![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
Cum imatriculezi asa ceva in tara banditilor? Nu pot sa cred ce legi cretine putem avea....
|
Mi se pare ca daca e mai veche de 30 de ani e catalogata ca fiind masina nu-stiu-de-care,si platesti mai putin,sau nu platesti deloc...nu mai stiu exact...
|
..... de epoca (sau autovehicul istoric), acum nu stiu cum e reglementata exact situatia, probabil cei de la aCR sau de RAR pot oferi mai multe detalii.
|
Quote:
ti-am urmarit povestea la prima aparitie publica(la PROMOTOR), despre investitia facuta de 19.000$ daca retin bine, si "plimbarea" pe care a facut-o capota pana si-a atins tinta :-) Vad ca esti maniac ca mine, dar cu alt buget, mult succes si tare as vrea sa le vad si pe viu, esti din B sau PH? Cel putin cel care a facut Calientele stiam ca era din PH de undeva, dar tu ai Bucuresti scris la locatie. |
Masina am luat-o de la mos cu 25 la vremea aia, nu stiam ca mai sunt si alti cumparatori. A mai fost in TM un chevy impala convertible 1960 care a ajuns in B si un chevy impala 1962 coupe care cred ca a ajuns la fier vechi.
Apropo de capota,sti ca avea stratul de chit de 1-1,5 cm si a trebuit sa-mi caut alta prin state, iar dupa ce am vopsit masina am dus capota in germania s-o picteze unu. Intradevar sunt un maniac. Masinile sunt in ph dar eu stau in bucuresti. |
esti din bucuresti frate sau peh ca te-am vazut pe dn cu o cataroaga americana f frumoasa?
esti maniac de masini sau femei? unde locuiesti in bucuresti ?pt ca vreau sa ne vedem sa stam de vorba despre aceste bijuterii |
Quote:
despre cel din 62 chiar n-am auzit, multi vorbesc, cine stie daca chiar a fost..posibil si pacat :( stiu capota de Comet, eu i-am aratat mosului cum se deschide, era tare fericit cand "si-a" revazut motorul dupa cativa ani de cand statea masina :lol: a stat abandonata intr-o mare intersectie din TM multi ani in fata unei biserici, a fost si un reportaj la TV, eram in clasa a 8-a cand am vazut-o pe viu acolo la biserica stand..cu geamul triunghiular spart la sofer, parbrizul fisurat total si cu bagabonti dormind in ea :rolleyes2 am avut o ciuda pe tine, pe "ala" de mi-a suflat-o, ca f greu am dat de ea dupa ce si-a recuperat-o mosu de la biserica din fata, dar cand am vazut ce-a iesit, m-am calmat, eu nu eram in stare sa-i ofer nicioadata un asemenea tratament, iti multumesc pt asta..in numele masinii 8) |
Eu lucrez la un service specializat in masini americane(nu pit stop:lol:) si sunt destule dar lista incepe:
Ford F450 Super Duty(cireasa de pe tort :D )6,4 twin turbo automata Ford TAURUS 95-3,8 V6 automata Mercury Sable. Si lista va continua mai pe seara insotita de pozele de rigoare. |
sall tuturor ! am si eu o americanca ! Chrysler Le Baron 1988 convertible 2,2 turbo! Mi`a mancat sufletul! Masina este deosebita din f multe puncte de vedere, pana la reparatii. Nu reusesti sa gasesti elemente de caroserie in Romania. La mecanica se mai potriveste cu voyager dar f putin! Voi unde vi le reparati?
Haideti sa dam drumu la un club, organizam si ceva ride`uri, intalniri,etc ! |
1 Attachment(s)
poze noi....
|
4 Attachment(s)
Salut, eu am avut si am in continuare la locul de munca mai multe masini americane.
Am avut Jeep Grand Cherokee 2003 si 2005, Chrysler Intreprid 3.5,Dodge Grand Caravan 3.3, Lincoln Navigator 5.4, Dodge Neon 2.0 si multe Ford Focus varianta americana. In prezent mai avem Dodge Durango 4.7 V8, Chrysler 300C 3.5 V6, un ZX5 2.0(al meu personal) si cateva Jeep Compass/Patriot 2.4. Nu am poze cu toate dar daca sunteti interesati o sa fac si o sa postez. |
4 Attachment(s)
Am mai gasit vreo 2 poze cu niste masini mai vechi
Chrysler Intrepid 3.5 V6 si Ford Focus 2.0 |
5 Attachment(s)
Inca cateva poze facute acum.
Masina mea Ford Focus 2.0 zx5 si Jeep Patriot 2.4 |
alexino_2002 : Prin ce se deosebeste Focus-ul american de cel european ??
valuci99 : Cam cati bani e un Mustang din ala ?? Vad ca tu ai suficiente...2 + 1 gratis ? :D |
Au faruri automate(nu poti sa le stingi niciodata), motor de 2.0(nu au mai mic), oginzile sunt fixe, nu se pot rabata,au pozitia incorporata in grila fata, la a mea am schimbat eu farurile, au cruise control(standard aproape toate), pe spate au tamburi si nu discuri de frana, barile mai mari si stopurile nu au semnalizarea galbena, e rosie.Eu la a mea am magazia de CD-uri incorporata in CD-palyer, ceea ce nu am mai vazut la alte Focusuri si cam astea ar fi diferentele, alceva nu-mi vine in minte.
Oricum am si niste Ford Focus modelul nou 2007-2008 la servici europene si interiorul mi se pare mult mai slab calitativ fata de Focusul 1.La fel si instalatia de climatizare, la masinile aduse din Canada ( cum sunt astea de care vb eu) parca merge mult mai bine ca la Focusurile europene atat iarna cat si vara. Daca mai ai si alte intrebari legat de masinile americane iti raspund cu placere. O zi buna in continuare |
Daca faceti vreo intalnire in Bucuresti anuntati ceva. Vreau si eu sa vin sa vad niste pustoaice americane.
|
Si eu as veni la o intalnire.Sigur gasesc eu o masina pe la munca cu, care sa vin
|
5 TM 7941, suna cunoscut...vali? :)
|
Quote:
uff......nici dupa 9 ani nu ai uitat nr. acum imi dau seama ca ti-ai dorit mult masina. |
am si o poza facuta in ziua cand am fost sa discut cu mosul, dar e undeva si ea printr-un plic..
iti dai seama ca nu erau multe americane mari si late prin tineretea mea, si asta m-a obsedat de cand am vazut-o..dar s-a dus...bine ca nu in rai, si am revazut-o live la oradea la show acum 2 ani parca, mi-a revenit bucuria de a atinge-o, m-a amuzat scheletul de pe capota cu tigara in gura :lol: |
1967 Mustang Fastback
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=105425 |
Fain Mustang, daca pui ceva timp si pasiune in el, va iesi o BESTIE.
Am si eu un Pontiac Bonneville SE... o sa pun citeva poze si date tehnice. |
Quote:
Am si eu un 2002 FORD TAURUS SE ( recent adus ) unde este acest service ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uitati ce am gasit abandonat. Intre timp a si disparut, probabil e la fiare vechi.
|
masina cred ca este un Rambler, daca nu ma insel..sta de mult prin buc..pe undeva..
LE: am gresit, este un plymouth valiant generatia a 3-a(1967–1973), e a unei cunostinte, anul trecut in octombrie era deja la el la bloc, sper sa iasa ceva frumos, are motorul original, omul e pasionat de masini, multidetinator :lol: |
La D-na Ghica. Dar a disparut deja de cateva luni.
|
Discutia si offtopicul despre masinile americane s-a mutat aici
https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/119182-masini-americane-discutii-sfaturi-pareri.html va rog pastrati topicul curat ca sa poata sa isi serveasca scopul Deci sa vadem Masini americane in Romania! |
10 Attachment(s)
noua mea achizitie : Mercury Grand Marquise 5.0 L hidramata din 1990, masina are 45 mii mile facute in total,stare ireprosabila, numere de New York si drept de circulatie,totul stok in afara de un mp3 :lol:, incerc sa o pastrez cu numere de USA ca te rup astia la taxe :o!!
|
Frumoasa jucarie !
S-o pastrezi sanatos si-ti doresc multi km (mile) cu ea fara probleme! ;) |
frumoasa si la dunga :D
cati cp scoate cu EFI? cred ca are niste norme destul de riguroase, cu monopunct un Chrysler 5th Avenue din '87 de 5.2 avea 140CP, nici a ta nu cred ca are prea mult spre 200 :sad: banuiesc ca e destul de Loaded pt vremea ei, A/C era oarecum o banalitate pt USA :-P pai si cu asigurarea ce faci? masinile din afara UE platesc un RCA lunar de 4-500lei daca mai tin bine minte, taxa de anul trecut, anul asta nu stiu.. |
Minunat, arata de vis. In Romania se gasesc undeva gume cu dunga alba ?
|
gume cu dunga alba am vazut doar la SH, motorul are in jur de 150 CP , ca dotari e full option in afara de piele, interiorul oricum arata ca o sufragerie :-P, cu asigurarea mai jonglam ;), in rest supermultumit de ea!!!
|
salut sunt si eu un npasionat al masinilor americane am vazut la mine in orash un GMC...prea belea dar totusi prefer un dodge charger din 1968 sau un plymouth hemi cuda..:D
|
1 Attachment(s)
Asta e poza GMC-ului
|
Quote:
|
Quote:
mie-mi place si mertanul, n-ai poze cu el? da-mi detalii pls, e 4 sale? mail pt poze daca ai [email protected] |
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu stiu dak sunt de vanzare nici una din ele da nu cred
|
ce face netu meu, gafeaza :oops:, ma chinuiam sa modific mesajul meu si deja mi-ai raspuns, deci e Suburbanul, masina de gangsteri din filmele de actiune :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning