Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Need For Speed: Carbon (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/17306-need-for-speed-carbon.html)

sky_man 07-09-06 08:27

Re: Need For Speed ...NEW

2 cuvinte: Skyline RULZ!!!:twisted:

the_fis_me_h 07-09-06 09:14

in primu' rand - iar au dat-o in bara k am ramas fara neon

2 - e nashpa k avem iar blacklist

3 - nu sunt deloc originali cu canyon race - primii shi ultimii trebuiau sa fie aia cu srs (adek te intreceai pe marginea canyonului ... cu trafic cat cuprinde in 4 shi se rupeau parapetii dak ii atingeai ... aia cursa tare - cu mult mai bestiala ca o urmarire in mw)

AdiNX 07-09-06 09:39

ai dat-o tu putin in bara... ei prezinta masinile, nu tuningul (desi unele mai au cate un eleron, un bodykit sau un vinil)... tuningul il vor prezenta in viitoarele trailere, si parerea mea e ca neoanele vor fi in joc (poate numai la tuner cars - asa mi se pare corect)
blacklist... nu prea... ti-am spus si pe messenger k vei avea pentru ce sa castigi cursele: teritorii si shop-uri de unde vei putea cumpara piese
cat despre canyon race, astea le gasesti si in viata reala, nu inteleg dc n-ar avea voie cei de la EA sa puna astfel de curse in joc
credeam k iti place jocu, dar acum ma indoiesc... cui nu-i place, sa nu joace

the_fis_me_h 07-09-06 11:45

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 546271)
ai dat-o tu putin in bara... ei prezinta masinile, nu tuningul (desi unele mai au cate un eleron, un bodykit sau un vinil)... tuningul il vor prezenta in viitoarele trailere, si parerea mea e ca neoanele vor fi in joc (poate numai la tuner cars - asa mi se pare corect)
blacklist... nu prea... ti-am spus si pe messenger k vei avea pentru ce sa castigi cursele: teritorii si shop-uri de unde vei putea cumpara piese
cat despre canyon race, astea le gasesti si in viata reala, nu inteleg dc n-ar avea voie cei de la EA sa puna astfel de curse in joc
credeam k iti place jocu, dar acum ma indoiesc... cui nu-i place, sa nu joace

bah ... ce md ai inceput - ma rog ... ai shi u dreptatea ta - da' prea niciuna' nu are neon - canyon race spun k erau mai tari in srs (bine nu erau chiar la fel) - iar faza cu blacklist krek' tr sa-ti tai din film k sa intelegi - o sa pun taietura aici in 2 min - dak larry lapierre a zis cu gura lui "this is the beauty of autosculpt - you tune your car and you go and race against you list rivals"

Cristy65 07-09-06 20:00

au sl 65 amg... ce mashina mai poate lipsi??? mercedes ii cea mai tare!!!

sky_man 07-09-06 22:29

Am si yo o intrebare...dak imi aleg in nfs carbon un tip de masini ( ex.: muscle ) pot sa joc si cu alt tip sau numa cu acel tip?

AdiNX 08-09-06 08:43

nici eu n-am inteles exact cum sta treaba... trebuie sa-ti alegi un tip de masina? poti sa joci cu toate? nu stiu
cel mai bine e sa ai combinatii, pt ca nu poti obtine rezultate bune cu o singura masina, mai exact cu un singur tip de masina.
o sa intreb pe cineva, o sa caut si pe net, si iti spun ;)

Cristy65 08-09-06 09:58

mai multe poze cu mashini(adi NX ex. cea cu skyline pecare o ai la semnatura) unde se pot gasi??

AdiNX 08-09-06 10:28

1 Attachment(s)
pentru moment, cam toate pozele din nfsc de calitate buna le gasiti pe site-ul meu... am intrebat pe un forum din state unde pot gasi mai multe poze, dar se pare ca nu mai sunt altele. cat despre skyline, o pun mai jos :arrow:

Sl1V3R 08-09-06 13:07

A dat cineva jos imaginea???A pus-o cu daemon???Puteau sa bage si ei camaro ss sa ma cred in 2f2r...Se pare ca EA is running out of ideas:canyon duel din tokyo drift,blacklist same bullshit ca in mw si faza cu teritorii din tfatf...o sa joc carbon in calitate de gamer si nu de fan...presimt ca o sa fie un joc bun dar cu ffffffffffff multe scapari.Amatori de homm pe forum???

Late Edit:Sky_man normal ca poti juca cu mai multe masini...dome nu avea mai multe masini? :lol:

Zerofast 08-09-06 13:20

neoanele vor fi deoarece in primul trailer de la carbon au fost neoane ;)

Sl1V3R 08-09-06 13:32

Here u`r right:D

Sl1V3R 08-09-06 15:03

1 Attachment(s)
Pt cei cu ps2;)

Sl1V3R 08-09-06 16:48

http://rapidshare.de/files/31669810/...OLdENFLAiR.rar emulator pt ps2...

Cristy65 08-09-06 17:44

AdiNX eu am i9ncercat pe site-ul tau sa vad pozele dar nu am reusit sunt tot aceleasi. 5 pagini d poze sh doar o lista oficiala nu doua. am dat refresh d mai multe ori dar nimik.

AdiNX 08-09-06 17:58

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 547856)

si merge pe PC cu emulatoru asta?
Later edit: Fisierul ala e virusat... e Trojan... sa nu-l rulati!

Cristy65 08-09-06 18:00

eu am icercat emulatorul dar imi tot da eroare sh iese din program. dupa ce incarca. care stie sal foloseasca sami zica sh mie pls.

AdiNX 08-09-06 18:01

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 547893)
AdiNX eu am i9ncercat pe site-ul tau sa vad pozele dar nu am reusit sunt tot aceleasi. 5 pagini d poze sh doar o lista oficiala nu doua. am dat refresh d mai multe ori dar nimik.

trebuie sa dai refresh in interiorul frame-ului... stiu k daca dai refresh de sus de pe toolbar, sau F5, nu merge... da click dreapta in frame si alege refresh frame sau cum ti-o zice tie la browser ;)

Cristy65 08-09-06 18:04

merge... ms mult. dar cu emu cum ramane care imi da niste solutii???

AdiNX 08-09-06 18:08

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 547904)
merge... ms mult. dar cu emu cum ramane care imi da niste solutii???

e virusat ma! da-i o scanare cu antivirusu, sa vezi daca nu-ti zice k are 2 troieni si k un fisier nu poate fi accesat (eu am scanat cu kaspersky si asa imi arata)

Cristy65 08-09-06 18:57

aha k sh mie cu nod 32 imi zice k ii... ce naspa ma... alt link cu pcsx2 nevirusat nu mai stiti???

AdiNX 08-09-06 19:04

bine k m-am gandit sa il scanez... altfel iar buleam PC-ul... dar asta nu-i tot... imi ramasese nush ce radacina prin fisierele browserului.. am scapat de ele (zic eu) :???:

Sl1V3R 08-09-06 19:12

Kaspersky e un antivirus foarte bun;).Se pare ca nu mai dau linkuri...mie mi-a mers netu foarte prost si nu am mai intrat pe ele...

lucky.2k5 08-09-06 21:11

apropo , cand apare demo-ul? o sa mai existe si politie?cate tipuri de curse o sa or sa fie? cam multe intrebari!:D

AdiNX 08-09-06 21:15

Quote:

Originally Posted by lucky.2k5 (Post 548074)
apropo , cand apare demo-ul? o sa mai existe si politie?cate tipuri de curse o sa or sa fie? cam multe intrebari!:D

sfarsitul lunii septembrie / inceputul lunii octombrie
da
nu le-am numarat, dar cred ca sunt in jur de 7-8, poate chiar 10

lucky.2k5 08-09-06 21:21

am vazut niste filmulete in care tunau aia niste masini! nici nu se compara cu ce a fost pana acum!e mult prea misto!

AdiNX 08-09-06 21:23

Quote:

Originally Posted by lucky.2k5 (Post 548090)
am vazut niste filmulete in care tunau aia niste masini! nici nu se compara cu ce a fost pana acum!e mult prea misto!

da niste linkuri, nu tine pt tine :D

lucky.2k5 08-09-06 21:31

sunt alea de pe nfs planet! http://www.nfsplanet.com/nfsc_movies.php?lang=eng

dreamer 09-09-06 01:01

Voi mai rau va amagiti cu atatea discutii despre joc...ca pana apare :rolleyes2
Eu mai am cate ceva de facut la calc asa ca imi ocup timpu...

Sl1V3R 09-09-06 06:40

Joci homm???

Sl1V3R 09-09-06 07:44

Ce e interesant la carnbon e irmatorul lucru[lucruri]:fiecare membru din echipa ta poseda 2 skiluri[unu care il ajuta pe traseu,altul in afara].Pe traseu[stiti deja]:Blocker,Scout si Drafter iar in afara Fabricators care vor oferi accesul al autosculpt,Mechanics se cor ocupa de performantele masinii iar Influencers vor "calma" gaboru...Oricum politia nu va juca un rol la fel de important precum NFS MW...[sursa LEVEL]
P.S.:Nu am luat revista pt carbon;)

Lukian_XXX 09-09-06 09:10

toata lumea vb de Demo........da cand apare verisunea full??

lucky.2k5 09-09-06 09:56

in USA pe 31 10 2006 iar in Europa pe 3 11 2006!

Sl1V3R 09-09-06 12:08

http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/pcsx2.html <--Asta nu are virusi ;)

AdiNX 09-09-06 14:29

dar ai incercat emulatorul? merge? sau downloadam degeaba demo-ul PS2 si emulatorul?

Sl1V3R 09-09-06 15:05

In jumatate de ora spun...

Sl1V3R 09-09-06 15:34

1 Attachment(s)
Am rugat pe cineva care avea o imagine sa o puna si nu i-a mers:cry: ...am pus programul si am vazut ca vede mdf ceea ce e bine...e rau ca la compatibilitate am gasit nfs dar doar pana la most wanted...e prea nou...poate gasim update ceva cine are o alta imagine poate incerca[eventual aia de 170mb]

Sl1V3R 09-09-06 20:14

Intr-un fel e bine ca nu merge demoul de la carbon...demoul de acum nu are prea multe lucruri in afara de 3 curse,3 masini si la autosculpt foarte putine optiuni.Se pare ca de asta s-a amanat demoul pt octombrie.Driftul in schimb este mai greu se pare si nu vom mai fi punctati foarte bine pt powersliding.Cine intreba de window tints,neoane,etc in demoul de acum nu exista deci intr-un fel s-au altul e mai bine sa asteptam :The Final Demo" ;)

AdiNX 09-09-06 20:20

eu am incercat sa joc Midnight Club 3 - DUB Edition, care era pt PS2 sau PSP... nu mai stiu exact... am incercat vreo 5 emulatoare, si nu a mers nici unul. de'asta nu am crezut ca va putea cineva sa joace NFSC PS2 demo pe PC :)

Sl1V3R 09-09-06 20:31

DUB Edition e beton armat cel putin la customizare:poti modifica si placuta de inmatriculare ;).Si e si pt ps2 si pt psp:lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning