![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
invidia maninca sufletul bogatului, saracul este mai de treaba si isi vede de curtea lui,...din fericire nu am avut probleme in 20 de ani, tot ce am vopsit acuma, vreo 3 masini, a fost numai de frumusetze, dupa 15 ani,...si mai am 2...care ar fi cea mai tare vopsitorie din constanta sau bucuresti?? mai ales la vopsele cameleon?
|
4 Attachment(s)
poze cu bara....
am dat jos brandurile de pe laterale si inca nu mi-au ajuns proiectoarele din bara de fata....si mai trebuie sa-mi iau o lama de bara pentru ca acum nu mai are linie cu pragurile....eleronul este si el vopsit dar nu am avut timp sa-l montez!!!maine noi poze! |
Mai stii cand iti ziceam ca ii sta mai bine cu bara veche ? Eeh, m-am inselat! Asta e superba! :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
am nevoie de niste pareri....sa pun sau sa nu pun eleronul asta???
ce ziceti? aaaaa...si am schimbat si pozitia numarului de fata.... |
da foarte bine eleronul pe masina ... arata super ... cat de curata poate fii masina :D foarte frumos ;)
|
singurul care da bine pe urs.. agatza-l! parerea mea..
p.s. faina ai facut-o!!!! s-o stapanesti sanatos! |
Arata super bine cu eleronul!Si da mai bine cu numarul pus acolo decat jos.Parerea mea:)
|
sunt prea putine eleroane care merg pe bmw in general si mai ales pe urs.de ce sa ma kak pe mine....arata chiar marfa rau cu asta...
desi as prefera mai mult buza cum are dgh-ul... e vopsit,e gata...monteaza-l 8) :-) |
Quote:
|
pitik conteaza doara daca iti place tie
|
Quote:
|
dragut. :)
|
arata ff bine;);)
|
parka asta lipsea ;))...arata ff bn
|
si eu l-as pune sus, arata f bine si se potriveste cu linia masinii. Nu-i nici mare , nici mic ,perfect si de bun gust
felicitai pt masina PS jantele sunt de la wolfrace, ce model si cat ai dat pe ele? thx |
Quote:
si ce bine ca ai dat stikerele jos ..alea de pe praguri.......parerea mea este daca iti mai pui./...... pune.. dintr-alea pe usa ..verticale... |
piticule ... dute si vb cu piticu din vitan cand ai drum prin bucuresti ... sau cu blondu` din colentina ... iti fac aia ce eleroane vrei ... daca vrei te ajut cu un nr de tel .... ;)
P.S.: se vede bine de tot un eleron de luneta |
daca doresti un M-TECHNIK 2, te pot ajuta cu placere:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca vrei sai schimbi motorul sau daca lai schimbat damil mie pla de lai dat jos sau del dai si sami spui cat vrei pe el si daca merg .Multzumesc
|
5 Attachment(s)
Quote:
cateva poze de pe la mare si munte....cu masina evident! |
sefu`...imi place jucaria aia mica neagra...
nu mai ai ceva poze cu ea? eventual modificari...o descriere...ceva? fac un suc:) da un pm te rog..:) |
you like the black 81tch huh ? :P
frumos ursulet.. frumoasa tare culoarea.. |
sper sa nu deranjeze dar bara GTS care o aveai inainte era mult mai frumoasa decat ceea de acum ...oricum gusturile nu se discuta !
|
Auzi baiatu' nu mai lua lumea cu..."cateva poze de la mare si de la munte...cu masina"...spune direct k vrei sa afle lumea k ai fost si la mare si la munte domne anu' asta....:p
|
frumusel...
|
superb ursu` tau...cred k m`am indragostit de el:))....mult norok sa ai ku el
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tare ... Un URS care merita toata atentia ... sincer ... |
e f f f f f frumos ursu..sa ai grija de el...sa`i dai cox dupa fiecare plin de benzina oke:D
|
intrebare pentru cei care stiu nu pentru cei care vor sa faca posturi:
mi-am luat de pe un alt urs de 1.8 serpisori....sa anulez intermediara avand in vedere ca am toba sport remus tot de urs dar de motor de 2.3 cred....vreau sa se auda tare.....nu ma intereseaza cat de tare dar nu vreau sa se auda spart....stiti ce vreau sa spun....sunt in dilema si nu stiu daca sa o anulez sau nu? gabi(fxn) tu ce zici??? |
daca ii scoti toba de mijloc orice fe de toba finala ai pune tot se va auzi spart, eu zic sa montezi serpisorii si sa pastrezi toba de mijloc si sa pui o toba finala borla , ori daca nu fara toba de mijloc si toba finala de carbon dar nu este sunet de bmw
cred :D Gabi. |
Quote:
am mai vb cu cineva azi si tot asta mi-a spus sa nu o anulez!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning