Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   GTI vs. everyone (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/16566-gti-vs-everyone.html)

bogdan_wrc 16-10-07 15:00

Re: GTI vs. everyone

germania are presedinte?

eu sunt ne-cunoscator in astea, in vw si motoarele lor.

te rog lasa aici nr neamtului sa vorbim cu el.

siadimet 16-10-07 18:23

vreau si eu chip de-ala,neaparat.dar numai daca imi da fix 27% din putere.altfel nu vreau.

yoda 16-10-07 18:25

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1152180)
germania are presedinte?

eu sunt ne-cunoscator in astea, in vw si motoarele lor.

te rog lasa aici nr neamtului sa vorbim cu el.

daca vb cu presedintele...saluta-l si intreaba-l daca se simte bine dupa operatie pe care i-am facut-o!:lol:

yoda 16-10-07 18:28

Quote:

Originally Posted by B-90-WTX (Post 1150570)
:)) nice...mergem la picnic?:)) punem grataru la tn ca la mn sunt deja umbrelutele.?

poti sa pui chiar mai multe...gentile, potolul, bucataria, 2 stripteuse, juma'de piata, 3 chinezi, 2 negri...si cred ca mai ramane loc.....deh...asa sunt astia cu masini de piata!!:rolleyes2

BYG'u 16-10-07 22:03

Quote:

Originally Posted by B-90-WTX (Post 1152153)
masina a fost adusa din germ acu vreo 2 luni.asa am cumparat-o a fost masina din garda presedintelui :) ... uitati'va si voi pe youtube si o s vedeti masina stock cu 280km/h ...si ZyX as putea sa'ti dau nr de tel s intri in leg cu neamtu' mai avea un W8 la vanzare poti sa'l intrebi personal de chip si orice vrei u nu are rost sa'mi mai racesc gura ca sa mai posteze alt "cunoscator" care e prima data cand aude de W8 de la passat ...

incercam noi ? eu sunt :oops: stock :lol:

B-90-WTX 16-10-07 22:36

o sa'i raspund lui Bogdan_Wrc ...da...din fericire pt tine Germania are presedinte...ciudat dar are si un nume :)) ... Horst Koehler il cheama...cat despre nr neamtului ...+49(0)69 7580650 ...Sper sa va intelegeti :))

B-90-WTX 16-10-07 22:40

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1152519)
poti sa pui chiar mai multe...gentile, potolul, bucataria, 2 stripteuse, juma'de piata, 3 chinezi, 2 negri...si cred ca mai ramane loc.....deh...asa sunt astia cu masini de piata!!:rolleyes2

:)) ai putea sa mai pui la mn in spate stripteusele...sincer e loc in caz ca nu il iau pe presedintele germaniei [aviz amatorilor;) ] ...

bogdan_wrc 16-10-07 23:30

presedinte..cancelar...ce mai ctz...garda sa aiba....ca noi suntem amatori destui. eu, byg, zyx, yoda, speeder, si mai sunt sigur cativa doritori sa vada cipul tau ce face.
toti suntem stock sau cu cipuri romanesti, care nu dau atata putere.

care se incumeta acu' sa il sune pe neamt. yoda...le ai cu limbile straine..sau doar cu dintii straini?
eu nu vb germana atat de bine sa am o discutie cu cineva din garda astuia mare asa....

B-90-WTX 17-10-07 00:21

ce nu mi-a placut la tn bogdan_wrc...te-ai dat atotstiutor...:) nu zice nimeni ca nu stii..io de ex recunosc...sunt praf fata de multi de aici in materie de motoare...da' macar stiu unde sa ma opresc...o sa stabilim o intalnire cat de curand...momentan sunt in afara tarii...tinem legatura...masina ar face multe daca ar avea un sofer capabil :) ... pt amuzamentu vostru o s conduc io...:))))

B-90-WTX 17-10-07 00:23

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1153107)
presedinte..cancelar...ce mai ctz...garda sa aiba....ca noi suntem amatori destui. eu, byg, zyx, yoda, speeder, si mai sunt sigur cativa doritori sa vada cipul tau ce face.
toti suntem stock sau cu cipuri romanesti, care nu dau atata putere.

care se incumeta acu' sa il sune pe neamt. yoda...le ai cu limbile straine..sau doar cu dintii straini?
eu nu vb germana atat de bine sa am o discutie cu cineva din garda astuia mare asa....

nu e de vorbit germana perfect..io m'am dus cu un roman [care ce'i adevarat vbea f.bine germana] la un parc auto...era un neamtz care ne'a prezentat masina si ne'a spus ca are doua bucati care au fost in garda presedintelui ... cred ca o mai are si pe aia...asa ca daca sunati intrebati de Passatu W8 din 2003 ...

bogdan_wrc 17-10-07 09:32

cam cum sa iti prezint eu situatia...sa intelegi?

sa mai zica si altii ca eu nu mai pot :))

alecsutu1 17-10-07 11:37

aaaa teapa?

alecsutu1 17-10-07 11:46

iata si de ce
http://www.autoweb-france.com/fiches...ssat_IV_W8.php

http://www.ziptuning.nl/chiptuning/V...pk.html#header

asta ar face un cip pentru puterea care o zici tu ar trebui mai multe..

B-90-WTX 17-10-07 15:45

Quote:

Originally Posted by alecsutu1 (Post 1153640)
iata si de ce
http://www.autoweb-france.com/fiches...ssat_IV_W8.php

http://www.ziptuning.nl/chiptuning/V...pk.html#header

asta ar face un cip pentru puterea care o zici tu ar trebui mai multe..

de fapt am undewa in jur de 275 chip-uri...fiecare chip pt fiecare HP ... [hewlet packard] ;)

yoda 17-10-07 15:50

Quote:

Originally Posted by B-90-WTX (Post 1153209)
ce nu mi-a placut la tn bogdan_wrc...te-ai dat atotstiutor...:) nu zice nimeni ca nu stii..io de ex recunosc...sunt praf fata de multi de aici in materie de motoare...da' macar stiu unde sa ma opresc...o sa stabilim o intalnire cat de curand...momentan sunt in afara tarii...tinem legatura...masina ar face multe daca ar avea un sofer capabil :) ... pt amuzamentu vostru o s conduc io...:))))

iar pt amuzamentul nostru (eu, bogdan, zyx, byg, speeder - vb in numele lor sper sa nu se supere : D ) cand vrei sa ne dam?momentan nu prea am ambreiaj...asa ca mai ai un avantaj!

bogdan_wrc 17-10-07 16:27

pai si eu ma dau fara ambreaj...deci?

si noi toti suntem cam nestiutori..dar ne dam atotstiutori...

UniculSGM 17-10-07 17:59

Ma bag si eu cu Dacia in seama, sa o mai misc un pic, sa nu rugineasca. Nu are atatia cai ca alea vostre, dar sper sa o avantajeze greutatea :)

Sa vad cum sta langa un gti de serie.

bogdan_wrc 17-10-07 18:51

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 1154119)
Sa vad cum sta langa un gti de serie.

adica langa cine? 8)

Zyx 19-10-07 15:24

Speeder-scule!!! Ce faci?! Te-ai dus la cumparat cai putere?! La noi este scumpi?! :D Si, pe deasupra, nu este toti, nu?!

Ernest 19-10-07 19:58

speeder nu are calculator deocamdata....adik are da e defect... :D

yoda 21-10-07 09:56

Quote:

Originally Posted by Ernest (Post 1157652)

not again...:rolleyes2

Zyx 21-10-07 15:04

Quote:

Originally Posted by Ernest (Post 1157652)

Pai asta nu cred ca il impiedica sa intre pe net... sa ne mai zica si el cate ceva, ca de vreo 2 pagini, noi intretinem topicul lui :D

Si, in aceeasi ordine de idei... Din nou?! Nasol moment... ceva nu e bine facut... /:)

SpeedeR 31-10-07 01:00

shacalilor e vorba de calculator calculator :lol:
aia e poveste veche, acum avem versiune RBN nu oem, dci merge mai bine..
cat despre provocari... mai bine inkid topicul,k cine stie ce specimene or mai aparea sa se agite aiurea p aici, si vorbim noi la un suc,despre una alta :)

SpeedeR 31-10-07 01:11

PS: k sa nu se interpreteze aiurea: calculator==sistem desktop,laptop,notebook,etc :lol:

Zyx 31-10-07 09:05

Quote:

Originally Posted by SpeedeR (Post 1176317)
PS: k sa nu se interpreteze aiurea: calculator==sistem desktop,laptop,notebook,etc :lol:

Yessss...!!! :D Sure...!!!

Ernest 31-10-07 13:18

dak s-a inteles altceva.. my bad .... ! confirm cele spuse de speeder...

snknicky 10-01-08 16:56

adica ne faci specimene?

naka66vio 10-01-08 19:40

speeder ai incercat cu yoda?

Zyx 11-01-08 08:56

De ce, ai incercat cu vreo unul dintre ei?

naka66vio 11-01-08 10:40

nu pt ca eu nu sunt din buc dar sunt doar curios pt ca si speeder ar soft de la rabanne

vec 12-01-08 14:32

hahaha si eu am soft (am doua puse unu peste altu(adica fac dragoste ) si mamama ce merge ma dau si eu cu voi ........ ma primiti ????????????

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning