![]() |
Re: Desenele mele: sergini0
1 Attachment(s)
eu zic ca asa ar trebui sa arate..cum e sus
daca gresesc scuze... si scuze ca iti umplem topicu... edit.. si nu am modificat grila..care si ea pare un pic stramba :) |
Da, ai dreptate, bine că mi-ai spus, şi mi-ai atras atenţia la altă greşeală. Bucata din bara din faţă din stânga plăcuţei (cum te uiţi la desen) are o mică încurcătură la linia care vine în continuarea celei de sus de la plăcuţă.
O să modific când voi lucra la desen cel mai probabil mâine. |
La multi ani tuturor! Va urez un an nou cat mai bun si mai plin de noroc si bucurii...:)
|
Felicitari pentru desene , sunt frumoase . :-)
|
1 Attachment(s)
Am mai lucrat ieri vreo 6-8 ore:-).
Până la urmă am reconstruit conturul interiorului aproximativ complet, inclusiv bancheta, volanul, oglinda, atâta că n-am făcut fotografia, oricum azi acum mă apuc de lucrat şi sper ca în următoarele 5-8 ore să termin de tot schiţa, să mai corectez emblema de pe capotă, să fac şi conturul jantei din spate şi să mă apuc serios de haşură. ;) |
Quote:
auuu...ma lovit ceva la inima..... cum reusesti sa faci hasura asa? |
Game over for the rest of us :)))) damn..arata incredibil..pause the pencil in respect!
|
Foarte foarte frumoase desenele !Imi place la nebunie cum faci hasura si reflesiile masinilor.Imi poti spune te rog frumos ce creioane folosesti ?(marca si modelul)
Bafta in continuare! |
Derwent Graphic, dar lucrez în stilul asta de când desenam cu un set de creioane de 5 roni... Pe la 12 uploadez ce-am lucrat până acum.
|
Si de unde pot sa le cumpara se gasesc la librarii ?Tu le-ai comandat de pe net?
|
Creioane Derwent Graphic am si eu.Daca locuiesti in Bucuresti ( ca si mine) poti ssa mergi la Piata Izvor cu metroul.Prin aporpiere de sediul BCR (sa nu mai stiu ce banca) este un magazin cu tot felul de chestii legate de hobby-uri,printre care si creioane.
Apropo...foarte frumos desen :yikes: :yes: |
E din Slatina baiatul Criss..
Sergiu..am observat o eroare..stergatorul din stanga e cu mult mai mic decat cel din dreapta..poate inca mai poti corecta..spor! |
Silviu, cobra coupé cu facelift din fotografia după care desenez le are la fel, probabil nu sunt de dimensiuni identice, nu ştiu... Aseară n-am mai uploadat pentru că n-am fost mulţumit de cum mi-a ieşit haşura, o să mai corectez şi când o să mai avansez mai pun fotografii, dar în viitorul apropiat nu mai am timp să desenez...
|
2 Attachment(s)
Vă promisesem acum două săptămâni fotorgrafie cu ce lucrasem în ziua aia, dar nu mi-a plăcut cum a ieşit aşa că m-am făcut că am uitat:oops:. În seara asta mi-am dedicat trei ore ca să şterg o mare parte din haşura interiorului care se vede prin parbriz şi să o refac mai fin (am umblat puţin şi la ştergătoare). Nici acum nu e chiar exact ce-mi doream dar ca de obicei la sfârşit dau rateuri, din cauza oboselii cred.
Prima fotografie e de pe 4 Februarie, din ziua în care am postat că o să-l uploadez şi a doua este după modificare. |
A iesit fain de tot interiorul. In rest ... de-abia astept sa vad masina terminata. :D
|
Bai , sa iti dea dumnezeu sanatate sa il termini :lol:
|
1 Attachment(s)
Update dupa încă trei ore de muncă azi dimineaţă...
|
Cel mai tare parbriz pe care l`am vazut vreodata :))) geamurile din lateral nu sunt asa exceptionale..mna..reflexia nu`mi prea place..dar parbrizul ala..doamne !
|
Intr-adevar, parbrizul arata superb ... cata rabdare poti avea :-) cat ti-a luat sa il hasurezi ?
|
Silviu, geamul din lateral e mult peste parbriz la haşură şi reflexii, cel puţin asta e părerea mea că doar am lucrat la el... E mai de efect de exemplu reflexia ramei cromate în geam (în partea din spate - dreapta desenului), şi îmbinările dintre haşuri de tonalităţi diferite le-am făcut ceva mai fin decât la parbriz unde şi acestea şi haşura sunt mai aspre puţin. Cu alte cuvinte, geamul din lateral e mai de efect pentru că acea zonă e alcătuită din ce se reflectă suprapus cu bancheta spate, pe când pe parbriz sunt doar nişte dungi în stânga reflectate şi cam atât, în rest e doar ce se vede înăuntru.
Andrei, am postat pe pagina aceasta şi precedenta legat de timp. Haşura parbrizului a ştergătoarelor şi oglinzii din stânga desenului a durat între şase şi opt ore, şi încă vreo trei retuşatul de aseară. |
:D cand ma gandesc ca acuma un an nu erai destul de bun sa te primeasca in freehand grup iar acuma excelezi la desen.Bravo pt munca si timpul pe care il depui ca sa devii mai bun.
|
Mersi pentru aprecieri ;). Într-o săptămână-două săptămâni fac un an de usergroup, pentru că atunci am dat join, deci era mai mult de un an de cand nu eram de usergroup:D...
|
1 Attachment(s)
Update după nişte ore bune.
|
Foarte tare frate , daca la 16 ani desezi asa , o sa ajungi departe
Numai bine :D |
1 Attachment(s)
Update
|
Da valeu! Nu cred ca poti deveni mai bun de atat..poate doar daca ai face desenele tot atat de reusite intr-un timp mai scurt..dar doar atat :)) Masca aia si farul ma omoara :X
|
Uau.. splendid!
|
Mersi pentru aprecieri. Silviu, mereu se poate mai bine... ;)
|
Imi place mult cum ai hasurat :!: ce creioane ai folosit pana acum ??
|
Creioane cu mine de grafit: Derwent Graphic, plus creioane mecanice: 0.3hb, 0.5HB şi B, 1.0HB.
|
omule.. jos palaria .. esti adevarat:shock:
|
Aş vrea să încerc să-l termin week-end-ul ăsta pentru că nu mai am mult, mai am fotografii cu progrese dar nu va mai avea după niciun farmec să postez desenul terminat că am cam haşurat părţile "interesante"...
|
abia astept sa o vad terminata!!dar ai lucrat ceva timp la ea nu?
|
Păi am început desenul la sfârşitul lui august dar din păcate nu am investit suficient timp în el ca să-l termin mai repede... Cam 40 ore am desenat până acum la el, poate puţin mai mult.
|
1 Attachment(s)
Azi postez în sfârşit desenul terminat.
Deci... Mercedes-Benz 280CE C123 Realizat în aproximativ 45 ore pe hârtie Strathmore Bristol Smooth 11*14" cu: Derwent 24 Graphic, creioane mecanice Staedtler(0.3-HB,0.5-HB, 0.5-2B, 0.9-HB)... |
felicitari!!! foarte frumos acest desen,se vede ca ai tras mult pe el,imi place dar mi se pare ca umbra masinii da impresia ca are pana pe roata dreapta fata;parerea mea;
|
Se poate rezolva, oricum cred că voi difuza puţin extremităţile umbrei.
|
Superb desenul 8)
Jos palaria! |
:shock::shock::shock:
De ce nu incerci si un fundal ? :D Mai fad pentru a iesi masina in evidenta. |
Incredibil desen! Felicitarile mele!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |
- Copyright 2026 4Tuning