![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Quote:
Quote:
|
Trebuie sa ma duc maine neaparat pe la real ca am auzit ca au multe dinastea mici:) ca azi de ex zic hai sa ma duc prin carrefour sa vad ce HW sunt pe acolo,erau 4 bucati de nush ce ferrari care mie nu imi plac si una bucata dodge si decat sa plec cu mana goala am luat dodge :))
|
Quote:
LE: Ce rau imi pare ca n-am luat Mini-ul cand am avut ocazia, foarte intersanta ideea cu pop-off body;) |
zici ca e buggy fara caroserie. arata ok si cu si fara caroserie
|
Fain transportorul Scania si Mini e super tare asa demontabil.
|
5 Attachment(s)
Quote:
Sincer, acum ca am vazut ce face Mini, imi parea rau si mie daca nu il luam. Quote:
Quote:
Iar azi continui cu prezentarile: Porsche Carrera GT (1/64) Hot Wheels (concurenta pentru Eugen :lol: ) Ford Fusion (1/64) Hot Wheels |
Nu's fan porsche dar asta arata bine :D
|
Arata chiar misto Carrera GT-ul, pentru scara lui...:-)
p.s.: am si eu Ford Fusion |
Quote:
Quote:
|
Fusion-ul il am si eu pe negru, e un model interesant;-)
Mi se pare mie, sau si la Carrera GT al tau vopseaua e cam coaja de portocala? La al meu asa e:-( |
9 Attachment(s)
Quote:
Dar azi pun ceva mai bine lucrat, doua machete care imi sunt foarte dragi. Roll Cage (1/64) Hot Wheels VW Type 181 (1/64) Hot Wheels Enjoy! 8) |
Dragut Vw Thing, cred ca il iau si eu daca-l mai gasesc:-)
|
Si pe langa VW ala am trecut de cateva ori ca erau alte prioritati, dar sper sa mai dau de el , e tare fain. Nu stiam ca decapoteaza, nais;)
|
haha VW am vrut sa il iau si eu dar mi s-a parut totusi uratel,dar acum l-am vazut mai bine mai ales ca ramane cabrio :D Felicitatiuni
|
Ce bine arata VW:D
Felicitari;) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Stay tuned, in seara asta prezint ultimele doua Hot Wheels-uri inainte sa incep cu cele la scara 1/24. In idea asta, voi face o pauza de HW-uri si astept sa se refaca stocurile mai bine si sa mai apara si la noi noutati pe 2010. Plus de asta intre timp s-au adunat si astea mari, asa ca merita putina atentie. |
Bun bun , sa mai vedem si alte marimi :-D
|
Stimate domn Venox, stiti ca v-am mai spus sa incepeti cu prezentarile de 1/24, dar dvs. ati fost tot cu batman-batman, si pana la urma tot cu HW am ramas. Deci, va rog puneti si cele la scara 1/24, ca altfel eu nu mai postez in threadul asta...sa fie clar!
:lol: |
VENOX mamaliga ta cu T-Hunts ne scoase din cutie :-D am prins azi un Neet streeter din 2009 si acuma nu imi vine sa il scot ca am vazut ca is destul de rare si scumpe pe ebay ;). Nu stiu ce o sa fac pana la urma ca imi place tare si vreau sa ma "joc" cu el :-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Sau daca il scoti, trebuie sa o faci cu o grija foarte mare!!! Sa il poti lipi la loc, desi eu nu iti recomand!! Eu in momentul asta am 7 dinalea de pompieri, si doar asa m-am indurat sa desfac unul, si tot l-am resigilat :lol: |
Hahaha nu conteaza ce vreau eu :-P, hai ca pe moment nu il scot, dar mai vad eu, oricum de vandut nu imi vine ca e verde si frumos :-D, o sa il prezint zilele ce vin la mine.
P.S: Ai PM |
9 Attachment(s)
Deci m-am sucit, si fac altfel decat am zis mai devreme! :lol: In loc sa prezint de maine 1/24, voi prezenta 1/24 azi + un HW, maine la fel si poimaine la fel (pt ca mai am 3 HW-uri neprezentate)
Asa ca incep cu: '09 Corvette ZR1 (1/64) Hot Wheels si Bugatti Atlantic 1936 (1/24) Bburago |
Ufffff , imi plac si machetele dar pozele sunt ......suuuppperr :D bravo , tot asa :D
|
Nah aici ai lovit bine , foarte faine pozele , macheta nu mai zic...Bravo!
|
Macheta ca macheta, dar pozele sunt :wow: A treia mi-am pus-o wallpaper pe laptop;-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Maine va urma inca o macheta fotografiata in aceeasi locatie, sper sa va placa. |
Foarte tare Bugatti-ul, si pozele de asemenea. Bravo.
|
Quote:
|
Superbe pozele! Se potriveste foarte mine Bugatti-ul cu ele!:D
|
Quote:
|
Frumos corvette-ul l-am luat si eu in seara asta :) si cu C6 :D Cel de la Matchbox parca arata mai bine dar il luam maine :))
|
Bugatti-ul "face toti banii"... imi place mult... si incadrarea artistica... bravo !
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Iar pentru azi, dupa cum spuneam, continui cu Hot Wheels si Bburago in paralel. Sesiunea foto a fost executata in aceeasi locatie. Chevroletor (1/64) Hot Wheels Citroen T.A. 15CV (1/24) Bburago - Model Kit |
Ce tare e Chevroletor! De Citroen nici nu mai vorbesc, e bijuterie.
|
Are dreptate CALIN 79 bijuterie :shock: , sper ca mai ai dinastea ca sa mai clatim si noi ochii cu ceva frumos :-)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Ca poate :punch: ? :lol:
|
Eu am fost mai subtil ;) ca sa nu ii dau idei in caz ca intra :-D. Oricum daca ea a ales modelele are gusturi bune, daca a primit cadou de la tine ai gusturi bune:-P
|
9 Attachment(s)
Quote:
Continui cu prezentarile, si anume cu prima macheta modificata de mine. Ferrari F50 (1/24) Maisto Aveti poze si cu stare originala inainte sa ma apuc de modificari. Modificari: faruri, priza aer fata, buza spoiler, jante parasolar, sticker 4tuning, centuri sport, podele cu aluminiu, butelii NOS, detalii motor, admisie sport, evacuare sport, difuzor aer bara spate, culoare neagra, inlaturare si inlocuire eleron... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning