![]() |
Re: E30 - "Ursul meu"...by Shoby
Acum am terminat de citit istoria Ursului polar (cele 19 pagini) si nu pot sa zic decat: RESPECT...pentru munca depusa, banii cheltuiti dar si pasiunea pt tuning.
De urs nu pot sa zic decat ce ti-am zis si dupa ce l-am condus...e grav rau...cu greu pot sa-mi scot din cap momentele cand intra turbina... Shobo esti no. 1 cu ambele masini... Ne vedem sambata la Slatina...;) |
1 Attachment(s)
sapt asta mi`au venit bandourile si pragurile de "iem".....urmeaza interiorul tot de "iem" si gata cu pisicutza.......apoi in iarna incep la urs din nou....sper sa il duc undeva la 400 de cai........
|
hai maestre....te-am asteptat la toate legalele...ti-am carat geanta cu acarete in toata tara...:lol:
la anul nu mai acceptam scuze:D.....te asteptam alaturi de haita de ursi de la noi.. bafta.... |
Quote:
|
Quote:
am inteles ca l-a dat astra de la noi, si din discutia celor 2 dupa cursa am inteles ca fiesta nu a vrut sa mai colaboreze....sincer pariasem pe fiesta de cand am vazut-o ca va ajunge sus..... ei stiu mai bine ce s-a intamplat..... |
Quote:
|
frumoase masinile nenea :D cat baga ;;) eu am auzit ca baga mult mult >:)
abia astept sa fac masina si sa mergem pe la jakal ;;) |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=YM62jKEtShw Va pupa PEE :* |
se poate inchide...
|
d c il inkizi ma??s-a dat masina sau ce s-a intamplat??bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning