Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

pimp_lex 01-12-04 19:26

misto jante pe Mercedes, e de pe 4tuning?

si SLZ alba arata chiar bine (inafara de eleron)

CT-03-ART 01-12-04 19:52

mercedesul acela este chiar frumos shi nu este de pe 4tuning era in parcare akolo shi pak o poza...2 ....3 ....4

CT-87-ADY 01-12-04 21:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
intalnirea a fost destul de reushita din momentul in care am ajuns la phoenix.
dezamagitor a fost deoarece nu au venit membrii ca X-Ray-Eyes,CeReS.
Altzi membrii precum TRA (a venit fara mashina).cei din X-team nu au venit(DTA,ZMA)...BUT nu a venit...

In general a fost o intalnire reushita...

ZMA a fost! :)

p.s: A fost super marfa intalnirea! :twisted:
Dogarel merci ink o data... :wink:

matrixu 01-12-04 23:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
misto jante pe Mercedes, e de pe 4tuning?

si SLZ alba arata chiar bine (inafara de eleron)

Sunt spinners \"rotile\" vreo 4000 usd aduse de prin tari mai calde ;)
Belea belea rotile si masina la fel pacat ca la motor e stock.

pimp_lex 02-12-04 06:42

pai na, nu-i nici usor nici ieftin sa modifici la motor un MB din ala, plus ca poate pe om il satisfac performantele

oricum tu zici ca sunt spinnere dar nu vad unde-i \"elicea\" ca in poza nu apare, par a fii jante cromate \"dubs\"

CT-03-ART 02-12-04 06:58

eu am mai vazut mashina intr-o zi shi o avea prinsa in mijloc la prezoana akolo elicea...

matrixu 02-12-04 12:03

Re:

Quote:

pai na, nu-i nici usor nici ieftin sa modifici la motor un MB din ala, plus ca poate pe om il satisfac performantele

oricum tu zici ca sunt spinnere dar nu vad unde-i \"elicea\" ca in poza nu apare, par a fii jante cromate \"dubs\"

Pai \"elicea\" o are data jos, acum ca a venit vremea urata(nu ca ar avea ceva insa omu e mai \"conservator\")
Nici nu ma gandeam sa faca el ceva la motor, insa daca tot are kit AMG la exterior de ce nu si la motor ;).
Ca performante nu straluceste, un 150cp benzina il face pe 400

CT-87-ADY 02-12-04 13:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"matrixu\"
Quote:

Pai \"elicea\" o are data jos, acum ca a venit vremea urata(nu ca ar avea ceva insa omu e mai \"conservator\")
Nici nu ma gandeam sa faca el ceva la motor, insa daca tot are kit AMG la exterior de ce nu si la motor ;).

:lol: :lol: :lol: hai k am trait sa o aud si pe asta... :lol:

matrixu 02-12-04 17:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

Quote:

:lol: :lol: :lol: hai k am trait sa o aud si pe asta... :lol:

Ce anume nu intelegi??
E CLK 200 de 163 cp, si da, a fost facut de un 150cp usor modificat(filtru,admisie,suspensii si altele pe ici pe colo).
Sau nu te refereai la asta?

Astea sunt luat de pe site-u oficial mercedes:

Maximum speed [mph] 143 :peace:
Acceleration 0-62.5 mph [secs] 9.3 :tenisclap
[/b]

pimp_lex 02-12-04 18:29

da, intradevar daca e CLK 200 nu cine stie ce performante dar se descurca, plus cu jantele alea mai pierde ceva timp la demaraj.

Acum inteleg ce zici cu spinnerele, sunt din alea Add-on, oricum omu o sa mearge prin zapezi cu jantele alea???

matrixu 02-12-04 18:32

Re:

Quote:

da, intradevar daca e CLK 200 nu cine stie ce performante dar se descurca, plus cu jantele alea mai pierde ceva timp la demaraj.

Acum inteleg ce zici cu spinnerele, sunt din alea Add-on, oricum omu o sa mearge prin zapezi cu jantele alea???

LA cate zapezi sunt pe la CTA...nu cred ca tre sa isi faca griji.In cel mai rau caz le pune pe alea stock ale masinii.

CT-03-ART 05-12-04 09:23

La ultima intalnire urmatoarele lucruri nu mi-au placut:

TRA nu a venit cu mashina
Nu au venit cei din X-team (ZMA,DTA,RDV,...)
But nu shi-a facut aparitzia.... ceea ce e foarte dejamagitor dar trebuie intzeles ca are nevasta akuma....
Cand am plecat au fost doar 2 mashini shi nu au incaput totzi... BIZ,GReedY,Mike.omega...plecand akasa...
speram la urmatoarele intalniri sa avem o organizare mai buna.

pav[] 05-12-04 09:52

.. a avut loc pe zi.. imagineaza-ti :)

CT-03-ART 05-12-04 09:55

pai da mae adunam la sala sporturilor shi mergem intr-un club stam la un suc de vorba intreabai pe dogarel shi D_M_X ce marpha a fost dupa ce am ajuns in Phoenix.
apropo ai trecut aseara prin port nu ai pav la mashina? o nova parca gri?

pav[] 05-12-04 10:44

nu.. la masina am alt numar.. nu are legatura cu pav.. :| din pacate :( e o dacie din 86.. aproape neagra.. DAC.. trec des prin port, acum ca am iar permis :D

CT-87-ADY 05-12-04 11:28

Re:

Quote:

La ultima intalnire urmatoarele lucruri nu mi-au placut:

TRA nu a venit cu mashina
But nu shi-a facut aparitzia.... ceea ce e foarte dejamagitor dar trebuie intzeles ca are nevasta akuma....
Cand am plecat au fost doar 2 mashini shi nu au incaput totzi... BIZ,GReedY,Mike.omega...plecand akasa...
speram la urmatoarele intalniri sa avem o organizare mai buna.

:x :x :x ba art`ule tu nu intzelegi k zma a fost!!! :)

CT-03-ART 05-12-04 11:37

a fost dar fara mashina ma....esty nebun unde era mashina ca sa mor daka am vazut-o

CT-87-ADY 05-12-04 12:14

Re:

Quote:

a fost dar fara mashina ma....esty nebun unde era mashina ca sa mor daka am vazut-o

ma.. mashina nu era dar el era!!! :)
tu ai zis:
Quote:

CT-03-ART 05-12-04 18:42

bine ma gresheala mea...scuze shefu...

x-28-TRA 05-12-04 18:51

art da cea are c a bu an venit cu masina ?
banuiesc ca u vb cu mine nu cu masina :)))))))))
si zma a fost era baiatuu care a stat linga mine/(papucu rosU ZMO)

CT-03-ART 06-12-04 08:09

pai vroiam sa facem nishte poze la interior la subwoferu' ala din portbagaj... nu ai vazut ca aveam camera la mine...?

P.S.: ce se mai aude de eleronul ala pt dogarel?

matrixu 06-12-04 11:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pav[
\"].. a avut loc pe zi.. imagineaza-ti :)

Poate daca era ceva nocturn cu mai multa actiune ar fi venit mult mai multi oameni. ;)

dogarel 06-12-04 12:11

Bine ca voi stati acasa si faceti comentarii inteligente. Daca tot sunteti asa trup si suflet tuning si curse de ce nu va aratati la o intalnire sa vb acolo?
Mishtouri poate sa faca oricine.

CT-87-ADY 06-12-04 13:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dogarel\"
Bine ca voi stati acasa si faceti comentarii inteligente. Daca tot sunteti asa trup si suflet tuning si curse de ce nu va aratati la o intalnire sa vb acolo?

Las` ma k el e jmecher! :D
ziua rupe mashina in Bukle si noaptea in ctza! :chainsaw: :P

matrixu 06-12-04 13:10

Re:

Quote:

Dogarele tot respectu pentru varsta care o ai, da' vad ca gafezi fara rost.
Si nu fac mistouri deloc, am vb chiar serios.
Am propus aici ceva, si au sarit toti.
Stati voi frate ziua si inghetati de frig la sala sporturilor, 3 sferturi fara masini, dupa care va inghesuiti toti in 2 masini si plecati intr-un rahat de bar stati la un citro si gata home.
La Bucuresti(de ex.) se fac intalniri aproape in fiecare vineri si nu se face atata tam tam cu intalnirea membrilor. CIne stie ce inseamna curse si masini vine oricum, daca are ce sa faca.
Nu sa stea sa se pozeze unu pe altu dupa care sa se faca comentarii.
Si acum se va declansa iar un nou start din Matrixu vs all.

87-ady - Nu sunt frate nici un smecher care rupe masina ziua la buc si noaptea la cta, eu doar am zis ca poate daca ar fi fost noaptea s-ar fi strans mai multe masini -> implicit lume

CT-87-ADY 06-12-04 13:45

Re:

Quote:

Quote:

Stati voi frate ziua si inghetati de frig la sala sporturilor, 3 sferturi fara masini, dupa care va inghesuiti toti in 2 masini si plecati intr-un rahat de bar stati la un citro si gata home.
La Bucuresti(de ex.) se fac intalniri aproape in fiecare vineri si nu se face atata tam tam cu intalnirea membrilor. CIne stie ce inseamna curse si masini vine oricum, daca are ce sa faca.

87-ady - Nu sunt frate nici un smecher care rupe masina ziua la buc si noaptea la cta, eu doar am zis ca poate daca ar fi fost noaptea s-ar fi strans mai multe masini -> implicit lume

Da frate! uite k sa fii tu fericit o sa facem urmatoarea intalnire pe timp de noapte!
DAR...
unii au neveste, prienete , sau unii au alta treaba noapte de cat sa se intalneasca si sa stea de vorba :cry: sau poate pe unii mai micutzi nu`i lasa mamy si taty la ora aia afara! :lol: Nu`i cazu` meu statzi linishtitzi! :P

Ce zicetzi baietzi? Facem o intalnire pe la 22.00 pe data de 18? i`a zicetzi? -vb. la modul cel mai serios- :wink:

dogarel 06-12-04 13:51

@matrixu:
1. Nush' cum ciorile se face de te simti tu tot timpul cu musca pe caciula frate. Poate ca am gresit eu ca n-am dat quote, pt ca, de fapt, remarca mea era legata mai mult de pav[]. Oricum nu inteleg de ce nu esti in stare sa apari macar o data (poate mai iei si tu 2-3 in masina cand mergem la cico) la o intalnire.
2. Nu vad unde am gafat. Poate ma ajuti tu.

Nu vreau un episod de genul costica VS vasilica, asa ca nu o sa continui discutia dupa ce ai sa-mi raspunzi.

Multzam fain si nu o lua prea personal :D

dogarel

matrixu 06-12-04 14:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

Quote:

Da frate! uite k sa fii tu fericit o sa facem urmatoarea intalnire pe timp de noapte!
DAR...
unii au neveste, prienete , sau unii au alta treaba noapte de cat sa se intalneasca si sa stea de vorba :cry: sau poate pe unii mai micutzi nu`i lasa mamy si taty la ora aia afara! :lol: Nu`i cazu` meu statzi linishtitzi! :P

Ce zicetzi baietzi? Facem o intalnire pe la 22.00 pe data de 18? i`a zicetzi? -vb. la modul cel mai serios- :wink:

Da' te-ai gandit ca poate unii au treaba ziua, ca poate ziua nu vin doar de dragu de a li se poza masinile(nu e cazul meu), si la intalniri vin cei pasionati de masini si ce e cel mai important de curse.
Si poate ca multi vin sa si arate ce pot masinile sa faca show, etc.
Lucruri pe care ziua nu ai cum sa le faci in centrul orasului.

matrixu 06-12-04 14:31

Re:

Quote:

@matrixu:
1. Nush' cum ciorile se face de te simti tu tot timpul cu musca pe caciula frate. Poate ca am gresit eu ca n-am dat quote, pt ca, de fapt, remarca mea era legata mai mult de pav[]. Oricum nu inteleg de ce nu esti in stare sa apari macar o data (poate mai iei si tu 2-3 in masina cand mergem la cico) la o intalnire.
2. Nu vad unde am gafat. Poate ma ajuti tu.

Nu vreau un episod de genul costica VS vasilica, asa ca nu o sa continui discutia dupa ce ai sa-mi raspunzi.

Multzam fain si nu o lua prea personal :D

dogarel

Nu o iau personal si nici nu ma simt cu musca, insa nu stiu de ce ai luat tu ca mistouri cele zise?
Nu sunt in stare???Nu e vorba ca nu sunt in stare e vorba ca nu m-am nimerit niciodata sa fiu cand v-ati intalnit voi.Majoritatea timpului fiind la bucuresti.
Dar daca vreti sa iasa ceva frumos, muuult mai frumos decat sa faceti poze si sa beti un citro care poti sa faci oricand, organizati-va si voi mai bine.
Ai gafat cand ai zis-o p-aia cu mistourile, si faptu ca se sta pe acasa si se face comentarii.
Poate ca astia care facem comentarii stam mai mult pe \"afara\" decat astia care nu fac si vin la intrunirile care au loc in mijlocul zilei.
Tot respectul pentru varsta care o ai,si nu am nimic personal cu nimeni.
Cat despre episoade eu vs. restu sunt satul, da' macar asa se mai trezeste si forumu asta.

dogarel 06-12-04 14:43

N-ai sa crezi dar cand am plecat de la adunare impreuna cu DMX i-am cam dat jar :twisted: . Ziua :twisted: :twisted: .

CT-87-ADY 06-12-04 14:43

dak nu va batetzi n`atzi facut nimik! :lol:

dogarel 06-12-04 14:47

Nu nene ca am zis ce am avut de zis si am ascultat ( ma rog citit) ce a avut omul de zis.
Acum pur si simplu ii descriam ce a fost.
Pe data viitoare.

matrixu 06-12-04 14:49

Dogarel:
Si care a castigat la Bahaosu asta? :d

dogarel 06-12-04 14:53

Cititorii??????

CT-87-ADY 06-12-04 14:55

Re:

Quote:

Dogarel:
Si care a castigat la Bahaosu asta? :d

hmmm... totzi! :) k ne`am distrat! :)

BIZ 06-12-04 14:56

mai intr-un fel matrixu are dreptate :roll:
hai sa nu mai sarim toti asa ;)
se stie bine ca in fiecare week-end in port ies \"baietXii\" cu masinile
acum fiind vreme de iarna nu se mai aduna lumea pe la 10 12 noapte, se aduna de mai devrme kiar :P ......... pe la 8 juma sunt destule masini

concluzia este ca putem sa schimb felul de a face intalnirile ;)

P.S.: daca matrixu si-a facut intrarea cum si-a facut-o, asta nu inseamna ca de fiecare data are ceva cu noi cand isi expune pct-ul de vedere ....... ai sa mai largim si noi orizontu :peace: ;)

matrixu 06-12-04 15:06

Re:

Quote:

Cititorii??????

:lol: n-ai inteles!
Nu a fost ceva retoric.
Am intrebat care dintre voi participantii a castigat.
Biz = un om(primul) care incearca sa vada si dincolo de ce este acum
Uite ce va propun eu:

De ce nu va strangeti seara in port(spre ex. ca tot vorbea Biz de baietii din port) unde o sa mai acaparati si pe altii care sunt de-ai locului si nu au acces la net.
Si asa o sa va si largiti, si altfel vor fi lucrurile.
Si de acolo din port se pot organiza multe fie acolo fie in alte locuri. ;)

dogarel 06-12-04 15:13

Pai pot eu sa ma tin dupa nebunia aia a lui? Fugeeeeeeee.
In alta ordine de idei poate o comitem (urmatoarea intalnire) mai spre noapte si-om vedea atunci.
Numai bine si bune :D

matrixu 06-12-04 15:16

Re:

Quote:

Pai pot eu sa ma tin dupa nebunia aia a lui? Fugeeeeeeee.
In alta ordine de idei poate o comitem (urmatoarea intalnire) mai spre noapte si-om vedea atunci.
Numai bine si bune :D

Numai lucruri bune am auzit de espero lui, bravo lui si sa o tina tot asa.
Ar fi interesanta o confruntare Sad - DMX(Espero).

dogarel 06-12-04 15:24

Sa stii ca da. Multi cred ca ar vrea sa vada asa un run.

All times are GMT +2. The time now is 14:14.

- Copyright 2026 4Tuning