![]() |
Re: Nah ca Trabant nu era ! E akuma!
Pt. traby... sa inteleg ca ai relantiul mic acu nu ? si da sa moara ? pai daca da sa moara si e relantiul prea mic mai desfa din surubul mare ala de relantiu de care am vb si mai sus. Ca daca e relatiul prea mic deobicei merge intr`un cilindru oricum o sa`l mai intreb si pe taimiu sa vad ce parere isi da si el .
|
2 Attachment(s)
Material antiderapant + depasirea unui berbec in viteza ->
|
Huh?! Cu ce antiderapant au dat? Cu bolovani? Nasol rau. :(
PS: Cu oglinzile ce ai facut? Sau tot de la antiderapant lipsesc? :mrgreen: |
cine este interesat...vand motor de golf 2, 1.3 dublu corp......impecabil.....cine este interesat..poate adauga userul meu de mess...gabizuz
|
salut aiurea ,auzi daca faci rost de parbriz nu poti sa imi faci si mie rost de cheder pls am nevoie mare de el :D
|
Re: Na, că Trabant nu era ! Este acum!
Stefan : erau aproape bolovani ca m`am dat jos si m`am uitat de curiozitate si erau niste "pietricele". Asta e Romania...
Axel : de parbriz fac rost da de cheder mai greu ca nu prea se gasesc intregi si a meu asta care e acuma daca te uiti atent e adaugit desi cand l`am dat jos de pe alt trabant era intreg, cand l`am pus la mine nu ajungea :| o sa intreb daca pot te ajut. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ultima achizitie... Precizez ca motoru nu era cald si nu se tura maxim, dar aproape...
|
Mie nu-mi merge...inceacra sa-l mai uploadezi o data Stefan!
|
Quote:
|
e marfa tare chestia cu turometrul.ai modificat cutia acolo la volanta sau cum lai montat?cam la ce bani te-a ajuns turometrul?
|
Tare, e turometru universal din cate vad, dar poate functiona si pentru motoare in 2T ca nu imi dau seama din filmulet, vad ca are pentru 4T
|
Exact cum il vedeti e pe trabi meu, era pus pe rezervor de proba, acu e pe masina o sa fac un filmulet cu camera foto sa se vada mai bine.
Nu se modifica nimic, ia semnal de la - (minus) bobina inductie. |
oke ;).....
|
Urmarea montarii turometrului: motor blocat dupa ce l`am tinut peste 4000 de ture mai mult timp. Ce sa`i faci bucuria de a duce motorul in ture :)
|
9 Attachment(s)
pt amatori...jucaria mea....Nu motor de Vw ci direct Fiat/Lancia 1000cmc in alea sta nervii!! modificat pt cutia de trabi sa aiba cuplu<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/9P8gApJmk2c&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/9P8gApJmk2c&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
|
sal de unde pot face si eu rost de stopuri ca aletale ....?
|
[QUOTE=axel_unu2006;2021167]sal de unde pot face si eu rost de stopuri ca aletale ....?[/Atentie!!e plexiglas complet transparent!original de Trabi +am 8 SABOTI NOI+garnituri poma frana NOI de TRabi pt toate cele 4 roti..pret la intelegere..faceti oferte!
|
salutare St3FaN si felicitari pt masinuta,
am o intrebare la tine, cum ai legat turometru' ala pe motoru de trabi? as fi interesat, am si eu un trabica 601s |
ai 5 fire la el : 2 de la iluminare(plus si minus)... si inca 3 - alimentarea turometrului (plus si minus) si un fir de semnal de la bobina. Firul de semnal se leaga la minusu unei bobine. Tre sa incerci si pe una si pe alta ca mie imi afisa la inceput turatiile doar in frana de motor bine cand o acceleram scadea turatia afisata. Dar pe cealalta bobina merge bine.
|
volanu de la prima masina postata cam strica ...
|
1 Attachment(s)
care asta?
|
Quote:
https://img243.imageshack.us/img243/7...0064tz7.th.jpg de asta ziceam |
Citeste tot topicu si ai sa vezi schimbarile :)
|
Te-ai gandt vreodata sa ii faci plafonul alb ? eu zic ca ar da foarte bine... ! ....o sa iau eu oo poza sa ii fac un VT..! revin cu poza in 10 min
|
1 Attachment(s)
Cat de cat sa iti faci o idee->>
|
Mersi de modificare:D Peste 1 luna sau 2 il vopsesc din nou cu vopsea adusa de la nemti calumea... culoarea de baza va ramane tot albastru, dar ma gandeam sa ii fac caopta, cupola, si capota portbagaj de alta culoare... ce culoare ar da bine?
|
negre ..o combinatie misto e negru cu portocaliu
|
1 Attachment(s)
ca si al-meu ....?
|
:) foarte tare...mi-ar placea si mie un trabi ..da sa aiba alt motor :D ..da la chestia asta implica si alte frane ...e un proiect mare ...poate mai pe viitor
|
Maine la munca cred ca mor , dar zic ca a meritat sa citesc tot topicul e 2:15 ...... trecut de miezul noptii , dar am rezistat pana la capat , ai facut atatea la trabantul asta ,de la volan de dacie si asteptat pana sa ei carnetul sa-l poti conduce , apoi accidentul ...... ca sa nu mai spunem de gratarele picante facute la esapament , ce sa mai supertare ...... cred ca te-ai distrat pana acum de minune cu trabantelul tau si sa o tii tot asa !
Am avut si eu un trabant in familie se intampla prin 92' cand era taicamiu inebunit dupa ele .... sa intamplat ca acelasi lucru ca la tine , a fost defacut tot ,sudat autogen sementat , bucse etc. eram mic copil , dar nu am uitat :) , Spor la treaba si ...... sa-ti mearga bine , vreau si eu o Granada amarata sa surubaresc si eu cate ceva , probabil o sa iau una cat de curand ......momentan criza financiara imi pune bete in roate . Numai bine ! |
Multumesc de aprecieri:) Strang bani sa il pregatesc pt un nou sezon de vara :D. De data asta o sa fie niste modificari mai ample ...
|
3 Attachment(s)
Poze si filmulete de la Tuning Show Iulius Mall Suceava!
https://www.youtube.com/watch?v=RKJAKjzxntI https://www.youtube.com/watch?v=HshUlpsmnuU |
Super tare ;) bv :joy:
ce aiurea a mers Lastunul lui Costy_micro :( Dar bravo tie ::::::::RESPECT TRABANT:::::::: |
ai facut o impresie foarte buna ,am vazut filmele de la Suceava pe sectiunea Iasi pe ce loc ai iesit la general? Mi s-a parut ca te-ai miscat mai bine decat cateva masini mult mai puternice
|
bravo tie frate!
|
Sincer NU stiu ce loc :) sambata am scos 24,2 pe traseu vechi... mai mult decat bine in comparatie cu alte masini mult mai tari si fata de celalalt trabant care a scos 30. Duminica facea figuri o bujie, daca sunteti atenti la sec 42 din filmulet m`a lasat in 1 cilindru si apoi si`a revenit. EU sunt multumit... data viitoare voi fi mai pregatit!
|
bine ca ai participat , masini cum ai tu nu prea mai vezi pe la tuning show-uri,,,, bafta in continoare
|
e super trabiul tau.succes cu el in continuare si nu te lasa.e tare.:shock:;)
am si eu o intrebare.ai cumva cilindri in spate acolo unde dai tabla aia jos si se vad cilindri este ud de ulei??of topic sorry |
Nu, acolo se uda cu ulei daca scapa pe la garnitura de chiuloasa sau pe jos pe la garnitura dintre blocu motor si cilindru. Acuma depinde daca e ud in partea de sus sau in partea de jos. Probabil scapa foarte putin, dar indeajuns sa murdareasca acolo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning