imi aplica sepia p ea ... ( si nu pot schimba galbenu ala de akolo de la culori :| )
|
Datimi si mie un serial la photoshop CS3 plz care poate fi activat,va rooog .. id de mess [email protected] ..
|
Quote:
si sa nu imi zici ca nu ai gasit ca nu te cred |
am gasit dar imi apare semnu 'okey' si nu merge niciunu sa il activezi :evil: ..
|
Quote:
|
Quote:
Cred ca vreo 12 persoane m-au intrebat pana acum daca am serial number :D :lol: NU ARE SERIAL,CI CRACK!!!:evil: :evil: :evil: :burn: DACA VRETZI cracku' la CS3 il gasitzi pe urmatorul link....si ica ceva UN MIC "10x" sau "multzumesc" e de ajuns atat pt mine cat si pt 4tuning.ro ;) :rolleyes2 http://rapidshare.com/files/47659790/Photoshop.exe.html |
Quote:
|
pozele astea normale sunt tati pi 8 biti....asa k nu cred k o sa faci mare branza cu asta ....incearca sa dai la view-proof setup -windows rgb .
daca nu merge anunti si mai investigam |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
salut...am tunat si eu pentru prima oara o masina in photoshop am inteles ideile....dar nu stiu cum sa colorez masina in aceeasi culoare...am luat componente de pe mai multe masini si cand dau desaturate nu e aceeasi nuanta....si acum nush ce am facut ca daca dau variations sa schimb culoarea dispar reflexiile si arata de parca as fi colorato in paint....stiu c aam greseli si nu am coborato inca...dar daca puteti sami spuneti si mie cum sa o vopsesc in aceeasi culoare..ar fi perfect
|
salz....incearca sa cauti si u la tutoriale si sigur ai sa gasesti ce ai nevie;)...si ai mare atentie la jentile alea pt k sunt cam naspa puse:???: ..si spoilerele pragu zici k sunt taiate cu drujba.....bafta la tunat
|
am si eu o intrebare stupida........
ce filtre folositi?ca e destul de naspa cu filtrele astea ,pot sa distruga masina sau sa i faca deosebita si pana acuma eu am reusit sa faca numai primul lucru :) asa ca astept raspunsul vostru.. ce filtre folositi si cum le faceti? |
eu mai folosesc "noise" cand fac brush..
in rest nu prea.. |
n-are leg cu vt ... cum fac efect de creion, contur .. fara sa ramana culorile .. am cautat dar nu prea am gasit ceva ma ajute.. .. un tutorial.. sau sa-mi zica cineva pasii ... ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning