![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Superba ! E unul din modelele Porsche care-mi place extrem de mult (alaturi de Carrera GT) Imi place mult cum a fost conceputa masina asta, la performante e ok, dar ca design imi place foarte mult, primul lucru care-mi sare in ochi sunt farurile, au o forma super, din pacate Porsche n-a mai pastrat stilul asta pe modelele maai noi si a revenit la farurile "rotunde".
Despre macheta, superba, pot zice ca imi place la toate capitolele, pe langa asta si culoarea e foarte frumoasa, se potriveste :-) |
In sfarsit Radule:-P ai prezentat-o;) Este super meseriasa macheta. Imi place la maxim. Si ca detalii si ca model, e extraordinara. Pacar de geamurile fata,dar nu-i niciun bai ca nu are;)
E o macheta pe care nu as ezita nicio clipa sa o cumpar cand termin cu prioritatiile...stii tu care:-P Poate luna viitoare ne mai bagam la una mica si te faci cu un Carrera GT;) |
7 Attachment(s)
MDB, Steaua23, 2010, Racer21, Radu_bv, va multumesc pentru aprecieri, ma bucur sincer ca va place acest model de Porsche, am fost destul de retinut in achizitionarea lui, am avut de ales si intre alte modele Porsche...ca sa fiu sincer si mie-mi place mai mult 996 decat 997, m-am lasat convins cu ambele machete pe masa. Dar, am pregatit pentru voi o mica comparatie intre:
Porsche 911 turbo (996) si Porsche 911 Carrera S (997) ambele AUTOART |
Superbe! Sincer daca ar fi sa aleg intre ele (1:1, nu macheta ca de ar fi macheta ar fi simplu, amandoua :-P) nu as putea, una e sport una mai "eleganta" . Oricum, doua machete foarte bine facute, felicitari pentru ele dau bine in colectie.
|
Are un design mai frumos 996 turbo, dar e si in versiunea cu bodykit mai agresiv. Oricum, din punctul meu de vedere e mai frumos si ca 997 turbo :)
ps: imi plac foarte mult pozele. |
Eu zic ca amandoua sunt superbe, bravo pentru ele:!::!::!:
|
L-am vazut pe viu la Dragos si este superb realizat acest model:D
Trebuie tinut totusi cont ca este aparut acum cativa ani,face parte din vechea generatie de AA-uri,dar realizarea sa este foarte buna,iar macheta vazuta la prima vedere e reprodusa ireprosabil:shock: |
Quote:
Quote:
Ma bucur ca-ti plac pozele... daca erau facute afara iti placeau si mai mult. Quote:
Quote:
|
Foarte misto ambele:-P. Mai baga modele ca pe sectiunea Renault cam "somezi" deocamdata,dar pe Porsche ai de unde;)
|
Porsche 911 Turbo 996 este o macheta excelenta. Nu conteaza ca nu are geamuri laterale si are dog-legs, astea sunt motive aiurea invocate de cei care isi permit doar jucarii. Astfel de lucruri nu ar trebui sa fie un obstacol in achizitionarea machetelor de calitate. Are o executie atat de fina si curata incat ramane in top. Bravo!
|
Quote:
Sa vad, poate ma bag la un Clio V6 de la UT dar ma ajunge la ~ 45 Euro si ma gandesc daca se renteaza sau sa mai bag un Porsche Autoart. Quote:
|
Daca preferi Autoart ai grija la unele modele din 2008, care nu fac pretul cerut. In rest eu iti doresc bafta la umplut rafturi sau gramezi de cutii 1:18 pline:-)
|
Quote:
bravo si felicitari pentru alegere |
Quote:
merci-merci |
PORSCHE 911 TURBO , 1/18, AUTOart .. superba:) ma gandesc la NFS porsche cand le vad .amintiri din copilarie.Poate cumpar si eu una din asta pe rosu si ii bag emblemele Ferrari ca sa nu ma simt aiureaca stric colectia ferrari:)) glumesc ..oricum esti mare barosan numai autoart-uri etc Felicitari ...cam cate ai acuma de toate ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri.
Urmeaza a fi prezentat LANCER EVO IX de AUTOart odata cu iesirea Soarelui pe cer... |
Quote:
|
N-am mai intrat pe topicul tau in ultimul timp dar te felicit pentru Porsche-uri si pentru Lancer Evo IX. Foarte tari.
|
Evo 9....:love::love:.Abia astept prezentarea!!!
|
Vad ca se anunta machete frumoase pe aici ... superb Evo !!!
|
Hai cu pozele pana nu vine ploaia:!::!::!:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Offff nu mai vine sambata asta!!!:oops:
|
12 Attachment(s)
Mitsubishi Lancer Evo IX - 1/18, AUTOart.
O macheta impecabila din toate punctele de vedere. Nu prea am ce sa-i reprosez... facuta exemplar. Asa cum am promis, Sambata am pus pozele, facute pe drumul catre Poiana Brasov. Hot Spot :D |
Superba
|
Frumoasa macheta, frumoase poze. Felicitari!
|
Ai prins vreme buna, iar macheta din cate vad e superba, super detalii sub capota si nu numai:!::!::!:
Foarte frumoase pozele:!::!::!: |
No comment!As da in cap frate pentru o macheta ca asta!!!:twisted:
|
Bravo ! Asa da ... poze. Se potriveste de minune cu peisajul.
|
Impecabila macheta,la fel si pozitia aleasa pentru poze(ai avut ceva de urcat pentru niste poze:rolleyes2),dar in final rezultatul a meritat!
|
Macheta e chiar superba, pozele foarte bine facute, o prinde perfect locatia. Felicitari!
|
Vai cum arata.......:lol: SUPERBA:!::!::!: Trebuie sa mi-o iau si eu, tot galbena...dar poate in toamna:sad:
Felicitari:!: Alaturi de Impreza sunt cele mai adevarate machete/masini street legal racing, daca pot spune asa. |
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In prima faza am avut alta locatie dar am abandonat-o. Este vorba de Arena Sportiva pentru atletism din Brasov, cu turnanta, tribuna imensa si toate cele. Din motive lesne de inteles, am ales varianta B si se pare ca a meritatdin plin Quote:
Subaru Impreza Sti vs. Mitsubishi Lancer Evo IX |
tot Mitsubishi arata mai bine dupa mine
|
Absolut superbe cele doua machete!Pe astea mi le-as dori cel mai mult in vitrina mea de machete:D
Cand nu le mai vrei in vitrina sa-mi zici:lol::lol::lol: |
2 machete foarte bune si o prezentare pe masura. Tot respectul pentru ca iti dai silinta sa faci poze cat mai bune, spre deosebire de altii care fac niste poze de trebuie sa te uiti de 3 ori pana iti dai seama ce e acolo :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
ps: ce doglegs ? |
Quote:
cu doglegs..ma refeream ca Lancer-ul are dog legs la capota si totusi e un AA...faina macheta oricum! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning