![]() |
Re: Sibiu
Plm mah, ca daca nu vine gti in cj nu mai are cine sa imi aduca "odaia de luat privelisti" si n-am cu ce sa filmez festu'. Il pun pe taicamio sa se suie in Dacos si sa mi-o aduca, sa-i fac un frate la cd-u cu 4TuningDay. C'est la vie..
|
2 Attachment(s)
Salut,
Sunt si eu sibian, masina mea e un BMW 320i 6cil 125 cai |
Neata lexani, bine ai venit!
Hai ca daca ne miscam bine, intr-un an facem de-un club. Lexani sper sa fi activ cat de cat, pt ca au mai intrat catziva si de 2-3 sapt au "disparut". Sa speram ca revin. Numa' bine... ;) |
Bun venit lexani!Cred ca ti-am mai vazut masina.Ai 320i si un M pe spate?
|
Salut la toata lumea
Salut GTI Da are un semn de M pe spate... Ma bucur ca in sfarsit exista un loc unde mai potzi afla de lumea de la noi din Sibiu ( de oamnei, masini, proiecte etc.) Pe unii dintre voi va stiu dupa masini dar personal se pare ca nu. Am citit azi cam tot ce scria in acest forum de SB. Se pare suntem ceva oameni pasionatzi de masini mai "diferite" decat stock. Pana acuma cea mai tare dupa parerea mea dintre toate masinile de pe forum e GTI-ul... dar fara nici o aluzie. Respect ptr toata lumea care isi respecta masina, oricare ar fi aia. Pacat ca nu e pasionata toata lumea de forum si bla bla-uri ca ar fi interesant sa ii intalnim pe cei cu masini mai grele din SB... |
Mda...Audi S4...
|
Ce S4 mah, migu ala alb cu 2 motoare, ala-i baza si CL-u' 69 AMG BRABUS Tri-turbo:D. Lexani mai corupe prieteni de-ai tai pasionati sa se join us:), cum ai zis si tu, nu trebuie sa aiba 10 sec car.
bah, oare ce-o patit bassu, n-o mai postat de mult, mi dor de el :P |
bine ai venit lexani!!!!
sa postezi....sa nu faci ca alti...ex:io care in ultimul timp trag chiulul |
pai dc ai tras chiulu'? scoala sau serviciu sau lucru in garaj? SA NU SE MAI INTAMPLE !!!! :D
vai de-abia astept prima zapada. in sfarsit unu pe forum cu tractiune spate. am tot zis ca facem un film cu "derive", iarna asta promit ca facem concurenta la Getaway in Stockolm :) |
:)))).....pai eu acum amf acut putina practica...sa vad si eu ce se intampla,luni plec la bv la faculta(am terminat practica:) )....da...si eu...dar nu am frana de mana.....merge si asa:))...apropo migule...ce masinutza ai?
|
Bine ai venit, Lexani!!!!
Sper sa nu faceti aluzii la mine ca nu postez, stiu ca sunt cel mai activ de paici :-P sunt omul din umbra :-P |
1 Attachment(s)
E o adevarata distractie cu tractiune spate iarna... mai ales un ursuletz care pe spate nu cantareste mai nimika si la aproape orice curba lasi acceleratia si dai un pic contra :)
La un moment dat e stresant dar asta e... LET`s HAVE FUN!!!! Cum sta treaba pe aicea... am vazut GTI, Calibra, Vectra, Olcit, Dacia... mai e ceva??? Spunea-i PaulMIG de o masina cu 2 motoare in SB? Si de CL 69 AMG BRABUS.... Ma gandesc ca te referi la CL65 AMG de VL care dupa parerea mea e un cl600 sau cl500. Frumos in orice caz. Pe mine personal m-a impresionat seria 6 si S4. Dar nu zic ca sunt doar ele A aparut un M3 misto de tot, cu o culoare misto galben phonix |
buna seara! ;)
cum lipsesc putin si eu de pe forum...si umpleti cateva pagini...bine ai venit lexani....ne bucuram sa fim cat mai multi pe forum...suntem putini dar pasionati! ;) iar asta cred eu ca e cel mai important.PaulMIG...nu are doua motoare,ii ajunge si unu...dar acuma vrea unu mai puternic!el ii baiatu cu clio alb care scoala cartieru cu toba sparta :D :D :D |
hello.....nu mi-a mers forumul:(...salut lexani...welcome:)
|
Da, am un Clio Symbol din 2000 1.4 75 ponei, putini dar i-am facut sa alerge pe toti de foarte multe ori;). Imi place ca e ff usoara si inca merge frana de mana excelent si iarna merg mai mult de-a latu:). Acum prin iarna sper sa dau comanda la o skoda octavia tour sport 1.8T. Da, mertzu de VL ii CL 500 si intr-adevar are kit AMG si avea si "genti" AMG la inceput.
O dat Dan jos toba de pe 106 si de-abia astept sa ajung aks sa o motez si sa vedem cum suna:). Daca nu se potriveste o "donez", sorine nu vrei, lasa mangnaflow si alte porcarii de-alea:D |
lasa-l pe sorin...o vreau eu :oops:
|
O pastram pt HGT?? nu tzi-o dau ca vrei sa ma faci dupa aia :))
|
he he he he
|
hai mah ca iti dau eu finala care am avuto pe opel:D...are o gura f mare:D
|
2 Attachment(s)
Bah omu din umbra!:) Cand iti vine Ford-u? Ai vazut ala nou? Il mai schimbi?
|
pe cand o revenire in sb?:D poate facem o intrunire asa mai multi :lol:
|
pe week-endul viitor sa ne asteptati acasa si pe mine si pe mumuMIG :D
|
are dreptate mumujuniorTFSI vineria viitoare suntem in sibiu, si iesim ori vineri ori sambata. Lexani, vreau o liniuta cu tine:), stai listinit ca nu imi fac sperantze da vreau sa vad cu cat mi-o dai, plus ca mi dor de o liniuta, ca decand si-o vandut gti punto-u, nu mai am cu cine sa fac:D. eniuei sper sa vi si tu si sa ne intalnim week-endu viitor.
|
paule nu-ti prinzi mintea cu mine?:D
|
Facem liniutza :)
weekendul asta sunt probabil la raliu la hunedoara dar din cate am intzeles de la voi weekendul viitor sa ne intalnim. |
Quote:
|
Tulai cat ati postat!!!
Imi prind eu mintea cu oricare:D Nu,serios acu,cea mai interesanta liniutza ar fi intre Robby si lexani...ar fi beton lexani,avem un prieten cu un ursulet alb 318iS,136CP...ar fi foarte interesant...:D |
Facem !!!!!!!!:joy: De-abia astept ilegala:) Da numa la pariu dau......pe tic-tac-uri. si inca o conditie, o fata in sutien sa dea start;)
|
Tu aduci fata si eu tic-tac-urile.
Il stiu din vedere pe tipu cu 318is.... cel mai bun motor stock pe ursuletz. |
Hai ca s-ar putem sa rezolvam problema cu fata, stiu io, tfsi si gti o blonda "buna" care-si face veacu pe la McDonalds. Pt 10 boabe da si startu si finishu in aceeashi cursa;). Pacat ca roby se ocupa de BMX mai mult decat de BMW. Eniuei o sa iasa tare, sigur il putem convinge sa vina...
de-aia-i forum, sa postam. si asa ai zis ca nu mai postezi prin alte locuri unde is alti "doctori in istorie", macar aici fi activ. Bassule antreneaza-te ca ti-o dau:) fff bad news......nu mai am cu ce filma tuning fest-u'. pleaca varumeo la nunta cu camera:cry2:. sper sa fac rost de alta, daca nu:cry2: |
Daca aduci rapandula aia eu nu ma prezint...ne ridica naibii mascatii pt prostitutie...:D
lexani,ai 140CP,nu? |
cine stie de unde putem cumpara niste walkie-talkie:) fast&furious style:)
|
Quote:
asta e daca nu mai putem filma...noi "clujenii" vedem fest-ul,restul care promit ca vin si nu vin pierd vizualizarea evenimentului! liniuta linuta???unde?cu cine? |
io cu bassu si cu lexani, vedem noi ce iese:bat:
|
a venit, a venit. este din nou intreaga :D. cand mai este intalnire fac tot posibilu' sa apar. MIGule, ce distrusa ai adus in poveste de sare asa lumea la gatu tau? sper ca boabele alea 10 sunt lei (vechi ar fi mai bine dupa cum zic cunoscutii)
|
O cunostiinta mai veche:) stai linistit ca nu o mai chem, am facut o simpla propunere:), daca nu, prietena lu sorin sau careva:D, a mea daca-mi gasesc vre-una:). Pai vezi ca prin 20-21 ne intalnim sigur
|
Da tfsitule,dak mi-au facut ai mei program ce naiba vrei sa fac???Crzi ca nu mai vin din proprie initiativa???
axxro,bine ai revenit.Te asteptam week-endul viitor. Oricum mai,tre sa ne gasim alt loc de adunare cu mai mult asfalt decat parcarea de la Transilvania...o parcare proaspat asfaltata... |
Eu am pe ursuletzul meu 125 de cai care mai de care din cei care mai traiesc :)
Partea prosta e ca initzial masina mea a avut o cutie automata, care s-a stricat iar fostul proprietar a pus una de motor mai mic (316 sau 318) iar rapoartele sunt cam varza... dar asta e pana imi gasesc ceva sa-mi pun. In orice caz la masina mai trebuie muncit mul dar eu personal nu prea am chef sa bag multzi bani in ea deoarece si asa imi papa mult si ..... (asta e la masinile vechi se mai strica una alta si se duc banii pe un delcou in loc de o janta :) ) Dar ideea e ca ar fi fain sa ne intalnim sa ne cunoastem si noi ca suntem Sibieni si orasul asta cam duce lipsa de masini "facute". Asa ca poate weekendul viitor ne strangem undeva. Probabil mai vine si un prieten de al meu cu o alfa 156... |
cel mai bine sa ne intalnim vineri ca sambata plec la sighisoara sa mai impusc un bingo:D ca doar portofelul e "mare"
ca m-au prins mulaii cu 79 in localitate:lol: si o parcare proaspat asfaltata ar fi in spate la rompetrol pe malul cibinului |
Suna bine!
PE vinerea viitoare deci intalnire LIVE :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning