![]() |
Re: Club Clio
frumos frumos mr. lego ;)
te asteptam si la reno meeting ca si pe restu |
buna tuturor, din pacate eu nu mai am masina...am avut acum 2 zile un accident groaznic la intrarea in turda, ne-a agatat o dacie si ne-a invartit si ne-a proiectat in sant, intr-un nuc cu burta masinii, de acolo in alt nuc, de acolo pe plafon am mers prin sant 15 m pana ne-am oprit,masina e 75% distrusa,nu se poate repara,noroc cu airbagurile...eu acum am iesit din spital, ceilalti nu au fost asa norocosi pt ca nu purtau centura, cineva va trebuii sa stea imobilizata 4 sapt pt coloana, iar de celalalt nu stim inca daca nu mai are ceva prob ca nu poate merge inca neajutat, nu am fost eu de vina, trebuie specificat asta, desi nu ma incalzeste cu nimika. Zilele urmatoare sunt critice, va rog sa va rugati pt noi sa reusim sa trecem peste...
|
Aoleuu... super nasol, bine macar ca ati scapat cu viata... sa dea Dumnezeu sa va insanatositi cat mai repede!
|
Quote:
|
:( :( Nu conteaza masina, sper sa va insanatositi voi cat mai repede! D-zeu sa fie alaturi de tine si de ceilalti raniti!
|
urata situatie!
imi pare rau pt. cele intamplate! fierul este fier! omul nu se repara usor! invatare de mine cu purtatul centurii! eu unul pun centura cum ma urc! salveaza viata! multe pareri de rau!!! familia mea a fost grav incercata intr-un accident grav in care a fost implicat fara vina tatal meu! au fost mari probleme de sanatate dar pana la urma totul a fost ok! va tin pumnii sa treceti peste! |
Fratiorul meu ...multumim lui Dumnezeu ca ai scapat cu viata atat tu cat si ceilalti din masina...ne rugam pt ei si speram cu totii sa se faca bine cat mai repede ...sa nu se lase cu urmari pe termen lung...chiar m-a afectat rau cand ti-am citit postul...bine ca ai fost baiat destept si purtat centura...salveaza vieti cum spune Manu (TheMadMan) asta e....imi pare rau si pt masina ca stiu cat ai bagat in ea si cat te-ai chinuit sa o faci dar astea sunt fiarele...deh...ne rugam pentru voi si asteptam vesti bune! Numai bine si multa sanatate!!!
|
Quote:
|
daca vrei clio RS nou singura varianta este sa fie Clio III!
Clio II 1.5dci mai exista inca, pentru ca aceasta motorizare nu mai este utilizata pe Clio III (motorul 1.5 dci de pe Clio III are 100 de cai fata de cel de pe Clio II care are 80). Celelate motorizari care existau pe Clio II exista pe Clio III acum! Singurul motiv pentru care cei de la Renault fac treaba asta este pentru a atrage clientii spre Clio III. (si eu daca as fi Renault as face la fel) Singura varianta posibila e sa incerci la mai multe reprezentante pentru a vedea daca mai exista pe stoc sau daca si-a anulat careva comanda. Sau, eventual sa-l iei de afara, ca acolo sigur il gasesti pe stoc. Mult succes! |
sincer sincer stiu ca multi o sa ma injure dar clio III chiar nu imi place deloc poate RS da pt ca evident are o tenta sportiva. dar clio III iesa din acel standard de "smal and fast" este un hibrid care mie personal nu imi place. asa ca o sa incerc sa mai caut....
|
acuma am revenit din spital, toti avem fractura de vertebra, la mine e superficiala noroc cu centura, la unu o f foarte grav si o fost operat si acuma cred ca e bine, si la cealalta persoana vom vedea maine ce vom face mai departe...masina e dusa, banii merg la leasing, asa ca eu...papa masina deocamdata...ata e, mare atentie tot timpul pt toti cei de langa voi...si feriti voi daca ei nu o fac...doamne ajuta sa fie bine...multumesc de gandurile bine tuturor
|
Imi pare nespus de rau ca nu mai exista The Night Ride :( Chiar imi placea si investisei foarte multa pasiune in masina! :(
Nu stiu daca e un moment bun sa te intreb la ce masina te gandesti pe viitor. Oricum, presupun ca nu toti banii se duc la leasing! Am inteles ca asigurarea da 75% din valoarea masinii si epava. Acum depinde ce a ramas din masina, ca de obicei reprezentantele se grabesc sa cumpere epave pentru ca piesele intregi le folosesc la alte masini facturandu`le ca unele noi. Oricum nu asta mai conteaza acum. Sa va dea D-zeu sanatate, ca e mai presus de toate! |
3 Attachment(s)
Poze noi cu buburuza!
|
Quote:
|
Mai mult ca sigur e de curse acum ;) Felicitari inca odata pentru dungi si culoarea aleasa pt ele. Stii foarte bine cat de mult imi plac, nu e nevoie sa o mai zic inca odata :) Si asteptam cu interes urmatoarele "evenimente" de tuning pe buburuza. Cu siguranta cele mai asteptate sunt jantele. Numai bine!;)
|
Mersi mersi nenea....astept si alte pareri pro sau contra...
|
2 Attachment(s)
nice maestre ;) am pus si eu 2
|
dragute flapsurile... cum le-ai prins?
|
2 Attachment(s)
prezentare scurta.............
|
1 Attachment(s)
Si poza visului meu...enjoy!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
frumoasa masinuta TheMadMan.vad ca ai foarte mare grija de ea.eu ma uitam asa insistent la masina ta pe la eroilor.eram intr-un ren 5.scuze daca am fost enervant.
|
:) Nu face nimic...iti spun eu...Oricum te asteptam pe 16 Septembrie la Renault Meeting unde o vei putea admira cat vrei tu si interior si exterior!
|
dap...stai linistit.
parca imi aduc aminte la stop la eroilor un r5 gri inchis!! sau ma insel?! oricum nu as putea fi dernajat :))) toate cele bune |
de fapt era albastru,da nu conteaza.:)oricum,o sa fiu acolo pe 16 septembrie,mai invat si eu de la cei mai vechi in bransa.
|
pai ce sa spun...
ne vedem pe acolo si mai vorbim! :) |
Quote:
|
urmeaza praguri pt moment
|
ahaam la mine o sa vina folie geamuri si dungi gordini :) si toba dreapta!
|
de ce vrei sa-ti ingaurasti caroseria pt praguri, care nu sunt chiar atat de necesare momentan?
|
Quote:
nu de alta dar arata chiar bine :D sun? cat te-au costat jentile? ai avut nevoie si de cauciuce noi? |
M-au costat fff putin si nu mi-au trebuit alte cauciucuri ca astea de pe jantele de 14" pe care le am acum se potrivesc si pe cele de 16" ;)
|
sunule cat ai dat pe dungile de pe masina ca as vrea si yo sa imi pun albe gen gordini! pls answer!
|
atunci esti obligat sa itzi mai faci ceva alb jante de exemplu
|
Quote:
|
Quote:
vin lipite ca la logan cu adeziv silicon nu gauresc pragu ........ si vor fi foate simple fara fante curburi si alte ***uri |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
noutati pe clio meu! ce ziceti?
|
Quote: