![]() |
ford :?:
|
nea :lol:
|
e americana sau japoneza?
|
e americana 100%
|
machete13, alte indicii? E facuta de GM?
|
1 Attachment(s)
Americana, iar varianta 2004 arata asa
|
1 Attachment(s)
Si varianta 2000 arata asa. Se pare ca e o masina cu traditie :wink:
|
Aaahhh, Chevrolet Cavalier... :wink:
|
Bingo
|
1 Attachment(s)
Me next :arrow:
|
evo ?!
|
bmw?
|
se vede clar ca e noul volvo s40 !!!
|
2 Attachment(s)
Ca cica eu urmez :)
Voi pune doua poze . :arrow: Am schimbat pozele . A doua e mura-n gura ; dar la prima mai mult nu va pot da pentru ca ar fi extrem de usor. Sa le ghiciti pe rand cu 1) si 2) pls . |
Lunaticu, bravo! :wink: Auzi, dar in pozele tale mai bine puneai doar gaura cheii de la usha sau manerul clantzei din interior, ca tot aia ar fi fost...niste poze mai in detaliu, ai vazut cum am pus eu...uneori am impresia ca va face o mare placere, la unii, sa vedeti cum se chinuie lumea...
|
nissan :?:
|
Am modificat mesaju .
Speedy , de care imagine zici si ce fel de nissan ? |
prima poza ma face sa spun ca e ceva american
|
a 2-a poza e un nissan da ma mai gandesc la model :twisted: :twisted:
|
gata am gasit nissan 240 sx din 1994
:D :D |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Da speedy ; e nissan 240 sx.
Acu ghiciti-o si pe prima .... |
wtf... a doua poza nu e cea din postu trecuta adica nissan 240 sx din `94... ??
|
prima e cumva un TVR?
|
1 Attachment(s)
bafta :wink:
|
dunlop :D :D
|
speedy , serios acum , cum vrei tu sa recunaostem ce masina e cand tu ne arati o janta :) , mai baga
|
1 Attachment(s)
nah bine :lol:
|
Quote:
|
de pus a pus bine poza k ti-a ghicit volvo s40 dar ne-a bagat in confuzie.. si eu am inteles k a doua era nissanu 240sx.. din prima poza (aia cu grila, pusa prima oara) nu se intelegea nimik oricum lunaticu nu mai pune 2 masini de-odata.. si speedy, bai nene janta aia kiar a fost penala cum vrei sa ghicim ce masina e imi spui si mie? nici interiorul nu prea spune multe, are dreptate bogdanCMS ce e cu aberatziile astea, aveti veleitati sado-maso clare :lol: :lol: uita-te si tu la pozele puse de altii inainte (bogdan, eu, de ex) sa vezi ce relativ usoare sunt si ce rpd sunt ghicite.. kiar vreti sa se strice si jocu asta? :roll:
deci.. lunaticu, eu zic s-o lasam pe a doua a ta de-o parte (dak intr-adevar ai pus 2 diferite k tot n-am inteles) si speedy e randul tau sa pui o masina dar zic s-o skimbi p-asta k nu era vorba sa punem interioare de masini.. game on 8) |
1 Attachment(s)
asta e buna :?: PS daca nu e buna` pls puneti altu` poza :wink:
|
civic
|
baga poza NEXT :arrow:
|
1 Attachment(s)
guess
|
maseratti quatroporte
|
alfa romeo
|
nu
|
nu ce...?
nu e maseratti? sau nu e alfa? daca nu e quatroporte, atunci poate e ghibli... :roll: |
le-ai luat pe toate la rand fratioare..
da, e quattroporte. Baga poza |
1 Attachment(s)
Quote:
deci..revenind... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning