Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

Racer21 02-06-10 20:57

Re: Machetele mele - radu_rs

Superba ! E unul din modelele Porsche care-mi place extrem de mult (alaturi de Carrera GT) Imi place mult cum a fost conceputa masina asta, la performante e ok, dar ca design imi place foarte mult, primul lucru care-mi sare in ochi sunt farurile, au o forma super, din pacate Porsche n-a mai pastrat stilul asta pe modelele maai noi si a revenit la farurile "rotunde".

Despre macheta, superba, pot zice ca imi place la toate capitolele, pe langa asta si culoarea e foarte frumoasa, se potriveste :-)

radu_bv 02-06-10 21:17

In sfarsit Radule:-P ai prezentat-o;) Este super meseriasa macheta. Imi place la maxim. Si ca detalii si ca model, e extraordinara. Pacar de geamurile fata,dar nu-i niciun bai ca nu are;)
E o macheta pe care nu as ezita nicio clipa sa o cumpar cand termin cu prioritatiile...stii tu care:-P
Poate luna viitoare ne mai bagam la una mica si te faci cu un Carrera GT;)

radu_rs 03-06-10 16:22

7 Attachment(s)
MDB, Steaua23, 2010, Racer21, Radu_bv, va multumesc pentru aprecieri, ma bucur sincer ca va place acest model de Porsche, am fost destul de retinut in achizitionarea lui, am avut de ales si intre alte modele Porsche...ca sa fiu sincer si mie-mi place mai mult 996 decat 997, m-am lasat convins cu ambele machete pe masa. Dar, am pregatit pentru voi o mica comparatie intre:

Porsche 911 turbo (996) si Porsche 911 Carrera S (997)
ambele AUTOART

Creative256 03-06-10 16:36

Superbe! Sincer daca ar fi sa aleg intre ele (1:1, nu macheta ca de ar fi macheta ar fi simplu, amandoua :-P) nu as putea, una e sport una mai "eleganta" . Oricum, doua machete foarte bine facute, felicitari pentru ele dau bine in colectie.

steaua23 03-06-10 17:00

Are un design mai frumos 996 turbo, dar e si in versiunea cu bodykit mai agresiv. Oricum, din punctul meu de vedere e mai frumos si ca 997 turbo :)

ps: imi plac foarte mult pozele.

2010 03-06-10 19:39

Eu zic ca amandoua sunt superbe, bravo pentru ele:!::!::!:

andreigica 03-06-10 20:36

L-am vazut pe viu la Dragos si este superb realizat acest model:D
Trebuie tinut totusi cont ca este aparut acum cativa ani,face parte din vechea generatie de AA-uri,dar realizarea sa este foarte buna,iar macheta vazuta la prima vedere e reprodusa ireprosabil:shock:

radu_rs 04-06-10 20:58

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3413386)
Superbe! Sincer daca ar fi sa aleg intre ele (1:1, nu macheta ca de ar fi macheta ar fi simplu, amandoua :-P) nu as putea, una e sport una mai "eleganta" . Oricum, doua machete foarte bine facute, felicitari pentru ele dau bine in colectie.

ms-ms, ma bucur ca-ti plac. Imi place mai mult Porsche 911 turbo (996) dar ca masina 1/1 mi-ar fi greu sa ma decid.

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3413443)
Are un design mai frumos 996 turbo, dar e si in versiunea cu bodykit mai agresiv. Oricum, din punctul meu de vedere e mai frumos si ca 997 turbo :)
ps: imi plac foarte mult pozele.

Poate fac rost si de 911 turbo versiunea noua in viitorul apropiat, sa vedem ce "scor" are. Conditia principala este: sa fie AUTOart.
Ma bucur ca-ti plac pozele... daca erau facute afara iti placeau si mai mult.

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3413827)
Eu zic ca amandoua sunt superbe, bravo pentru ele:!::!::!:

ms-ms, imi plac si mie mult.

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3414013)
L-am vazut pe viu la Dragos si este superb realizat acest model:D
Trebuie tinut totusi cont ca este aparut acum cativa ani,face parte din vechea generatie de AA-uri,dar realizarea sa este foarte buna,iar macheta vazuta la prima vedere e reprodusa ireprosabil:shock:

Da, stiu ca la el l-am vazut si eu prima oara. Este un Aa din generatia veche si chiar este foarte buna. Macheta vazuta non-stop este reprodusa ireprosabil :evil_laug

radu_bv 04-06-10 21:25

Foarte misto ambele:-P. Mai baga modele ca pe sectiunea Renault cam "somezi" deocamdata,dar pe Porsche ai de unde;)

model collector 07-06-10 16:09

Porsche 911 Turbo 996 este o macheta excelenta. Nu conteaza ca nu are geamuri laterale si are dog-legs, astea sunt motive aiurea invocate de cei care isi permit doar jucarii. Astfel de lucruri nu ar trebui sa fie un obstacol in achizitionarea machetelor de calitate. Are o executie atat de fina si curata incat ramane in top. Bravo!

radu_rs 10-06-10 14:48

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3416745)
Foarte misto ambele:-P. Mai baga modele ca pe sectiunea Renault cam "somezi" deocamdata,dar pe Porsche ai de unde;)

Pai mai pot baga un Smart Kyosho ca este o noutate ce nu am prezentat-o :>
Sa vad, poate ma bag la un Clio V6 de la UT dar ma ajunge la ~ 45 Euro si ma gandesc daca se renteaza sau sa mai bag un Porsche Autoart.

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3423284)
Porsche 911 Turbo 996 este o macheta excelenta. Nu conteaza ca nu are geamuri laterale si are dog-legs, astea sunt motive aiurea invocate de cei care isi permit doar jucarii. Astfel de lucruri nu ar trebui sa fie un obstacol in achizitionarea machetelor de calitate. Are o executie atat de fina si curata incat ramane in top. Bravo!

Ma bucur ca ai parerea asta buna vis-a-vis de acest model, te stiu un user pretentios... iar asta face doar sa ma bucure. Mi-am propus sa las in urma modele low entry, asa ca voi achizitiona modele Aa, sper eu sa fie executate cel putin la fel ca si Porsche-ul acesta.

model collector 10-06-10 15:09

Daca preferi Autoart ai grija la unele modele din 2008, care nu fac pretul cerut. In rest eu iti doresc bafta la umplut rafturi sau gramezi de cutii 1:18 pline:-)

coshco 15-06-10 22:10

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3398919)
Multumesc tuturor de aprecieri vis-a-vis de acest model, cum spune si Radu, imi place foarte mult din considerentul ca este un Renault Megane! Interiorul... aoleu... puteau sa-si dea mai mult silinta!
Pt. Mariusgl, gasesti raspunsul la intrebarea ta in imaginile de mai jos :)

Renault Megane Trophy, Renault Megane Sport, Renault Megane Sport //MTK (vampire body-kit)

baaaaaa sunt belea ce sa zic

bravo si felicitari pentru alegere

radu_rs 16-06-10 17:11

Quote:

Originally Posted by coshco (Post 3443952)
baaaaaa sunt belea ce sa zic

bravo si felicitari pentru alegere

Chiar sunt belea :evil_laug

merci-merci

lopez23 26-06-10 10:11

PORSCHE 911 TURBO , 1/18, AUTOart .. superba:) ma gandesc la NFS porsche cand le vad .amintiri din copilarie.Poate cumpar si eu una din asta pe rosu si ii bag emblemele Ferrari ca sa nu ma simt aiureaca stric colectia ferrari:)) glumesc ..oricum esti mare barosan numai autoart-uri etc Felicitari ...cam cate ai acuma de toate ?

krokobaur 26-06-10 10:15

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3413349)
MDB, Steaua23, 2010, Racer21, Radu_bv, va multumesc pentru aprecieri, ma bucur sincer ca va place acest model de Porsche, am fost destul de retinut in achizitionarea lui, am avut de ales si intre alte modele Porsche...ca sa fiu sincer si mie-mi place mai mult 996 decat 997, m-am lasat convins cu ambele machete pe masa. Dar, am pregatit pentru voi o mica comparatie intre:

Porsche 911 turbo (996) si Porsche 911 Carrera S (997)
ambele AUTOART

Sint amindoua superbe.

radu_rs 28-06-10 21:16

1 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri.

Urmeaza a fi prezentat LANCER EVO IX de AUTOart odata cu iesirea Soarelui pe cer...

makvld 28-06-10 21:24

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3478107)
Multumesc pentru aprecieri.

Urmeaza a fi prezentat LANCER EVO IX de AUTOart odata cu iesirea Soarelui pe cer...

numai machete superbe la tine in colectie,mai ales porsche-urile si acum cele 2 japoneze...asteptam poze cu cele 2 in natura

CALIN 79 29-06-10 07:48

N-am mai intrat pe topicul tau in ultimul timp dar te felicit pentru Porsche-uri si pentru Lancer Evo IX. Foarte tari.

Mariusgl 29-06-10 10:29

Evo 9....:love::love:.Abia astept prezentarea!!!

Racer21 29-06-10 11:40

Vad ca se anunta machete frumoase pe aici ... superb Evo !!!

2010 29-06-10 12:54

Hai cu pozele pana nu vine ploaia:!::!::!:

radu_rs 29-06-10 19:40

Quote:

Originally Posted by makvld (Post 3478141)
numai machete superbe la tine in colectie,mai ales porsche-urile si acum cele 2 japoneze...asteptam poze cu cele 2 in natura

multumesc, ma bucur ca ai o parere asa buna de machetele mele, pozele Sambata, sper sa fie fain afara.

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3478852)
N-am mai intrat pe topicul tau in ultimul timp dar te felicit pentru Porsche-uri si pentru Lancer Evo IX. Foarte tari.

multumesc Calin, nici eu n-am intrat de mult pe topic-ul tau, n-am mai avut prea mult timp la dispozitie. 8)

Quote:

Originally Posted by Mariusgl (Post 3479174)
Evo 9....:love::love:.Abia astept prezentarea!!!

Sambata este prezentarea, pozele vor fi de exceptie intr-o locatie de exceptie. :-P

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3479344)
Vad ca se anunta machete frumoase pe aici ... superb Evo !!!

Numai AUTOart, ma bucur ca iti place maestre.

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3479526)
Hai cu pozele pana nu vine ploaia:!::!::!:

la Brasov a tot plouat de 2 saptamani... sper ca Sambata sa fie ok vremea :>

Mariusgl 02-07-10 10:48

Offff nu mai vine sambata asta!!!:oops:

radu_rs 03-07-10 09:49

12 Attachment(s)
Mitsubishi Lancer Evo IX - 1/18, AUTOart.
O macheta impecabila din toate punctele de vedere. Nu prea am ce sa-i reprosez... facuta exemplar.

Asa cum am promis, Sambata am pus pozele, facute pe drumul catre Poiana Brasov. Hot Spot :D

OL 03-07-10 10:13

Superba

model collector 03-07-10 10:49

Frumoasa macheta, frumoase poze. Felicitari!

2010 03-07-10 11:03

Ai prins vreme buna, iar macheta din cate vad e superba, super detalii sub capota si nu numai:!::!::!:
Foarte frumoase pozele:!::!::!:

Mariusgl 03-07-10 11:03

No comment!As da in cap frate pentru o macheta ca asta!!!:twisted:

steaua23 03-07-10 11:08

Bravo ! Asa da ... poze. Se potriveste de minune cu peisajul.

andreigica 03-07-10 12:40

Impecabila macheta,la fel si pozitia aleasa pentru poze(ai avut ceva de urcat pentru niste poze:rolleyes2),dar in final rezultatul a meritat!

Creative256 03-07-10 16:25

Macheta e chiar superba, pozele foarte bine facute, o prinde perfect locatia. Felicitari!

radu_bv 03-07-10 23:30

Vai cum arata.......:lol: SUPERBA:!::!::!: Trebuie sa mi-o iau si eu, tot galbena...dar poate in toamna:sad:
Felicitari:!:
Alaturi de Impreza sunt cele mai adevarate machete/masini street legal racing, daca pot spune asa.

radu_rs 04-07-10 10:05

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by OL (Post 3489692)
Superba

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3489753)
Frumoasa macheta, frumoase poze. Felicitari!

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3489779)
Ai prins vreme buna, iar macheta din cate vad e superba, super detalii sub capota si nu numai:!::!::!:
Foarte frumoase pozele:!::!::!:

Quote:

Originally Posted by Mariusgl (Post 3489783)
No comment!As da in cap frate pentru o macheta ca asta!!!:twisted:

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3489789)
Bravo ! Asa da ... poze. Se potriveste de minune cu peisajul.

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3489939)
Impecabila macheta,la fel si pozitia aleasa pentru poze(ai avut ceva de urcat pentru niste poze:rolleyes2),dar in final rezultatul a meritat!

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3490348)
Macheta e chiar superba, pozele foarte bine facute, o prinde perfect locatia. Felicitari!

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3491215)
Vai cum arata.......:lol: SUPERBA:!::!::!: Trebuie sa mi-o iau si eu, tot galbena...dar poate in toamna:sad:
Felicitari:!:

Va multumesc tuturor pentru aprecieri, ma bucur sincer ca va plac pozele dar si macheta. Se pare ca aparatul meu este mult mai "ascultator" cand pozele sunt facute afara. Totul tine de lumina, se pare ca...
In prima faza am avut alta locatie dar am abandonat-o. Este vorba de Arena Sportiva pentru atletism din Brasov, cu turnanta, tribuna imensa si toate cele. Din motive lesne de inteles, am ales varianta B si se pare ca a meritatdin plin

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3491215)
Alaturi de Impreza sunt cele mai adevarate machete/masini street legal racing, daca pot spune asa.

Si daca tot ai pomenit de asta, de ce sa nu fac eu un gest pentru tine?! :)

Subaru Impreza Sti vs. Mitsubishi Lancer Evo IX

OL 04-07-10 10:28

tot Mitsubishi arata mai bine dupa mine

ervinbv 04-07-10 13:31

Absolut superbe cele doua machete!Pe astea mi le-as dori cel mai mult in vitrina mea de machete:D
Cand nu le mai vrei in vitrina sa-mi zici:lol::lol::lol:

steaua23 04-07-10 16:33

2 machete foarte bune si o prezentare pe masura. Tot respectul pentru ca iti dai silinta sa faci poze cat mai bune, spre deosebire de altii care fac niste poze de trebuie sa te uiti de 3 ori pana iti dai seama ce e acolo :)

FED express 04-07-10 16:40

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3489635)
Mitsubishi Lancer Evo IX - 1/18, AUTOart.
O macheta impecabila din toate punctele de vedere. Nu prea am ce sa-i reprosez... facuta exemplar.

Asa cum am promis, Sambata am pus pozele, facute pe drumul catre Poiana Brasov. Hot Spot :D

Superbe pozele, iar macheta e mortala.Periculoasa de-a dreptul!!Pacat de dog-legs.

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3491593)
Va multumesc tuturor pentru aprecieri, ma bucur sincer ca va plac pozele dar si macheta. Se pare ca aparatul meu este mult mai "ascultator" cand pozele sunt facute afara. Totul tine de lumina, se pare ca...
In prima faza am avut alta locatie dar am abandonat-o. Este vorba de Arena Sportiva pentru atletism din Brasov, cu turnanta, tribuna imensa si toate cele. Din motive lesne de inteles, am ales varianta B si se pare ca a meritatdin plin

Si daca tot ai pomenit de asta, de ce sa nu fac eu un gest pentru tine?! :)

Subaru Impreza Sti vs. Mitsubishi Lancer Evo IX

Minunate ambele!! machete fabuloase.nici nu stiu care imi place mai mult.Bravo!

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3492356)
2 machete foarte bune si o prezentare pe masura. Tot respectul pentru ca iti dai silinta sa faci poze cat mai bune, spre deosebire de altii care fac niste poze de trebuie sa te uiti de 3 ori pana iti dai seama ce e acolo :)

Ee..na.Depinde si de om.Mie cel putin mi-a luat pana sa-mi dau seama cum sa fac poze unei machete si nici acu nu pot zice ca ma pricep.Deci depinde.Tre sa ai si talent!

steaua23 04-07-10 16:59

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3492378)
Ee..na.Depinde si de om.Mie cel putin mi-a luat pana sa-mi dau seama cum sa fac poze unei machete si nici acu nu pot zice ca ma pricep.Deci depinde.Tre sa ai si talent!

Nu era cu referire la tine. Sunt multe poze ce ies in ceata, cateodata chiar nu intelegi despre ce e vb si sunt cazuri chiar la machete bune.

ps: ce doglegs ?

FED express 04-07-10 17:01

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3492420)
Nu era cu referire la tine. Sunt multe poze ce ies in ceata, cateodata chiar nu intelegi despre ce e vb si sunt cazuri chiar la machete bune.

ps: ce doglegs ?

stiu ca nu era cu referire la mine!
cu doglegs..ma refeream ca Lancer-ul are dog legs la capota si totusi e un AA...faina macheta oricum!

All times are GMT +2. The time now is 07:31.

- Copyright 2026 4Tuning