![]() |
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
5 Attachment(s)
poze cu o parte din interior,mai am sa cumapr vopseaua pentru plastice.scuze de claritatea pozelor,o sa fac cu o cammera buna azi.
|
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
misto partea de sus cu ecranu ala...mai nasoala partea de jos cu tabla aia...bvo!
|
am pus aia acolopentru ca acolo era plasticu spart,primul motiv,al doilea motiv,acolo vor veni cateva butoane si al 3 lea motiv,acolo v-a fi stutul de la dozatorul de suc si cafea.o sa schimb plasticul oricum in curind insa nu am gasit inca vopsea la spray pe maro cum sunt fetele la usi si nu are rost sa fac nimik pana nu gasesc.
tin sa multumesc si aici celui care mi-a facut si bordul pentru monitor si pentru usile imbracate. |
dracut, mergea mai bine un monitor de 5", asta parca e prea mare
|
Quote:
|
in primul rand monitorul este de 8 si mie nu mi se pare ca este prea mare...ba din contra este foarte ok.interiorul o sa fie mutat pe noua masina.usor usor batrana mea va muri din cauza ruginei.
body te astept la constanta sa facem un gratar in curte .poate nu treci pe la mine ca te f.. |
Quote:
P.s e marfă lcd , să il lasi asa;) , |
o sa pastrez lcd-ul dar p;e cealalta masina cu tot cu bord
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning