![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
tnx, numai ca in curand tre sa le dau jos iar, ca am uitat sa pun aparatorile de pe cele vechi =)) + sa iau o piesa de la stopurile mici de pe porbagaj care am rupt-o eu cand le-am scos, si sa desfac fetele de usi sa schimb o boxa ca s-a ars, si sa elucidez misterul zanganitului din ambele fete de usi, + sa gasesc un mod sa pun alea care lumineaza in porbagaj ca momentan le-am lasat asa ca nu am reusit sa le pun in nici un fel
|
Quote:
|
Cu smoked e alta treaba.Frumos tare!:eyebrow:
|
@ morph: este este
@ wilgax: tnx azi am pus si aparatorile, fix dupa ce am strans ultima piulita a inceput o ploaie torentiala, le-am pus la fix, ca imi intra apa pe acolo :))) dar cum pun capacele alea in spatele stopurilor tot nu mi-am dat seama, ca le tine ceva sa nu intre |
1 Attachment(s)
si o poza mai clara, din pacate singura ca am ramas fara baterie la aparat :rolleyes2
|
Quote:
"Inteleg acum ce parere ai despre mine..." :rolleyes2 daca erai femeia mea ma jur ca era ok fraza asta :lol: Daca aveam o parere proasta despre tine nu mi raceam gura sa ti dau sfaturi... iar daca la tine anuturaj inseamna persoanele care te prostesc in fata ca masina ta e cea mai tare si ca arata superb indiferent de ce i-ai face e trist, la noi nu e asa, ne spunem verde in fata ce e ok si ce nu. Stim sa acceptam o parere pertinenta sau nu... la tine nu e asa (ex: aduti aminte ce reactie ai avut cand ti a zis Bogdan ca bady boy ul e urat cu spume, ti a cazut ceru in cap) Avem idei le discutam, vedem daca sunt ok... nu aruncam obiecte la intamplare pe masini doar ca sa fim cool, dezbatem daca se potrivesc sau nu... dezbatem daca dam in penibil sau nu cu ele... diferentiem exageratul de totally win. |
1 Attachment(s)
ma rog, ti-am scris pe ym care a fost faza, ca nu am chef de discutii d-astea pe forum, d-aia am sters si postul ca ma gandisem mai bine dar ai apucat sa dai reply
lasand la o parte imparerile impartite despre stickerele vietii care se pot da jos oricand, dar o sa le dau jos numai cand o sa imi schimb parerea, si momentan nu mi-am schimbat-o, imi plac, nu se par ca alea gen pe aripa the fast and the furious style cu sparco, toyo tires si toate nebuniile, pe langa asta se cunoaste faptul ca imi dau pe putin 15 cai :D, si pe viitor o sa vina si o suspensie, si nu o sa mai fie doar "niste stickere aruncate aiurea care nu transmit nici un mesaj" , chiar daca inca nu transmit eu cu masina unele mesaje nu inseamna ca nu vroiam sa transmit mesajele respective doar prin stickere, o sa vina timpul cand o sa le transmit si cu masina, pana atunci fac si eu ce pot cu jeep-ul meu azi au venit piesele de schimb, boxa pe fata, o piesa care este pentru marsalier, de sub stopul cel mic de pe porbagaj pe dreapta care se rupsese cand am montat stopurile noi, si am schimbat toti bulbii care tin tapiteria porbagajului, + schimbat becurile din stanga de ceata/marsalier, ca dupa cum pareau erau din fabrica |
eu zic ca ar trebui sa beti mai mult ....
|
Frumoase "bălării" de pe lunetă :D La cāt mai multe ....şi frumoasă maşina asta kitsch :D hai afară ! :lol::lol:
|
frumos bmw colegu sa ai noroc la el cat tea costat stopurile spate cu leduri?si unde as putea gasi si eu embleme x3?
|
2 Attachment(s)
cine stie unde pot sa gasesk kit m paket 2 pt bmw meu e46 si toba m3?ma ajuta cineva?
|
16 Attachment(s)
Aşa...şi nişte poze de azi noapte :D să mai īncingem atmosfera :twisted: sper să vă placă :D
|
@ adryanbmw: stopurile depinde de unde le iei .. eu le-am luat cu o mica reducere
@ claudia: mersi :D PLICTISITMOBILUL |
Pozele's faine, chiar eram curios ce sedinta foto iese fara jante pe masina...dar uite ca a iesit :) Claudia reusind sa mascheze f bine lipsa lor. GG!
...(vleau si eu) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ai vrea sa ai si tu jante ca ale mele bogdan, sa fie toata masina shadowline ! =))
+ ceva shiny |
hihiihi bling bling :)))
|
vezi ca se vede janta hotzule :)
|
nu e a mea amice ! si daca te uitai mai atent observai ca e bbs, me 1 - you 0 :lol:
|
1 Attachment(s)
mai tii minte ma plictisitule ???
culoarea asta :D?? |
2 Attachment(s)
ce-i ma rozul ala :lol:
+ ieri cu ajutorul lui teo s-au pus capacele alea de la stopuri care lumineaza in porbagaj de ma chinuiam eu cu ele, + desfacut fata de usa, descoperit misterul zaganitului in usa, o clema de plastic, si schimbat boxa, dar acum urmatoarea problema: am schimbat boxa si tot nu se aude =))) ceva e dubios .. are cineva vreo idee ? :D + mai tre sa desfac si celaalta fata de usa ca tot asa zbarnaie ceva pe acolo p.s. mersi gogu' (jm3k3rd3m!k) de gazduire, si teo pentru suport tehnic :D |
Ce dracu ai cautat ma la valcea?
|
eh, aveam chef de un road trip, am zis sa trec si pe la un prieten din valcea + sa trec si pe la teo sa ma ajute cu o chestie la stopuri cu care nu m-am inteles eu, de la care s-a lungit si cu desfacutul fetei de usi daca tot eram acolo... pentru doar unul din motive nu merita sa ma duc, dar toate 3 adunate .. se schimba situatia :D
|
Esti cu capu... :)) grav...
|
azi am schimbat aparatoarea de noroi fata dreapta, cea veche a avut o neintelegere cu un "bolovan" de zapada intarita ^ ^ dar, de atunci mi se pare ca parca incepe sa o ia in dreapta asa cate putin dupa un timp nu imediat, cand las volanul liber .. si pana acum am verificat: unghiul de fuga e ok, janta e ok, presiunea e ok, alta piesa inafara de aparatoare nu mai e atinsa, ma rog bara putin acolo jos dar nu conteaza, are cineva idee ce la ce ar putea sa fie ? si am observat ca parca sta volanul putin de tot spre dreapta, cand merg drept si tin mainile pe el, o fi de la asta ? si ce ar trebui facut, reglat din butuc am mai auzit de la cineva or wha' .. ?
|
|
9 Attachment(s)
f0rt@ b0$$`
+ DRIFTCEMBER |
" PA sistem turb0 " :boogy:
|
la multi ani si multa sanatate tuturor @ 2011 ! sa speram ca o sa fie un an mai bun :D
|
LA MULTI ANI SI TIE, SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA!
P.S. POATE'N 2011 SCAPI DE PLICTISEALA!:lol::lol: |
La multi ani si misto masina!!!!
P.S. poate la anu scapi de stickere:):):) |
La Mulţi Ani şi ţie :D:D
|
Frumoase pozele.Sa ai un an nou fericit si cat mai multe planuri realizabile.:-)
|
frumoase poze an nou fericit si cat mai multe modificarii aduse masinii:-P
|
1 Attachment(s)
@ liviu_tex: mersi de urari, si o sa vedem :lol:
@ maniack: tnx, in nici un caz ! am peste 50 de cai de la ele ! @ mdb: mersi mersi @ wilgax: mersi, am avut un fotograf priceput :D @ adrian: mersi again, si sper sa fie ! + primul "incident" din 2011, cu ocazia caruia vreau sa le fac niste urari de bine celor de la ridicari care mi-au ridicat-o din mijlocul parcarii fix de sub semnul cu parcare cu plata, da dom'le eram pe trecere, asta e, ma gandeam ca totusi nu se ia in considerare fiind cica parcare, eu si inca 2 fericiti posesori de autoturisme parcare ILEGAL omagad, + amenda 240 ron sau 120 in 48 ore si 3 puncte de penalizare |
Fratioare...zi de doliu in garajul tau :( nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi...refuz.
Capu sus si viata merge mai departe...urat din partea lor, foarte urat...mai ales tie... |
Traim in Romania sef si pe langa faptul ca nu ocupa tot timpul din lume, ne mai numim si saracie si saracie ma refer la cei de genul care stau cu foame-an gat.Pacat pentru ca sunt bani dus pe apa sambetei.Se stiee!:rolleyes2
|
Haz de necaz: erai destul de low si s-au gandit ei sa o mai ridice un pic mai mult?
Aiurea... |
Quote:
|
salut...imi pare rau pt ce ai patit:(...ai avut de plata cat scrie acolo pe bonu fiscal :O:O:O
Bafta in continuare cu masina:D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning