Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi A4 (b5) OOOO (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/151384-audi-a4-b5-oooo.html)

Stanley 18-02-11 18:35

Re: Audi A4 (b5) OOOO

multumesc.. tot ma gandesc la un alt volan dar chiar nu stiu ce sa fac.. la un moment dat am avut unul s-line in 3 spite dar problema e ca nu se potriveste la butuc si trebuie facute modificari. Poate ca la un moment dat am sa pun si alt volan daca gasesc ceva sa se potriveasca:D

Stanley 19-02-11 19:14

14 Attachment(s)
Poze cu interiorul:D

vladigrec 19-02-11 19:36

foarte misto da :peace:

valitataye 20-02-11 00:08

Bravo! A iesit foarte bine a schimbat interiorul;)

cipi_SKG 20-02-11 09:26

interiorul esto foarte curat :shock: imi place cum dau "plasticele" astea noi ... super tare frate ..Bafta in continuare cu masina ! 8)

dark.rider1 20-02-11 12:01

Nu stiu daca-ti plac chestiile astea, dar ai putea sa-i schimbi becurile cu led-uri. Plafoniera, poti sa-i pui leduri jos la picioare, la manere. Evident nu albastre, coca style:P. Singura problema e ca poate sa-ti dea eroare de bec ars. Daca ai ceva indemanare la lipit cu letconu' iesi mult mai ieftin decat daca ai cumpara gata facute.

;)

Stanley 20-02-11 12:07

dark.rider1 - Imi place si chiar lucrul asta cred ca urmeaza sa il fac.. vreau sa imi pun leduri albe in plafoniera, torpedou, portbagaj si la picioare. La numere in spate tot stau si ma gandesc.. nu stiu daca imi place cum arata si la numere:???: Ce fel de leduri crezi ca ar trebui sa folosesc?

dark.rider1 20-02-11 13:52

Pai unde vrei lumina difuza, ia leduri cu unghi mare, ca de exemplu. Daca lumina e prea puternica, poti apela la alte trucuri, ca de exemplu slefuirea lentilei. Poti folosi si SMD-uri, dar am inteles ca sunt sensibile la temperatura de lipire.

Dar cele de 5mm cred ca-s ok.
Cateva siteuri de unde poti comanda sau macar sa vezi tipurile si modelele existente:

-1
-2
-3

Un site cu scheme cu diverse montaje:
http://www.niqro.3x.ro/

Rezistenta o calculezi aici:
http://led.linear1.org/1led.wiz
http://led.linear1.org/led.wiz
sau in romaneste:
http://www.leduriauto.com/calculator...pentru-leduri/

Cablarea se face pe o placa de cablaj, si e putin mai complicat de executat.

Si eu vreau sa ma apuc de un proiect de gen.:)

bluey 20-02-11 14:12

Va luati cablaj de test si ati rezolvat problema. :)
Arata asa: http://www.sprut.de/electronic/pic/t...st_usb_pcb.jpg
Gaurile sunt la distanta perfecta pentru orice tip de leduri si le puteti fixa si distanta intre leduri foarte usor.
Se taie la orice dimensiune ai nevoie si este si ieftin.
Le gasiti cam la orice magazin cu piese electronice.
Aveti grija ca sunt de 2 tipuri, 1 pe fibra de sticla sau ceva asemanator care e mai rezistent si se taie frumos si unul pe textolit parca care se sparge destul de aiurea.
Se vede textura pe fata nemetalizata la cel pe fibra.

Stanley 20-02-11 14:33

Astazi am vb cu un prieten care se pricepe (cel care mi.a facut si pozitiile tip USA) si luni trec pe la el sa ii spun despre ce este vorba si sa vedem ce putem face. As vrea sa pun leduri si la picioare dar cu conditia sa nu fie lumina extrem de puternica.. probabil daca va lucra la plafoniera cand imi va schimba lumina imi voi pune si o lumina ambientala rosie.. nu sunt foarte hotarat referitor la lumina ambientala dar lumina alba cu siguranta imi voi pune peste tot pe unde am specificat:D
Nu ma pricep deloc la electrica asa ca ramane sa vad ce imi spune respectivul luni si atunci am sa vad si daca pun led.uri sau smd.uri

dark.rider1 20-02-11 14:54

De cablajul de test uitasem. Da, e mult mai usor asa. Aici totul tine de ingeniozitate, de cele mai neconventionale solutii alese.:P

Ai grija ca ledurile su mai multe nuante de alb. Alb rece(albastriu), alb cald(imita lumina alba de bec) si alb neutru(cam ca neonul). E ok cat pastrezi aceeasi "nuanta". Ele se si combina, dar in fotografie si film, ca sa creeze o lumina buna.

Semnalele stil USA arata bine, dar din poze, pare intensitatea pozitiilor prea mare. Dar pozele pot minti. Atat timp cat nu te opreste rutieru nu-i prob.;)

Stanley 20-02-11 17:19

Cu siguranta poza minte.. intensitatea nu e mare deloc deoarece diferenta este mare cand semnalizez.. ii exact ca la cele din USA.. daca intereseaza pe cineva pot da un videoclip unde se vede mult mai bine si pozitia si cum semnalizeaza.. din pacate nu il pot pune pe forum pt ca ii in format mp4:sad:

b0gdy 20-02-11 18:36

super frumos au iesit trimurile.......bafta in cont cu masinutza...

dark.rider1 20-02-11 20:31

arunca-l pe youtube.

Stanley 20-02-11 22:36

b0gdy - multumesc pt apreciere:D

dark.rider1 - ce bine ca mi.ai dat ideea:D

Aici ii videoclipul cu pozitiile si semnalizarea:D
https://www.youtube.com/watch?v=yVgdhQ1IbUs

valitataye 21-02-11 09:11

Interesanta ideea.Stiu ca mai avea un prieten montat la fel pe un cielo si chiar se vedea frumos tare:)

Stanley 23-02-11 16:17

10 Attachment(s)
Poze proaspete:oops::oops:
Daca tot a trecut zapada am coborat-o putin:oops:

ChihaiaMarcel 23-02-11 18:20

Salut, am vazut ca ti-ai demontat trim-urile din interior, de pe usi am inteles cum se dau jos, dar de pe bord nu ai mai spus. Daca poti te rog sa ne zici cum se dau jos, ca vreau si eu sa le infoliez, mersi mult

koala_boy 23-02-11 19:33

arata mortal :D nu freaca deloc cand virezi in viteza ? :D

Stanley 24-02-11 00:40

1 Attachment(s)
koala_boy - multumesc mult pt apreciere!:oops: Nu freaca daca virez la viteza.. dar daca prind vreo groapa cu rotile virate poate fi cam periculos pt aripi:cry:

ChihaiaMarcel - imi pare rau ca nu am mai apucat sa scriu cum se demonteaza si trimurile de pe bord dar am fost foarte ocupat in ultimul timp.. cand voi avea putin timp liber voi face si niste poze si voi explica mai detaliat.. iti spun in mare cum trebuie sa "actionezi" .. demontezi torpedoul (5 suruburi daca imi amintesc bine), dupa aceea demontezi bucata aia de sub volan (4 sau 5 suruburi) si abia atunci ai acces la trimuri.. cele din fata sunt mai dificil de scos decat cele de pe usi deoarece trebuie sa lucrezi mai mult pe simtz avand in vedere ca, clemele sunt in spate si nu le poti vedea :sad: Pun o poza sa iti dai seama ce anume trebuie sa demontezi:D

valitataye 24-02-11 08:04

Ce bine ii sta asa:X.Dar cand o sa ninga din nou ce o sa faci cu ea?:D

Stanley 24-02-11 13:53

Mersi:oops: pai nu are cum sa mai ninga la fel de mult cum a nins iarna asta:-P iar in cazul in care va ninge la fel de mult o voi ridica din nou cativa cm.. :D

ovidiu89 24-02-11 22:15

La arad nu a nins? ca in tm e nebunie.
Ce bine ii sta asa lasata:twisted:

Stanley 25-02-11 00:17

Multumesc Ovidiu..
A nins si la Arad.. ii plin peste tot de zapada dar nu ma afecteaza deoarece masina va sta parcata pana imi voi schimba planetara:D

dark.rider1 25-02-11 17:49

Arata foarte bine!:dribble:

Stanley 27-02-11 13:53

Mersi mult baieti!!!

dark.rider1 04-03-11 17:28

Ce ulei de motor folosesti? Am inteles ca recomandat ar fi Castrol 10W40(Magnatec).

Stanley 04-03-11 18:18

exact asta il folosesc si eu.. ii bun cu adevarat:D

Stanley 17-03-11 15:34

2 Attachment(s)
Salutare tuturor!!!:D
Ieri, 16.03.2011 masinuta mea a plecat spre alt oras cu un alt proprietar.. Din fericire masina a ajuns tot pe mana unui pasionat.
Dar tot ieri locul i-a fost ocupat de un alt Audi (evident)..

Pun ultimele 2 poze cu masina plecand

vladigrec 17-03-11 15:41

ce audi !? scuipa tot :))

b0gdy 17-03-11 17:01

pfoooaiii....nashpa ca ai vanduto....cat ai luat pe ea?.....si ce audi tiai luat?

GJ 64 GAB 26-03-11 16:20

A4 B6 ?

Stanley 27-03-11 15:39

masinutei i-a luat locul un Audi b4 cabrio.. am deschis un topic si pt el daca vreti sa il vedeti:oops:

valitataye 05-04-11 21:03

Pacat ca ai vandut-o avea potential:)

Sabau Roland 09-10-15 11:55

Salutare, am incercat si eu sa montez pozitii USA, am cumparat de pe net
acele module care vin legate pe firele de la pozitie si de la semnalizare. Dar am intampinat o mica problema, pozitiile stau aprinse la intensitate mai mica dar nu vor sa semnalizeze. Stie cineva care ar putea fi problema? Audi A4 B5 97' mentionez ca farurile au fost schimbate cu cele cu lupa si inclusiv un kit xenon. Astea au fost facute in germania, asa am adus masina de acolo, poate asta ar fi o problema?

All times are GMT +2. The time now is 08:38.

- Copyright 2026 4Tuning