Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - "Ursul meu"...by Shoby (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154072-e30-ursul-meu-by-shoby.html)

FeS 31-08-10 21:27

Re: E30 - "Ursul meu"...by Shoby

Acum am terminat de citit istoria Ursului polar (cele 19 pagini) si nu pot sa zic decat: RESPECT...pentru munca depusa, banii cheltuiti dar si pasiunea pt tuning.
De urs nu pot sa zic decat ce ti-am zis si dupa ce l-am condus...e grav rau...cu greu pot sa-mi scot din cap momentele cand intra turbina...
Shobo esti no. 1 cu ambele masini...
Ne vedem sambata la Slatina...;)

luci4n_vl 13-09-10 10:41

1 Attachment(s)
sapt asta mi`au venit bandourile si pragurile de "iem".....urmeaza interiorul tot de "iem" si gata cu pisicutza.......apoi in iarna incep la urs din nou....sper sa il duc undeva la 400 de cai........

jakal 13-09-10 12:42

hai maestre....te-am asteptat la toate legalele...ti-am carat geanta cu acarete in toata tara...:lol:

la anul nu mai acceptam scuze:D.....te asteptam alaturi de haita de ursi de la noi..

bafta....

luci4n_vl 13-09-10 12:46

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3654921)
hai maestre....te-am asteptat la toate legalele...ti-am carat geanta cu acarete in toata tara...:lol:

la anul nu mai acceptam scuze:D.....te asteptam alaturi de haita de ursi de la noi..

bafta....

am vr sa vin la slatina boss,dar nu am pemis pana in 12 oct....asa ca...ne vedem la anu`...si cu siguranta voi fi prezent tot anul la start pt k in iarna asta voi lucra la ea fff mult........salutari la toti baietii de la ploiesti....oricum o sa vin cu baitaul cu fiesta pe la tn ca nu este lamurit....am vb cu el aseara....si a zis k vrea "una mica amicala"......

jakal 13-09-10 12:53

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3654929)
am vr sa vin la slatina boss,dar nu am pemis pana in 12 oct....asa ca...ne vedem la anu`...si cu siguranta voi fi prezent tot anul la start pt k in iarna asta voi lucra la ea fff mult........salutari la toti baietii de la ploiesti....oricum o sa vin cu baitaul cu fiesta pe la tn ca nu este lamurit....am vb cu el aseara....si a zis k vrea "una mica amicala"......

adu fiesta ca am auzit ca e grava....la slatina am vrut sa ma dau cu el...dar ne-au jucat feste semafoarele la start si ne-am dat cam singuri....

am inteles ca l-a dat astra de la noi, si din discutia celor 2 dupa cursa am inteles ca fiesta nu a vrut sa mai colaboreze....sincer pariasem pe fiesta de cand am vazut-o ca va ajunge sus.....

ei stiu mai bine ce s-a intamplat.....

luci4n_vl 13-09-10 13:28

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3654944)
adu fiesta ca am auzit ca e grava....la slatina am vrut sa ma dau cu el...dar ne-au jucat feste semafoarele la start si ne-am dat cam singuri....

am inteles ca l-a dat astra de la noi, si din discutia celor 2 dupa cursa am inteles ca fiesta nu a vrut sa mai colaboreze....sincer pariasem pe fiesta de cand am vazut-o ca va ajunge sus.....

probleme cu cutia....dar....sa rezolvat...am sa vin cu el pt k imi esti drag si esti de viata...sper sa si papam ceva bun pe la tine MOCA....:))) bobi o mai avea cutia aia de transefr de la IX`ul ala al lui de la avut?

rzn_vl 15-09-10 17:15

frumoase masinile nenea :D cat baga ;;) eu am auzit ca baga mult mult >:)

abia astept sa fac masina si sa mergem pe la jakal ;;)

rzn_vl 15-09-10 17:27

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3654944)

iti zice PEE cum s`a intamplat:P ....era joi seara..si pe bulevard ma plimbam asa incet si dintr`o data am vazut un 530 XD....si m`am luat cu el ..si cand sa`i dau a 3`a...a carait de a luat`o dreaq.si apoi nu am mai reusit sa bag in viteza deloc.Vinerea,m`am apucat de dimineata sa schimb cutia de viteze...tot ca sa fiu sambata la slatina...zis si facut.Am schimbat cutia,dar oops...avea alte rapoarte...si din cauza asta nu am avut pic de noroc la slatina:( Cand am sa vin la voi...am sa pun cutia de am avut`o..ca merge bine cu ea :D ca sa iti poti da seama cum mergea inainte uite aici un link

https://www.youtube.com/watch?v=YM62jKEtShw

Va pupa PEE :*

luci4n_vl 25-11-10 09:50

se poate inchide...

georacer 25-11-10 10:34

d c il inkizi ma??s-a dat masina sau ce s-a intamplat??bafta

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning