![]() |
Re: E36 - 325i HELLROT UMBAU
Cumva pe spate ai taiat din spirala la arc?Mi se pare k ai mai putine spirale.
|
eu am sedan si am cordeline de alea...
|
Quote:
|
am si mocheta orig de sedan in stare foarte buna,mie imi place asta...
|
Quote:
|
dau masina la combinatie cu motocicleta sau bmw e46,astept oferte...
|
Quote:
in primul rand, pe multi i-ar bate gandul (in special pe mine)..... spune si tu cam un pret la cat ai evaluat tu masina..... poate poate.... astept raspuns |
Quote:
... |
Toate maşinile tari de vânzare,wtf:( ?
Preparoza baftă la vânzare şi sper să îţi iei E46 nu motor că este riscul mult prea mare cu moto în Bucureştiul acesta de ....t !Plus de asta îţi vedem şi evoluţia pe un E46 :lol:că din E36 ai scos o frumuseţe !;) |
Quote:
|
Quote:
|
Bafta bro si din partea mea.....sper sa achizitionezi si E46'le, ca ai avut numai pisici frumoase......asteptam si p'asta sa vedem cum o s'o faci ;)
|
face vreo 4-5 masini frumoase si trece la e90 :))
|
da,si eu mi-as dorii sa-mi cumpere masina unul ca si mine,oricum masina pleaca in paguba grav dar m-as multumii cu ideea ca a ajuns pe maini bune,n-am mai plecat la mare cu ea de grija ei,am plecat la munte ca acolo o tin in curte la un amic,altfel state-am in casa de 1mai.
|
Quote:
Cunosc sentimentul perfect bro :???: |
la intoarcere de la munte am prins super liber,bine era vb de ora 24 in sus,am piscat-o mai zdravan,am zis ca ce o fi o fi,a luat aproape de 255,trecuse acum de 250,imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa scot repede telefonul sa filmez....
|
era destul de tare sa iti amintesti de telefon in timp ce mergea cu peste 250:))))
|
Pacat ca se vinde :( daca o vinzi tu , adf si rau .. noi cu ce mai ramanem pe forum :(?
|
Cu a lu` Caius:))
Scuze de off On: Superba, n-am cuvinte. O masina pt pasionati, nu pt oricine. Spor la vanzare, sa speram ca ajunge unde trebuie.;) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
NISTE POZE FACUTE AZI,FARA PLOAPE CA SARACELE AU ZBURAT...
|
cine le-a facut aripi!
Parca arata mai bine asa:-? |
Mi se pare ca da mult mai bine fara ploape ! Doar o parere personala ! Imi place mai mult asa ! :-P
|
Quote:
|
foarte bine arata fara pleoape:)
|
HAI CARE SE DA CU MINE PE AUTOSTRADA 0-250KM/H SAU TOP SPEED?...:-P
|
PUNE SI TU UN FILMULET LA 250! DACA POTI NORMAL!
|
Quote:
CINE VREA SA MA PUNA LA INCERCARE NU REFUZ,BUTELIA DE NOS NU E PE MASINA ASA CA NU TRISEZ. |
Quote:
Felicitari boss, arata mai bine fara pleoape. Ce ai facut cu splitter-ele? Sau le-ai luat sa poti circula prin Bucuresti? :lol: |
Quote:
|
Doamne in ce hal poa'sa arate bro.....si app: mersi mult pentru numaru' de tel al lui fratelo, am reusit sa vad ieri de ce nu mi se mai ridica trapa, doar mergea in spate. Oameni de nota 10+ ;)
|
Quote:
boss mereu cand am putut sa ajut si am stiut,am ajutat din tot sufletul,de ex acum ma duc sa-i dau unui baiat bordul jos ca are impresia ca are caloriferul spart...pot sa-l refuz? bafta si tie cu masina... |
asta nu a fost matza lui adi panciu?.....
|
ba da!
|
tipla masina.....domnu panciu a aruncat fara numar in masina asta,probabil si actualul propietar,... o stiu din prima zi de cand a intrat in tara....
un exemplar frumos....... |
Quote:
|
Quote:
HEHE ARATA MAI BINE BOSS FARA PLEOAPE :P FELICITARI PT TOP SPEED ... CRED K AR MERGE MAI BINE PUTIN :P NU TE_AM MAI VAZUT DE CAND HAU ... POATE NE VEDEM DISEARA ... MMM MA BAG EU LA UN TOP SPEED Cu 335-u :P TE POOP si POATE NE VEDEM DISEARA |
Quote:
Chiar ca e de nota 10 + Prepa .. mereu a fost saritor si ma ajutat cu orice legat de bmw-uri. Sanatate maxima si oricand pot sa-i intorc si eu favorul are nr meu la orice ora... |
prepa...diseara te sun sa vedem ce stie masina:D
|
Salutare.ma numesc Ailin si sper ca nu deranjez.m-ar interesa cum se comporta 320i cu gpl deoarece o ruda mi-a gasit in germania de la un vecin un 320i coupe automat din 96.nu stiu ce sa fac si de asta m-am gandit sa apez la dv.unchiul meu(fost mecanic in Ro)mi-a recomant-o.proprietarul cere 500 euro.are clima,piele,incalzire scaune,oglinzi elecrice,computer etc... vreau parerea dv pentru ca vad ca sunteti pasionat de e36.astept raspunsul dv.multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning