Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri, etc (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/173490-sablare-profesionala-powdercoating-vopsire-electrostatica-jenti-etrieri-etc.html)

elspa 04-12-11 14:34

Re: Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri,

3 Attachment(s)
Am reusit sa aducem si sa implementam in procesul de powdercoating o culoare "crom" de la renumita firma PowderBuyThePound din USA.

Preturile sunt cu 25% mai mari decat pentru o vopsire cu culori normale.

elspa 09-12-11 16:58

Re: Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri,

3 Attachment(s)
valabil

Andreea13 11-12-11 15:55

4 Attachment(s)
ultima jante este facuta negru lucios ? are vreo denumire anume ?

am mai postat in primavara pentru 4 jante , nu am apucat nici acuma sa le vopsesc. vreau sa la fac dupa anul nou.
urc si eu 2-3 poze cu janta care este atinsa , pretul am inteles ca este de 400ron pentru ele ?
sunt pe 15 inch.

elspa 11-12-11 20:02

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 4772076)
ultima jante este facuta negru lucios ? are vreo denumire anume ?

am mai postat in primavara pentru 4 jante , nu am apucat nici acuma sa le vopsesc. vreau sa la fac dupa anul nou.
urc si eu 2-3 poze cu janta care este atinsa , pretul am inteles ca este de 400ron pentru ele ?
sunt pe 15 inch.

da este negru lucios, nu are nici o denumire speciala.
setul de 4 jante pe 15 costa 400 ron (sablare - reconditionare - vopsit electrostatic).

Andreea13 11-12-11 23:54

ok , te anunt , mersi frumos.

Alex_19Mig 12-12-11 00:10

3 Attachment(s)
Am un set de jante Amil ,latime 6J,13inchi.Necesita sablare si peurma vopsire.
2din ele sunt intro stare buna si 2au ceva lovituri,probleme la buze,dar nu sunt strambe.Cat ar costa sablarea si vopsirea lor "culoare "crom".

elspa 12-12-11 08:02

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 4772927)
Am un set de jante Amil ,latime 6J,13inchi.Necesita sablare si peurma vopsire.
2din ele sunt intro stare buna si 2au ceva lovituri,probleme la buze,dar nu sunt strambe.Cat ar costa sablarea si vopsirea lor "culoare "crom".

500 ron / set

TurboPenguin 12-12-11 15:34

1 Attachment(s)
Salut!
As vrea sa stiu daca este disponibila culoarea in care vin jantele de pe RS4 si care este numele ei. Nu vreau perle sau alte "efecte speciale". :-)

Attachment 2260013

In plus as vrea sa stiu daca puteti garanta ca nu vor exista imperfectiuni ale stratului de vopsea, in special puncte mai proeminente, etc.

elspa 12-12-11 17:52

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TurboPenguin (Post 4773906)
Salut!
As vrea sa stiu daca este disponibila culoarea in care vin jantele de pe RS4 si care este numele ei. Nu vreau perle sau alte "efecte speciale". :-)

Attachment 2260013

In plus as vrea sa stiu daca puteti garanta ca nu vor exista imperfectiuni ale stratului de vopsea, in special puncte mai proeminente, etc.

salut, am doua variante apropiate, fara perla si cu perla.
in functie de conditia jantelor iti putem spune la fata locului cum vor iesi.
din poze nu imi pot da seama.

Cambera 12-12-11 18:21

Cat ma costa sa vopsesti cu negru un cadru de moto honda cbr ?

elspa 12-12-11 19:36

Quote:

Originally Posted by Cambera (Post 4774261)
Cat ma costa sa vopsesti cu negru un cadru de moto honda cbr ?

sablat + vopsit electrostatic - 500 ron

elspa 18-12-11 08:15

7 Attachment(s)
alte lucrari

B997NDL 26-12-11 14:40

2 Attachment(s)
m-ar interesa sa sablez si sa vopsesc 4 jante tsw razor 15" in culoarea jantelor de pe subaru impreza wrx. ati mai facut? si cat m-ar costa? miltimesc! atasez poza nr 1 cu ce culoare vreau si poza nr 2 cu modelul de jante

B997NDL 26-12-11 14:42

1 Attachment(s)
sau culoarea asta.. ce aveti

elspa 26-12-11 14:46

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B997NDL (Post 4795355)
m-ar interesa sa sablez si sa vopsesc 4 jante tsw razor 15" in culoarea jantelor de pe subaru impreza wrx. ati mai facut? si cat m-ar costa? miltimesc! atasez poza nr 1 cu ce culoare vreau si poza nr 2 cu modelul de jante

salut, avem auriul de subaru, costa 400 ron / setul pe 15

B997NDL 26-12-11 15:02

perfect! si unde v-as putea gasi? ati putea sa-mi asigurati contra cost, si asistenta pt adaptarea lor la un logan? inele centrare sau alezaj... nu mai stiu dimensiunea gaurii ca le am depozitate de ceva vreme la alta adresa. Va multumesc! cand as putea sa le aduc pt vopsit?

elspa 26-12-11 15:19

Quote:

Originally Posted by B997NDL (Post 4795380)
perfect! si unde v-as putea gasi? ati putea sa-mi asigurati contra cost, si asistenta pt adaptarea lor la un logan? inele centrare sau alezaj... nu mai stiu dimensiunea gaurii ca le am depozitate de ceva vreme la alta adresa. Va multumesc! cand as putea sa le aduc pt vopsit?

salut, locatia e pe sos. giurgiului, vis a vis de dedeman.
tel 0722 340 642.
din pacate flanse si inele nu te pot ajuta, dar iti pot recomanda pe cineva.
pentru vopsit de poti aduce dupa data de 4 cu un telefon in prealabil.

B997NDL 26-12-11 15:37

Am inteles! Multumesc mult! O ultima intrebare: pentru etriere si tamburi frana aveti cumva acelasi auriu (termorezistent) sau negru mat? Cat ar face vopsitul lor pt Logan? O seara frumoasa!

elspa 26-12-11 16:55

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B997NDL (Post 4795415)
Am inteles! Multumesc mult! O ultima intrebare: pentru etriere si tamburi frana aveti cumva acelasi auriu (termorezistent) sau negru mat? Cat ar face vopsitul lor pt Logan? O seara frumoasa!

vopseaua electrostatica poate rezista pana la 500-600 grade fara probleme.
avem atat auriu cat si negru mat, pretul pentru etrieri + tamburi - 300 ron.

elspa 02-01-12 13:21

3 Attachment(s)
pics...

agentulvip 04-01-12 15:52

Salut am si eu o intrebare daca se poate am luat o bara din fibra de astra h opc si nu este finisata cum trebuie si nici vopsita si nu se inbina perfect la prinderile masini , ma interesaza daca se poate face ceva si cat ma costa cu totul finisare plus vopsit, o sa atasez si cateva poze sa va faceti o idee
https://img805.imageshack.us/img805/1299/p1020802.th.jpg
https://img859.imageshack.us/img859/8...020800m.th.jpg
https://img706.imageshack.us/img706/9...020798u.th.jpg

elspa 04-01-12 20:33

noi vopsim doar electrostatic, in consecinta doar piese metalice.
trebuie sa te adresezi unui atelier de tinichigerie / vopsitorie.

elspa 11-01-12 23:34

2 Attachment(s)
Candy Orange

Avantajul a fost ca jantele erau ca noi, deci nu trebuit sablare intensiva. Si am nimerit soare afara pentru poze :).

Pasul 1: sablare fina cu bicarbonat de sodiu.
Pasul 2: aplicat substrat Patented Chrome II (se reflecta prin stratul al doilea)
Pasul 3: aplicat Candy Orange Transparent

elspa 12-01-12 13:39

12 Attachment(s)
putem realiza si alte efecte. dormant, anodizat, candy, flip flop, fluorescent, etc

tornada 12-01-12 15:42

1 Attachment(s)
salut cat ma costa sa vopsesc si eu masca din poza?

Attachment 2291384

elspa 12-01-12 19:59

sablat + vopsit 250 ron

Luciane12 12-01-12 20:00

1 Attachment(s)
sablat si vopsit metal gun-4 buc. modelul din poza
pretul ma intereseaza. merci.

elspa 12-01-12 20:03

arata-mi intr-o poza culoarea care o vrei sa imi dau seama daca avem asa ceva.
de asemenea spune-m ite rog dimensiunea jantelor.

tornada 12-01-12 21:55

nu iti contest munca si nici pretul,dar eu sunt portar la porshe-vest si la ei ma costa 200 ron.daca nu am sa gasesc mai ieftin probabil ca am sa apelez la ei.ms pt raspuns

elspa 12-01-12 22:45

Quote:

Originally Posted by tornada (Post 4823687)
nu iti contest munca si nici pretul,dar eu sunt portar la porshe-vest si la ei ma costa 200 ron.daca nu am sa gasesc mai ieftin probabil ca am sa apelez la ei.ms pt raspuns

incurci putin problemele....noi vopsim doar electrostatic, nu vopsitorie normala la pistol...sunt doua procese total diferite, cu target diferit.

tornada 12-01-12 22:52

imi cer scuze atunci.eu vreau vopsire normala.daca executi si asa ceva as fi interesat.ms

elspa 12-01-12 22:53

din pacate nu, doar electrostatic...cum ai spus si tu vopsire normala poti gasi aproape oriunde probabil la un pret mai mic.

B997NDL 12-01-12 23:54

nu e neaparat sa fie mai ieftin. vopsire normala mi-au cerut 500 lei si nu se compara cu electrostatic :) prefer oricand electro..

elspa 13-01-12 08:05

7 Attachment(s)
- punte spate bmw,

- miez-uri bbs,

- jante opel

Luciane12 13-01-12 11:44

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 4823419)
arata-mi intr-o poza culoarea care o vrei sa imi dau seama daca avem asa ceva.
de asemenea spune-m ite rog dimensiunea jantelor.

metal gun e un gri inchis. Sau flat black parca am vazut ceva vopsit de voi si mi-a placut.
jantele sunt pe 17.

B997NDL 13-01-12 11:54

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 4821869)
Candy Orange

Avantajul a fost ca jantele erau ca noi, deci nu trebuit sablare intensiva. Si am nimerit soare afara pentru poze :).

Pasul 1: sablare fina cu bicarbonat de sodiu.
Pasul 2: aplicat substrat Patented Chrome II (se reflecta prin stratul al doilea)
Pasul 3: aplicat Candy Orange Transparent

am mai vorbit ca voiam culoarea de subaru impreza wrx. ca sa le fac candy orange (ca in pozele pe care le-ati postat) m-ar costa la fel? :) stiti vrei frma de indreptat jante? sau poate aveti si serviciul asta?! multumesc!

elspa 13-01-12 18:57

Quote:

Originally Posted by B997NDL (Post 4824454)
am mai vorbit ca voiam culoarea de subaru impreza wrx. ca sa le fac candy orange (ca in pozele pe care le-ati postat) m-ar costa la fel? :) stiti vrei frma de indreptat jante? sau poate aveti si serviciul asta?! multumesc!

cu candy orange costa 300 ron in plus / set si trebuie comandata vopseaua in state, deci dureaza si cu 7-8 zile in plus.
procesul e de cel de mai sus...folosim ca substrat crom si apoi aplicam peste crom, deci vopsim practic janta de 2 ori.

mai poti incerca poate gasesti si alte culori speciale aici:
http://www.powderbuythepound.com/Tem...olled_Powders/

elspa 13-01-12 18:59

Quote:

Originally Posted by Luciane12 (Post 4824425)
metal gun e un gri inchis. Sau flat black parca am vazut ceva vopsit de voi si mi-a placut.
jantele sunt pe 17.

500 ron / set

alexfaq 14-01-12 13:03

Cat ma costa 4 jante de tabla sablat si vopsit in bej ceva de genu, corectat buzele pun ca sunt atinse(daca se pare, dar cu ceva polizor se pot face usor8), cred ) si cat dureaza? Mersi!

elspa 14-01-12 13:42

Quote:

Originally Posted by alexfaq (Post 4826297)
Cat ma costa 4 jante de tabla sablat si vopsit in bej ceva de genu, corectat buzele pun ca sunt atinse(daca se pare, dar cu ceva polizor se pot face usor8), cred ) si cat dureaza? Mersi!

400 ron / set 2-3 zile.

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning