![]() |
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!!
Quote:
|
Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?
TAU ,nu-i baga in seama pe astia care isi bat joc de masina ta,iti zic sigur ca se oftica ca ai facut cu mana ta o masina care ar trebui sa stea la Uzinele Dacia in muzeu.Imi place fffffffff mult masina ta,si dacia mea chiar daca e mai noua nu se ridica nici macar la un sfert din frumusetea masinii tale.Ti-am scris si pe topicul cu videoclipul si te rog mult antifoneazo pe dedesupt,pune-i niste aripi suplimentare (vezi ca se gasesc in comert),ii lungesti mult viata cu antifonatul asta.Imi cer scuze ca ma repet dar ai muncit prea mult la ea ca sa vezi peste vreo 2 ani cum apare rugina.Inca o dat FELICITARII si s-o stapanesti sanatos.Sper ca vei tine cont si de sfatul meu.Succes in continuare si nu asculta ofticatii care iti spun ca masina ta e naspa.
|
Am facut acum un test pe 10 posesori de dacie carora nu le place f mult tuningul exterior.Toti 10 au spus ca e cea mai frumoasa dacie care au vazut-o si te asigur ca au mai vazut si alte dacii tunate. Concluzia e ca : " TINE-O TOT ASA!!!!"
|
BRAVO si de la mine Mr.Tau.Cum ti-am mai zis si pe mail si cum au mai spus-o si altii ar fi de dorit sa-i pui niste jante...si pragurile pe care ti le-am trimis.Zilele urmatoare o sa-ti pun poze cu ultimul kit de Dacie pe care l-am facut,montat pe masina.Sa vedem daca te conving sa mi-l promovezi si pe acela ;-).
Bafta multa. |
deci....mashina e f tare no comment! :) dar am si eu o intreabare :D de unde draq se deskid usile k eu am vzt mashina si pe strada dar am obs k la portierele n`au manere :D
|
e un mecanism cu care poti deschide usa de la telecomanda....manerele se scot
cand iese videoclipu?! ....aaaaaaaaa si sa nu uit-belea rau masina |
Asta cu muzeul m-a dat pe spate de ras ..... mai putin de efect a fost si faza cu sondajul de opinie . Toti 10 erau colegi de clasa cu tine ?
|
Felicitari taurule ji imi place de majina ta super mult da cel mai mult imi place k ai pus intrare fara portiera....ti-a trebuit mult curaj sa vii cu o dacie printre atatea majini de milioane de euro aja k te felicit inka o data...
|
Te observ de ceva timp Lucian ...si am mai avut niste divergente noi.
Consider ca "deranjezi si iriti cu felul tau de a spune verde in fata" Apreciaza munca omului si spune ce nu ti convine..dar nu arunca cu noroi in el.Cred ca a inteles si Tau din prima ca nu ti place masina si ca nu ti se pare prea reusita... nu trebuie sa te repeti de 15 ori ! P bune acum... |
Quote:
imi pare rau pt tine ca ai stat cu masina afara! poate data viitoare, nu? ;) |
mai ere rost sa zic si eu?! tare masina, tari si femeile, felicitari!!!
|
Quote:
O sa am rugamintea la tine ca pe viitor sa te limitezi la a comenta masina mea , evolutia ei , performante , tuning dar nu ce fac sau ce zic eu . Tot rugaminte este sa nu ma mai caracterizezi pe mine ca om in nici un fel. Pt cultura ta generala apreciez munca lui TAU , nu am nimic cu el ca om (aseara chiar am schimbat asa ... cate o gluma) dar imi place sa cred ca unul dintre cei care l-au motivat pe TAU sa evolueze cu masina lui de la chestia alba cu dungi albastre la o masina de videoclip sunt SI EU . Asta o poate confirma sau infirma DOAR el . Tu ar fi bine sa iti vezi de treaba in ceea ce ma priveste pt a nu considera ca ai ceva personal cu mine . Oricum ... ai spus ca ma urmaresti de ceva vreme . Sa inteleg ca esti gay ? |
Quote:
bafta... unica masina :) ! si cam cea mai frumoasa 1310 ! :) bv |
hai mai baieti, nu va mai certati nu are rost! si pe topicul meu, ce naiba!
collins, lucian are un alt stil de a vb si nu multi i-l inteleg si de aia ti sa parut ca ar avea ceva inpotriva mea dar nu esta asa! crede-ma! lucian sa stii ca ai dreptate, cand dadeam ochii cu tine ma gandeam la ca mi-ai spus referitor la masina mea cand am intrat in mr! da ai si tu o contributie importanta ca am deschis si eu ochii! si multumesc pe calea asta la toti prieteni mai si amici din toata comunitatea 4tuning in special celor din mr, din fostul mr (anonimus, stiu ei care), speedline, nsl,evolution crew, celor de la total moto si a multor alte persoane! sincer le sunt dator ce sa mai, fara ajutorul lor si parerile lor nu as fi facut ce am facut la masina! asa ca va multumesc :D:) p.s. si nu va mai certati, da?:D |
Quote:
|
am si io o intrebare, alea sunt capace??? daca da...kiar ar trebui nijte jante... si ar trebui sa kituiesti pragu unde se imbina cu aripa...ar da mai bine..parera mea... :???:
|
Quote:
|
s3bby: in primul rand, tu esti UN COPIL care n-are dreptu' sa-i vorbeasca asa unui om cu varsta aproape dubla. In al doilea rand, ai limbaj de mahala, lucru grav pentru un puddle. In loc sa mergi la scoala si sa-ti faci temele... freci menta (ca sa nu zic altfel).
Revizuieste-ti vocabularu' ca nu e nimeni obligat sa-ti suporte tie mizeriile. Lucian: it's useless :wink: Va "prinde aripi", stai linistit! |
Quote:
|
lui lucian ii sare intr-adevar mai repede tandara, dar tu, la 16 ani nu ai in nici un caz dreptul sa comentezi macar. ma mir ca el, la anii lui, si- a luat 5 minute sa iti posteze tie... si asa, ca o paralela la ce ai zis tu cu forumu la 16 ani... pai tu nici in juma de viata, nu o sa realizezi ce o realizat el...
incearca sa te mai limitezi la cuvinte, nu uita de varsta, si nu uita ca nu poti compara experienta ta cu a lui, in nici un caz... |
Quote:
|
Bineinteles felicitari,am obs ca sunt trecute pe lista de cumparaturi si niste jante,si daca reusesti sa-ti faci o suspensie shm....cred ca masina ar arata cu adevarat TARE. Intebare:cum a ajuns masina in videoclip,ii cunosteai pe baieti sau te-au abordat ei? btw, nu cred ca ar fi bine sa "lipesti" aripa de prag cu kit,se va crapa sigur.felicitari
|
Considera asta ca pe un ultim avertisment. Nu murim fara ironia ta. Din contra. Ca sa te simti cu adevarat deosebit, suntem cu ochii pe tine. Bafta!
|
tocmai am montat suspensia sport pe fata urmeaza spatele!
jantele vor fi pe 14 ca nu vreau sa rup masina cu 15! sper ca in 2 saptamani voi primi si jantele! yupiiiii p.s. in videoclip am aparut ca mi-au vazut masina cei ce realizeaza filmuletul! imi spuneau ca au avut mare noroc ca au gasit o dacie preparata ca o cam cautau! si eu find cu tau la prisma, mi-au cerut nr de tel si....... |
Quote:
te rog sa nu mai intri pe topicul asta, multumesc! |
TAU....daca consideri ca mai e nevoie de curatenie aici astept un MP.
Lucian... Merci! |
ufff doamne ce discutii..... merci relaxx;)
azi am reusit sa montez pe fata amortizoare sport facute de sgm... acum mai ramane spatele! acum pot merge linistit ca nu mai imi atinge bara pe fata..... urmeaza jantele sa viiiiiiinaaaa!:) |
taule bravo frate ai demonstrat ca dacia e masina sa numai zica lumea ca nu e automobil din partea mea ai tot rescpectul
|
taule esti un om fericit nu te cunosc personal dar imi imaginez cum e sa ai masina in videoclip si dc ii mai arunci niste genti aia e
|
Quote:
Cate lucruri iti permite doar varsta...Mai bine o lasam asa !Stii prea bine ce am vrut sa spun ...(Off-topic) Taule...te misti repede rau ...ieri le ai luat , astazi le ai pus...se vede ca tu TACI SI FACI ! Tine o tot asa , suntem alaturi de tine !! (On-topic) |
Felicitari ma...numa' ca urmatoarea achizitie ar trebui sa fie niste jante...
|
Quote:
sa mai zic ca astept un alt set de bari si pregatesc pragurile?:D nu mai zic nimic ramane surpriza ;) |
Quote:
p.s. va multumesc pt urari! respectul este reciproc!;) |
bv pt aparitie...
ce jenti pui pe masina?ne arati ceva sau e surpriza? :) |
surpriza.......
|
B-69-Tau Cand apare videoclipul cu CASSA LOCO :lol: Vreau sa il Vad . :D
|
nice .... ;;) poate o vor si pe a mea careva sa faca un videoclip ...dar a mea e buna la un videoclip de adio :D la cum arata masina :P ...dar pot sa zic ca sant mandrul posesor a unei Dacii :">
|
Cica are niste boxe belea masina asta... :lol: :lol: :lol:
Bv TAU !!!! Baga ceva poze cu masina, sunet, interior, etc, din bara in bara :lol: |
Hondarule nice boxe are fatuca ta ...(cea dintre Mister Been) presupun ca are bass nu gluma la cum trepideaza :shock: ...
|
2 Attachment(s)
...sunt nou pe aici...dar am vazut Dacia ta si nu mi'a venit sa cred...SUPER TARE!
asta n'ar fi tot, dar eu' mi'am "tunat" Dacia mea... cam la fel ( :-P doar ca a mea e inca in faza de Photoshop ;) ) anyway! god job...bafta in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning