Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Coupe white (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154174-e30-coupe-white.html)

Ali_ump 18-06-10 11:59

Re: E30 - Coupe white

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3449980)
Ptiu ptiu ptiu nu fi diochi! MISTO!

P.S. Place fundalul la ultima poza ;)) (numa reviste aftermarket :-" asa la impresie)

La impresie :lol: is la munci man :rolleyes2 si am vrut un pic de contrast de asta am cautat un catalog deschis la culoare :lol:

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3449989)
Vad ca te-ai apucat tare de urs :) . Bravo Aline ... chiar vreau sa o vad cand ma intorc in P.Neamt 8) .
Poate poate facem si vreo 2-3 poze ...

Daca vrei sa facem in fata blocului sau o impingem la o locatie :))
Vii si o vezi dar pozele le lasam pentru cand o sa merite niste poze ca lumea;)

morpheusmaster 18-06-10 12:24

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3450021)
La impresie :lol: is la munci man :rolleyes2 si am vrut un pic de contrast de asta am cautat un catalog deschis la culoare :lol:

Haha! Exact aici doream sa te aduc si mi'a iesit (eu stiam k esti la munci)....uitati si voi ce face Alin al nostru in timpul programului :))...ieri monteaza plasme, azi colanteaza...luati exemplu!!!!

Congrats!!!

Ali_ump 18-06-10 12:41

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3450091)
Haha! Exact aici doream sa te aduc si mi'a iesit (eu stiam k esti la munci)....uitati si voi ce face Alin al nostru in timpul programului :))...ieri monteaza plasme, azi colanteaza...luati exemplu!!!!

Congrats!!!

Hey , asta e cand lucrezi in industrie:lol: part of the job!;) Imi place si n-as schimba pt nimic job-u asta!
Toata ziua cu masini piese si accesorii:dance:

Calin_CGM 18-06-10 14:06

cu lumina in bord si eu sunt adeptul stock-ului...dar cu folia de carbon chiar a iesit ceva frumos...bafta cu ea!

Ali_ump 18-06-10 14:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Calin_CGM (Post 3450361)
cu lumina in bord si eu sunt adeptul stock-ului...dar cu folia de carbon chiar a iesit ceva frumos...bafta cu ea!

Mersi Calin , a fost ceva munca de chinez acolo la folie dar sunt multumit de rezultat!
La plasma o sa optez pentru o lumina alba cu fundal negru ziua , deci actuala plasma este provizorie :rolleyes2 si atasez poza cu ea ca sa vedeti cam ce am de gand. Scuze de calitate dar e singura disponibila...

Azi il asamblez la loc ...pun si inelele si voi face niste poze;)

Ali_ump 19-06-10 08:21

6 Attachment(s)
Si ce a iesit pe final :D

ulie.cozmi 19-06-10 09:14

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3452029)
Si ce a iesit pe final :D

frumos,frumos...chiar arata bine :D
felicitari..
Bafta multa in continuare:twisted:

totusi am si eu o intrebare,acele de la ceasuri cu ce le-ai vopsit? sau le-ai comandat si pe alea de undeva? poti sa-mi dai un rasp pe PM sau aici daca nu e foarte confindential

Greenhullk 19-06-10 09:17

ceasurie sunt superbe felicitari pentru munca depusa multa bafta in continuare cu masina felicitari!!

Ali_ump 19-06-10 09:18

Quote:

Originally Posted by ulie.cozmi (Post 3452116)
frumos,frumos...chiar arata bine :D
felicitari..
Bafta multa in continuare:twisted:

totusi am si eu o intrebare,acele de la ceasuri cu ce le-ai vopsit? sau le-ai comandat si pe alea de undeva? poti sa-mi dai un rasp pe PM sau aici daca nu e foarte confindential

Acele sunt vopsite de mine cu o vopsea UV (ultra violet) e ca si black light-ul acela de prin cluburi care deschide albul:lol: . La lumina albastra puternica se deschid foarte tare , bineinteles la mine nu e cazu ca nu am nici un led in bord dar le-am vopsit sa arate intr-un fel ...ca albe nu se mai vedeau deloc:rolleyes2

Ali_ump 19-06-10 09:20

Quote:

Originally Posted by Greenhullk (Post 3452120)
ceasurie sunt superbe felicitari pentru munca depusa multa bafta in continuare cu masina felicitari!!

Ms, a fost ceva munca dar a meritat...imi place cum a iesit :D

SV25MBN 19-06-10 09:42

Ti-ar trebui un black light mic montat in spatele volanului :lol:. Arata foarte bine plansa cu instrumentele de bord. ;)

Ali_ump 19-06-10 09:48

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3452156)
Ti-ar trebui un black light mic montat in spatele volanului :lol:. Arata foarte bine plansa cu instrumentele de bord. ;)

Da , ar trebui ...ma gandesc la o solutie.... Am facut proba cu un led mic albastru si se vad foarte misto acele :D. Daca este suficienta lumina de la plasma nu ma mai chinui.
Ms de aprecieri!

jipianu 19-06-10 10:10

felicitari pentru cum a iesit si pentru munca depusa;);)
Inecpe ursu sa se faca mare si frumos

Ali_ump 19-06-10 10:13

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 3452190)
felicitari pentru cum a iesit si pentru munca depusa;);)
Inecpe ursu sa se faca mare si frumos

Mersi JIPI ! Inceputu a fost cand l-am achizitionat ...de atunci tot creste si in ochii mei si in ochii altora se pare:) Mai am muult de munca, multe de facut pentru el!
Cam in 2 saptamani il pun pe picioare cu motoru si va iesi din nou la strada :twisted: asa sper...daca nu apar alte complicatii!

PinkProbeLady 19-06-10 18:32

:shock: Felicitari! Foarte frumos! ... As vrea si eu :rolleyes2

Ali_ump 19-06-10 18:56

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3453275)
:shock: Felicitari! Foarte frumos! ... As vrea si eu :rolleyes2

Mai tine legatura cu baiatu de la Oradea si poate iti face plasmele cat despre colantat all you have to do is ask :lol: cu urmatoarea ocazie il facem :lol:

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3448603)
Mie-mi place portocala stock:-)..dar sunt ok si astea, acum hai sa le vedem pe masina:-)

On request : pe masina :D

marius mihaescu 19-06-10 19:10

ce frumos dau pe masina... f frumos

Calin_CGM 19-06-10 19:49

On request : pe masina :D[/QUOTE]

frumos,frumos au iesit8)

Ali_ump 19-06-10 20:08

Quote:

Originally Posted by marius mihaescu (Post 3453341)
ce frumos dau pe masina... f frumos

Quote:

Originally Posted by Calin_CGM (Post 3453406)
On request : pe masina :D

Mersi baieti...cam asta a fost ...de acum urmeaza engine, poate imi mai ajunge candva anu asta si portbagaju cu eleronu de la vopsit :lol: Deja ma rog de vopsitor sa il faca.
Am in gand un volan foarte frumos de o vreme incoa :oops: dar mai stam sa vedem ce si cum cu el:) Prioritar este acum motorul si recuperarea certificatului ;)) sa o pot scoate la strada si dupa mai vedem.

GolfuletzS 19-06-10 20:16

:D fa pe noapte cu plasemele si fara blit :D atunci o sa se vada GENIAL :D

Ali_ump 19-06-10 20:28

Quote:

Originally Posted by GolfuletzS (Post 3453455)
:D fa pe noapte cu plasemele si fara blit :D atunci o sa se vada GENIAL :D

Nu am nush ce aparat performat...dar voi face fii sigur :)

morpheusmaster 20-06-10 16:57

Pfoa, super miezalau arata borduletul :) Nici modelele 2010 nu vin cu asa ceva :) (asa, simtemte bine :)) )

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3453444)
Mersi baieti...cam asta a fost ...de acum urmeaza engine, poate imi mai ajunge candva anu asta si portbagaju cu eleronu de la vopsit :lol: Deja ma rog de vopsitor sa il faca.
Am in gand un volan foarte frumos de o vreme incoa :oops: dar mai stam sa vedem ce si cum cu el:) Prioritar este acum motorul si recuperarea certificatului ;)) sa o pot scoate la strada si dupa mai vedem.

Sa te vad eu cum il faci pe ala tot la servici in timpul programului :))) (haha)

P.S. Moa tu nu tiai mai luat certificatu' de atunci? :shock::shock:

Ali_ump 20-06-10 17:26

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3455432)
Pfoa, super miezalau arata borduletul :) Nici modelele 2010 nu vin cu asa ceva :) (asa, simtemte bine :)) )

Sa te vad eu cum il faci pe ala tot la servici in timpul programului :))) (haha)

P.S. Moa tu nu tiai mai luat certificatu' de atunci? :shock::shock:

Ma simt bine :)) cand is in masina la volan si ma uit la el:oops:
Nu am luat certificatu...urma dar cu bataia in motor nu puteam sa apar la RAR
si oricum n-am mai mers cu masinutza de atunci so ...don't need it yet!:rolleyes2

Ali_ump 26-06-10 22:25

Azi a primit si catronu de sub volan si noul torpedou care si functioneaza:lol: si pe aceasta cale multumesc colegului de forum SergiuMPower de la Baia Mare:D
Acuma trebuie sa fac rost de clipsurile care tin cartonu de sub volan...si cred ca singura varianta este sa le comand pe original...
Inca in asteptare sa iasa pe strazi..soon:twisted:

Ali_ump 29-06-10 19:24

3 Attachment(s)
In sfarsit am luat portbagaju numai ca am avut o mare surpriza cand l-am pus :cry::censored::censored::censored:
Ma abtin de la alte comentari...va trebui refacut :shakefist

SV25MBN 29-06-10 19:57

Aiurea ca trebuie sa il refaci..

Ali_ump 29-06-10 20:35

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3480657)
Aiurea ca trebuie sa il refaci..

Asta e ...a gresit...o sa il refaca!

AnDrEiCa 29-06-10 20:36

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3480760)
Asta e ...a gresit...o sa il refaca!

Albu ala ar da bine pe toata masina:-)

Ali_ump 29-06-10 20:46

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3480766)
Albu ala ar da bine pe toata masina:-)

Stiu dar am altceva in gand pentru vopsitorie...si mai am altele pana acolo
!

Cipilica 29-06-10 21:00

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3480579)
In sfarsit am luat portbagaju numai ca am avut o mare surpriza cand l-am pus :cry::censored::censored::censored:
Ma abtin de la alte comentari...va trebui refacut :shakefist

Salut, am si eu un mic comentariu, sper sa nu deranjeze. Este propria mea parere care nu se vrea a fi sfat, mai bine o conversatie in materie de gusturi, nah, fiecare cu gustul lui.
Nu sunt de acord cu eliminarea emblemei, eleronul MTechnicI este prevazut cu acea decupatura speciala iar fara aceasta pt gustul meu vine urat, mai exact se vede ca lipseste ceva de acolo.
Vopsirea partii de cauciuc (sau un burete special ce o fi) a eleronului deasemenea consider ca ii ia din "sclipire", il face mai sters. Cred ca tocmai din acest motiv a fost prevazut cu acel capac de plastic (in culoarea masinii) si mai distinct acel cauciuc. Asta ar fi rolul eleronului MTechnicI, sa vina si ca o pata de culoare.
Astea dupa gustul meu, fiecare face ce ii place mai mult.
Pentru faptul ca ai tinut sa ai kittul MTechnicI complet te felicit, sunt tot mai putini ursi cu acest kitt. Iar in culoarea alba vine foarte bine.
Cat despre incidentul neplacut cu nuanta vopselei... suntem in Romania, deasta se intampla ce se intampla in tara asta... Iti urezi sa o rezolvi cat mai repede si cat mai bine. Multa bafta cu ursache.

Ali_ump 29-06-10 21:23

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 3480821)
Salut, am si eu un mic comentariu, sper sa nu deranjeze. Este propria mea parere care nu se vrea a fi sfat, mai bine o conversatie in materie de gusturi, nah, fiecare cu gustul lui.
Nu sunt de acord cu eliminarea emblemei, eleronul MTechnicI este prevazut cu acea decupatura speciala iar fara aceasta pt gustul meu vine urat, mai exact se vede ca lipseste ceva de acolo.
Vopsirea partii de cauciuc (sau un burete special ce o fi) a eleronului deasemenea consider ca ii ia din "sclipire", il face mai sters. Cred ca tocmai din acest motiv a fost prevazut cu acel capac de plastic (in culoarea masinii) si mai distinct acel cauciuc. Asta ar fi rolul eleronului MTechnicI, sa vina si ca o pata de culoare.
Astea dupa gustul meu, fiecare face ce ii place mai mult.
Pentru faptul ca ai tinut sa ai kittul MTechnicI complet te felicit, sunt tot mai putini ursi cu acest kitt. Iar in culoarea alba vine foarte bine.
Cat despre incidentul neplacut cu nuanta vopselei... suntem in Romania, deasta se intampla ce se intampla in tara asta... Iti urezi sa o rezolvi cat mai repede si cat mai bine. Multa bafta cu ursache.

Eliminarea emblemei n-a fost o optiune a mea neaparat, am cumparat portbagajul deja fara semn si acum ca l-am vazut pe masina m-a facut sa ma gandesc...concluzia o voi trage mai tarziu daca mai pun semnul la loc. Ai dreptate , locul acela da rau acolo si inclin spre a pune emblema la loc!
Dilema este daca sa pun originalele noi noutze :) sau alea alb negru/carbon etc...sa fie mai inton cu masina si oarecum cu trend-urile:rolleyes2:lol:
Cat despre eleron si culoarea lui, ei bine aici m-am tot gandit si am analizat problema si am ajuns la concluzia ca vreau sa pastrez linia de jos neagra a bandourilor de pe laterale si bare si sa vopsesc sus alb tot sa arate mai mult a o prelungire a portbagajului ...sunt de parere ca va arata mult mai bine cand o sa mearga pe burta masina.Acum este foarte inalta!
Asa am vizualizat eu in mintea mea partea spate, avand in vedere bandoul de pe bara, stopurile negre ...si am gandit ca daca ramanea si eleronu negru acolo unde spui parca era putin prea mult asa ca am decis sa il vopsesc!
Nu e cu suparare , observatiile astea sunt binevenite si uneori ajuta mult!
Am observat ca sunt tot mai putini cu acest kit (nu numai la noi) si am decis sa il refac asa cum a venit el de la mama lui!
Mersi de aprecieri!
Voi rezolva si cu problemutza asta cu vopseaua ...insa prioritar este engine-ul care va intra luni la facut, sa il vad ca merge si pot sa ma plimb si sa ma bucur de el!

VaLeX 29-06-10 22:07

Superb ursul din semnatura ...poate intr-o zi va ajunge si al tau asa :)
Mult succes Aline si ..multi bani :D

Ali_ump 29-06-10 22:13

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3481053)
Superb ursul din semnatura ...poate intr-o zi va ajunge si al tau asa :)
Mult succes Aline si ..multi bani :D

Ala e inca wanna be-ul da :) :lol::lol:
Multumesc pt photoshoop:oops:

Ali_ump 01-07-10 21:32

2 Attachment(s)
Wheels...:D:D urmeaza vopseaua

AnDrEiCa 01-07-10 21:44

Baga oleaca VT de la semnatura :-)

Ali_ump 01-07-10 21:47

1 Attachment(s)
o incercare...:)pareri?

AnDrEiCa 01-07-10 21:50

Vrei sa ii scoti manerele?Sau ai fost curios cum arata.Asa ii sta bine la un urs ,cu burta jos:-)!

Serghei_325 02-07-10 01:48

ar da bine ;)

Calin_CGM 02-07-10 02:35

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3486533)
o incercare...:)pareri?

sincer eu nu sunt de acord cu astuparea manerelor la e30...parerea mea e sa le lasi asa...la fel si emblemele de pe capote....in schimb arata bine low..
bafta cu ea!

Ali_ump 02-07-10 04:26

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3486544)
Vrei sa ii scoti manerele?Sau ai fost curios cum arata.Asa ii sta bine la un urs ,cu burta jos:-)!

Am facut o incercare sa vad cum ar da...

All times are GMT +2. The time now is 01:06.

- Copyright 2026 4Tuning