Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Noul club auto-tuning "Wild West Winners" (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/16301-noul-club-auto-tuning-wild-west-winners.html)

DR.ZOZO 17-03-07 23:35

Re: Noul club auto-tuning "Wild West Winners"

BA NU STITI SA VA COMPORTATI CA OAMENI CE TOT SARITI PE EL.
nu-l mai baga in seama ,sandu nu uita ca si tu ai fost canva ca el,la fel si eu.deci sa nu uitam de unde a crescut iarba.vedetiva fiecare de treaba voastra si lucrati ca aveti la ce.
a plecat flaviuta,amu tre sa sariti pe altcineva?nici eu nul cunosc am citit postu ma-m mirat putin si atata ce tot va agitati?
deocamdata e topicul meu.

kratoss 18-03-07 13:32

bravo frate R3alArt3,nu te lasa la ei,si eu il stiu pe zozo si am vazut ce poate face mainile lui,deci si masina mea tot pe mana lui am sa o las...

SoundIdentity 18-03-07 14:36

Quote:

Originally Posted by kratoss (Post 804315)
bravo frate R3alArt3,nu te lasa la ei,si eu il stiu pe zozo si am vazut ce poate face mainile lui,deci si masina mea tot pe mana lui am sa o las...

vedeti ba analfabetzilor ca nici nu pricepeti ce scrieti nici citi nu stiti...nu a zis nimeni ca zozo e slab din contra e idealist si ceea ce face sau gandeste si practica....dar nu e tata oradeei sau tatal tuningului mai copilasi ...asta nu pricepeti voi ....nimeni nu are cu zozo nimic e tare mare dar mai sunt si alti bree care mai fac masini care in competitii isi spun cuvantul asa ca mai bine uitatziva la carton network decat sa scrieti doar de dragu poetici

valerutzz 18-03-07 15:31

Oare mai are rost discutia ? Se ajunge la polemici aiurea, si una din parti nu vrea sa-si inteleaga greseala de exprimare..

DR.ZOZO 18-03-07 16:43

pe undeva daca stau si ma gandesc,nu prea au zis ceva aiurea,au vazut cea ce am realizat de la o vreme incoace de cand ma-m bagat tare pe tuning.si nu a zis nimeni ca alti nu mai stiu face tuning,alti se refera la cea ce fac eu la o masina adica :disigne,spoilere,pregatit,vopsit,muzica,tapiterie ,modificari,atc,atc,ei ma gandesc ca se refera ca altul nu mai este sa faca cat fac eu,presupun ca de acea mi-a zis tata tuningului.
la o adica daca cuiva nu prea ii place cuvantul asta atunci sa inchita una mare si sa ma ajunga din urma:))
nu vreau sa dau detalii ,explicati ca dupa acea imi sare lumea in cap.cineva cine citeste aceste randuri poate isi va da seama la ce ma refer.

R3alArt3 18-03-07 20:22

Mai poate ca si eu is nebun sau....
ZOZO asta nu-i topicul tau?
Daca ii atunci ce sare asa lumea daca vorbeste omu de tine si de lucrarile tale
Gata Sandule nu am vrut sa ajung aici
Am si io niste pareri si gata
Am zis doar ca ZOZO e in fata si gata
E o parere
Sezonu abia a inceput si diferenta se va face la evenimentele de tuning
Pana acu greu ii face cineva fata la omega

R3alArt3 18-03-07 20:46

ZOZO ai cumva de vanzare vre-un aerograf nou sau second
Da-mi ceva preturi
Si inca ceva aduci sau sti de unde pot cumpara un electric supercharger (electric booster) sau ceva asemanator

SoundIdentity 19-03-07 00:06

Quote:

Originally Posted by R3alArt3 (Post 804879)
Mai poate ca si eu is nebun sau....
ZOZO asta nu-i topicul tau?
Daca ii atunci ce sare asa lumea daca vorbeste omu de tine si de lucrarile tale
Gata Sandule nu am vrut sa ajung aici
Am si io niste pareri si gata
Am zis doar ca ZOZO e in fata si gata
E o parere
Sezonu abia a inceput si diferenta se va face la evenimentele de tuning

gata??? mie imi place sa ma cert cu oricine cine nu stie multe doar tasteaza in vant..nu stiu daca ai observat io is razboinic pana la capat....zozo e bun dar fie tati tau la tuning ca tata oradiei nu exista nici a romaniei nici a nimanui....una e ce faci si alta e calitatea in 3 cuvinte este totul ...toata lumea e perfect dupa multi ani in ceea ce face zi de zi daca muzica atunci muzica daca tapitzerie atunci aia etc etc ...uitete in pimp my ride de ce este trupa specializata pe toate domeniile in parte ca fiecare e perfect in ale lui nu e in toate inseamna ca daca afla cei din america de zozo ii da afara pe toti si in loc de 5 10 oameni ramane 1????sa fim seriosi

Ciky 19-03-07 08:39

:):):):):):):):)

Alex_Alfa 21-03-07 18:32

Quote:

Originally Posted by R3alArt3 (Post 804879)

Lol
:lol:

Ciky 22-03-07 02:09

of of mai mai.....

mickhollotty 14-05-07 04:12

care v-ati inscris in club?

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2026 4Tuning