Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AR-05-UWW (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/169684-05-uww.html)

(!8Y_M 26-06-11 21:14

Re: AR-05-UWW

nebunule:)) ti-ai tras si u volan ca al meu?:)))

vezi ca cica-s f rare.. sunt de pe sportive:P

sa-l manuiesti cu placere!

Julyo 26-06-11 22:00

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4423954)
daca am avut ocazia sa iau stopurile de ce sa nu le iau ?
volanul il aveam in pod
am praguri...am nevoie sa cumpar contra praguri...si nu stiu cum sa fac la podul pedalier ca toti 4 suporti de cric sunt praf....:cry:

Unde ii rugina numa taiat, curatat cum trebui, sudat petec si izolat cum trebuie alta varinata ca sa tina nu ai, mai ales ca e o zona cea mai expusa la rugina!
2 suporti de cric noi au eu, nu stiu sigur, parca sunt de spate!

BOGDAN_UWW 20-07-11 14:12

2 Attachment(s)
in sfarsit a primit masina toba :lol:

e pusa provizoriu inca nu am fixato....

BigGeorge 20-07-11 14:24

frumosa evacuarea aceea...multa bafta cu masina in continuare

BOGDAN_UWW 27-07-11 12:05

masina se vinde...detalii pe P.M :ashamed: la cumparare se ofera cadou multe piese de rezerva....
accept schimburi cu masini neinmatriculate...

Cosmin-SNR 28-07-11 15:23

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4490661)
masina se vinde...detalii pe P.M :ashamed: la cumparare se ofera cadou multe piese de rezerva....
accept schimburi cu masini neinmatriculate...

Mai taci dreacu din gura nu mai mintii lumea aiurea pe aici....:lol:

(!8Y_M 28-07-11 18:01

Intrebare: Dc o vinz ma?
Raspuns: Plm...

si eu zic ca e tot caterinca...:P prea se strofoaca cu ea ca sa o dea:P

(!8Y_M 28-07-11 18:24

1 Attachment(s)
si cum ziceam.. harneala... poza asta spune totul...

Old_boy 28-07-11 18:55

i s-a sculat... toba

BOGDAN_UWW 28-07-11 19:17

4 Attachment(s)
@ciby aveam in gand sa o vand ca poate imi iau ursu ala...
@old boy toba aia nu e prinsa calumea...am puso doar sa vad cum se aude..

..fac garajul si acolo va sta pana o sa am bani...voi demonta de pe ea tot ce este calumea...sa nu se uzeze in timp...

si stickerul de pe masina lu taicamiu:lol: cand a venit de la servici si a vazut a zis ceva de genu..ce dreq scrie acolo ?:lol:

Petyy007 28-07-11 19:47

si ai tradus?:)))=))))

florin_vily 29-07-11 22:48

de unde scoatem bani pt ele UWW-ule
plang micutele dupa o "cosmetica"
sa auzim de bine:D

R.Equinox 17-08-11 10:33

Eu zic ca merita o revopsire bine venita....are potential masina

BOGDAN_UWW 17-08-11 14:48

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4531650)
Eu zic ca merita o revopsire bine venita....are potential masina

pana la vopsit mai are multe :lol:

poze facute cu roata de rezerva:sad:

podeaua are 5 locuri unde are rugina ....in fata aman2 suporti de cric...in spate la fel....si mai are un loc unde vine vechea prindere de scaune....in rest e buna...am dat o bucata de antifon jos si acolo nu a ajuns rugina

o sa revin cu poze clare...

pe spate masina e infranata ca dracu`....cu mana libera nu pot invarti tamburii...

R.Equinox 17-08-11 17:28

Lasa ca rezolvi cu ruginea...acum sa vezi ce are spatele

BOGDAN_UWW 25-08-11 19:58

13 Attachment(s)
in sfarsit....:-P vad masina fara carlig

am mai luat cate ceva pentru masina

pacat ca, cutia de la carbul solex era goala:oops:
am luato doar sa pun una/alta in ea

3-DB4421 26-08-11 13:10

1 Attachment(s)
Salut.Am si eu o intrebare: Cum ai demontat ceasul ala care indica daca bateria este incarcata sau descarcata,si cum lai pus pe ala cu semnul ala ca si zarul.Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.Sper sa nu te superi daca nu am postata bine.

BOGDAN_UWW 26-08-11 20:10

Quote:

Originally Posted by 3-DB4421 (Post 4547876)
Salut.Am si eu o intrebare: Cum ai demontat ceasul ala care indica daca bateria este incarcata sau descarcata,si cum lai pus pe ala cu semnul ala ca si zarul.Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.Sper sa nu te superi daca nu am postata bine.

salut....ceasul este din garaj....cand l`am luat nu era pus pe masina....ai nevoie de un electrician ca sa il montezi...oricum nu cred ca o sa il montez niciodata...e o prostie...atata timp cat imi indica in bord...

DJBOSS 06-09-11 13:13

Uuuuu ce vad eu acolo un dublucorp de cee de nova ? :lol:

Old_boy 06-09-11 13:36

in nici un caz de nova e ceva sub licenta weber

AnduRace 06-09-11 13:57

:lol: Si cele de la Carfil (de nova) sub ce licenta crezi ca sunt facute?

BOGDAN_UWW 06-09-11 14:09

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4568488)
in nici un caz de nova e ceva sub licenta weber

e luat de pe wartburg scrie pe el JIKOV pana mea...lam pus la un prieten pe galerie de dacie pe injectie...nici nu pot sa il montez ca loveste acceleratia in galerie..

tot era murdar cand l-am luat...lam lasat 2 zile in benzina

cam asa se prezinta masina:oops:

_Cox_ 06-09-11 14:29

Daca pui dublu corp sa vezi ce te imprietenesti cu baietii de la peco:lol:

AnduRace 06-09-11 14:34

Era mai ok daca il lasa-i in decarburol timp de o zi sau ceva de genu (nu mai stiu cat l-am tinut pe al meu) si pe urma sa-l sufli cu aer. Evident, il desfaceai tot si pe urma il montai la loc, piesa cu piesa.

DJBOSS 06-09-11 15:24

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4568593)
Daca pui dublu corp sa vezi ce te imprietenesti cu baietii de la peco:lol:

=))))) buna asta :peace: inainte de a se imprieteni cu ei ar fi bine sa dea cu ea pe drum sa mearga si dupa se descurca el :lol:
Bogdane dar acu ala de la kilometreaj ce-a patit ? :lol::lol: urata forma are

Old_boy 06-09-11 17:02

mie imi ia 11 in oras si 8 mixt si am dublucorp de Lada si 1,6... vi se pare mult? sigur ca daca mergi cu ambele camere deschise consuma dar daca mergi cu cap chiar ok

sigur ca loveste iti tre galerie de reno 12TS

(!8Y_M 06-09-11 18:38

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4568878)
mie imi ia 11 in oras si 8 mixt si am dublucorp de Lada si 1,6... vi se pare mult? sigur ca daca mergi cu ambele camere deschise consuma dar daca mergi cu cap chiar ok

sigur ca loveste iti tre galerie de reno 12TS

si al meu lovea (ns de ce e... sa-mi fie rusine:( )de la cine l-am luat a avut nova papuc si lada... deci. ori dacie ori lada.. dar ideea e ca am comfectionat o flansa de 5mm care si etansaza in acelasi timp si .. toate bune si frumoase:)

BOGDAN_UWW 06-09-11 20:06

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4569055)
si al meu lovea (ns de ce e... sa-mi fie rusine:( )de la cine l-am luat a avut nova papuc si lada... deci. ori dacie ori lada.. dar ideea e ca am comfectionat o flansa de 5mm care si etansaza in acelasi timp si .. toate bune si frumoase:)

eu lam luat personal dupa un wartburg...e buna ideea cu flansa numai ca am o intrebare....cand o sa il pun....acel cot cu diuza de la carburator ce fac...astup gaura de la galerie ?

ar trebui o flansa de genu...

(!8Y_M 06-09-11 20:59

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4569292)
eu lam luat personal dupa un wartburg...e buna ideea cu flansa numai ca am o intrebare....cand o sa il pun....acel cot cu diuza de la carburator ce fac...astup gaura de la galerie ?

ar trebui o flansa de genu...

unu-i turu altu-i returu... poti sa-l infuzi dar nu e indicat.. mai bine trage furtun... trage un T in returul de la pompa de benzina.. si infige-te cu el acolo... fa treaba calumea...

bft

Petyy007 06-09-11 21:17

ajutatima baietzi si pe mine cu o idee...am si eu un carb de Oltcit asemanator cu carburatorul de Nova, deci Solex, parca in asta sunt jigloare mai mici.....Daca numi schimb galeria de monocorp cum sa fac flansa sa o adaptez, pentru ca gaurica la galeria de monocorp e numa cat o gaura de pe carburatorul dublucorp...Deci daca ma gandesc logic imi trebe o flansa cat de cat inalta sa pot face conic, nu? Sau daca stizi vreo galerie de dublucorp de vanzare?:D

Old_boy 06-09-11 21:24

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4569408)
unu-i turu altu-i returu... poti sa-l infuzi dar nu e indicat.. mai bine trage furtun... trage un T in returul de la pompa de benzina.. si infige-te cu el acolo... fa treaba calumea...

bft

sau infunda returu de la pompa care oricum e cat o pi*** de furnica si il lasa doar pe cel de la carburator

Quote:

Originally Posted by Petyy007 (Post 4569433)
ajutatima baietzi si pe mine cu o idee...am si eu un carb de Oltcit asemanator cu carburatorul de Nova, deci Solex, parca in asta sunt jigloare mai mici.....Daca numi schimb galeria de monocorp cum sa fac flansa sa o adaptez, pentru ca gaurica la galeria de monocorp e numa cat o gaura de pe carburatorul dublucorp...Deci daca ma gandesc logic imi trebe o flansa cat de cat inalta sa pot face conic, nu? Sau daca stizi vreo galerie de dublucorp de vanzare?:D

carburatoru de oltcit 1 e un proc lenes care consuma mult daca carburatoru de de oltcit 1,3 e super consuma si ala lacom da mananca pamant

iar ce zici tu cu flansa pt ca o sa ai o camera de amestec mica deci proasta deci e o prostie... cauta galerie de papuc pe la remat sau pe forum daca ai bulan gasesti la 50-60 de lei

AnduRace 06-09-11 23:45

Bogdan vorbeste de furtunul cu diuza care duce din carburator in galerie, nu de returul de la benzina!

Returul de la benzina, il pui cu un T legat de furtunl de retur de la pompa (cum ti-au spus si baietii mai sus), ala sa nu-l astupi cum au facut altii, ca o sa-ti dea benzina pe afara si...pierzi foarte multa benzina.
Cat despre acel furtun cu diuza, o astupi cu un furtun sau ceva care sa fie foarte bine inchis, cat sa nu-si traga aer. Sau poti sa-i tragi un furtun care sa duca in servo frana, dar atunci mi se pare ca trebuie astupata cealalta gaura, nu stiu exact.

Bafta cu modificarile!

BOGDAN_UWW 07-09-11 01:28

Quote:

Originally Posted by AnduRace (Post 4569697)
Bogdan vorbeste de furtunul cu diuza care duce din carburator in galerie, nu de returul de la benzina!

Returul de la benzina, il pui cu un T legat de furtunl de retur de la pompa (cum ti-au spus si baietii mai sus), ala sa nu-l astupi cum au facut altii, ca o sa-ti dea benzina pe afara si...pierzi foarte multa benzina.
Cat despre acel furtun cu diuza, o astupi cu un furtun sau ceva care sa fie foarte bine inchis, cat sa nu-si traga aer. Sau poti sa-i tragi un furtun care sa duca in servo frana, dar atunci mi se pare ca trebuie astupata cealalta gaura, nu stiu exact.

Bafta cu modificarile!

modificarile mai asteapta...momentan sa mai desfac de pe masina una alta... incepe scoala fratilor...ce urat:lol::cry:

(!8Y_M 07-09-11 07:23

Quote:

Originally Posted by AnduRace (Post 4569697)

Bafta cu modificarile!

sau poti sa vii din capacul de la carter in T-ul de la laba de urs si apoi in direct in admisie;)

bv58bar 07-09-11 10:29

carburatoarele de nova sunt sub licenta solex
am eu galerii de reno 12ts

baga mare bogdane ca trece timpu', dai de alta masina si nu o mai termini pe asta
spor

R.Equinox 07-09-11 10:58

Bogdan ..Lasa SRLL si apucate de masina-))..nu mai fa masini virtuale...apucate de masinuta-))

BOGDAN_UWW 07-09-11 15:30

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bv58bar (Post 4570300)
carburatoarele de nova sunt sub licenta solex
am eu galerii de reno 12ts

baga mare bogdane ca trece timpu', dai de alta masina si nu o mai termini pe asta
spor

eeeh...asa incet....ca moshii...pacat cu banii..vine garaju...masina...
Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4570366)
Bogdan ..Lasa SRLL si apucate de masina-))..nu mai fa masini virtuale...apucate de masinuta-))

:lol::lol:

am pus alt portbagaj..nu imi place ca in partea dreapta vine putin mai ridicat chiar in partea catre stop....acolo sus unde vine prins e la linie....in partea stanga e brici...rugina este mai usoara ca fibra de sticla...:rolleyes2

(!8Y_M 07-09-11 17:56

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4570949)
eeeh...asa incet....ca moshii...pacat cu banii..vine garaju...masina...

:lol::lol:

am pus alt portbagaj..nu imi place ca in partea dreapta vine putin mai ridicat chiar in partea catre stop....acolo sus unde vine prins e la linie....in partea stanga e brici...rugina este mai usoara ca fibra de sticla...:rolleyes2

vezi din balamale.. vezi unde-ti pica chederul... eu 1 nu il schimbam:-?

rugina e mai usoara ca fibra de carbon... asa era originalul:P

DaciaFWE 16-09-11 19:25

Dumnezeule mare :shock:

razvanell 16-09-11 21:05

intradevar ca portbagajul ala lipsea,in rest e brici,cum spui tu;)

All times are GMT +2. The time now is 08:06.

- Copyright 2026 4Tuning