![]() |
Re: GTI vs. everyone
germania are presedinte?
eu sunt ne-cunoscator in astea, in vw si motoarele lor. te rog lasa aici nr neamtului sa vorbim cu el. |
vreau si eu chip de-ala,neaparat.dar numai daca imi da fix 27% din putere.altfel nu vreau.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
incercam noi ? eu sunt :oops: stock :lol: |
o sa'i raspund lui Bogdan_Wrc ...da...din fericire pt tine Germania are presedinte...ciudat dar are si un nume :)) ... Horst Koehler il cheama...cat despre nr neamtului ...+49(0)69 7580650 ...Sper sa va intelegeti :))
|
Quote:
|
presedinte..cancelar...ce mai ctz...garda sa aiba....ca noi suntem amatori destui. eu, byg, zyx, yoda, speeder, si mai sunt sigur cativa doritori sa vada cipul tau ce face.
toti suntem stock sau cu cipuri romanesti, care nu dau atata putere. care se incumeta acu' sa il sune pe neamt. yoda...le ai cu limbile straine..sau doar cu dintii straini? eu nu vb germana atat de bine sa am o discutie cu cineva din garda astuia mare asa.... |
ce nu mi-a placut la tn bogdan_wrc...te-ai dat atotstiutor...:) nu zice nimeni ca nu stii..io de ex recunosc...sunt praf fata de multi de aici in materie de motoare...da' macar stiu unde sa ma opresc...o sa stabilim o intalnire cat de curand...momentan sunt in afara tarii...tinem legatura...masina ar face multe daca ar avea un sofer capabil :) ... pt amuzamentu vostru o s conduc io...:))))
|
Quote:
|
cam cum sa iti prezint eu situatia...sa intelegi?
sa mai zica si altii ca eu nu mai pot :)) |
aaaa teapa?
|
iata si de ce
http://www.autoweb-france.com/fiches...ssat_IV_W8.php http://www.ziptuning.nl/chiptuning/V...pk.html#header asta ar face un cip pentru puterea care o zici tu ar trebui mai multe.. |
Quote:
|
Quote:
|
pai si eu ma dau fara ambreaj...deci?
si noi toti suntem cam nestiutori..dar ne dam atotstiutori... |
Ma bag si eu cu Dacia in seama, sa o mai misc un pic, sa nu rugineasca. Nu are atatia cai ca alea vostre, dar sper sa o avantajeze greutatea :)
Sa vad cum sta langa un gti de serie. |
Quote:
|
Speeder-scule!!! Ce faci?! Te-ai dus la cumparat cai putere?! La noi este scumpi?! :D Si, pe deasupra, nu este toti, nu?!
|
speeder nu are calculator deocamdata....adik are da e defect... :D
|
Quote:
|
Quote:
Si, in aceeasi ordine de idei... Din nou?! Nasol moment... ceva nu e bine facut... /:) |
shacalilor e vorba de calculator calculator :lol:
aia e poveste veche, acum avem versiune RBN nu oem, dci merge mai bine.. cat despre provocari... mai bine inkid topicul,k cine stie ce specimene or mai aparea sa se agite aiurea p aici, si vorbim noi la un suc,despre una alta :) |
PS: k sa nu se interpreteze aiurea: calculator==sistem desktop,laptop,notebook,etc :lol:
|
Quote:
|
dak s-a inteles altceva.. my bad .... ! confirm cele spuse de speeder...
|
adica ne faci specimene?
|
speeder ai incercat cu yoda?
|
De ce, ai incercat cu vreo unul dintre ei?
|
nu pt ca eu nu sunt din buc dar sunt doar curios pt ca si speeder ar soft de la rabanne
|
hahaha si eu am soft (am doua puse unu peste altu(adica fac dragoste ) si mamama ce merge ma dau si eu cu voi ........ ma primiti ????????????
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning