![]() |
Re: BMW E30 Meeting - Ploiesti - 13 dec 09
Quote:
Intai de toate vreau sa-l felicit pe Griffo pt organizarea evenimentului, a fost foarte frumos! Mii de multumiri pt cei care au pus bani pt amenda, sincer va spun... am ramas extrem de impresionat si pt Laur si Gabi pt ca au avut initiativa. Inca o data spun, a fost foarte frumos, m-am simtit minunat alaturi de voi, ursul s-a simtit in largul lui stand langa fratii lui, si anul viitor sa speram ca va fi si la Ploiesti o etapa a campionatului national de drift! Numai bine si drifturi cat mai reusite! |
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
Sincer nu ma asteptam sa vina atatea masini dar se pare ca mam inselat,cat despre organizare toate laudele pt ca a fost un timp relativ scurt .Mia placut,multe masini unele foarte ingrijite iar altele care mai trebuie lucrat la ele dar totul a fost ok si a meritat sa fiu prezent din toate punctele de vedere.Felicitari si la mai multe actiuni de genu .
|
PH-11-MOM PH-99-MOM Ce-i mai tari :>:>:>: Rulzzzzzzzzzzzz :twisted::twisted::twisted:
|
a fost super
poza facuta de mn :P click pt a vedea full size :https://img340.imageshack.us/img340/1...rrefour.th.jpg |
Bonu a avut cei mai smecheri pantaloni de acolo :lol: :lol:
|
Quote:
|
doaaamnee kt regret k nu am putut ajunge....dar...tocmai am aflat k masina kre am cumparato si la care am pus mult suflet este radiata...deci...nici`o shansa sa ajung...as fi vrut sa cunosc si eu marea familie a "ursilor"....regret nespus....tot c vreau sa spun este k din pozele atasate arata kt d bn a fost organizat meetingul...masini frumoase care te fac sa iti cobori capul si sa zici RESPECT...drifturi....fum....c sa mai....totul a fost frumos...respect la organizatori....dar....in primul rand la PARTICIPANTI....pt k fara ei....acest eveniment nu ar fi avut loc.....PS sper sa se mai tina asa ceva si sa particip si eu......sa nu uit.....salutarile mele BOBI MOM...(este pr meu)
|
1 Attachment(s)
A fost foarte frumos, sper ca la anu sa se tina iar intalnirea si sa vina mult mai multi. Pun si eu un filmult de dimineata de cand intrau primele masini in tarc. :D
|
felicitari griffo ..si BMW_MOTORSPORT la cat mai multe :)
|
Quote:
Intr-adevar! Eu n-am cuvinte de lauda pentru ce s-a intamplat acolo. Multumesc ratatzilor care n-au o chifla in burta pentru clisma cu antigel pe care am primit-o la urs. Invidia va apasa! Luati-o sus baietzi! :peace: |
Quote:
Looool ??? Adica , ce s-a intamplat mai exact ? |
Quote:
|
Ce urat ....nesimtire ....:|
|
Adica un ratat mort de foame mi-a pus in evacuare o cantitate consistenta de antigel. Asta inseamna ca atunci cand accelerezi ii nenorocesti pe ceilalti cu antigelul scuipat pe tobe si faci fum de lumea crede ca ai facut motorul tzandari.
Din respect pentru cei care au participat la plimbarea prin oras am renuntat sa iau parte ca sa nu creada lumea ca vreau sa-mi bat joc. Si-au batut altii joc. Invidia mortzilor de foame! :lol: |
12 Attachment(s)
MDa , urat , nesimtire mare ....dar pana la urma nu ma mai mira cu nimic din ce pot sa faca unii ca sa strice totul :rolleyes2
Poze de dimineata , trebuia sa le pun primele dar m-am grabit ...:arrow: |
Quote:
|
Multumim pentru poze Claudia!
|
Quote:
Vezi sa mai intrii ca o sa mai bag niste seturi si mai am si cu tine ;) Daca vrea cineva pozele originale , imi lasati un pm cu id-ul vostru si le voi trimite pe mess , ca astea care le urc sunt resizate ! L.E: Am mai pus un set si pe pagina 16 pentru cei care nu au vazut ! |
Quote:
multumim fotografilor pt poze.stim ca nu a fost usor....la cancerul de afara:D |
3 Attachment(s)
Ceva poze. ( Doar 3 sa nu poluez prea tare ).
|
Quote:
Asa ca nu pot sa spun decat s-o ia sus! |
Quote:
|
Quote:
ai facut si tu un burn mic.....pe tobe:twisted: |
22 Attachment(s)
Jakal & Bobby |
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
cateva si de la mine si-or sa mai vina cateva :)
|
Quote:
Multumesc frumos pentru apreciere ... Din pacate numai am pozele nemodificate ...pentru ca eu nu le tin in general decat daca sunt niste poze la care tin eu foarte foarte mult ( doar pe alea le tin in original ) , si oricum ...pozele fara semnatura nu le dau , chiar daca sunt modificate sau nemodificate :-P :-) imi pare rau ... |
Quote:
|
Quote:
Daca le urci cu IE ( internet explorer ) si nu iti incarca inseamna ca este o eroare , ca si mie imi mai facea asa ...deci incearca sa le urci cu firefox si vezi daca merg , altceva nu prea as sti ce sa iti spun ca nu am avut multe probleme pe forum ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pei vezi ca unele poze nu sunt editate :) daca stai bine si te uiti , unele nu au decat semnatura :-P Mersi oricum ! |
6 Attachment(s)
si de la mine cateva.. a fost frumos. la mai multe
|
8 Attachment(s)
Cateva poze de pe drum...
|
eu nu reusesc sa urc toate pozele asa ca pozele facute de mine le vedeti AICI CLICK
|
29 Attachment(s)
Poze de la tzuky...
|
7 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1221004Attachment 1221005 Attachment 1221006Attachment 1221007 Attachment 1221008Attachment 1221009 Attachment 1221010 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning