![]() |
Re: Proprietari de VW GOLF 2 - aratati-va masinile
1 Attachment(s)
Helo!! fan Golf
|
salutare baietii! ce sa fac imi freaca cauciucurile de aripa cand am greutate mai mare in spate sa schimb jantele de pe 15 pe 14 sau sa schimb arcuriile??
merci |
cred ca s-au lasat arcurile!! e suspensie normala nu ?? Am patit si eu la fel si avem jante pe 14 si imi atingea ! Am schimbat amortizoarele si nu mai e problema!! incearca intai cu arcuri noi!!
|
Quote:
liviu tm 0723 371277 |
id mss olariuandrei iti aduce repede bafta
|
Salut baieti am si eu o problema.Am un golf 2 td si la ceasurile de la bord am in stg kilometraj si in dr ceas as vrea sa schimb ceasul cu turometru aveti voi vreo idee sau a mai facut cineva asa ceva?As vrea sa fac asta ptr ca vreau sami pun ceasuri cu plasma si nu se gasesc cu orologiu(ceas).Mersi
|
pai cred ca cea mai buna varianta ar fii sa cauti la dezmembrari bord...
sa fie d diesel. doar turometru cred ca e greu d gasit... |
pai bine dar ceva modificari tre sai fac sau doar il montez direct si mere?
|
daca iei tot bordu...adik toate ceasurile...nu ar trebui sa faci nimic...
dar sunt sanse sa trebuiasca firele pt turometru...daca nu le ai... tre sa vb cu un electrician...ca poti avea firele dar sa fie ascunse p acolo... |
boss iti trebui casuruile cu totul si tras fir de la turomtru la alternator. accelasi lucru l_am facut si eu.
|
Sal de vineri sunt mindrul proprietar al unui golf 2 an 89 dar am o mica problema are motorul de 1300 cc si vreu sa il schimb cu un GTI dar astazi am fost cu el la RAR identificare (pentru transcriere ) si tipi de acolo mi-au zis ca nu se poate pune(nu aproba ei ) ca masina nu e facuta pentru asa motor mare eu am mai avut un golf 2 1,8 mono punct dar nu am vazut nico o diferenta la caroserie,suspensie sau frine asa ca nu stiu de ce fac BULANGII asta .Apropo i-am pus faruri duble ,jante aliaj ,barele late sunt la vopsit vin miine am pus leduri in butoane covoare etc. o sa incerc sa pun poze am o mare rugaminte daca aveti careva cesurile de bord facute in CorelDRAW va rog sa mi le dati si mie masina e alba si vreu sa jac si ceasurile la fel.
|
nush daca are cineva, dar poti sa ti le faci singur...le scanezi si le schimbi culoarea...
ceva d genul asta fac io acu la un golf 3... bafta cu schimbarea motorului si incearca sa gasesti o pila...ca la rar asa se poarta...fara bani nu scapi sigur. |
O sa incerc cu motorul sa gasesc pe cineva la RAR dar legat de ceasuri sa sti ca am incercat asa dar nu ies bine trebuie facute in CorelDRAW daca vrei sa iasa bine am inceput deja sa le fac vedem ce iese merci ori cum .Merg sa vad daca i-mi sunt gata barile mai vorbim.
|
daca le ai p calculator...punele si tu aici...
ca sa vdm cum arata si poate iese ceva. ideea e sa fie in marime naturala. |
in noaptea asta incerc sa le termin o ssa le pun
|
Sal daca are careva ceasuri de golf 2 scanate va rog sa le puneti aici eu l-eam facut in CorelDRAW dar tebuie sa le calibrez si nu am scaner asa ca daca vreti ceasuri facute calumea puneti voi unele scanate si apoi o sa le pun si eu pe cele BUNE merci .
|
Salut am o mare mare problema.Mi sa spart o conducta de franare cea care pleaca din distribuitor <care e pe partea stanga spate >in furtunul de pe roata stanga spate dar oricum tre sa sckimb totata instalatia ca e ruginita.Ceea ce vroiam sa spun este ca am cautat prin to brasovu noi sau sh si nam gasit nika.daca aveti cunostinta de cineva care vinde please ajutor
|
titlul topicului : Proprietari de Vw aratati-va masinile! Incercati si voi sa postati la probleme legate de Vw sau alt tread! Asta a fost creeat pt proprietari de VW golf 2 care isi prezinta masinile! aici nu discutam de frane si de conducte etc! Ms anticipat si .............
|
Da asa e ai dreptate scuzele mele ma cam luat valu ptr ca eram disperat ca nu gaseam ce imi trebuia si cum toti cei de aici sunt posesori de cel putin un vw speram ca o sa primesc ajutor.Osa incerc sa ma adaptez tread-ului si o sa postez in curand ceva poze cu golful meu 2 modest nu asa frumos ca al unora dintre voi dar intretinut
|
salut
3 Attachment(s)
este vorba de un golf 2 1.8 8V masinuta merge bine este intretinuta si acuma vreu sa o bag la o mica schimbare multumesc
|
nu ma intelege gresit dar masina ta arata ca un curcubeu si este kicioasa in felul asta!
O nuanta de albastru cred ca i-ar prii! pune in valoare linia cu o culoare frumoasa! bafta |
Quote:
|
Re: salut
Quote:
|
cam la ce pret ajunge un golf 2 mai vechi...cat mai ieftin??????
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu al meu:lol: :
|
foarte dragutz! :P
un pic cam ridicat... motorul e 1.8 8v ?? |
sau e diesel??
mi se pare ca te-am vazut intr-o seara in parcare la carefour regie...:P |
1 Attachment(s)
motor diesel, 1,6 se poate vedea in poza, am avut benzina, dar nu mau tinut banii:D ..
|
e clar...tu erai...
:P luceste bine rau masina...si jantele dau bine...dar daca ar fii mai lasata...ar fii perfect |
pai, ma mai invart prin politehnica!
|
prin spte se vede si castigatorul de la Vw Fest!!!
|
sciroco ala rosu??
:P |
nu boss nu sciroco! am zis castigatorul! !! uita-te mai bine in poza si ai sa vezi ceva mai in spate sta singurica!!Scirocco a fost pe 2 sau 3 parca nu mai stiu!!
|
1 Attachment(s)
buna am sa pun o poza cu niste ceasuri pentru Golf 2 ceasurile sunt facute de mine in CorelDRAW asa ca pot sa le modific cum vreau apropo sunt calibrate dupa cele originale .Daca aveti ceva idei cum ar arata mai bine astept:lol:
|
nu merge pozaaaaaaa
:(( mai pune-o o data !! plsssss |
1 Attachment(s)
da si tu un id de mes si ti-o dau acolo cred ca e pre mare si de aceea nu merge incerc ;) sa o pun intr-o arhiva dar ori cum dupa poza asta nu stiu daca poti sa faci cesurile eu le am facute in CorelDRAW si le-am transformat in JPEG doar sa vi le arat sa i-mi dati idei cum ar arata mai bine .sunt calibrate si cele din poza dar nu stiu daca dimensiunile sunt corecte o sa pun ceasurile bune cind o sa 'gasesc' forma finala.
|
nu cred ca e marimea naturala... :P
|
Am spus ca marimea nu e buna cind o sa le finalizez o sa le pun in marime naturala.
|
oki
:) tocmai am achizitionat si eu un mk2...1.8 8v planuri multe si bani putini... o sa fac rost d camera sa pun poze |
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning