Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe tex (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/175104-e36-coupe-tex.html)

liviu tex 22-07-10 08:19

Re: E36 - coupe tex

Quote:

Originally Posted by AlexCt (Post 3533473)
Asta a fost sub forma de gluma,sper.
Tot pisica lui Sharkylete ramane baza..

prietene sunt sute de e36 frumoase,eu mi-am facut-o dupa gustul meu si mi se pare cea mai frumoasa! :lol:

liviu tex 22-07-10 08:24

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3533485)
M-ai sunat ma.... :rolleyes2

ce-ai ma, pai nu mai sunt si eu parolist,ce reacu?:lol: vb vineri,cu siguranta vin pe la victoriei!:D

CT.20.KTL 22-07-10 09:06

Da` eu tot vreau sa ma plimbi. :))))

AlexCt 22-07-10 12:46

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3534614)
prietene sunt sute de e36 frumoase,eu mi-am facut-o dupa gustul meu si mi se pare cea mai frumoasa! :lol:

Atunci exprima-te si tu cum trebuie ca sa nu se mai inteleaga altceva.Eu raman tot la pisica lu sharkylete :)) ori fi sute de pisici frumoase,dar a lui e printre primele..(parerea mea).

liviu tex 22-07-10 13:29

Quote:

Originally Posted by AlexCt (Post 3535286)
Atunci exprima-te si tu cum trebuie ca sa nu se mai inteleaga altceva.Eu raman tot la pisica lu sharkylete :)) ori fi sute de pisici frumoase,dar a lui e printre primele..(parerea mea).

strict parerea ta! ar fi culmea sa avem toti aceleasi gusturi!! era o glumita,multi au inteles-o..:D

CT.20.KTL 22-07-10 15:47

Liviule ... e mic ... lasa-l :)))

liviu tex 22-07-10 16:35

Quote:

Originally Posted by AlexCt (Post 3533762)
Sprinter cu cine vb tata ?

cu tine vorbea..tata!! a simtit ca esti pe aici!:lol:

liviu tex 22-07-10 16:39

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3534478)
Pai stii cum e, cel mai destept cedeaza primu`... :)) eu l-am lasat... :))

Sunt si sunt si mandru pe deasupra :D cand vi la Olanesti? ca daca vi spre sfarsitu` lunii,adica dupa 20 eu o sa stau la sb ca o sa fie o expozitie si cred ca o sa am onoarea sa bifez PREZENT :D pe baiatu` ala propun sa il ignoram ....
Oricum cu cea mai mare placere si daca exista posibilitatea sa vin la VL cand esti aici o fac fara sa ma gandesc de 2 ori ;)

Ai facut o mica gluma ironica sau ai vorbit pe bune?!
Daca ai facut o gluma ... nu prea e una reusita!
Daca nu ... am cam ramas fara cuvinte`n gura... si sunt foarte surprins,iti multumesc pentru incredere,dar nu cred ca trebuia sa scri aici chestia asta...
Oricum eu sunt de parere ca ai facut o gluma ... nu pot sa cred ca ai vorbit serios...
Astept sa vad raspunsu` si eventual continuam pe PM sau pe alt topic...

Multa bafta in continuare TEX`ule si sanatate sa fie ca restu` e facut de noi!

Restu` e CanCan!
:paper:

pe 8.08.2010 plec din bucuresti si am sa stau 7 zile! sa-mi trimiti nr pe privat si vb! mi-ar place sa ne cunoastem!:D

GOGU_VL 22-07-10 17:02

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3535768)
pe 8.08.2010 plec din bucuresti si am sa stau 7 zile! sa-mi trimiti nr pe privat si vb! mi-ar place sa ne cunoastem!:D

Poate tragi o tura si prin Valcea, si ne vedem si noi 2 ;) Se vad si matele intre ele :lol:

liviu tex 22-07-10 17:23

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3535802)
Poate tragi o tura si prin Valcea, si ne vedem si noi 2 ;) Se vad si matele intre ele :lol:

pai trec prin vl ca merg la Olanesti! facem un e36 meeting ad-hoc!:lol: p.s.ce-ti face baietelu'?:D

sharkylete 22-07-10 17:30

TEX ai PM :D,gogule de ce vrei sa se intalneasca separat cu tine?! nu putem sa ne vedem toti? :))) sa iti traiasca mezinul o mie de ani! :D

Restu` e CanCan!

liviu tex 22-07-10 17:37

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3535867)
TEX ai PM :D,gogule de ce vrei sa se intalneasca separat cu tine?! nu putem sa ne vedem toti? :))) sa iti traiasca mezinul o mie de ani! :D

Restu` e CanCan!

receptionat! ai PM! over!:lol: da chiar,de ce o vrea??:lol::shock::lol::lol:

liviu tex 22-07-10 17:41

2 Attachment(s)
doua poze..

CT.20.KTL 22-07-10 17:42

hai ca da bine :D

SKR* 22-07-10 17:43

Quote:

Originally Posted by CT.20.KTL (Post 3535888)
hai ca da bine :D

...prea bine chiar :lol:

AlexCt 22-07-10 17:48

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3535764)
cu tine vorbea..tata!! a simtit ca esti pe aici!:lol:

Vezi ca furi curent.O arzi aiurea si nu e frumos.
A si inca ceva..ca sa postez aici la tine pe thread,trebuie sa-mi placa neaparat masina ta? Sau ?

liviu tex 22-07-10 18:16

Quote:

Originally Posted by AlexCt (Post 3535904)
Vezi ca furi curent.O arzi aiurea si nu e frumos.
A si inca ceva..ca sa postez aici la tine pe thread,trebuie sa-mi placa neaparat masina ta? Sau ?

tinere mi sa parut aiurea cum l-ai intrebat pe Sprinter cu cine vorbeste!! si ce inseamna ca o ard aiurea la tine? ti-am cerut parerea daca iti place sau nu masina sau ti-am spus sa nu mai postezi nimic pt ca nu-ti place masina mea? te rog frumos...p.s. n-am nevoie de aplaudaci gratuiti,nu am facut thread ca sa-mi laude lumea masina,ti-am mai spus,imi place mie,am facut-o strict cum mi-a placut mie si atat!! understand?? ca-i simplu!!!:D

B-99-SAA 22-07-10 18:28

Bai nene, sa-mi bag... ce pielea mea poluati ma topicu omului??? Am intrat si io sa vad ce face omu, o poza doua, si surpriza... doi prosti (ca nam cum sa le zic altfel) se joaca cu tastatura si habar n-au cum arata un prezon! Duceti-va ma in jungla sau pe alte site-uri cu reduceri pt handicapati mintal! Cine se simte sa zica ceva... (unu s-a retras ca l-a luat Liviu tare, celalalt vad ca tot continua..)

ON TOPIC: Bah frumoasa pisica, daca tot ai adus vorba vreau si io o tura :D cand mai treci prin Carrefour p-acolo... poate iti iei si aparat foto cu ocazia asta :lol: Bafta!

SKR* 22-07-10 18:40

Au inceput inscrierile pentru o tura cu matza! Rezervati-va locurile! 8)

AlexCt 22-07-10 19:05

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3536005)
Bai nene, sa-mi bag... ce pielea mea poluati ma topicu omului??? Am intrat si io sa vad ce face omu, o poza doua, si surpriza... doi prosti (ca nam cum sa le zic altfel) se joaca cu tastatura si habar n-au cum arata un prezon! Duceti-va ma in jungla sau pe alte site-uri cu reduceri pt handicapati mintal! Cine se simte sa zica ceva... (unu s-a retras ca l-a luat Liviu tare, celalalt vad ca tot continua..)

ON TOPIC: Bah frumoasa pisica, daca tot ai adus vorba vreau si io o tura :D cand mai treci prin Carrefour p-acolo... poate iti iei si aparat foto cu ocazia asta :lol: Bafta!

OF TOPIC: Prezonel,stai cuminte baietel,mai usor cu jignirile,nu te mai umfla atat pui de zmeu ce esti.

ON TOPIC: Tex nu mi-o lua in nume de rau..n-am nimic cu tine personal,te astept la mare,poate stam putin de vorba sa lamurim lucrurile.

B-99-SAA 22-07-10 19:12

Quote:

Originally Posted by AlexCt (Post 3536079)
OF TOPIC: Prezonel,stai cuminte baietel,mai usor cu jignirile,nu te mai umfla atat pui de zmeu ce esti.

Eu am zis, daca tu te-ai simtit... nu e vina mea... Si "prezonel" sa-i zici cui vrei tu ca nu ne tragem de sireturi. S-a inteles? Sper ca nu trebuie sa mai repet odata... N-am nimic cu tine, dar ma enerveaza ca ai inceput cu flame aiurea, te iei cu toata lumea in dinti aici, parca ai castiga ceva daca enervezi pe vreunu din noi sau poluezi topicu omului.

AlexCt 22-07-10 19:19

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3536099)
Eu am zis, daca tu te-ai simtit... nu e vina mea... Si "prezonel" sa-i zici cui vrei tu ca nu ne tragem de sireturi. S-a inteles? Sper ca nu trebuie sa mai repet odata... N-am nimic cu tine, dar ma enerveaza ca ai inceput cu flame aiurea, te iei cu toata lumea in dinti aici, parca ai castiga ceva daca enervezi pe vreunu din noi sau poluezi topicu omului.

Nu ne tragem de sireturi a ? Da ce-s cu jigniri deastea ? Hai gata ca iar suntem off topic.

AlexCt 22-07-10 19:19

Tex cand vii la mare ?

CT.20.KTL 22-07-10 20:19

Buna asta .... =)))))) Pe nici un thread n-am mai vazut asa cv. ar trebuii sa vi se acorde cate un premiu ptr treaba asta. :)))))))))

liviu tex 22-07-10 21:23

Quote:

Originally Posted by AlexCt (Post 3536121)
Tex cand vii la mare ?

s-ar putea sa vin maine dupa amiaza! nu stiu sigur..:D

liviu tex 22-07-10 21:29

Quote:

Originally Posted by CT.20.KTL (Post 3536205)
Buna asta .... =)))))) Pe nici un thread n-am mai vazut asa cv. ar trebuii sa vi se acorde cate un premiu ptr treaba asta. :)))))))))

da, premiu PULItzer! daca are cineva chef de cearta sa se inscrie aici ca o sa beneficieze de ea din plin! ciudat,pt ca mie chiar nu-mi place sa am discutii d'astea in contradictoriu si atunci cand am deschis thread'ul asta am facut-o pt ca,credeam ca aici sunt multi pasionati de bmw'uri si nu de racaiala d'asta proasta! bafta!:D

liviu tex 22-07-10 21:53

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3536005)

pe unde stai? trimite-mi pe privat adresa si trec pe la tine maine seara sa-ti vad ''bestia''!:D

GOGU_VL 22-07-10 22:39

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3535857)
pai trec prin vl ca merg la Olanesti! facem un e36 meeting ad-hoc!:lol: p.s.ce-ti face baietelu'?:D

Junioru' e activ mereu......nu se satura deloc de mancare :lol: Deja la 2luni are aproape 7kg, fata de 4,2kg cand avea cand a venit pe lume.....
Sharky, nu breee, n'a nimic de vorbit cu omu' :lol: secret sau mai stiu eu......eu am crezut ca poate ajunge el la Sibiu la tine, si d'aia am zis ca poate ajunge si pe la Valcea ;)
Muuuult mai bine daca ne vedem toti 3.

App Liviu, rezervari se mai fac ? ? ? :lol:

liviu tex 22-07-10 23:23

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3536532)
Junioru' e activ mereu......nu se satura deloc de mancare :lol: Deja la 2luni are aproape 7kg, fata de 4,2kg cand avea cand a venit pe lume.....
Sharky, nu breee, n'a nimic de vorbit cu omu' :lol: secret sau mai stiu eu......eu am crezut ca poate ajunge el la Sibiu la tine, si d'aia am zis ca poate ajunge si pe la Valcea ;)

sa moara mama,eu aveam 7kg la 5 ani!!:lol:e activ? sa-l vezi pe la 2-3 ani ca-i mai rapid decat BMW'ul! pai Sharky nu-i tot din Valcea?? toti trei facem si noi poze,alea alea! da frate,se fac!:lol:

B-99-SAA 22-07-10 23:28

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3536648)
sa moara mama,eu aveam 7kg la 5 ani!!:lol:e activ? sa-l vezi pe la 2-3 ani ca-i mai rapid decat BMW'ul! pai Sharky nu-i tot din Valcea?? toti trei facem si noi poze,alea alea! da frate,se fac!:lol:

asa slabut erai mah? i-ar trebui o sedinta foto la pisica ta :D si la rezervari sunt pe lista, ma tii minte. ai PM de la mine :D

@jm3k3rd3mik: sa-ti traiasca ala mic!

sharkylete 23-07-10 00:54

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3536532)

Chiar frate.. 7 Kg sunt betoon( sa iti traiasca sanatos si fericit).. sa vezi u ce palmi iti da ala micu` peste 5 6 ani cand nu il iei cu masina.. :)))
Era vorba sa ne vedem la Olanesti :D poze alea alea .. poate mai luom pe careva cu pisica .. gen shoby sau gasim noi :D sa fim un mic e36 meeting :D

Quote:

Ba da, din VL sunt dar facultate raci draci... :D

Restu` e CanCan!

GOGU_VL 23-07-10 10:14

Quote:

Pai frate, iti da'i seama.....daca la nastere a avut 4,2kg, de stia si portarul de el :lol: ziceau alea prin maternitate ca de 2ani nu s'a mai nascut un bebe asa mare :lol:
Oricum mai e ceva vreme pana cand ajungi pe meleagurile noastre ;)
Si Sharky, vedem noi ce si cum.

crysty.bobok 25-07-10 22:25

1 Attachment(s)
Paparatiiiiiiiiiii :D

liviu tex 25-07-10 23:01

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3542300)
Paparatiiiiiiiiiii :D

pai da ma,ca eu sunt vedeta,ma cunoaste toata lumea care m-a vazut la radio!:lol:ms pt poza!!

sYdanyel 26-07-10 12:39

salut liviu..:D n`am mai tinut legatura , ca`m fost plecat de miercuri pana azi :D mi`se pare mai frumoasa masina te`am vaz. azi veneam de la mare eram aproape de fast food`ul ala din afm , ai schimbat jantele? mi`se pareau altfel :-?
P.S.: nr de la masina familiei (viitoarea masina a mea) e if 04 puy un bmw e90 poate ne mai vedem :D
P.S.1: mai trimiti pm`u ala:)) ? ca nu mai am rabdare

Marian_nebunu 26-07-10 17:51

liviu m-ai dezamagit !!!! ai uitat gratura la mine :-c

Florin F L R 27-07-10 01:33

3 Attachment(s)
Mamaaaaaa ce scandal pe aici Liviu!!!!
Imi pare rau k nu prea am mai intrat in ult timp...stii k fratele tau nu-i lasa asa usor...dar te-ai descurcat,iar pt asta meriti cateva poze k tu nu mai ai aparat..a avut Maria grija de el!!!!!:D

liviu tex 27-07-10 18:34

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3544054)
liviu m-ai dezamagit !!!! ai uitat gratura la mine :-c

ce-ai Mareane? ce dracu gratura??:D

Marian_nebunu 27-07-10 19:20

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3546522)
ce-ai Mareane? ce dracu gratura??:D

"grataru" :-C omu grataru :D:D:D:D

ti-ai uitat gratarul la mine !!!!!!!!!!!

D_a_N_i 27-07-10 21:04

salut liviule te-am vazuta zi prin voluntari te duceai torpila spre europa.

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning