![]() |
Re: Virtual Tuning
Quote:
|
Quote:
|
eu ma refeream la el k stiu k are clio k si mine :-)
atunci te rog eu personal daca poti face ceva pt un clio B bicorp negru, ce-ti trece tie prin cap...daca ai nevoie de poze, anunta-ma ;-) ms |
Quote:
|
2 Attachment(s)
GATA BORA!!! Moama ce am lucrat la ea, am slabit vreo 5 kile....:joy::workout:
|
7 Attachment(s)
@ PYT - sorry man dar am fost cam bizi in ultimul timp cu VT-ul. Promit ca o sa il prepar si pe clio 2.
Astea sunt o parte din ce am facut in ultimul timp...poate e ceva ce va place de aici si dc e spuneti-mi si/ sau da-ti-mi idei noi postand pozele de acelasi gen cu masina din lateral pe fundal monocolor. Va multumesc!!! |
5 Attachment(s)
part 2 de poze prepararte:
|
1 Attachment(s)
care aveti idei misto veniti cu poza de genul asta, adica fundal cam asa ceva, dar nu masina concept. Va multumesc mult!!
|
reme daca nu ai ce face .......fa-mi si mie pls un clio symbol ca al meu sa vad si eu daca are sau nu potential masina...........ms si daca iese misto dau si o cola :*
|
3 Attachment(s)
Quote:
PS: pozele au mai fost puse pe forum. voi face si clio symbol cand oi avea poze bune... |
super tare spatele exact la genu ala de stopuri ma gandeam si eu dar nu prea stiu pe une as putea sa le fac pe ale mele asa..........oricum bara ma gandeam la ceva cu o singura toba pt ca nu prea se merita sa pui doua pe clio costisitor si fara efect
oricum ms mane |
2 Attachment(s)
old stuff....new tuning...
|
5 Attachment(s)
niste poze cu un clio, daca te ajuta:P
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
cea mai recenta capodopera:
DRACUL ziceti si voi ceva despre el..... |
1 Attachment(s)
REME iti pun o poza cu bora mea si as vrea si eu sa o faci portocalie sa vad cum i-ar sta ... ca poate cine stie :twisted: :rolleyes2
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva
|
3 Attachment(s)
@reme... ia baga mah shi aici :P
|
Quote:
|
Quote:
Mercic mult de tot :rolleyes2 :idea: Nu stiu dar cred ca o sa se intample ceva !! Vad ca da bene pe ea ! ! :twisted: |
Quote:
Bora portocalie nu exista si nici nu se face din fabrica ( nici marac JETTA - care e sormea ) :twisted: :lol: :rolleyes2 PS: Nici Peugeot nu am vazut dar cica ar vrea sa scoata pe 207 RC culoarea asta !! |
Quote:
|
domn direrctor nu o vroiam portocalie... .. oricum vezi k pe 307 exista shi portocaliul ala kre il are mario pe 207 ;) deci stiu cum arata ;))
reme.. taci `raq` shi fa ceva interesat.. cap de duda :))) |
Quote:
|
Quote:
|
Un Rahat Mare Pe Capota :)))
|
1 Attachment(s)
sper sa nu se supere reme ca m-am bagat din nou peste threadul lui dar m-a amuzat rau dorinta lu' tafff
|
nu`mi place .. da u cine draq esti de te bagi ?
|
sa fie primit...
|
ppphhhbbbb!!
|
Foarte tare Tafff-ule! nu stiam k vrei sa fi chiar asa de unic.
|
Quote:
|
Quote:
|
HAHAHHAHAHAHHAH :)))
taff :)) cred ca ai avut un stol de ciori constipate...si culmea...s au unit toate :)) =)))) |
Quote:
eu sunt mai special mah in caz k nu stiatzi :D |
...declar topic inchis
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning