![]() |
totul e sa vrei sa vorbesti cu ea... ca daca pleci spre fata.. cu gandul la sexu... ajungi sa-i spui lucruri anormale :lol: :lol: sunt patit... tare de tot.. nu ma mai duc beat la agatat.... sunt cu juma de ora mai direct decat ar trebui :lol: :lol:
|
Quote:
|
No alcohol!!!!!
Nu merge deloc la agatat!!! |
mege pe centura!!!! :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: paharu' si p**a sus baietzi :drunk: :drunk:
|
cine face primul pas ???
eu ma simt mai bine dak o gagik ma agata pe mine decat sa agatz eu una ...... ma simt mai barbat !!!!! ;) |
rareori cazuri din astea ...
o singura data mi s-a intamplat : / |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
oricum sentimentul e mult mai marfa :) |
o fi mie nu mi s-a intamplat :lol: :lol: :lol: :lol: si nici nu prea cred ca o sa mi se intample :lol: :lol: :lol:
|
Bai baieti, e simplu si in acelasi timp foarte greu de reusit....
Trebuie sa fii barbat si sa mergi sa ceri ce vrei, DIRECT!!! Si evident ca se intampla sa te agate si fetele, sunt si ele oameni... cu nevoi si dorinte :wink: |
Re:
Quote:
pe drum,trecea un om cu femeia sa.......... :twisted: |
Re: pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...
Quote:
|
Quote:
abia a venit in tara :wink: |
Chiar m-am distrat citind threadul asta dar serios vorbind...aviz fetelor...nu exista o metoda universala de agatat pentru ca sunt si barbati care cauta un anumit tip de femeie...nu doar sa fie 90-60-90...parerea mea :)
|
aviz fetelor cica
poate la unii barbatzi nu le plac fetele care se dau foarte tare la el...:P unii cad foarte greu, de exemplu eu umblu cu o fata si ia trebui trei saptamani sa ma convinga sa umblu cu ea ce zicetzi vi se pare normal ??? |
hmm .... 3 saptamani ...
si u cat timp ai umblat cel mai mult sa o convingi pe una sa fie cu tine ? ;) si eu is de parere ca pentu distracte fetel pot convinge ushor baietii ... dar pentru o relatie de mai lunga durata ... etunci e foarte greu ... nu merge nu 2-3 chestii acolo ..si gata .. esti pe spate .. |
fetele nu prea agata baietii....
si cand vor cu disperare sa ii agate folosesc niste metode destul de josnice facand tipul sa aiba o impresie proasta despre ea ! |
asa e..asa e..dar knd vor sa iasa in evidenta se dau in specatacol..:giggle:
|
hmm...ce ati alege,o fata care sa vi se ofere pe tava sau una care sa va chinuiti pt a o cuceri ?
|
depinde.. si cred ca iti dai si tu seama ce fel de fata aia care ti se ofera pe tava si ce fel e cealalta care se lasa greu ! ia gandeste-te 8)
|
hmm...nu se stie,n-o sa inteleg niciodata gandirea unei fete...
|
Quote:
|
chairdk amandoua ar fi super tari as alege-o pe cea kre s lasa greu ...parerea mea
|
Quote:
|
pai u esti barbat mai psycho ... u gandesti cu.........
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa te lauzi cui? nepotzilor? cainelui ce doarme pe prispa?
|
aia care cade greu e mai interesanta ... oricum in caz ca nu cade e bine ca mai eu si una la tava
|
Doamne cat simt al sacrificiului..toata lumea vrea sa munceasca din greu la curtea femeii inainte sa ii F**A poarta:D
|
da,evident ca toti zic ca o aleg pe cea care se lasa mai greu,dar daca vine una si li se ofera,trust me,nu mai sta nimeni pe ganduri :D,bine,presupun ca depinde si de fata
|
NUuu dom'le....eu ti-am zis k aia care se lasa greu da tu nuuuu BATMAN...BATMAN! :D
|
hahahaha .. batman batman a ... mah sincer sa fiu .. mie imi plac si alea care se lasa greu si alea care se lasa ushor ..
daca se foote din prima e curva .. daca se foote dina 2`a e proasta .. daca se foote din a 3`a .. da cine mai ajunge cu ea la a 3`a .. k de la a 2`a e zburata .. intalnire ;) |
hai ca aia cu BATMAN ...BATMAN ... a fost prea tare
|
nu stiu altele cum sunt dar eu una nu as sta langa toti bashinosii plini de bani doar pt satisfactia k am un gagic cu cea mai bengoasa masina din oras........
|
al draq palmares...:lol: norocu' vostru k in ziua de azi sunt multe proaste care se lasa f....e doar pt a aparea si ele in super masinile voastre...somebody :pistoles: them all :evil:
|
Ii dam un bip lu' BATMAN si poate ne rezolva el...:D
|
asta da atitudine de la o fata..... respect RoXaNa21....
concluzie: nu am o masina bengoasa, dar imi iau una si mai nashpa sa vaz cat fete agat cu ea :)) |
Quote:
la fel zicea si ion creanga cat despre ce ai zis tuh ... .. poate asa gandeshti .. dar nush ce sa zic ... 90 % din ele ... nu gandesc k tine ... degeaba are o super mashina daca e badaran ..s i nici sarut`mana nu shtie sa zica sau sa salute .. sau nu are cei 7 ani de acasa .. asa e .. nu prea mai conteaza .. ptr fete ... dar .... e mult de vb pe tema asta ;) |
eu sunt de parere k nu conteaza situatzia materiala, numa k daca ai se pare k are efect foarte mare, deci merge sa ai si masina bengoasa....
se pare k toata lumea e pe interes... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning