![]() |
Re: E36 - 2.0i coupe BLACK
2 Attachment(s)
proiectoarele sunt pe drum ... :D
|
Quote:
|
bine ma ,ma asteptam la niste poze cu masina.nu cu 2 halogene.ca toti stim cum arata alea.:twisted:
|
suspans maxim se simte aici....
|
Quote:
|
Quote:
|
caiuus tati.....pai dai cu pozele alea....ca de 3 zile nu mai mananc....stau aici ca la telenovele :lol::lol: .... sa apara negresa :D
|
Quote:
|
am zis al-2-lea ca sa nu`l suparam pe caius :)))
|
ma nu stiu cine a creat presingu' asta aici :lol: :lol:
la masina inca se lucreaza... azi am fost pe la ea.. am aripiile cu semnale de e46 smoked sus, toate piesele sunt vopsite.. se monteaza pe ea ... dar mai dureaza putin.. ca mai sunt mici retusuri de facut... + ca jantele nu sunt polisate INCA.. pozele o sa vina dupa ce fac si jantele.. si oho.. mai dureaza oricum va multumesc de sustinere... sper sa nu dezamagesc asteptariile :D |
cam cand crezi ca o sa fie gata ?:D
|
masina .. sper pe saptamana asta la sfarsit... jantele cam in 2 zile ... sa vedem..
|
Quote:
|
Mai umpic si o sa vedem ce-va iesi. Succes cu negresa.
|
kox .. sper sa nu dureze mai mult.. ramane de vazut :D
kid andrey .. mersi frumos :D |
c motor are acum?
|
m52 ... 2.0i vanos ..
|
Quote:
|
Si placute de show aurii in care i-ti dezvalui profesia => PESTE
|
am renuntat la ideea de bling-bling... + costa destul de mult...
maine dau jantele jos si le duc la polishat... deci saptamana viitoare o sa fie gataaaa.... :D |
Quote:
....il luam cu lopata. |
Presimt eu ca o sa iasa destul de grav,ca si celelalte masini de altfel care au trecut prin mana ta
|
14 Attachment(s)
am mai primit ceva poze .. facute cu telefonu
si la portbagaju' tiganit :D |
porbagaju ala e interesant , mai aveai putin si faceai ceva frumos :si anume de america... dar e frumos si asa.
Astept poze cu ea terminata :D |
Zici ca i vopsita cu tempera! felicitari :))
L.E: Gelule ti am mai zis eu chestia aia cu america.... |
am vrut de america.. dar mai frumos iasa asa...
locul ala e fix cat e nr.. si vine putin bagat sub tabla... parerea mea ca o sa arate bine ... sprinter.. mersi ba.. pictore! care-i chestia cu america? aia ca nu exista? :lol: |
Quote:
|
felicitari pentru aducerea pe drumul cel bun al masinii si sunt convins ca o sa iasa ceva superb..cu nr era cel mai frumos de moto cred ...numai bine
|
frumoasa masina.frumoasa vopseaua. bafta la proiect.
|
partea cu america e ca vroiam eu sa o fac dar mi a fost lene sa o bag in servis, si ca nu exista decat de europa din fabrica la pisica :D asa o fii ?:D
|
Felicitari pentru masina , va arata bestial cum arata E46 care l-ai avut.
Am si eu o intrebare, cum mentii janta polishata sa luceasca. Le dai cu lac sau faci o polishare de intretinere lunar sau cum?? Eu am polishat buza la ale mele si dupa o saptamana s-au matuit si s-a lipit mizeria incredibil. Zici ca am buza neagra acum!! Mersi |
@myky99 - .. sper sa iasa ceva... :D
@ JusT_SaY_BoBo - mersi.. da' si cu asta o sa fie frumos.. @ Provenzano - .. mersi frumos, bafta si tie.. vezi ca-ti urmaresc topicu :D @ gelu_r - .. si eu stiu la fel.. din cate m-am uitat si pe net.. exista doar numarul mic.. in rest, portbagaju' e la fel ... poate ma insel, desi nu cred :) @ SAX1987 - ... mersi. Legat de jante... nu le-am dat lac ca atunci nu lucesc asa tare. Primul pas dupa ce le polisezi si le lasi asa e sa renunti la spuma activa.. aia ti le matuieste instat... (depinde de calitatea jantei).. si DA, le polisez de control lunar.. este o pasta de aluminiu care le curata foarte bine! |
Mersi, cu se numeste pasta si de unde sa imi cumpar??
|
o sa iasa ceva grava ,la fel ca si UPSu`,cu multe idei originale.bafta!
|
:2gun::2gun: MARE FINETE :D bv frate a iesit bine :2gun::2gun:
dai de baut :drunk::drunk: acum pune poze cu ea :D gata :D terminata:D cu tot :X hai sa o vedem :D cu niste poze din partea lui mareo :D:D:D |
Forte interesant portbagajul bravo sa vedem poze cu el pe masina :)
|
nice ride....
|
Frumoasa pisica desi la cum arata E46-le nu ma asteptam sa arate altfel! Bafta in continuare cu proiectul si sa il vedem cat mai curand la evenimente!
|
Quote:
Felicitari ba asta! |
yep...e meritul lui ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning