Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAYS 2010 (https://forum.4tuning.ro/619-4tuningdays-2010.html)
-   -   Pareri (https://forum.4tuning.ro/619-4tuningdays-2010/176159-pareri.html)

J.D 21-03-10 03:18

Re: Pareri

Nu cred ca a contestat cineva existenta evenimentului...inexistent acest gand, cel putin pentru mine.
- ca vizitator, nu am avut nimic de reprosat cu exceptia accesului la drift (care oricum nu m-a interesat)...in rest, din punctul meu de vedere a fost chiar ok. Tot timpul vor fi unele masini mai bune, altele mai slabe...cred ca peste tot in lume asa se intampla. Asadar, 20 de lei well spent.
- ca expozant insa, au fost cateva lucruri deranjante...cred ca le-am punctat destul de evident pana acum (nu-i asa Aleks? :p ). Daca a existat cineva care a vrut sa le inteleaga, foarte bine, vom vedea data viitoare...personal, nu ma astept sa se schimbe nimic...cred ca va fi fix la fel, insa numai timpul ne va spune.

Santos...chiar te respect asa virtual (ca inca nu am avut placerea de a ne cunoaste) pentru tot ce faci pe aici si pentru fenomen in general...nu e usor, insa tie vad ca iti ies. Nu vorbesc in numele altora, si nici nu cred ca parerea catorva zeci de vizitatori din cele cateva zeci de mii e extrem de relevanta...parerea catorva zeci de expozanti dintr-o suta insa e altceva...stiu, probabil ca e greu sa organizezi un asemenea eveniment, probabil ca nu dormi prea mult inainte, si cel mai probabil, nu vei reusi sa te ocupi de toate...nici nu imi trece prin cap sa te contrazic in vreun fel...dar, aici vorbim totusi de o afacere, afacere care castiga bani de pe urma mea si a celorlalti expozanti care venim acolo sa "ajutam" fara nici o pretentie, ba mai mult, multi dintre noi, mai cheltuim si o groaza de bani pe un detailing complet la masina si alte lucruri care nu au importanta pentru ca venim din placere...pana la urma nu ne obliga nimeni...singurul lucru pe care l-am cerut noi a fost putin respect pentru "ajutorul" pe care noi il acordam acestor evenimente...atat. Ca au fost cateva lucruri care au aratat exact contrariul aceasta editie...asta e, poate se mai intampla, desi nu cred, iar acesta convingere imi este intarita si de lipsa unui raspuns oficial din partea 4tuning referitor la acest mic val de nemultumuri...practic si pe scurt, dezinteresul fata de noi deranjeaza. Este un punct de vedere personal, desi am mai generalizat in unele locuri.

aleks 21-03-10 03:31

Răspunsuri s-au dat nenumărate, inclusiv aici.
Nu înţeleg de ce doreşti răspunsuri dedicate, legitimaţii dedicate etc.
Au existat inviataţii la care au avut acces toţi participanţii şi prietenii lor, prietenii prietenilor lor si tot aşa. Nu le-ai luat şi ai plătit 20 de lei intrarea. E lipsa ta de interes (privind modalitatea în care poţi intra înapoi după ce ai ieşit din Romexpo fără să ai nicio hârtie în mână care să demonstreze că ai o masină acolo) vina organizatorilor? Mă îndoiesc.
Venim acolo cu toţii ca să expunem din plăcere, din orgoliu sau din interese comerciale. O facem cu toţii gratis, avem condiţiile necesare participării (maşinile sunt în interior, sunt păzite în timpul nopţii, primim acces pentru 2-3-4 persoane/zi/maşină, avem posibilitatea să câştigam cupe, premii, să ne facem cunoscuţi etc).
Astea sunt motivele pentru care participăm de ani de zile la orice expoziţie de tuning, iar 4tuning nu a promis participanţilor nimic mai mult, ceea ce s-a promis s-a oferit, orice alte dorinţe ascunse ale participanţilor nu pot fi bănuite, anul ăsta s-a omis angajarea unui medium, dar este o măsură de luat în considerare pe viitor, în condiţiile date.
Nu înţeleg ce anume ar trebui să facă organizatorii mai mult de atât, si nu văd motivele pentru care să o facă.

PAK 21-03-10 13:56

intrebare pt Hondarul si Aleks.
in ultimii 2-3 ani , la cate showri care nu au fost organizate de 4tuning a-ti participat personal in calitate de expozant?
intreb pt ca uneori este bun un termen de comparatie inainte de a judeca parerile expozantilor.

aleks 21-03-10 22:42

Quote:

Originally Posted by PAK (Post 3205722)
intrebare pt Hondarul si Aleks.
in ultimii 2-3 ani , la cate showri care nu au fost organizate de 4tuning a-ti participat personal in calitate de expozant?
intreb pt ca uneori este bun un termen de comparatie inainte de a judeca parerile expozantilor.

Crede-mă că eu unul am termeni de comparaţie suficient de buni :)
Evenimente organizate de cele mai grele nume din România, din punctul meu de vedere, ca şi coorganizator sau ca simplu expozant, e imens de greu de mulţumit pe toată lumea, cam tot atât de greu pe cât e de simplu de dat cu parul după o asemenea desfăşurare de forţe.

Gratzian 26-03-10 22:30

este extraordinar de greu de a organiza ceva, mai ales in conditiile de acum ale pietei, in care multe firme inchid portile, si altele se restrang...

am fost la un pas de a nu mai tine 4TuningDAYS, care cu siguranta ne dezechilibra sau mai rau daca vremea nu tinea cu noi

am incercat cat am putut, in conditiile de acum.
aceeasi suprafata ca anul trecut, preturi mai mari...

am stat cu emotii pana duminica la ora 16.00 sa vedem daca nu trebuie sa vindem ceva ca sa acoperim cheltuielile.

sunt constient ca sunt minusuri, dar orice inseamna costuri.

inteleg unele din nemultumiri, dar nu imi imaginez cum cineva poate face evenimentul perfect. eu, sincer, in conditiile de acum, nu pot.

daca poate cineva, ii cedez stafeta. fara suparare, fara resentimente.

mitza mtb 26-03-10 23:25

Gratian .. nu vreau sa fac eu pe lupul moralist.. just a question ..
Au fost sa zicem 25 de mii de spectatori .
25 000 x 20 = 500 000 RON , adica 5 miliarde..

A costat 5 miliarde organizarea ?:-?

Si sunt lucruri care puteai sa le imbunatatesti .. gen :
La Drift , sa se puna garduri dupa care ar putea sta spectatorii inconjurul pistei .. astfel se evita foarte mult aglomeratia.. duminica aveam 6 persoane in fata.. si nu aveam loc nici sa scot telefonul din buzunar.. deci.. iti dai seama cat de bine am vazut nu ? ..
Sa mai fi redus din pretul biletului .. sau sa faci ceva gen : abonament pentru 2 zile 30 RON .. eu de exemplu am venit in ambele zile .
Sa accepti masini care prezinta o Noutate .. nu masini pe care le-am vazut la toate expozitiile de anul trecut.. si masini TUNATE nu masini stock!..
Un numar maximi de vizitatori pe ora sau ceva in genul .. care sa mai reduca numarul de oameni din cupola.. pur si simplu Calcau pe spoilerele masinilor expuse sau dadeau din greseala cu piciorul in bara... Numai spun de fotografi .. care nu aveau loc sa faca o poza calumea ..

Scuza-ma daca te-am jignit cu ceva in postul meu. O seara placuta.

Fabi. 27-03-10 00:58

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 3222589)
este extraordinar de greu de a organiza ceva, mai ales in conditiile de acum ale pietei, in care multe firme inchid portile, si altele se restrang...

am fost la un pas de a nu mai tine 4TuningDAYS, care cu siguranta ne dezechilibra sau mai rau daca vremea nu tinea cu noi

am incercat cat am putut, in conditiile de acum.
aceeasi suprafata ca anul trecut, preturi mai mari...

am stat cu emotii pana duminica la ora 16.00 sa vedem daca nu trebuie sa vindem ceva ca sa acoperim cheltuielile.

sunt constient ca sunt minusuri, dar orice inseamna costuri.

inteleg unele din nemultumiri, dar nu imi imaginez cum cineva poate face evenimentul perfect. eu, sincer, in conditiile de acum, nu pot.

daca poate cineva, ii cedez stafeta. fara suparare, fara resentimente.

Stii tu, mai bine putine evenimente si Bune, decat multe si ... mai slabe (ca sa nu exagerez). Calendarul ala e cam prea plin, deja o sa devina monotonie, cel putin eu asta vad ca se intampla.

Greedy91 27-03-10 02:04

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 3222734)
Gratian .. nu vreau sa fac eu pe lupul moralist.. just a question ..
Au fost sa zicem 25 de mii de spectatori .
25 000 x 20 = 500 000 RON , adica 5 miliarde..

A costat 5 miliarde organizarea ?:-?

Si sunt lucruri care puteai sa le imbunatatesti .. gen :
La Drift , sa se puna garduri dupa care ar putea sta spectatorii inconjurul pistei .. astfel se evita foarte mult aglomeratia.. duminica aveam 6 persoane in fata.. si nu aveam loc nici sa scot telefonul din buzunar.. deci.. iti dai seama cat de bine am vazut nu ? ..
Sa mai fi redus din pretul biletului .. sau sa faci ceva gen : abonament pentru 2 zile 30 RON .. eu de exemplu am venit in ambele zile .
Sa accepti masini care prezinta o Noutate .. nu masini pe care le-am vazut la toate expozitiile de anul trecut.. si masini TUNATE nu masini stock!..
Un numar maximi de vizitatori pe ora sau ceva in genul .. care sa mai reduca numarul de oameni din cupola.. pur si simplu Calcau pe spoilerele masinilor expuse sau dadeau din greseala cu piciorul in bara... Numai spun de fotografi .. care nu aveau loc sa faca o poza calumea ..

Scuza-ma daca te-am jignit cu ceva in postul meu. O seara placuta.

sef , daca mergi pe regula asta ... o sa ai jumatate din masinile prezentate sau chiar mai putin pt ca nu isi permit multe pers sa modifice o masina (demn de o expozitie) atat de des ... iar masini stock , crede-ma pe cuvant ca nu au fost . poate unele au fost stock la aspect insa tuning-ul sti la fel de bine ca se axeaza pe mai multe laturi .

legat de povestea cu x oameni pe ora asta e imposibil , adica ... nu stiu , sincer nu vad cum ai putea sa ti oamenii la usa si la fix (de exemplu) sa ii dai afara pe cei care sunt inauntru si sa bagi alt "lot" ...

sageata 27-03-10 13:37

1 Attachment(s)
:lol::lol::lol:ok! ok! multumim spectatorilor care au cotizat la costul biletelor si au asigurat participarea tuturor expozantilor care au fost, bani fara de care nu se putea organiza nimic si nu mai vedeati nimic anul asta. din tot profitul care a iesit o sa-l vedeti maine pe Gratian cu un bentley continental gt preparat pt urmatoarea editie. atasez si imaginea spion cu viitoarea lui masina care va fi gata in 2 zile, 12 ore, 45 min si 30 sec. sunteti multumiti acum de desconspirare?:twisted:

mitza mtb 27-03-10 14:34

Multumim sageata......

sageata 27-03-10 15:09

oricand cu placere:lol::lol::lol:

acadele 28-03-10 21:14

io zic ca pe langa bani dupa bilete au mai fost si sponsorizari sper sa nu gresesc ;) si costuri au fost cumva chiria si premiile ? si poate 5 miliarde a fost numai profit :))=)) Poate ne ajuta gratian cu niste sume ca sa numai fie discutii d gen. Dar in romania am vazut k se poarta daca e criza cresc preturile nu scad ;))

tandrei2 28-03-10 21:28

ma uit, citesc, ma gandesc, raman uimit....."o zic ca pe langa bani dupa bilete au mai fost si sponsorizari sper sa nu gresesc si costuri au fost cumva chiria si premiile ? si poate 5 miliarde a fost numai profit )=)) Poate ne ajuta gratian cu niste sume ca sa numai fie discutii d gen. Dar in romania am vazut k se poarta daca e criza cresc preturile nu scad ) "....sunteti asociati? aveti atitudinea din ce am citit de parca 4tuning tre sa va dea socoteala pentru profit, nu pot sa cred ca de la o parere generala despre eveniment s-a ajuns la stadiul in care organizatorii tre sa va dea voua socoteala cati bani au iesit si mai ce?....va vreti partea?....sunteti invidiosi ....sa mor in ce tara de k....t traim, sunteti invidiosi ca unul vrea se chinuie si reuseste sa faca ceva pe cand voi nu?, incredibil in loc sa fiti multumiti ca s-a mai organizat un astfel de eveniment voi ce faceti?, per ansamblu sa va fie rusine(parerea mea)

Eugen_TL 28-03-10 21:29

Nu cred ca intereseaza pe cineva bilantul... Este FIX treaba organizatorului ce profit are, el trebuie sa-si urmareasca interesul.
Majoritatea care au iesit nemultumiti sunt cei pasionati, restul de vizitatori ( in numar foarte mare si care n-au treaba cu acest sport ) cu siguranta au fost multumiti, daca nu de masini, de fete.

acadele 28-03-10 21:35

Quote:

Originally Posted by tandrei2 (Post 3227880)
ma uit, citesc, ma gandesc, raman uimit....."o zic ca pe langa bani dupa bilete au mai fost si sponsorizari sper sa nu gresesc si costuri au fost cumva chiria si premiile ? si poate 5 miliarde a fost numai profit )=)) Poate ne ajuta gratian cu niste sume ca sa numai fie discutii d gen. Dar in romania am vazut k se poarta daca e criza cresc preturile nu scad ) "....sunteti asociati? aveti atitudinea din ce am citit de parca 4tuning tre sa va dea socoteala pentru profit, nu pot sa cred ca de la o parere generala despre eveniment s-a ajuns la stadiul in care organizatorii tre sa va dea voua socoteala cati bani au iesit si mai ce?....va vreti partea?....sunteti invidiosi ....sa mor in ce tara de k....t traim, sunteti invidiosi ca unul vrea se chinuie si reuseste sa faca ceva pe cand voi nu?, incredibil in loc sa fiti multumiti ca s-a mai organizat un astfel de eveniment voi ce faceti?, per ansamblu sa va fie rusine(parerea mea)

Dc sa imi fie rusine k el vine aici si zice a pai stiti a fost criza si nu am putut sa facem mai nimic cu o gramada d bani, tu te-ai gandit ce se intampla daca scapa o masina d drift in gardurile alea unde cum zicea si colegu mai sus erau oameni p 6-7 randuri iti zic io mureau o gramada nevinovati. Si nu ii doresc nimanui sa treaca prin ce a trecut baiatu lovit d masina sau prin ce ar fi trecut familia unuia care ar fi murit. Cand organizezi asa cva la un asemenea nivel trebuie sa pui siguranta pe primul plan si repet asta e parerea mea si altcineva nu organizeaza pt k nu are putearea lui Gratian si bani ;). Ideal ar fi fost sa se tina unde s-a tinut anul trecut si sa se faca niste amenajari pt siguranta si pt fotografi cameramani etc nu sa se suie pe unde puteau ca sa filmeze ;) cn nu stie sa nu vorbeasca aiurea parerea mea ;)

tandrei2 28-03-10 21:53

Quote:

Originally Posted by acadele (Post 3227916)
Dc sa imi fie rusine k el vine aici si zice a pai stiti a fost criza si nu am putut sa facem mai nimic cu o gramada d bani, tu te-ai gandit ce se intampla daca scapa o masina d drift in gardurile alea unde cum zicea si colegu mai sus erau oameni p 6-7 randuri iti zic io mureau o gramada nevinovati. Si nu ii doresc nimanui sa treaca prin ce a trecut baiatu lovit d masina sau prin ce ar fi trecut familia unuia care ar fi murit. Cand organizezi asa cva la un asemenea nivel trebuie sa pui siguranta pe primul plan si repet asta e parerea mea si altcineva nu organizeaza pt k nu are putearea lui Gratian si bani ;).

...e f simplu sa vorbesti fara sa stii, in primul rand "accidentatul" nu avea ce sa caute acolo, second la formula unu a fost un eveniment cu toate mijloacele de securitate sa zboare o roata de pe circuit si sa moara un om, stii cumva?, la evenimentele moto oricand se pot intampla accidente, de ce nu scoateti ochii si pentru copilul ce a facut criza de epilepsie in cupola?..nu iti trebuie putere si bani, iti trebuie inspiratie si sa te mai ajute iubitori si pasionati, micutu nu avea bani ca sa faca ce a facut,Dumnezeu sa il ierte!(un exemplu),si cred ca toata discutia ar trebui rezumata strict la ce v-a placut sau nu la eveniment, stima si respect tututor celor ce contribuie la aceasta pasiune pt masini, poate nici mie nu mi-au placut anumite lucruri la eveniment, deci ce ar trebui, sa nu mai vin sau sa ma mai duc si alta data, depinde de mine.Ma gandesc ce s-ar intampla daca pe un site la nu stiu ce hipermarket s-ar face un forum cu un astfel de topic,ar avea doar vreo 30 de pagini in 2 saptamani?...dar ...liniste....unde ni se permite dam cu paru, daca sare un malac la voi sunteti miei, vorbiti cativa de masini si va laudati in parc cu noua voastra bicicleta si salivati la emisiuni despre masini, e frumos sa va bateti joc de munca altuia?...puneti-va si voi in partea cealalta a baricadei sa vedeti cum este, vorbesc din punctul de vedere al unuia care si azi a muncit la o masina ce a fost la salon , a luat o cupa la prima ei participare pentru best of , am fost criticat ca nu meritam premiul, am raspuns astept "rivali" mai buni, ne-am prezentat la salon sa ni se vada munca, sa fim apreciati, laudati si criticati cu argumente reale, asta se face la un salon te duci te vede lumea si primesti ok sau nu, e frumos din partea unora sa va comportati atat de josnic?

acadele 28-03-10 22:42

in primu rand asta e un forum pt pareri ,pareri personale si alea sunt parerile mele personale ;) dupa cum ar zice un om "bai intelingetule". in al 2-lea rand nu s-a aratat la evenimentu asta ca s-a incercat cva d protectie cu gardurile alea, da si baiatu ala poate nu avea ce sa caute aklo dar ce crezi era din staff cum sar zice si nu avea un loc amenajat pt fotografi ca sa stea ;). Si nu cred k ai tu vrun drept sa il bagi in discutia asta p Micutzu' ;). Si alti fac evenimente e adevarat dar vezi k la alea nu se cere taxa d intrare si nu sunt la o asemenea anvergura pt k iti trebuiesc mai multe chestii juridice si bani k altfel ar face si alti presedinti de cluburi pt k sa recunoastem p drept oare kti au fost multumiti anu asta? Sincer sa fiu pt un om care a mers la evenimente acesta a fost cel mai prost dintre toate, PAREREA MEA ! Ani trecuti au fost facute altfel si nu cred k motivu a fost criza. Gratian este presedintele Asociatiei Romane de Tuning Auto daca ar fi niste discutii in care el sa stranga presedinti de cluburi si ar vorbi uite facem asa si asa cred k ar ieri multe lucruri la lumina. Dar tu poti fi cu parerile tale eu cu ale mele si vb din mai multe puncte de vedere ca un om care merge la expozitie, ca un om care a avut prieteni expozanti ca un om care pe viitor vrea sa participe la aceasta expozitie ;)

acadele 28-03-10 22:46

Gratian eu sigur sunt mai carcotas. Dar sper sa ma insel in anumite lucruri si sa ai dreptate. Dar oricum faptu este consumat ideea este ca toti p viitor avem de invatat si uneori mai trebuie sa invatam si din greseli. Pt evenimentu de anu asta iti acord o nota de 6-7 dar ani trecuti sa zicem un 9-10. Dar pretentiile expozantiilor cresc si cresc si pretentiile vizitatorilor pt k si evenimentu creste in anvergura ;).

69WRX 28-03-10 23:01

nu imi vine sa cred ce citesc =)))) cum frate sa ceri sa-ti arate gratian profitul ? trebuie sa fi nebun la cap...
pana la urma 4tuning e o afacere si nu ai niciun drept sa ceri tu bilantul unei firme...

acadele 28-03-10 23:11

oameni buni dar eu nu am zis sa zica exact sa imi faca aici copi la facturi si la incasari nu nu am zis asta io am zis asa la mijto k o fi avut un profit mare si daca vrea sa ne lamureasca sa ne zica niste sume ca sa numai fie dubii. Nu e am zis primu k o fi scos vreo 5 miliarde numai din bilete, nu eu am zis primu k o fi avut cva profit si maine isi ia bentley gt ;)

69WRX 28-03-10 23:43

dar poate profitul ala il investeste in urmatorul eveniment...

pana la urma nu trebuie sa dea explicatii la nimeni...
tu cand cumperi o paine de la magazin ceri explicatii despre profitul lor din painea care o cumperi tu ?

acadele 28-03-10 23:58

nu am nevoie sa imi prezinte el mie liste io doar am zis ca sa numai zica lumea si dupa ce se vede si in postu meu am pus sem de :))=)) sigur ca si asociatia aia trb sa traiasca si ea din cva si sa isi plateasca oameni si ce mai si sponsorizeaza. Dar lucrurile astea cu amenajatu io zic ca se puteau face daca o luam logic k mai mult de 100-200 mil nu cred k ar fi costat dar cum am mai zis deja s-a ajuns la o anvergura mare la trb cu driftu. Si trebuie sa ne gandim la o securitate a spectatorilor,a pilotilor cu cum a zis si Ono inainte de cursa trb sa se faca o verificare a masinilor cn nu are o masina capabila nu este primit si cu asta basta.

sageata 29-03-10 00:09

Quote:

Originally Posted by acadele (Post 3228324)
...nu eu am zis primu k o fi avut cva profit si maine isi ia bentley gt ;)

era o ironie la adresa tuturor care cer socoteala. crezi ca ma intereseaza ce profit a scos 4tuning? eu mi-am spus parerea mai inainte si sustin in continuare: m-am simtit foarte bine la romexpo. de ce? pentru ca am stiut cum sa-mi organizez activitatea. multumesc organizatorilor ca au facut posibila si aceasta editie in aceste vremuri grele. RESPECT!;)

acadele 29-03-10 00:33

atunci sunt eu nebun frate si sunt singuru care are ceva de spus impotriva lui ... gratian totu a fost frumos si perfect la anu sa faci tot asa dar numai pune gardurile alea k nu au rost si lasa masina sa treak fix p langa coklari din primu rand kre scuip seminte poate ii da niste semintu lu haiu, poate ii smulg oglinzile lu tengu k amintire etc. Si baiatu kre a fost lovit d masina aceea kre s-a dus in el k in popice a fost ceva asa nush supranatural ca de obicei daca Dumnezeu vrea nu se ranesc oameni dar acum a vrut ca a zis sa se joace putin cu pietrisu ala si cu masina baiatului :))=)) (pt cn nu s-a prins acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare :))=)) )

aleks 29-03-10 00:52

Dacă noi am înţeles şi mesajul şi umorul lui, vrei şi tu să ţii cont de punctul 9 de aici, te rog frumos?

mitza mtb 29-03-10 00:53

Nici pe mine nu ma intereseaza ce profit a facut 4Tuning.. daca a facut 5 miliarde. bravo lor , baieti destepti .. Gratian a spus ca a fost cat pe ce sa anuleze expozitia din cauza costurilor.. si am intrebat : Costurile acestei expozitii au depasit 5 miliarde ?:)

Nu am cerut socoteala pentru profitul lor .

acadele 29-03-10 01:00

asa brusc pe nimeni numai intereseaza nimic cum ziceam eu sunt mai nebun asa, imi place sa ma cert cu lumea etc. Mai bine am spune pe mine m-a deranjat asta pentru ca stiu multa lume care nu a fost pe deplin multumita si numai daca intru in topicul deshis accidentului sunt o gramada, wharever :-j

aleks 29-03-10 01:03

V-ar părea uimitor, dar cheltuielile de organizare a unui eveniment atât de complex, de anvergura asta, înseamnă infinit mai multe cheltuieli decât chirie şi premii.
Oamenii cu experienţă în domeniu sigur pot confirma cele spuse de mine, eu am avut parte doar de o singură organizare mare de eveniment, la modul că a fost un eveniment internaţional mare în vestul ţării, să zicem un sfert însă din ceea ce a fost aici, şi vă asigur ca logistica, timpul, eforturile oamenilor, problemele neprevăzute, chestiunile minore, toate la un loc sunt aproape imposibil de prevăzut şi cuantificat în cifre, ar fi zeci de organisme care ar face evenimente de genul ăsta dacă ar fi aşa ieftin şi simplist cum cred unii copii (şi nu la vârstă mă refer).

acadele 29-03-10 01:58

tu cred ca te referi la KOE nu ? Da acolo te cred ca a costat o gramada de bani pentru ca cum spuneai a fost un eveniment de o anvergura foarte mare. Dar aici a fost ceva mult mai mic eu nu zic ca tot evenimentu a fost un esec singura chestie a fost partea cu pista de drift si locurile unde trebuiau sa stea fotografii si spectatorii. In rest a fost bine, criza si-a spus cuvantul cand a fost vorba de inchiriere pentru ca s-a inchiriat doar un singur pavilion nu s-a mai putut ca in anii trecuti sa se inchirieze mai multe. Da si nu sunt numai premiile si chiriile mai sunt si salariile sau cum vreti sa spuneti banilor dati celor care au participat acolo ambulanta, firma de paza si stafful. Pe viitor sper ca si noi si Gratian sa invete din greseli si tot ce tine de drift sa fie organizat cum trebuie.

aleks 29-03-10 04:01

Quote:

Originally Posted by acadele (Post 3228586)
tu cred ca te referi la KOE nu ?

Nu mă refer la King of Europe sau la un alt eveniment asemănător. ci la o expoziţie de maşini, fără show suplimentar.
Ne pierdem în amănunte, ceea ce voiam eu să subliniez e cu totul altceva, sunt convins că aceia care au avut de înţeles au înţeles.

All times are GMT +2. The time now is 18:15.

- Copyright 2026 4Tuning