![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
jdm b16 daca e cum zice el, e honda civic..
|
Quote:
Nu conteaza masina,conteaza soferul....dar daca tu consideri ca esti mai tare avand masina proprietate personala....e clar.....hai sa iti explic ceva!! Forumul asta are anumite reguli si anumite cutume(asta daca stii ce sunt astea,daca nu Google-it)daca tu incepi cu jigniri.....un singur lucru am sa iti zic:Semeni vant,Culegi Furtuna!:evil::censored: |
crx are baiatu, conduce si bine :)
|
@Ene'Andrei-tu esti singurul din club care are bun simt si un considerabil bagaj de cunostinte,sincer ma bucur ca macar 1 persoana din S.O.S este cum ar trebui sa fie:responsabil si la locul lui.
Spor in continuare si cel mai sincer respect omule! |
sa traiesti si tu KarFanatik, dac tu ma respecti te respect si eu...nu sunt eu singurul cu bun simt din club mai sunt baieti... :D
PS: ai fost sambata seara? |
Quote:
bravo ene !!!!.......... |
Nu am fost pentru ca nu am primit nici o invitatie si nici nu am stiut o locatie...oricum eu respect pana la un anumit punct!
Cand vad oameni ***** ma comport ca atare :P(nici o aluzie) Poate o sa vin odata,nu promit nimic :) P.S la faza cu respectul....aveti o solentza albastra in club?...sa zica baiatu ce vorbea la telefon in seara de revelion....am trecut din greseala pe langa el....si sa nu imi vina sa cred ca pe forum era "serios" si afara era "baiat de cartier" :)) Respect pentru oamenii cu bun simt din clubul Sound Of Speed!ca sa nu se mai supere nimeni :P |
Quote:
nu ca-i iau apararea lui andrei baiatul cu solentza albastra dar in seara aia i s-a spart intentionat geamul de la masina ......a fost cineva care a vrut sa -i faca rau probabil si era normal sa fie furios ....si tu si eu cred ca am fi reactionat la fel in situatia respectiva |
Okay,atunci imi cer cele mai sincere scuze....sper ca nu mi-am facut un numar considerabil de dusmani :)
P.S daca nu mor maine de blesteme e bine! P.S.2 inca o data cele mai sincere scuze P.S 3 reactionam mai rau :) |
Quote:
nu cred ca te a blestemat cineva :)!!! ........si eu as fi avut impresia ta daca na-s fi stiut ce s-a intamplat ;) |
KarFanatik ma bucur k nu mai ai o parere rea despre mine .... :D
|
karfanatic..eu nu dusmanesc pe nimenisa stii dar vad ca baiatu(jdm)a sarit cu gura intr-un fel total aiurea,deasta.eu nu am nimic cu nimeni.crede-ma
|
Quote:
|
jdm ala a aruncat mingea, iar acum toti o joaca :))
|
Quote:
|
Quote:
xpert customs, e posibil sa apelez eu la tine vreau jante pe 15 in 4 prezoane pt un daewoo cielo...un volan sport, arcuri sport dac ai... PS: prefer jantele de culoare negru+crom astept preturile...noroc! |
xpert_customs se ocupa de tunning?
|
ca si u_tuning mam ocupat...dar pot sa va ajut cu cea mai mare placere....cu informatii...directionari...etc....mai si vand cateva chestii ramase pe stock..dar putine..daca aveti pe cineva cu golf 4 am niste stopuri full led alb cu rosu super frumoase...super pret...noi noute....
|
te superi daca te intreb ce masina ai?poate te-am vazut cu totii prin oras si te stim si in realitate,nu numai pe chat...
|
golf mk1 gti da e momentan pe dreapta...
|
frumossss...e modificat sau e stock(exterior)?mie unul imi place la nebuie rat style 8->
|
exterioru inca nui facut...am faruri..stopuri...semnalizari...2 seturi de xenon...jante...grila...coborat....clasic in general..mai vedem ce apare..::D
|
si cand o sa avem ocazia sa l vedem si noi?....sincer pe mine unul ma pasioneaza mai mult masinutzlele mai vechi :D in defavoarea celor noi si stiu k nu sunt singurul....spre ex un golf cum ai tu...pus la punct si o vopsea frumosa pe el ar incanta pe unii..
|
cand o sa fie bani de motor...:)) ca se aude un sunet ciudat la el..un clanc..clanc..clanc...clanc....:)))))))))))))))))) )))))))))))))))
|
aceeasi problema cu banii o avem multi din club,poate si de aceea uite si aici vine raspunsul tau la intrebarile alea de mai devreme...un bec,o muzica o avem unii dintre noi,o janta o sa ne punem,restulo sa vina pe parcurs..dupa ce mai platim o rata la facultate,o factura,o asigurare ca e scumpa al naibii la 2.0 l fiecare cu cel doare ca nimeni nu se lafaie in bani.....dar...dar o linie o facem ca nu ar fi prima oara si nu costa nici mult ce mama mas* :D
|
man..sa ne intelegem...eu puteam sami fac masina de mult..dar vreau sa o tin in curte pana e tipla..dupa asta sa ies cu ea....si eu de cand sa stricat..am tot strans piese...acum mai trebe sami iau motor...pe care il voi lua in curand....deci..de stat nu stau..da spre deosebire de majoritatea de pe aici..eu a trebuit sa mai imi iau f multe piese...pe care totusi mi leam luat...
|
si la ce motor te gandesti? daca e vr6 esti eroul meu :D
|
Quote:
|
andrei...vr no sa fie...pentru ca nu merge bine pe golf 1 decat pentru aplicatii extreme..gen vr6 turbo..biturbo...etc...si face treaba buna pe strada...unde sar putea sa iau un copac in bot la cum merg eu..din cauza ca e f greu....o sa fie altceva..inca nici eu nush sigur ce o sa fie...sunt vreo 3 variante..sa vedem..ce si cum...
|
1.8 turbo cu soft si e gata treaba!!!!!
|
sa vedem a zis orbul...totul este in functie de cash....daca castic la loto...poate un 3.2 v6 twim turbo ca sa scap de mizeria asta de viata...:)))))))))))
P.S. se vede ca nu am dormit azi noapte...delirez.... |
ce e cu linistea asta?...
shhh!!!! sa nu trezim pe vreo cineva....:)) |
hai...inca putin mirc.....:))))))
|
da mai exista mIRC ?
|
@Ene'Andrei-o sa fac si eu prezenta atunci cand o sa imi iau permisul inapoi si cand o sa mai am roti :))
|
Quote:
|
andrei s-a km uskt asfaltul...astept ora si locul k sa iti onorez provocare :lol:
|
nu mai aveti rabdare vad :))
|
La figurat vorbind chiar am pana....financiara :)) dar fara permis nu prea pot sa alerg :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning