![]() |
Re: AR-05-UWW
nebunule:)) ti-ai tras si u volan ca al meu?:)))
vezi ca cica-s f rare.. sunt de pe sportive:P sa-l manuiesti cu placere! |
Quote:
2 suporti de cric noi au eu, nu stiu sigur, parca sunt de spate! |
2 Attachment(s)
in sfarsit a primit masina toba :lol:
e pusa provizoriu inca nu am fixato.... |
frumosa evacuarea aceea...multa bafta cu masina in continuare
|
masina se vinde...detalii pe P.M :ashamed: la cumparare se ofera cadou multe piese de rezerva....
accept schimburi cu masini neinmatriculate... |
Quote:
|
Intrebare: Dc o vinz ma?
Raspuns: Plm... si eu zic ca e tot caterinca...:P prea se strofoaca cu ea ca sa o dea:P |
1 Attachment(s)
si cum ziceam.. harneala... poza asta spune totul...
|
i s-a sculat... toba
|
4 Attachment(s)
@ciby aveam in gand sa o vand ca poate imi iau ursu ala...
@old boy toba aia nu e prinsa calumea...am puso doar sa vad cum se aude.. ..fac garajul si acolo va sta pana o sa am bani...voi demonta de pe ea tot ce este calumea...sa nu se uzeze in timp... si stickerul de pe masina lu taicamiu:lol: cand a venit de la servici si a vazut a zis ceva de genu..ce dreq scrie acolo ?:lol: |
si ai tradus?:)))=))))
|
de unde scoatem bani pt ele UWW-ule
plang micutele dupa o "cosmetica" sa auzim de bine:D |
Eu zic ca merita o revopsire bine venita....are potential masina
|
7 Attachment(s)
Quote:
poze facute cu roata de rezerva:sad: podeaua are 5 locuri unde are rugina ....in fata aman2 suporti de cric...in spate la fel....si mai are un loc unde vine vechea prindere de scaune....in rest e buna...am dat o bucata de antifon jos si acolo nu a ajuns rugina o sa revin cu poze clare... pe spate masina e infranata ca dracu`....cu mana libera nu pot invarti tamburii... |
Lasa ca rezolvi cu ruginea...acum sa vezi ce are spatele
|
13 Attachment(s)
in sfarsit....:-P vad masina fara carlig
am mai luat cate ceva pentru masina pacat ca, cutia de la carbul solex era goala:oops: am luato doar sa pun una/alta in ea |
1 Attachment(s)
Salut.Am si eu o intrebare: Cum ai demontat ceasul ala care indica daca bateria este incarcata sau descarcata,si cum lai pus pe ala cu semnul ala ca si zarul.Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.Sper sa nu te superi daca nu am postata bine.
|
Quote:
|
Uuuuu ce vad eu acolo un dublucorp de cee de nova ? :lol:
|
in nici un caz de nova e ceva sub licenta weber
|
:lol: Si cele de la Carfil (de nova) sub ce licenta crezi ca sunt facute?
|
6 Attachment(s)
Quote:
tot era murdar cand l-am luat...lam lasat 2 zile in benzina cam asa se prezinta masina:oops: |
Daca pui dublu corp sa vezi ce te imprietenesti cu baietii de la peco:lol:
|
Era mai ok daca il lasa-i in decarburol timp de o zi sau ceva de genu (nu mai stiu cat l-am tinut pe al meu) si pe urma sa-l sufli cu aer. Evident, il desfaceai tot si pe urma il montai la loc, piesa cu piesa.
|
Quote:
Bogdane dar acu ala de la kilometreaj ce-a patit ? :lol::lol: urata forma are |
mie imi ia 11 in oras si 8 mixt si am dublucorp de Lada si 1,6... vi se pare mult? sigur ca daca mergi cu ambele camere deschise consuma dar daca mergi cu cap chiar ok
sigur ca loveste iti tre galerie de reno 12TS |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
ar trebui o flansa de genu... |
Quote:
bft |
ajutatima baietzi si pe mine cu o idee...am si eu un carb de Oltcit asemanator cu carburatorul de Nova, deci Solex, parca in asta sunt jigloare mai mici.....Daca numi schimb galeria de monocorp cum sa fac flansa sa o adaptez, pentru ca gaurica la galeria de monocorp e numa cat o gaura de pe carburatorul dublucorp...Deci daca ma gandesc logic imi trebe o flansa cat de cat inalta sa pot face conic, nu? Sau daca stizi vreo galerie de dublucorp de vanzare?:D
|
Quote:
Quote:
iar ce zici tu cu flansa pt ca o sa ai o camera de amestec mica deci proasta deci e o prostie... cauta galerie de papuc pe la remat sau pe forum daca ai bulan gasesti la 50-60 de lei |
Bogdan vorbeste de furtunul cu diuza care duce din carburator in galerie, nu de returul de la benzina!
Returul de la benzina, il pui cu un T legat de furtunl de retur de la pompa (cum ti-au spus si baietii mai sus), ala sa nu-l astupi cum au facut altii, ca o sa-ti dea benzina pe afara si...pierzi foarte multa benzina. Cat despre acel furtun cu diuza, o astupi cu un furtun sau ceva care sa fie foarte bine inchis, cat sa nu-si traga aer. Sau poti sa-i tragi un furtun care sa duca in servo frana, dar atunci mi se pare ca trebuie astupata cealalta gaura, nu stiu exact. Bafta cu modificarile! |
Quote:
|
Quote:
|
carburatoarele de nova sunt sub licenta solex
am eu galerii de reno 12ts baga mare bogdane ca trece timpu', dai de alta masina si nu o mai termini pe asta spor |
Bogdan ..Lasa SRLL si apucate de masina-))..nu mai fa masini virtuale...apucate de masinuta-))
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
am pus alt portbagaj..nu imi place ca in partea dreapta vine putin mai ridicat chiar in partea catre stop....acolo sus unde vine prins e la linie....in partea stanga e brici...rugina este mai usoara ca fibra de sticla...:rolleyes2 |
Quote:
rugina e mai usoara ca fibra de carbon... asa era originalul:P |
Dumnezeule mare :shock:
|
intradevar ca portbagajul ala lipsea,in rest e brici,cum spui tu;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:06. |
- Copyright 2026 4Tuning