![]() |
Re: Virtual Tuning
Iar despre neoane era vorba in masina, nu afara!
stiu , dar tot nu dau bine ;) - shantzu |
|
de acord cu tine,ptr o suma modica care sigur te baga in faliment!!! ce vrei mah!!? ce e frumos costa....si polonezii astia au cluburi tari,si cehii,si ungurii....
|
Ba esti nebun!
Super tare. O gramada de bani. |
Platon ! Iti zic eu in jur de 2000 de euro pot sa-mi fac masina sa concureze cu alea la design! ;)
|
Quote:
Poate la Oradea..., in zona aia..., dar cred ca-ti trebuie mai multzi bani. |
dungile yo zic k nu ar da bine...dar la neoane....shantzule...punei mha niste lumini in mashina sa vada omu`....k dak el vrea sa vada cum arata pm:D...
dar la dungi si yo sunt contra :D.... |
Quote:
|
la cum vrea sa faca skma masina te asigur eu ca ii ajung ;) si o sa iasa super ;)
|
bey bogdane...u n`ai de gand un VT mikutz la a ta?...k am vaz neshte poze cu goalfe...de ma durea kpu`....
|
Sa ma ajute dumnezeu sa am 2000 de euro in august si o sa va arat ca se poate ! Nu am timp sa ma apuc sa le insir separat pe toate !;)
|
kraven, eu stiu ce vreau la a mea. e totul stabilit. si stiu si cum arata si tot. merci oricum. cauta pe net Golf IV GTI 25 jahre edition si asa va arata.
skama... succes! forta fie cu tine fiule !! show the bastards ca bolovanul mic rastoarna carul mare! |
Salutare ! Poate nu e locul ideal unde as posta...Cine are poze de referinta cu BMW S5 Touring 2006-2007/M5 Touring 2006-2007/e60/// va rog frumos ,am nevoie de cat mai multe !
Multumesc pentru intelegere ! |
poti vedea pe google images....
|
shantzule ce inseamna asta.....mie imi stergi postu da' lui nu il stergi!!!!
-in caz ca nu ai oservat am sters ulitmele posturi :rolleyes2 -later edit - acum am obs si postul de mai sus - shantzu |
Bogdan , crede-ma , ca am cautat acolo si am gasit foarte putin (www.worldcarfans.com , sau ceva in genul asta ). Vreau mai multe poze, din unghiuri diferite ...
Multumesc ! |
www.speedycars.net mai incearca si aici
|
Multumesc mult shantzule ... Chiar am gasit ceva 'fier-beton' !
|
he he he , tare rau, o sa vin si eu cu poze cu dacia mea sa vad ce iese!!!Tinetzio tot asa baietzi tot respectul
|
1 Attachment(s)
pls, faceti sa dispara peisajul din fundal si gasiti unul mai normal. frumos, de desktop, dar real. hai sa va vad.sencs.
|
1 Attachment(s)
Hai k incerc si eu...
merge facut ceva din poza asta si implicit din masina?:-) dar nu Enterprise...ceva sa para ca asa a iesit din fabrica |
depinde ce vrei...kit complet...??praguri spoilere?...jante neaparat...folie...suspensie....si...km atat:)...tng`u sau shantzu ...go`:)
|
Jante nu prea mari...folie...lasata putin...praguri finute.ceva de genu :-)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
feryboy cat de repede o sa ai masina facuta ;) bogdan o sa incerc si la tine ceva ;) |
OK
astept sa vad ce iese... poate ceva realizabil cu care sa se poata merge pe soseaua vestului :D |
3 Attachment(s)
gabi, da e bine asa...merci. mai se poate si altele.... si daca se poate fara sigla, sencs. ceva sosea de munte prin spate..nu stiu orice... dar sa arata bine.
si la asta: si eventual alta in care sa apara jantele astea BBS CH. daca nu va ajuta pozele cu jantele mai caut. merci. |
2 Attachment(s)
Cam asta a iesit :roll:
|
da..merci mult. sunt carcotas...daca nu sunt 100% multumit? :D apreciez ce faceti...dar vreau masina 100% cum e acum ..dpar peisaj din spate altul :d vreau alt desktop...
|
1 Attachment(s)
Asa o fi bine ? :-P
|
da...mult mai bine:D dar si aia din profil :D plss
|
1 Attachment(s)
poate cineva sa-i faca ceva la masina asta? :D
|
1 Attachment(s)
jenti alpina , aripi umflate ;)
|
la a mea chiar nu incearca nimeni nimic?:-)
chiar nu merita si ea ? |
1 Attachment(s)
shaved doors , suspensie f joasa :) , jenti si folie ;)
sper sa fii multumit :) macar iti faci o idee cat de cat ;) scuze de intarziere :oops: |
e petarda!!!!
seamana si ea a masina acuma...o idee mi_am facut ..acum tre sa fac rost de vreo 3000euro |
a ieshit marfa....pusa cu burta pe asfalt:)...mie`mi place cum a ieshit...dar...yo sunt mai extravagant de felu` meu...mai bine ma apukm de VT!!:D
|
shantzule...ai uitat de mine..ntz ntz !!
|
3 Attachment(s)
doar de curiozitate: cum ar fi berlina incaltata cu ceva pe 15" cu multe spite? si golanu' (doar botu') cum il vezi tu mai frumos?
:rolleyes2 Doar daca aveti placerea domnule Shantzu :evil: |
3 Attachment(s)
TNG help!! las la aprecierea ta..drept proiect de viitor..ceva ce se poate realiza!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning