![]() |
Quote:
buju pune ceva poze cu masina ta cand ai timp` |
Re: DOLAR RACER Baia Mare
Saltare tuturor,nush nu tare se vede miscare cristi pt tine am un msj,suna-ma cand vrei sa faci poze la masina,sunt nou la voi in sat:)(club)sper sa nu va suparati,am glumit nitel,fiti tari:P PS Renault Megane Cabrio bicicleta mea 13 RRS coleg cu buju
|
Quote:
|
Quote:
|
pyriel cand poti pune ceva poze cu masina ta`
|
Quote:
|
16 Attachment(s)
o intalnire intre 3 membri 2 octombrie 2010
|
7 Attachment(s)
Masina lui Pyriel
|
Speachless
|
Quote:
|
mult isi iubeste masina baiatul cu audi, dimineata o tot deschidea si o inchidea, o dadea mai in fata 5 metri, dupa 5 metrii mai in spate etc....eh multi spectatori...:)
|
Quote:
|
Quote:
|
ionut cum o fost prima zi de faculta ?
sti oraru de la goldis??? Ps: ma`i sunt 2 membri in club revin cu poze curand... |
15 Attachment(s)
membri noi
|
Frumoase masini !
|
denis, abia asteptam sa apara si masina ta aici......
|
2 Attachment(s)
un nou membru
|
DOLAR RACER
DOLAR RACER MK5
|
olalala
|
Re: DOLAR RACER
Quote:
|
Merci :twisted:
|
:shock:ffff tare sjecher:shock:tare vw de unde imi iau si iaeu o piele dinaia pe capota da piele :dribble:ce conditi treb e sa inteblinesc ca sa ajung si eu in clubu dolar raiser:???:?
|
Quote:
|
Intradevar MK5...O masina foarte rara la noi...
|
DOLAR RACER
Nimic nou?
|
Re: DOLAR RACER
Quote:
o sa revin cu ceva poze noi zilele astea. |
18 Attachment(s)
un upp cu poze noi
|
DOLAR RACER
5 Attachment(s)
Niste poze noi.
|
Quote:
|
Quote:
|
mie imi plac. arata bine pozele, si in afara de una, doua, si editarea e ok :yes:
|
Unic stilul asta "stock" adoptat :) Majoritatea se feresc de modificari de astea radicale dar voi la imbinati de minune cu stilul stock.
FELICITARI! P.S. Stockareala locatia |
care este smecheria daca ai un spoiler, un eleron si un capat de evacuare si masina ta are in jur de 60 hp??? :))) esti racer frate, la no speed si faci liniute cu biciclistii? :)))
|
Servetele de ciocan mai nou sunt un element de tuning? :lol:
|
mai, daca voi dati apa la moara, nu inteleg de ce va mai mirati si sariti in sus ca apar unele posturi.
|
DOLAR RACER
1 Attachment(s)
Un mic filmulet cu masinile DOLAR RACER
|
1 Attachment(s)
tuningul nu se face in 24ore...trebuie si bani pentru a face asa ceva, parerea mea! fiecare isi pune pe masina cum are bani! timpul nu ni-l ia nimeni
mi-ar sta cu asa ceva pe masina? doresc pareri cine vrea...si indrumari c cine mi-ar putea face asa ceva:D |
Credeti ca puteti purta o discutie matura si sa terminati sa va amentitati pe pm-uri ca doar nu sunteti copii mici. Criticile trebuie sa le acceptati insa raspunsurile trebuie sa ramana in zona bunului simt.
Fara pm-uri de ce s-au sters posturile |
sunt rugati toti membrii $DOLAR RACER$ sa dea add la id'urile lideriilor!...cristidolaru22-Presedinte Club, si buju_13ava-VicePresedinte club...pentru a putea discuta mai multe si a pune punctul de plecare la mult mai multe intalniri a membriilor $DOLAR RACER$!!!... va multumesc cu stima si respect VicePresedinte Bogdan (Buju).
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning