![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
3 Attachment(s)
mai pun si eu cateva poze facute asta seara. scuzati mizeria de pe masina dar ploaia din ultimele zile ma impiedica sa o tin curata :(
|
faina jucaria :)
|
superba:D
|
mersi baieti:lol::lol:.
razvan hai sa iti vina si tie ceasurile sa le montam8)8) |
Frumoasa mai e :shock:
Acum sa o lasi pe burta si e gata ! :twisted: |
foarte frumoasa masina bravo
|
Quote:
Quote:
|
arata bine golfuletul!bafta in continuare!
get low!!!:twisted: |
Mersi valy. Pe spate am arcuri rosii de la FK urmeaza sa le pun si pe fata, sincer nu stiu cat va cobora dar ceva acolo tot va fi:lol:
|
Quote:
|
daca coboara si la mine tot atat e perfect:-P
|
1 Attachment(s)
Mereu mi se intampla sa caut ceva si sa prind o alta oferta buna.
Asadar am schimbat vechiul cd-player sony cu un pioneer 2200UB. Sper ca urmatoarea oferta sa fie amortizoarele:lol::lol: |
Quote:
bafta in continuare!hai cauta telescoape si tranteste-l cu burta pe asfalt |
Quote:
|
e pe vine si lasatu:lol::lol:
|
esti pe dos, o lasi jos tocmai iarna :D
|
andrei eu sunt cineva pe strada mea:lol::lol:. acel cineva care o sa o curete:lol::lol:. dar cred ca la iarna o sa schimb buza
|
asta e clar!! iarna se poarta tractorul :lol::lol:
|
Ce faci bah? Ti-am vaz azi masina...Foarte fain arata ;)
In ce camin stai? |
Mersi sebi. Unde erai bagat omule ca sigur nu erai cu masina ca o vedeam sigur:lol::lol:. Eu stau in 4C.
|
In 4c am fost si eu, am niste prieteni acolo... A fost masina si in fata caminului lasata.... :) nu ai fost atent :D
|
adevaru e ca ieri nu prea am fost deloc prin camin. poate ne mai intalnim pe aci:lol: sa iti admir frumusetea pana nu o vinzi
|
Quote:
|
Inca n-am uitat,ne-ai promis ca ai luat arcurile pentru fata :D.Vrem detalii - poze :oops:.
|
dev arcurile le am din primavara dar trebuie sa schimb amortizoarele deoarece astea sunt curse sper sa le schimb cat mai curand ca si eu m-am saturat sa ma uit la arcuri:lol::lol:
|
Conteaza ca le ai acasa :D.Succes.
|
2 Attachment(s)
Pai da.
Ce toba ziceti ca ar da mai bine? |
A 2-a :D, pare mai agresiva , + ca se aude mai bine ...am un vecin cu G3 , cu acelasi model de finala .
|
eu sunt in cautare de primul model de toba, deci iti dai seama care e parerea mea. btw vezi cat sunt de groase tobele la mijloc, pt ca s-ar putea din cauza asta sa iti stea in jos.
|
faza e ca nu prea am de unde sa aflu ca o sa le iau de pe net. prima toba si-o comandase baiatu ala Miri de avea topic cu doua golfuri 4 unu albastru si 1 gri sau ceva de genu.
Dev sincer sunt foarte indecis. o sa mai caut si saptamana viitoare sa vad ce mai gasesc si sper sa ma hotarasc:lol::lol: |
i understand, daca e ca aia e bine, pe masina lui se aseza bine. bafta si asteptam filmuletul cu sunetul dupa ce o pui :D
|
prima.. cea cu 2 iesiri :D a2a doar daca era dreapta, fara sa fie ridicata in sus, deci ramane prima :D
|
Si eu zic prima, cea cu 2 iesiri ;)
|
sunt de parere ca prima ar fi cel mai potrivit model:D
|
aia cu 2 iesiri si e perfecta
|
Deci are cam multe voturi prima. Adevaru e ca si mie imi place mai mult:D.
Sper ca zilele astea sa o comand. |
Prima poza eu am facut-o cand mi-a ajuns toba , am si un filmulet cu sunetul ;))
A fost montata pe un golf 4 1.6 sr. https://www.220.ro/auto/Golf-4-1-6-Sound/zsnKm12Mtb/ |
dintre cele 2 prima iar daca a 2a era dreapta fara ridicatura in sus era cam greu sa ma pronunt :D
|
Quote:
stiu, miri chiar am zis ca tu ai toba asta. am vazut si filmuletu:lol: Quote:
Oricum azi am vorbit cu baiatul si marti mi-o trimite |
3 Attachment(s)
am primit vineri toba dar am fost putin plecat. acuma sa vad cand imi fac timp sa o montez:lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning