![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
Quote:
|
pot sa incerc si eu cand o fi sa puneti poza?
|
poate sa incerce toata lumea doar sa fie o masina lucrata frumos ;)
|
ok atunci astept masina
|
din pacate nu mai e cum credeam eu .. forumu s-a schimbat ... decat moderatoru` de grup poate sa vada toti membrii ... adica xxdadixx
|
ok eu zic ca au trecut 3 zile d la provocarea cu yonut21 .. si dupa reguli .. stiam ca ii iau locul dak nu mi-a raspuns provocarii .. deci ?
|
asa trebuia sa se intample si la mine dar .........Blaturiiiii :D
|
baietzi,suntetzi prea dornici sa intrati fara efort....parerea mea...asa provoc si io pe unu care nu a mai intrat de mult sau care e ocupat cu bacu/capacitatea.nu mi se pare cinstit...dar totusi,ar trebui exclusi din grup cei care nu au mai intrat de ex de o luna-doua si intrarea sa se faca pe un concurs-cum a zis tng.citez:
Originally Posted by tng probabil ca o sa se dea o masina de lucrat .. cum a fost acel corrado atunci .. nu mi se pare cinstit ca shorichelu sa intre in vt-usergroup DOAR pt ca cealalta persoana nu a acceptat provocarea. daca sunt prea offtopic ma scuzati si stergetzi postu' |
ai perfecta dreptate trickz ;)
eu propun sa nu mai fie nici un battle pana nu se va face lista cu cei din vt ;) sa vedem cine ramane si cine nu ;) |
Quote:
|
tng din curiozitate cine e dadi? mai pe scurt ca io sunt pe aici de vreo luna doua si nu stiu
|
xxdadixx . za big one .. leaderu la virtual team si la design team
|
mah tng mai avem voie sa provocam in momentul asta....sau tre sa asteptam pna se finalizeaza lista aia d vt..>?
|
eu cred ca sa se clarifice lucrurile si dupa aia sa vedem cum sta treaba.......cu battleurile
|
Quote:
|
mah tng yo nu mai suport ,vreau sa provoc p cineva cand pot?
|
ai mai scris si mai sus ;)..... rabdare putin pana se afiseaza lista ..
|
Quote:
Iti zice ceva topicul Challenge? :-) |
lamuritima si pe mine ce se petrece pe aici!!!
cum ne provocam?? ca vreau si eu sa intru in usergroup |
Quote:
|
Quote:
o sa mai invat!!! |
Quote:
|
Quote:
e de inteles ca tre sa mai invat pt ca nu am nici macar o luna decand mam apucat de VT:lol: :o :o :D |
deci pana la urma sa finalizat acea lista?k in ultimele zile nu prea mai am rabdare.....vreau sa provoc p cineva pentru locul in vt.....deci ce se intampla..?;)
|
Quote:
cei scrisi in rosu ... vor fi da-ti afara din motiv ca nu au mai fost activi! cei scrisi in verde sunt rugati sa fie mai activi! |
deci ce trebuie sa facem k sa intram in locul lu aia care sunt dati afara???;)abia ast de 2 sapt....:)
|
1 Attachment(s)
5 locuri libere pentru Grupul Virtual Tuning
Primii 5 participanti care lucreaza bine si frumos masina asta, intra in grup, asa ca grabiti-va ! ;) Dupa aia..... mai vedem |
2 Attachment(s)
uiteao pe a mea...nam avut timp de mai mult...
|
Nu va grabiti !:evil:
|
tng!!!
mai sus ai scis grabitiva si akum scri nu va grabiti!!!??? hotarastete ne grabim sau nu??? |
care imi spune si mie cand trebe sa punem masina pt cancurs
azi,maine pe la ce ora sau alte detalii da varog a ziceti si voi |
Lukian
Grabiti-va sa lucrati masina ,ca eventual sa ocupati locurile .... dar nu va grabiti atunci cand lucrari,sa lucrati prost.La asta m-am referit. Mad_mike20 Nu e o data fixata... indata ce se ocupa locurile,se inchide lista! |
pai at cati sunt in lista
ca sa stii eu daca mai fac ceva la masina sau o las asa si ms pt rasp anterior |
1 Attachment(s)
mi-am pus si o rabla:lol:
|
|
mha lucrati mai frumos ;) nu o sa intre cei care cel mai repede lucrarile , or sa intre cei care au cele mai bune lucrari ;)
|
Quote:
|
tng mie nu imi place masina deloc, ca sa intru tre sa se ocupe locurile si sa provoc pe cineva?
|
sper sa-mi dea si mie cineva un vot,ca la ce masina e mai jos de mine..........
|
1 Attachment(s)
ma scuzati dar am mai retusat putin shi asta ramane pt vt.....;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:56. |
- Copyright 2026 4Tuning