Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - VENOX (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/151262-machetele-mele-venox.html)

VENOX 15-01-10 23:47

Re: Machetele mele - VENOX

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 2981734)
Foarte foarte frumos tirul,de unde se achizitioneaza?ca la banii aia e pomana :)

De la hypermarket real.

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2981736)
Daca ai curaj si te uiti atent se da si rollcage-ul jos ;), e o mica bijuteria Mini-ul asta. O sa mai vezi un pop-off la mine la finalul colectiei de pick-up's ;)

Da am vazut. Foarte tare Mini intr-adevar, si cand te gandesti ca nu vroiam sa il iau :oops:

gabitzUU 15-01-10 23:59

Trebuie sa ma duc maine neaparat pe la real ca am auzit ca au multe dinastea mici:) ca azi de ex zic hai sa ma duc prin carrefour sa vad ce HW sunt pe acolo,erau 4 bucati de nush ce ferrari care mie nu imi plac si una bucata dodge si decat sa plec cu mana goala am luat dodge :))

e30_eVG3n 16-01-10 00:05

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 2981737)
Cat despre seriile de la HW, nu am completa nici una, tocmai mi-am dat seama ca nu am Plymouth din Muscle Mania :sad:

Care dintre ele:lol:? Dar sigur cred ca este vorba despre Road Runner, ala e mai greu de gasit:sad:

LE: Ce rau imi pare ca n-am luat Mini-ul cand am avut ocazia, foarte intersanta ideea cu pop-off body;)

steaua23 16-01-10 00:07

zici ca e buggy fara caroserie. arata ok si cu si fara caroserie

CALIN 79 16-01-10 20:35

Fain transportorul Scania si Mini e super tare asa demontabil.

VENOX 16-01-10 23:36

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2981783)
Care dintre ele:lol:? Dar sigur cred ca este vorba despre Road Runner, ala e mai greu de gasit:sad:

LE: Ce rau imi pare ca n-am luat Mini-ul cand am avut ocazia, foarte intersanta ideea cu pop-off body;)

Road Runner-ul e... parca vad ca nu il mai gasesc si raman cu ochii in soare :( .

Sincer, acum ca am vazut ce face Mini, imi parea rau si mie daca nu il luam.

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 2981790)
zici ca e buggy fara caroserie. arata ok si cu si fara caroserie

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 2984073)
Fain transportorul Scania si Mini e super tare asa demontabil.

Ma bucur ca va plac! :-)

Iar azi continui cu prezentarile:

Porsche Carrera GT (1/64) Hot Wheels (concurenta pentru Eugen :lol: )

Ford Fusion (1/64) Hot Wheels

gabitzUU 17-01-10 02:30

Nu's fan porsche dar asta arata bine :D

Racer21 17-01-10 09:27

Arata chiar misto Carrera GT-ul, pentru scara lui...:-)

p.s.: am si eu Ford Fusion

VENOX 17-01-10 21:42

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 2984806)
Nu's fan porsche dar asta arata bine :D

Sa fiu sincer are niste scapari, cred ca din cauza matritei folosite.

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2985056)
Arata chiar misto Carrera GT-ul, pentru scara lui...:-)

p.s.: am si eu Ford Fusion

Am luat Fusion-ul ca nu aveam nici o masina de politie, si am zis ca hai sa fie una. :D

e30_eVG3n 17-01-10 21:54

Fusion-ul il am si eu pe negru, e un model interesant;-)
Mi se pare mie, sau si la Carrera GT al tau vopseaua e cam coaja de portocala? La al meu asa e:-(

VENOX 17-01-10 23:24

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2987344)
Fusion-ul il am si eu pe negru, e un model interesant;-)
Mi se pare mie, sau si la Carrera GT al tau vopseaua e cam coaja de portocala? La al meu asa e:-(

Ce defecte nu are Carrera asta... :lol:

Dar azi pun ceva mai bine lucrat, doua machete care imi sunt foarte dragi.

Roll Cage (1/64) Hot Wheels

VW Type 181 (1/64) Hot Wheels

Enjoy! 8)

e30_eVG3n 17-01-10 23:30

Dragut Vw Thing, cred ca il iau si eu daca-l mai gasesc:-)

Creative256 18-01-10 00:11

Si pe langa VW ala am trecut de cateva ori ca erau alte prioritati, dar sper sa mai dau de el , e tare fain. Nu stiam ca decapoteaza, nais;)

gabitzUU 18-01-10 17:37

haha VW am vrut sa il iau si eu dar mi s-a parut totusi uratel,dar acum l-am vazut mai bine mai ales ca ramane cabrio :D Felicitatiuni

Bubu21 18-01-10 18:06

Ce bine arata VW:D
Felicitari;)

VENOX 18-01-10 18:26

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2987717)
Dragut Vw Thing, cred ca il iau si eu daca-l mai gasesc:-)

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2987799)
Si pe langa VW ala am trecut de cateva ori ca erau alte prioritati, dar sper sa mai dau de el , e tare fain. Nu stiam ca decapoteaza, nais;)

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 2989931)
haha VW am vrut sa il iau si eu dar mi s-a parut totusi uratel,dar acum l-am vazut mai bine mai ales ca ramane cabrio :D Felicitatiuni

Quote:

Originally Posted by Bubu21 (Post 2989976)
Ce bine arata VW:D
Felicitari;)

VW-ul... nici eu nu am fost prea hotarat inainte sa il iau, e drept ca de cateva ori l-am vazut si nu l-am luat, dar intr-o zi nu am gasit altceva si l-am luat. Cand am ajuns acasa si m-am uitat mai atent la el, mi-am dat seama ca e mult mai misto decat credeam.

Stay tuned, in seara asta prezint ultimele doua Hot Wheels-uri inainte sa incep cu cele la scara 1/24. In idea asta, voi face o pauza de HW-uri si astept sa se refaca stocurile mai bine si sa mai apara si la noi noutati pe 2010. Plus de asta intre timp s-au adunat si astea mari, asa ca merita putina atentie.

Creative256 18-01-10 20:57

Bun bun , sa mai vedem si alte marimi :-D

Racer21 18-01-10 21:06

Stimate domn Venox, stiti ca v-am mai spus sa incepeti cu prezentarile de 1/24, dar dvs. ati fost tot cu batman-batman, si pana la urma tot cu HW am ramas. Deci, va rog puneti si cele la scara 1/24, ca altfel eu nu mai postez in threadul asta...sa fie clar!

:lol:

Creative256 18-01-10 21:14

VENOX mamaliga ta cu T-Hunts ne scoase din cutie :-D am prins azi un Neet streeter din 2009 si acuma nu imi vine sa il scot ca am vazut ca is destul de rare si scumpe pe ebay ;). Nu stiu ce o sa fac pana la urma ca imi place tare si vreau sa ma "joc" cu el :-)

VENOX 18-01-10 21:20

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2990658)
Bun bun , sa mai vedem si alte marimi :-D

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2990706)
Stimate domn Venox, stiti ca v-am mai spus sa incepeti cu prezentarile de 1/24, dar dvs. ati fost tot cu batman-batman, si pana la urma tot cu HW am ramas. Deci, va rog puneti si cele la scara 1/24, ca altfel eu nu mai postez in threadul asta...sa fie clar!

:lol:

Gata gata, am zis, seara asta mai pun 2 si de maine incep cu alea mari :lol: Imi cer scuze Racer ca ti-am pus rabdarea la incercare ;)

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2990740)
VENOX mamaliga ta cu T-Hunts ne scoase din cutie :-D am prins azi un Neet streeter din 2009 si acuma nu imi vine sa il scot ca am vazut ca is destul de rare si scumpe pe ebay ;). Nu stiu ce o sa fac pana la urma ca imi place tare si vreau sa ma "joc" cu el :-)

Pe mine nu ma intereseaza ce vrei tu, NU IL SCOTI DIN CUTIE!!!!

Sau daca il scoti, trebuie sa o faci cu o grija foarte mare!!! Sa il poti lipi la loc, desi eu nu iti recomand!! Eu in momentul asta am 7 dinalea de pompieri, si doar asa m-am indurat sa desfac unul, si tot l-am resigilat :lol:

Creative256 18-01-10 22:39

Hahaha nu conteaza ce vreau eu :-P, hai ca pe moment nu il scot, dar mai vad eu, oricum de vandut nu imi vine ca e verde si frumos :-D, o sa il prezint zilele ce vin la mine.

P.S: Ai PM

VENOX 18-01-10 23:27

9 Attachment(s)
Deci m-am sucit, si fac altfel decat am zis mai devreme! :lol: In loc sa prezint de maine 1/24, voi prezenta 1/24 azi + un HW, maine la fel si poimaine la fel (pt ca mai am 3 HW-uri neprezentate)

Asa ca incep cu:

'09 Corvette ZR1 (1/64) Hot Wheels

si

Bugatti Atlantic 1936 (1/24) Bburago

DTH 18-01-10 23:29

Ufffff , imi plac si machetele dar pozele sunt ......suuuppperr :D bravo , tot asa :D

Creative256 18-01-10 23:51

Nah aici ai lovit bine , foarte faine pozele , macheta nu mai zic...Bravo!

e30_eVG3n 18-01-10 23:59

Macheta ca macheta, dar pozele sunt :wow: A treia mi-am pus-o wallpaper pe laptop;-)

VENOX 19-01-10 01:38

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2991307)
Ufffff , imi plac si machetele dar pozele sunt ......suuuppperr :D bravo , tot asa :D

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2991353)
Nah aici ai lovit bine , foarte faine pozele , macheta nu mai zic...Bravo!

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2991372)
Macheta ca macheta, dar pozele sunt :wow: A treia mi-am pus-o wallpaper pe laptop;-)

Nu ma asteptam sa va placa asa mult pozele. Sunt facute anul trecut cu vechea mea camera. Va multumesc foarte mult pentru aprecieri, se pare ca a meritat efortul :D
Maine va urma inca o macheta fotografiata in aceeasi locatie, sper sa va placa.

CALIN 79 19-01-10 09:23

Foarte tare Bugatti-ul, si pozele de asemenea. Bravo.

VENOX 19-01-10 13:34

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 2991832)
Foarte tare Bugatti-ul, si pozele de asemenea. Bravo.

Multam fain! :D

Racer21 19-01-10 14:18

Superbe pozele! Se potriveste foarte mine Bugatti-ul cu ele!:D

VENOX 19-01-10 18:32

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2992691)
Superbe pozele! Se potriveste foarte mine Bugatti-ul cu ele!:D

Ma bucur ca iti plac! Sa vedem daca iti va placea si ce urmeaza in seara asta. :D

gabitzUU 19-01-10 23:00

Frumos corvette-ul l-am luat si eu in seara asta :) si cu C6 :D Cel de la Matchbox parca arata mai bine dar il luam maine :))

enDzo 19-01-10 23:07

Bugatti-ul "face toti banii"... imi place mult... si incadrarea artistica... bravo !

VENOX 19-01-10 23:45

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 2994721)
Frumos corvette-ul l-am luat si eu in seara asta :) si cu C6 :D Cel de la Matchbox parca arata mai bine dar il luam maine :))

Quote:

Originally Posted by enDzo (Post 2994742)
Bugatti-ul "face toti banii"... imi place mult... si incadrarea artistica... bravo !

Va multumesc pentru aprecieri!

Iar pentru azi, dupa cum spuneam, continui cu Hot Wheels si Bburago in paralel. Sesiunea foto a fost executata in aceeasi locatie.

Chevroletor (1/64) Hot Wheels

Citroen T.A. 15CV (1/24) Bburago - Model Kit

CALIN 79 20-01-10 07:31

Ce tare e Chevroletor! De Citroen nici nu mai vorbesc, e bijuterie.

Creative256 20-01-10 08:41

Are dreptate CALIN 79 bijuterie :shock: , sper ca mai ai dinastea ca sa mai clatim si noi ochii cu ceva frumos :-)

VENOX 20-01-10 09:07

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 2995135)
Ce tare e Chevroletor! De Citroen nici nu mai vorbesc, e bijuterie.

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2995283)
Are dreptate CALIN 79 bijuterie :shock: , sper ca mai ai dinastea ca sa mai clatim si noi ochii cu ceva frumos :-)

Va multumesc pentru aprecieri! Aveti aici un articol interesant despre Chevroletor. Cat despre Citroen-ul si Bugatti-ul prezentate, mentionez ca ele de fapt fac parte din colectia prietenei mele (asa crede ea ;) :lol: ).

Creative256 20-01-10 09:25

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 2995370)
Va multumesc pentru aprecieri! Aveti aici un articol interesant despre Chevroletor. Cat despre Citroen-ul si Bugatti-ul prezentate, mentionez ca ele de fapt fac parte din colectia prietenei mele (asa crede ea ;) :lol: ).

La cat mai multe pentru ea :-D , dar vezi sa nu vada ce zici tu aici ca poate :twisted:

VENOX 20-01-10 09:41

Ca poate :punch: ? :lol:

Creative256 20-01-10 09:57

Eu am fost mai subtil ;) ca sa nu ii dau idei in caz ca intra :-D. Oricum daca ea a ales modelele are gusturi bune, daca a primit cadou de la tine ai gusturi bune:-P

VENOX 20-01-10 23:22

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2995481)
Eu am fost mai subtil ;) ca sa nu ii dau idei in caz ca intra :-D. Oricum daca ea a ales modelele are gusturi bune, daca a primit cadou de la tine ai gusturi bune:-P

A fost o achizitie de comun acord :lol:

Continui cu prezentarile, si anume cu prima macheta modificata de mine.

Ferrari F50 (1/24) Maisto

Aveti poze si cu stare originala inainte sa ma apuc de modificari.

Modificari: faruri, priza aer fata, buza spoiler, jante parasolar, sticker 4tuning,
centuri sport, podele cu aluminiu, butelii NOS, detalii motor, admisie sport, evacuare sport, difuzor aer bara spate, culoare neagra, inlaturare si inlocuire eleron...

All times are GMT +2. The time now is 02:54.

- Copyright 2026 4Tuning